2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Ben de bugün (artik bugün oldu) doğum yapacagim...Birbirinize gunahsiz agizlarla dua edin diyorlar ya dualarinizi eksik etmeyin...benim de dualarim sizlerle...Allah hepimize evlatlarimiza saglik sihhat ve afiyetle kavusmayi nasip etsin

günaydın kızlar dün kahverengi akıntım geldi acaba nişan mı geldi demiştim, akşam aynı akıntıdaan bir daha geldi. az önce de uyandım iç çamaşırım ıslanmış 3 yemek kaşığı kadar, öyle çok idrarım yoktu idrar kaçırdığımı zannetmiyorum ki ıslaklığın rengi beyazdı zaten şimdiye kadar hiç kaçırmadım idrar. ardından çok açok hafif pembemsi su geldi şu anda bklemedeyim 9 gibi doktorumu arayacam. su gelmesi ne kadar olur acaba ya 3 yemek kaşığında fazladır demi yada azar azar mı gelecekki

merhaba benimde benim de 8 şubatta suyum geldi ama sızıntı şeklinde hemen doktora gittik orda muayene oldum aktif suyun yok dedi arkasına nişan geldi kahverengi sümüksü bişi tekrar gittim kendi sancını bekleyeceğiz dedi aktif suyun yok şuanda dedi günlük nst istiyorum dedi 12 şubat çarşamba günü tekrar gittim rahimde silinme yok dedi sabaha kadar bekleyeceğiz eğer silinme gercekleşmezse vajinadan ilac koyacağız dedi ama gerek kalmadı sancılarım gece iki bucukta geldi sabah altıda da doğurdum gerek yok yani hemen gitmene bence :)

Gunaydin canim, bahsettigin tarzda beyaz akintiyi ben de yasadim bir iki gundur, bu aralar akintinin cogalmasi normaldir die okumustum o yuzden benimki direkt akintidir die dusundum cok ustunde durmadim beyazimtrak die ama pembe renkli su icin drunla gorus bakalim ne diyecek? Son ay cinsel iliski ve alttan miayeneden sonra pembemsi renklerde akintilar da olabiliomus. Hayirli haberler al insallah hemen bizede haber ver olur mu?

sağolun kızlar cevaplarınız için. ama akıntı değildi canım eminim yanlış yazmışım oraya beyaz değildi rengi, akıntı kıvamında değildi yani bildiğin suydu. zaten benim hamileliğimin başından beri düşük riski erken doğum riski falan derken hep yasak oldu ilişki ondan da değil. alttan muayene de olmadım hiç, zaten gel derse alttan muayene ettirmeyecem, yarın 38+0 ım. 39+0 a sezeryan randevusu vermişti alın bebişi o zaman şimdi derim ne gerek var alttan muayeneye sezeryan olacam zaten inşallah, tamamm cnm haberdar ederim sizleri

Günaydın hanımlar
Bugün doğum yapacaklar Allah yardımcınız olsun. Biz bekleyenlere de Rabbim sabırlar versin.

Günaydın baloncuk benim doktorum doğum başlangıcı olarak suyun gelmesinden bahsettiğinde kiyafetini filan islatacak şekilde olur demişti. Doktoruna danis mutlaka bebeğin erken gelme durumu varmış sanırım beklemeye gelmez

günaydın kızlar
oğluşumun arkadaşları tek tek gelmeye başladı ya beklesinler bizimde aaz kaldı inşallah
sabah namazdan sonra uyumuyorum
eşim gittikten sonra kendime bir tabak hazırlıyorum ki sormayın gitsin:enaz 2 hurma,biraz kuru üzüm,biraz fındık,biraz badem ,biraz antep fıstığı
herşey oğlum için büyüsün benim minik kuzum
kızlar sahi çocuğu olmasını isteyen bir bayan Meryem suresi başlatmış.aranızda okuyabilecek yada okutabilecek varsa bana sayı bildirebilirlermi
bu arada kızlar kalça çıkıklığı muayenesi ne<zaman yapılıyor bilen varmı?kalça çıkıklığı olmaması için emzirirken elinizi bacak arasına koymak çok iyiymiş unutmayın
birde dün İbrahim saraçoğlu süt için incir kürü rezene çayı dereotu keçiboynuzu pekmezi önerdi.özellikle keçiboynuzu pekmezinin bebekteki alerjik durumuda önleyeceğini söyledi
rezene çayının hem sütü arttıracağını hem gazı alacağını söyledi
unutmayın sizde aklınızda bulunsun
buu arada emzirirken acı kesinlikle yasakmıııışşşşş

Son zamanlara yaklaştın böyle olması çok normal ben doğum yapmadan 3 gun once karnım iyice gerilmişti gece gunduz kaşır olmuştum Allah hayırlı doğumlar nasip etsin

Guzel haberlerinizi bekliyoruz tatlim :)

ben de 10 Mart'ta sezaryen olacağım ama 40.hafta 9 Mart'ta dolacağı için sürekli tetikteyim senin gibi. Her wcye gidişimde nişan geldi mi kanama var mı vs diye bakıyorum mutlaka.:)

Bianca aynı gün anne olacağız kısmetse. Ben de dün doktora gittim. Bebeğin başı çok aşağıya inmiş dedi doktor. Açılma var mı diye kontrol etti. İlk defa alttan muayene oldum. Öyle korkulacak bir şey değilmiş. Doktor 1-1,5 cm açılma var, bu kız sabırsız çıkacak gibi görünüyor dedi. 10 Mart'a kadar yat, kızını filan kaldırma ( bu nasıl mümkün olacak bilemiyorum tabi ) dedi. Eğer daha önce gelmeye karar vermezse prenses, bende 10 Mart'ta doğum yapıyorum. Hakkımızda hayırlısı.

baloncuk senin bebiş fazla beklemek istemiyor galiba içerde:) hayırlısı olsun..gelişmeleri yazarsın..

oh maşallah ne güzel, gözün aydın, hayırlı evlat olsun Mehmet Akif adıyla yaşasın..darısı hayırlısıyla başımıza

mevare, BDT lerimiz aynı.. sen de mi sezeryan olcaktin? Ne zamana gün verdi dr.un?

maşallah canım hayırlı olsun.. epidural zor mu ben de düşünüyorum da

evet bazen hem de nasıl korkuyorum ne oluyo ya deyip ama geçiyo dinlenip ovunca.. bi de genelde magnezyumu almayınca daha sık oluyo bende

ii ii maşallah minik olsun nazar degmez bol sütlü keyifli günler.

Canim bizim de suyumuz falan iyi cok sukur kalp atislarinda da sorun yok ama sanki olmasi gereken bisi olmuyo diye herkes ayri bi baski yapiyo niye dogurmuyosun gibilerinden hesap sormaya basladilar inadima tutuyorum sanki iceri

böyle diyenlere gel sen dogur diyecen de büyüklük sende kalsın sabır... sanki isteyerek bekliyosun

Telefonlara bakmiyorum cogu zaman careyi oyle buldum

Ben de bugün (artik bugün oldu) doğum yapacagim...Birbirinize gunahsiz agizlarla dua edin diyorlar ya dualarinizi eksik etmeyin...benim de dualarim sizlerle...Allah hepimize evlatlarimiza saglik sihhat ve afiyetle kavusmayi nasip etsin

Dualarim sizinle.. Guzel haberlerinizi bekliyoruz :)

Ne guzel dogumlar cogaliyor :) ben de dun dra gittim 37+3tum, haftaya cuma gel cati muayeneni yapalim dedi 38+4 olucam cumaya.. Normal dogum istiyorum hayirlisi bakalimm.. Insallah hepimiz saglikla aliriz minnoslari kucagimiza..

Mrl kader arkadasim beklemeye devam :)))

öyle valla az kaldı ama iyice sabırsızlanıyor insan. benim eşim normalde 1 martta gelecekti yanıma o gelene kadar gelmesin diye dua ediyordum eşim iki hafta önce gelince iyice beklemek zor gelmeye başladı. pazartesi kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek?

senin bebiş nazlı olacak heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…