- 10 Nisan 2010
- 432
- 86
- 123
öyle valla az kaldı ama iyice sabırsızlanıyor insan. benim eşim normalde 1 martta gelecekti yanıma o gelene kadar gelmesin diye dua ediyordum eşim iki hafta önce gelince iyice beklemek zor gelmeye başladı. pazartesi kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek?
senin bebiş nazlı olacak heralde
Evet cnm özel adana muzaffer şengül dr ummaşallah,ne güzel haberler var.gözün aydın.göknilçisem adana da doğum yaptın değil mi? hangi hastane idi? ben de adana da yapacağım.çok heyecanlıyım.
evet canım sezeryan olucam inşallah. 6 mart doğum tarihimiz, 39+0 oluyoruz.. senin ne zaman?
kızlar bebek için çamaşır torbası almıştım makinede minik şeylerin araya kaçıp kaybolmaması için.torba denilen şeye baktım resmen ince dandik tül.3-5 liralık bişey ama makinenin içindede açılmış.halbuki torbanın ağzını da sıkı bağlamıştım.yavrumun çorapları eldivenleri hep makinenin arasına girmiş.elimde tekrar yıkadm. çok gereksiz bişeymiş
dün geceden beri bel ağrısı çekiyorum doğum belirtisimi acaba bileniniz varmı
merhaba mart anneleri, ilk hamileliğim, normal doğum istiyordum ama bebeğimin kafası büyük olduğu için doktor sezeryan öneriyor, ne yapacağımı bilemedim, böyle bir durumla karşılaşan var mı
Bizim de ayin 2si ayni sekilde pazartesiye cagirdi gittigi yere kadar gidicez artik napalim
böylesi daha iyi olmuş inan.beklemek çok sıkıcı insan sabırsızlanıyor artık.sezaryan olacak inşallah ama tarih vermedi henüz.39.haftayı bekleyelim dedi.bebeğin kafası büyük baya normali istesende zor olur dedi dr.ben de daha öncesi gelir diye tırsıyorm.suyum geldimi kan geldimi falan panik vaziyetteyim.senin hayırlı haberlerini bekliyorz
dün geceden beri bel ağrısı çekiyorum doğum belirtisimi acaba bileniniz varmı
merhaba mart anneleri, ilk hamileliğim, normal doğum istiyordum ama bebeğimin kafası büyük olduğu için doktor sezeryan öneriyor, ne yapacağımı bilemedim, böyle bir durumla karşılaşan var mı
Gözün aydın mcl. Çook çook sevindim. Kaçıncı haftada doğum yaptın peki
ben de aynı şeyi soracaktım.belimde ve kasıklarımda ağrı var bugün.kasılma değil ama regl ağrısı gibi aynı.
.
Aynı durum bende de var.bildiğim kadarıyla belden kasıklara doğru , ağrı düzenli aralıklarla olursa belirti.
Günaydın kızlar hemen anlatayım bizim kız durmuyor çarşamba günü olan sezeryan doğum olmadı pazartesi gece sancim vardı gaz sancisi zannettim sabah altıda tuvalete gittim kanla karışık pembe bisey geliyo dr aradk hemen hastaneye geçin gelyrm dedi sancıma evde başladı hasyaneye gittik muayene ettiler doğum başlamış dört cm açılmış dedi gitti dr sorduk geliyo dediler benim sancılar dayanılmaz oldu dr biz aradık sancı çoğaldı dayanamıyor eşim dedi drda ne sancisi bana sadece kanama suanda yok dediler dedi sonra hemşireyi aradı fırçaladı dr alttan muayene etti dokuz cm olmuş gel normal yapalm dedi bende nasıl agliyrm bagryrm hayır uyutup alın bebeği diye hemşire elini uzattı sancı geldiğinde sık dedi bir tarafta eşim diğer tatafta hemşire katsimda dr nefesimi kontrol etmem için ugrasyo benim normal doğuma hazirliyomus ağrısız yapcam dedi bende bağırıyorum bir taraftan dogumhaneye girdik dr geldi biseyler dedi gözlerimi açtım bebeği giydirmisler beni gotrmek için hazirliyolr 9.05 de dogumhaneye girdim 9.20 dr çıktım kızım 3.900 kg 50 doğdu dün çıktık hastaneden şuanda ikimizde çok iyiyz darısı sizlere olsun öptüm hepinizi bebiş ağlıyor gorsrz
gitti benim ağrı umutlanmıştım ama dinlenince geçti
ben duş aldım ama hala aynen devam ediyor.hayırlısı bakalım :)
ben duş aldım ama hala aynen devam ediyor.hayırlısı bakalım :)
canım geçmiş olsun öncelikle , birşey soracam bu spinal anestezi ağrısı ağrı kesicilerle geçmiyor mu yada azalmıyor mu?? gerçi benim doktorum inat etti genel anestezi yapacam diyor ama yine de merak ediyorum, çünkü ben spinali çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?