2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Merhaba mart anneleri bir şubat annesi olarak spinal doğum yapmak isteyen mart annelerini olacakları iğnenin yan etkileri hakkında uyarmak istedim.bir hafta önce spinal sezeryan ile sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim.ancak 3 gün boyunca gece gündüz dayanılmaz baş ve boyun yaşadım bebeğimi emziremedim.benim çok sürmedi neysekş kırk gün sürende var.intihar etmeyi düşünenler oluyormuş bu ağrılar yüzünden.buraya ne kadar sıfat eklersem ekleyeyim o acıları tarif edemem.iyice araştırın doktorunuza danışın derim ben.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum

canım bizde sezaryan bekliyoruz ama inan sendeki düşünceler bende de mevcut.bebeğin erken gelme ihtimali var sonuçta.ne zman geleceğini Allah biliyor. su geldimi, kanama varmı tedirginim hep.her wc ye gidişimde tırsarak giriyorm belirtiyle karşılaşırım diye.herşeyin hayırlısı sayılı gün çabuk geçermiş.sabırsızlanıyoruz dediğin gibi.bebek doğduktan sonra bu düşündüklerimiz aklımıza geldikçe güleceğiz.içimizi ferah tutalim

Benim bel ağrılarım son 2 aydır hiç geçmedi diyebilirim sürekli var karın ve kasık ağrımda arada oluyor ama sıklaşmıyor halsizlikte sürekli var sanki tüm gün iş yapmış gibi. Normal olduğunu düşünüyorum son zamanlarda bunların sıklaşmadığı şiddetlenmediği sürece.

Baloncuk canocan ozaman bebisin hareketlerini
Takip et ama piskopata baglama hergunki
Gibimi sadece ona bak bu arada kizmi erkekmiydi
sağolun kızlr takipteyim , sağolsun bebişim de üzmüyor annesini eskisi gibi hareketleri maşallah erkek canım benimki
Kismetse oglumun adi burak olacak
Ben mert ismini cok istemistim esim burak
Istedi zamanla okadar isindinmi simdi baska
Isim yakismaz gibi geliyorr:26:
bizim de bebiş burak olacaktı başından beri, sonra mert e karar verdik hatırlarsın canım, niyeyse kendimi bi hatırlatma gereği duydum arada serdar muhabbeti de oluyor ama büyük ihtimal mert olacak. ya ne kötü birşey neredeyse doğacak bebiş ismi hala kesin değil

Hurma bende sürücem Allah izin verirse bebeğimin ağzına annem kardeşime yapmış ağzı dualı olsun diye yapılıyor gerçektende faydalı diye düşünüyorum maşallah kardeşimden anlıyorum bunu :)

canım geçmiş olsun öncelikle , birşey soracam bu spinal anestezi ağrısı ağrı kesicilerle geçmiyor mu yada azalmıyor mu?? gerçi benim doktorum inat etti genel anestezi yapacam diyor ama yine de merak ediyorum, çünkü ben spinali çok istiyorum

Hem ağrı kesici içtim hemde iğnesini yaptırdım ama yine de geçmedi.en iyisi genel anestezi.ikinci çocuğumu doğurmak kısmet olursa eğer genel olurum ben.

Haklısın arkadaşım sezaryeninde öyle bi yanı var beklenen tarihten önce gelir mi korkusu.. İçimizi ferah tutalım dediğin gibi dua edelim bol bol :) Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)

Evet canim hatirladim isimleriyle yasasinlar
Ins.kucuk adamlarimiz safak 8

maşallah,gözün aydın.inşallah benim de böyle kolay olur.

ben de 10 Mart'ta sezaryen olacağım ama 40.hafta 9 Mart'ta dolacağı için sürekli tetikteyim senin gibi. Her wcye gidişimde nişan geldi mi kanama var mı vs diye bakıyorum mutlaka.:)

maşallah,ne güzel haberler var.gözün aydın.göknilçisem adana da doğum yaptın değil mi? hangi hastane idi? ben de adana da yapacağım.çok heyecanlıyım.

Kizlar yrn sabah doguma gidiyorum.bakalim bizim ters gelen bebis nasil bisi cikcak:) dualarinizi eksik etmeyin nolur.ben de dua edicem size. Bi kendime geleyim hikayemi de paylasicam nasil oldugumu da.optum hepinizi sevgiler. Bu arada mide bulantısından fena haldeyim.cok heyecanlıyım. Duvarlar ustume gelio sanki.umarim bu gece uyuyabilirim

Canim Allah hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin

Pufboregi umarim cok rahat agrisiz sizisiz bir dogum olur, simdiden tebrikler :) cok heyecanli :) yarin melegin kucaginda olacak insallah..
Bol sans!!

maşallah cnm ikinizede darısı başımıza inş.:)

Hayirli guzel bir sogum siliyorum pufboregi.allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin bebisini.

Merhaba arkadaslar pazartesi gunu sezeryan dogum yaptim bebegim 2500 gr biraz minik :) ama sukur sagligi iyi kimse sezeryandan korkmasin ben serum bile yemedim bugune kadar ama bunu atlattim darisisize insallag sutleriniz hemen gelir bebislerinize hayirlisiyla kavusursunuz allaha emanet olun

ben de 10 Mart'ta sezaryen olacağım ama 40.hafta 9 Mart'ta dolacağı için sürekli tetikteyim senin gibi. Her wcye gidişimde nişan geldi mi kanama var mı vs diye bakıyorum mutlaka.:)

senin az kalmış hadi hayırlısı:) benimkine daha var ve tarih bilem belli değil.sadece 39.haftayı bekleriz dedi.sana da geç tarih vermişler.aslında karnımızda ne kadar çok kalsa o kadar iyi ama tedirginlik korku oluyor işte

kızlar bebek için çamaşır torbası almıştım makinede minik şeylerin araya kaçıp kaybolmaması için.torba denilen şeye baktım resmen ince dandik tül.3-5 liralık bişey ama makinenin içindede açılmış.halbuki torbanın ağzını da sıkı bağlamıştım.yavrumun çorapları eldivenleri hep makinenin arasına girmiş.elimde tekrar yıkadm. çok gereksiz bişeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…