2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

evet ben bekleyebilirim dedim, doktor da her sey yolunda gorunuyor durabildigi kadar dursun dedi. akciger gelisimi icin onemli dedi.kizim 39+5te dogmustu. bakalim bu kiz ne zaman dogacak 10unu bekler mi:) evet tedirginlik mutlaka oluo saatli bomba gibi geziyoruz :))

Kizlar bugun kontrolumuz vardi bizim bdt pazar gunu ama ne gelen var ne giden hic sanci cikmadi diger randevu pazartesiye 1 hafta uzatmalari oynayacaz dedi doktor sonra suni sanci takariz dedi sabah aksam kosu bandi uzerindeyim 3 saat yuru deyip duruyo ooooffff offf ((

Canim bizim de suyumuz falan iyi cok sukur kalp atislarinda da sorun yok ama sanki olmasi gereken bisi olmuyo diye herkes ayri bi baski yapiyo niye dogurmuyosun gibilerinden hesap sormaya basladilar inadima tutuyorum sanki iceri

pufböreği inşallah hayırlısıyla sen ve bebeğin sağlıklı için bir şekilde geçsin doğumun...ben de yarın sezeryana giriyorum ve benim bebeğim de ters...inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi alırız kucaklarımıza...bende de duygusallık tavan yaptı heyecan da aynı şekilde...ağlayasım var nedensiz...hepimiz için hayırlı doğumlar olsun inşallah...

Oyy canim benim allah yardimcin olsun :))) hayirlisiyla zahmetsiz kucagina alirsin insallah

3 saat mi? ben 1 saat yuruyorum kosu bandinda yoruluyorum epey. senin doktor maratona mi cikaracak seni:))

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini

Canim bizim de suyumuz falan iyi cok sukur kalp atislarinda da sorun yok ama sanki olmasi gereken bisi olmuyo diye herkes ayri bi baski yapiyo niye dogurmuyosun gibilerinden hesap sormaya basladilar inadima tutuyorum sanki iceri

baska bir zorunluluk yoksa ve her sey yolundaysa bebisin tarihi srcmesi en iyisi aslinda. ben mecburen sezaryen olacagim icin 10 mart diye belirledik. bir arkadasim da benim daha simdiden aman 38i gecmesin dayanamam diyor, halbuki bebisler icin normalde en guve li yer anne karni. insanlar bi enteresan bana da hadi ne zaman diyorlar.halbuki en buyuk sikintiyi biz cekiyoruz size ne oluyor diyrsim geliyor:))

Kizlar sezeryan gunu aldiktan sonra neler yaptiniz
Oda ayarlaniyomu anestezi uzmaniyla gorusuluyomu
Neler yapcam hic bilmiyorum

Cnm. Ben sezeryan gunu aldiktan sonra gittim hastaneyle gorustum.odalari gordum.anestezi dr.ile dogum oncesi 3-4 gun oncesi gorusucez.dogum oncesi son tahliller varmis onlari yaptirirken goruscez sonuclara da bakilcak.

çatı muayenemizi olduk bugün, korkulacak hicbise yok arkadaslar bilginize, normal doğum dedi dr bana da sordu tabi, bende normal taraftarıyım zaten, 37. haftadayız 3 kilo 100 gram bizim kız, bdt 20 mart ama insallah birazcık da olsa erken gelir beklemek zor
ayrıca bebek arabamızı da aldık bugün cepten giriyorum resim koyabilsem eklerdim
sayılı günlerimiz kaldı allah hepimizin yardmcısı olsun

Cnm. Inan bana korkacak bisey yok.ben ilk bebegimi sezeryanla dogurdum ve daha 6.ayimdayken dr.a ben sezeryan istiyorum demistim ve sezeryan oldum.ilk 1-2 gun dikis yerlerin aciyo tabiiki ama bu normal dogumda da boyle.benim normal dogum yapan arkadaslarimin hepside ayni aciyi cektiler dogum sonrasi.sonucta onlara da ya kesi atildi yada yirtilma oldu bu yuzden onlarinda dikisleri vardi.dikis ve aci acisindan ikisi de ayni kapiya cikiyo yani.sonrasinda da ped kullandim sadece hasta bezi falan kullanacak kadar kanamam olmadi.sutum dogum bitip odaya gelir gelmez hemen geldi.direk emzirdim bebegimi.ama en basta o zamanlar cok daha rahattim simdiki gibi herseyi internetten okuyup kendi kendimi korkutmuyodum ve strese sokmuyodum.aslinda en guzeli herkesin bumyesinin farkli oldugunu ve herseyon yolunda gidecegini dusunmesi ve pozitif olmasi.insallah hepimiz icin herseyin en guzeli olur.kendini strese sokma.

kızlar o kdr ince bi iğneymişki kıl gibi. hiç acımıyormuş. sonra ağrı da olmuyormuş. arkadaşım 3 ay önce epiduralli normal doğum yaptı. iyiki epidural olmuşum diyor hep. çok rahat doğumu oldu

Arkadasina aynen katiliyorum cnm . kıl gibi bisey o igne ve zaten olup bitiyo farketmiyosun bile.aynen ben de iyiki sezeryan olmusum diyorum.ve simdi ikinci dogumumda da sezeryan olucam ve cok memnunum.

eveeet bir gün daha bitti neredeyse bizim kızdan ses soluk yok... pazartesi kontrol var bakalım doktor ne diyecek rüyamda 4 mart görmüştüm bakalım çıkacak mı? artık iyice sabırsızlanmaya başladım ne zaman gelecek bebeğim hemen hergün birilerinden telefon geliyor daha doğum yapmadın mı diye. birilerini aramaya korkar oldum. bugün eşim ablasını aradı hemen paniklemiş doğdu mu bebek diye

pufboreği ve SMRYNE hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah.. iyi haberlerini bekliyoruz kızlar.. zeyno senin de gözün aydın canım maşallah sen atlattın artık darısı başımıza..

Kızlar salı günü saat 11:11 de oğulcuğum dünyaya geldi.4 kilo 20 gram doğdu.. sezeryanla oldu.Adını Mehmet Akif koyduk:))Çok şükür ikimizde iyiyiz.Sezeryan olduğu için ilk günler ağrım vardı sütüm hemen gelmedi ama artık yavaş yavaş düzene giriyoruz çok şükür.. harika bir duygu anne olmak tabiki.Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah..Kimseye aratmasın..Doğumu olan arkadaşlarıma Rabbim sağlık afiyet versin.Doğumu yaklaşanlarada kolaylıklar versin inşallah:))

Cnm aslinda tam tersi.dr.a ilk dogumumda sormustum ben farki.epiduralde omurilik kenarina vuruyolar igneyi ama spinalde direk omurilige vuruluyo igne ve aninda uyusuyo alt kisim.ve spinalde katater takili kaliyo ve ameliyat sonrasi agrin oldukca butona basip agri kesici aliyosun.butona da istersen yuz kere bas agri kesici sadece ayarlanan doz kadar veriliyo yani cok basinca daha cok agri kesici gelmiyo.spinal epidurale gore daha konforlu demisti dr.um.agri olayi daha az oluyomus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…