2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bizim de ayin 2si ayni sekilde pazartesiye cagirdi gittigi yere kadar gidicez artik napalim

merhaba mart anneleri, ilk hamileliğim, normal doğum istiyordum ama bebeğimin kafası büyük olduğu için doktor sezeryan öneriyor, ne yapacağımı bilemedim, böyle bir durumla karşılaşan var mı

ben hiç torba almadım canım.beyaz ağzı fermuarlı yastık kılıflarım var onlarda yıkadım bebişimin çamaşırlarını.fermuar açılmıyor hiç.

dün geceden beri bel ağrısı çekiyorum doğum belirtisimi acaba bileniniz varmı

ben de aynı şeyi soracaktım.belimde ve kasıklarımda ağrı var bugün.kasılma değil ama regl ağrısı gibi aynı.

merhaba mart anneleri, ilk hamileliğim, normal doğum istiyordum ama bebeğimin kafası büyük olduğu için doktor sezeryan öneriyor, ne yapacağımı bilemedim, böyle bir durumla karşılaşan var mı

bende de var aynı durum ama şu an için sezeryan demiyor dr um.doğum için geldiğinde duruma tekrar bakar o an karar veririz dedi.çatı muayenesi bile yapmaya gerek görmedi.eğer sen de normali düşünüyorsan aynı şeyi önerebilirsin.

Yaa keşke benimki de 39. Haftaya kadar bekleseydu hatta kendi gelmek istediğinde gelseydi ama sezeryan ile gelseydi:))
Doktorunun 39a kadar beklemesi gayet iyi bence hiç panik yapma. Zaten sancı gelse bile en az 6 saatin var ki o zamana kadar çoktan sezeryana yetişmiş olursun. Hiç panik olma canım. Yerinde olmak çok isterdim ama doktorum çok pimpirik:))

Mrb kızlar bugün kontrolüm vardı sonunda ben de çatı muayenemi oldum:)Hiç zor bişey değilmiş hakikaten. Doktor çok rahat doğurursun dedi, inşallah:) Doğum sırasında ebe bakıyomuş ya ne kadar açılma var diye o biraz can acıtıyormuş doktor öyle söyledi. Bizim oğlan biraz göbekli olucakmış sadece ama baş çevresi normal. Bugün 36+3 hafta 3200 gr. Böbrekteki büyüme de sabit dedi doğumdan sonra ultrason isteyecekmiş inşallah bi sorun çıkmaz onda da. 1 aydır bebeğimin yüzünü göremiyoruz kordonundan ve plasentadan

Benim bebegimin de ilk zamandan beri kafatasi normale gore buyuktu mesela ultrasonda kafa olcumu 40 haftayi gosterirken diger olcumleri 36 ya da 37 idi.ben de normal dogum istiyordum.doktor doguramayacak kadar degil dedi.boyum 165 doktor benim boyumu uzun kabul etti ve boyun uzun dogurursun dedi benim bebek 38.haftada dogunca cati muayenesi vs hep dogumda bakildi.ama ayni hastanenin baska bir doktoru seminer veriyordu.o ise eger kafa 105 mm gecerse normal dogum riske girer dedi.benimki 99 mm ydi.ve 2 hafta erken gelmeseydi bwlki de zor olacakti.sen degerlerine bir bak ultrason kagidinda ve istersen birkac doktorun fikrini al.

DARISI BİZİM BAŞIMIZA ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN

ben duş aldım ama hala aynen devam ediyor.hayırlısı bakalım :)

sanırım sizde benim gibi sabırsızlanıyorsunuz :) her lavaboya gittiğimde belki diyorum nişanım gelir üstelikte evde yanlızım yakınımda kimse yok ne akılla doğum olsun artık diyorsam anlamadım bende

ben duş aldım ama hala aynen devam ediyor.hayırlısı bakalım :)

Benim 37. Haftamda nişanım geldi 1 hafta sonra yani 38+1 de sabah kalktım ve suyum geldi tabı sancım olmadığı için bekledik duş aldım sonunda suni sancıyla doğum yaptım :)) doğum hıkayem internette annesininprensi yazarsanız orda Allah gönlünüze göre hayırlı doğumlar nasip etsin

Cnm. Su an spinal anestezi en konforlu olani.bence korkacak bisey yok emin ol.ben ilk dogumumda spinal oldum cok ta rahat gecti.kiz kardesim ve 5 arkadasim daha spinal oldu ve onlardan da bi sikayet duymadim.herkesin bunyesi farklidir.intiharlik olacak kadar olsa bunca insan deli mi,bunca dr. Cani mi?? Bu kadar korkunc hikayelere takilmayalim bence.iyi dusunelim iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…