günaydın kızlar dün kahverengi akıntım geldi acaba nişan mı geldi demiştim, akşam aynı akıntıdaan bir daha geldi. az önce de uyandım iç çamaşırım ıslanmış 3 yemek kaşığı kadar, öyle çok idrarım yoktu idrar kaçırdığımı zannetmiyorum ki ıslaklığın rengi beyazdı zaten şimdiye kadar hiç kaçırmadım idrar. ardından çok açok hafif pembemsi su geldi şu anda bklemedeyim 9 gibi doktorumu arayacam. su gelmesi ne kadar olur acaba ya 3 yemek kaşığında fazladır demi yada azar azar mı gelecekki
günaydın kızlar dün kahverengi akıntım geldi acaba nişan mı geldi demiştim, akşam aynı akıntıdaan bir daha geldi. az önce de uyandım iç çamaşırım ıslanmış 3 yemek kaşığı kadar, öyle çok idrarım yoktu idrar kaçırdığımı zannetmiyorum ki ıslaklığın rengi beyazdı zaten şimdiye kadar hiç kaçırmadım idrar. ardından çok açok hafif pembemsi su geldi şu anda bklemedeyim 9 gibi doktorumu arayacam. su gelmesi ne kadar olur acaba ya 3 yemek kaşığında fazladır demi yada azar azar mı gelecekki
Gunaydin canim, bahsettigin tarzda beyaz akintiyi ben de yasadim bir iki gundur, bu aralar akintinin cogalmasi normaldir die okumustum o yuzden benimki direkt akintidir die dusundum cok ustunde durmadim beyazimtrak die ama pembe renkli su icin drunla gorus bakalim ne diyecek? Son ay cinsel iliski ve alttan miayeneden sonra pembemsi renklerde akintilar da olabiliomus. Hayirli haberler al insallah hemen bizede haber ver olur mu?
merhaba benimde benim de 8 şubatta suyum geldi ama sızıntı şeklinde hemen doktora gittik orda muayene oldum aktif suyun yok dedi arkasına nişan geldi kahverengi sümüksü bişi tekrar gittim kendi sancını bekleyeceğiz dedi aktif suyun yok şuanda dedi günlük nst istiyorum dedi 12 şubat çarşamba günü tekrar gittim rahimde silinme yok dedi sabaha kadar bekleyeceğiz eğer silinme gercekleşmezse vajinadan ilac koyacağız dedi ama gerek kalmadı sancılarım gece iki bucukta geldi sabah altıda da doğurdum gerek yok yani hemen gitmene bence :)
güzel doğum hikayelerini okudukça gitgide daha çok heyecanlanıyorum bebeklerini kucağına alan annelere Rabbim hayırlı, güzel ömür nasip etsin. Allah bize de nasip etsin inşallah
benim iki gündür acayip belim ağrımaya başladı bir de karnım ağrıyor ama ara ara değil sürekli cumartesi kontrolüm var ama ağrılar beni biraz tedirgin ediyor. ve inanılmaz halsizim kolumu bile kaldıracak halim yok
henüz bekleme aşamasında olan arkadaşlar sizinde ağrılarınız oluyor mu?
sağolun kızlar cevaplarınız için. ama akıntı değildi canım eminim yanlış yazmışım oraya beyaz değildi rengi, akıntı kıvamında değildi yani bildiğin suydu. zaten benim hamileliğimin başından beri düşük riski erken doğum riski falan derken hep yasak oldu ilişki ondan da değil. alttan muayene de olmadım hiç, zaten gel derse alttan muayene ettirmeyecem, yarın 38+0 ım. 39+0 a sezeryan randevusu vermişti alın bebişi o zaman şimdi derim ne gerek var alttan muayeneye sezeryan olacam zaten inşallah, tamamm cnm haberdar ederim sizleri
ben de 10 Mart'ta sezaryen olacağım ama 40.hafta 9 Mart'ta dolacağı için sürekli tetikteyim senin gibi. Her wcye gidişimde nişan geldi mi kanama var mı vs diye bakıyorum mutlaka.:)
Günaydın hanımlar
Bugün doğum yapacaklar Allah yardımcınız olsun. Biz bekleyenlere de Rabbim sabırlar versin.
sağolun kızlar cevaplarınız için. ama akıntı değildi canım eminim yanlış yazmışım oraya beyaz değildi rengi, akıntı kıvamında değildi yani bildiğin suydu. zaten benim hamileliğimin başından beri düşük riski erken doğum riski falan derken hep yasak oldu ilişki ondan da değil. alttan muayene de olmadım hiç, zaten gel derse alttan muayene ettirmeyecem, yarın 38+0 ım. 39+0 a sezeryan randevusu vermişti alın bebişi o zaman şimdi derim ne gerek var alttan muayeneye sezeryan olacam zaten inşallah, tamamm cnm haberdar ederim sizleri
Kızlar salı günü saat 11:11 de oğulcuğum dünyaya geldi.4 kilo 20 gram doğdu.. sezeryanla oldu.Adını Mehmet Akif koyduk:))Çok şükür ikimizde iyiyiz.Sezeryan olduğu için ilk günler ağrım vardı sütüm hemen gelmedi ama artık yavaş yavaş düzene giriyoruz çok şükür.. harika bir duygu anne olmak tabiki.Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah..Kimseye aratmasın..Doğumu olan arkadaşlarıma Rabbim sağlık afiyet versin.Doğumu yaklaşanlarada kolaylıklar versin inşallah:))
baloncuk senin bebiş fazla beklemek istemiyor galiba içerde:) hayırlısı olsun..gelişmeleri yazarsın..
oh maşallah ne güzel, gözün aydın, hayırlı evlat olsun Mehmet Akif adıyla yaşasın..darısı hayırlısıyla başımıza
Merhaba kızlar,
Ben de doğum yaptım. Pazar gece 9da suyum geldi pazartesi sabah 6da da epidüralle normal doğum yaptım. Bebeğim 3420 gr doğdu. Ben de o da çok iyiyiz maşallah. Emiyor. Doğumum da kolay oldu sayılır. Allah sizleri de kurtarsın inşallah.
güzel doğum hikayelerini okudukça gitgide daha çok heyecanlanıyorum bebeklerini kucağına alan annelere Rabbim hayırlı, güzel ömür nasip etsin. Allah bize de nasip etsin inşallah
benim iki gündür acayip belim ağrımaya başladı bir de karnım ağrıyor ama ara ara değil sürekli cumartesi kontrolüm var ama ağrılar beni biraz tedirgin ediyor. ve inanılmaz halsizim kolumu bile kaldıracak halim yok
henüz bekleme aşamasında olan arkadaşlar sizinde ağrılarınız oluyor mu?
Merhaba arkadaslar pazartesi gunu sezeryan dogum yaptim bebegim 2500 gr biraz minik :) ama sukur sagligi iyi kimse sezeryandan korkmasin ben serum bile yemedim bugune kadar ama bunu atlattim darisisize insallag sutleriniz hemen gelir bebislerinize hayirlisiyla kavusursunuz allaha emanet olun
Canim bizim de suyumuz falan iyi cok sukur kalp atislarinda da sorun yok ama sanki olmasi gereken bisi olmuyo diye herkes ayri bi baski yapiyo niye dogurmuyosun gibilerinden hesap sormaya basladilar inadima tutuyorum sanki iceri
maşallah canım hayırlı olsun.. epidural zor mu ben de düşünüyorum da
evet bazen hem de nasıl korkuyorum ne oluyo ya deyip ama geçiyo dinlenip ovunca.. bi de genelde magnezyumu almayınca daha sık oluyo bende
ii ii maşallah minik olsun nazar degmezbol sütlü keyifli günler.
böyle diyenlere gel sen dogur diyecen de büyüklük sende kalsın sabır... sanki isteyerek bekliyosun
Ben de bugün (artik bugün oldu) doğum yapacagim...Birbirinize gunahsiz agizlarla dua edin diyorlar ya dualarinizi eksik etmeyin...benim de dualarim sizlerle...Allah hepimize evlatlarimiza saglik sihhat ve afiyetle kavusmayi nasip etsin
mevare, BDT lerimiz aynı.. sen de mi sezeryan olcaktin? Ne zamana gün verdi dr.un?
Mrl kader arkadasim beklemeye devam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?