Ben normal doğum istememe rağmen bazen sezaryen olacakları kıskanıyorum :) insan beklediği günü bilince sanki zaman daha çabuk geçiyor ben Allah izin verirse normal yapacağımdan ne zaman gelir düşüncesinden sabırsızlıktan heyecandan özlemden bayağı bir yorgun düşmüş durumdayım insan fiziksel bi yorgunluğun yanında daha büyük bir de ruhsal yorgunluk yaşıyor her anlamda en zoruda sabırsızlık bide benim fazla sabırsız olduğumu düşünürsek :) her güne bugün sancılanırmıyım diye her geceye acaba bu gece sancılanacak mıyım diye başlıyorum belkide bugünlerimi özlicem ama oğluma bi an önce kavuşmak istiyorum herşeyimiz hazır babamız hazır ben hazırım en kıymetlimizi alsak bi kucağımıza sağsağlim :) rabbim hepimizin yardımcısı olsun bakalım kıymetlilerimiz ne zaman yüzümüzü güldürecek :)
güzel doğum hikayelerini okudukça gitgide daha çok heyecanlanıyorum bebeklerini kucağına alan annelere Rabbim hayırlı, güzel ömür nasip etsin. Allah bize de nasip etsin inşallah
benim iki gündür acayip belim ağrımaya başladı bir de karnım ağrıyor ama ara ara değil sürekli cumartesi kontrolüm var ama ağrılar beni biraz tedirgin ediyor. ve inanılmaz halsizim kolumu bile kaldıracak halim yok
henüz bekleme aşamasında olan arkadaşlar sizinde ağrılarınız oluyor mu?
ya tam emin değilim ama doğum sancısı kendini farkettiriyormuş. bende dün acayip bir ağrı çektim sonra geçti gitti. panikleme hiç biraz dinlenip kendini dinle bebeğinin hareketlerini kontrol et en azından geçen sene doğum yapmış biri olarak görümcem bu şekilde söylemişti bana :26:
sağolun kızlr takipteyim , sağolsun bebişim de üzmüyor annesini eskisi gibi hareketleri maşallahBaloncuk canocan ozaman bebisin hareketlerini
Takip et ama piskopata baglama hergunki
Gibimi sadece ona bak bu arada kizmi erkekmiydi
bizim de bebiş burak olacaktı başından beri, sonra mert e karar verdik hatırlarsın canım, niyeyse kendimi bi hatırlatma gereği duydumKismetse oglumun adi burak olacak
Ben mert ismini cok istemistim esim burak
Istedi zamanla okadar isindinmi simdi baska
Isim yakismaz gibi geliyorr:26:
hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla kurtuldun darısı başımıza. ayy ne güzel öp kokla bebişi bizim yerimize dde
bende çantaya hurma koyacağım bebeğin ağzına sürülüyormuş sebebini bilmiyorum
ayy süper maşallah sana ya bebeğinin de kilosu filan çok güzel maşallah Allahım esirgesin
Merhaba mart anneleri bir şubat annesi olarak spinal doğum yapmak isteyen mart annelerini olacakları iğnenin yan etkileri hakkında uyarmak istedim.bir hafta önce spinal sezeryan ile sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim.ancak 3 gün boyunca gece gündüz dayanılmaz baş ve boyun yaşadım bebeğimi emziremedim.benim çok sürmedi neysekş kırk gün sürende var.intihar etmeyi düşünenler oluyormuş bu ağrılar yüzünden.buraya ne kadar sıfat eklersem ekleyeyim o acıları tarif edemem.iyice araştırın doktorunuza danışın derim ben.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
canım geçmiş olsun öncelikle , birşey soracam bu spinal anestezi ağrısı ağrı kesicilerle geçmiyor mu yada azalmıyor mu?? gerçi benim doktorum inat etti genel anestezi yapacam diyor ama yine de merak ediyorum, çünkü ben spinali çok istiyorum
canım bizde sezaryan bekliyoruz ama inan sendeki düşünceler bende de mevcut.bebeğin erken gelme ihtimali var sonuçta.ne zman geleceğini Allah biliyor. su geldimi, kanama varmı tedirginim hep.her wc ye gidişimde tırsarak giriyorm belirtiyle karşılaşırım diye.herşeyin hayırlısı sayılı gün çabuk geçermiş.sabırsızlanıyoruz dediğin gibi.bebek doğduktan sonra bu düşündüklerimiz aklımıza geldikçe güleceğiz.içimizi ferah tutalim
sağolun kızlr takipteyim , sağolsun bebişim de üzmüyor annesini eskisi gibi hareketleri maşallaherkek canım benimki
bizim de bebiş burak olacaktı başından beri, sonra mert e karar verdik hatırlarsın canım, niyeyse kendimi bi hatırlatma gereği duydumarada serdar muhabbeti de oluyor ama büyük ihtimal mert olacak. ya ne kötü birşey neredeyse doğacak bebiş ismi hala kesin değil
Merhaba kızlar,
Ben de doğum yaptım. Pazar gece 9da suyum geldi pazartesi sabah 6da da epidüralle normal doğum yaptım. Bebeğim 3420 gr doğdu. Ben de o da çok iyiyiz maşallah. Emiyor. Doğumum da kolay oldu sayılır. Allah sizleri de kurtarsın inşallah.
canım bizde sezaryan bekliyoruz ama inan sendeki düşünceler bende de mevcut.bebeğin erken gelme ihtimali var sonuçta.ne zman geleceğini Allah biliyor. su geldimi, kanama varmı tedirginim hep.her wc ye gidişimde tırsarak giriyorm belirtiyle karşılaşırım diye.herşeyin hayırlısı sayılı gün çabuk geçermiş.sabırsızlanıyoruz dediğin gibi.bebek doğduktan sonra bu düşündüklerimiz aklımıza geldikçe güleceğiz.içimizi ferah tutalim
Günaydın kızlar hemen anlatayım bizim kız durmuyor çarşamba günü olan sezeryan doğum olmadı pazartesi gece sancim vardı gaz sancisi zannettim sabah altıda tuvalete gittim kanla karışık pembe bisey geliyo dr aradk hemen hastaneye geçin gelyrm dedi sancıma evde başladı hasyaneye gittik muayene ettiler doğum başlamış dört cm açılmış dedi gitti dr sorduk geliyo dediler benim sancılar dayanılmaz oldu dr biz aradık sancı çoğaldı dayanamıyor eşim dedi drda ne sancisi bana sadece kanama suanda yok dediler dedi sonra hemşireyi aradı fırçaladı dr alttan muayene etti dokuz cm olmuş gel normal yapalm dedi bende nasıl agliyrm bagryrm hayır uyutup alın bebeği diye hemşire elini uzattı sancı geldiğinde sık dedi bir tarafta eşim diğer tatafta hemşire katsimda dr nefesimi kontrol etmem için ugrasyo benim normal doğuma hazirliyomus ağrısız yapcam dedi bende bağırıyorum bir taraftan dogumhaneye girdik dr geldi biseyler dedi gözlerimi açtım bebeği giydirmisler beni gotrmek için hazirliyolr 9.05 de dogumhaneye girdim 9.20 dr çıktım kızım 3.900 kg 50 doğdu dün çıktık hastaneden şuanda ikimizde çok iyiyz darısı sizlere olsun öptüm hepinizi bebiş ağlıyor gorsrz
Kizlar yrn sabah doguma gidiyorum.bakalim bizim ters gelen bebis nasil bisi cikcak:) dualarinizi eksik etmeyin nolur.ben de dua edicem size. Bi kendime geleyim hikayemi de paylasicam nasil oldugumu da.optum hepinizi sevgiler. Bu arada mide bulantısından fena haldeyim.cok heyecanlıyım. Duvarlar ustume gelio sanki.umarim bu gece uyuyabilirim
Kizlar yrn sabah doguma gidiyorum.bakalim bizim ters gelen bebis nasil bisi cikcak:) dualarinizi eksik etmeyin nolur.ben de dua edicem size. Bi kendime geleyim hikayemi de paylasicam nasil oldugumu da.optum hepinizi sevgiler. Bu arada mide bulantısından fena haldeyim.cok heyecanlıyım. Duvarlar ustume gelio sanki.umarim bu gece uyuyabilirim
Merhaba kızlar,
Ben de doğum yaptım. Pazar gece 9da suyum geldi pazartesi sabah 6da da epidüralle normal doğum yaptım. Bebeğim 3420 gr doğdu. Ben de o da çok iyiyiz maşallah. Emiyor. Doğumum da kolay oldu sayılır. Allah sizleri de kurtarsın inşallah.
ben de 10 Mart'ta sezaryen olacağım ama 40.hafta 9 Mart'ta dolacağı için sürekli tetikteyim senin gibi. Her wcye gidişimde nişan geldi mi kanama var mı vs diye bakıyorum mutlaka.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?