Benimde 9,6 gibi bir ölçü çıktı.Senin kaç? Dr önce büyük dedi , sonra normal dedi.
sanırım sizde benim gibi sabırsızlanıyorsunuz :) her lavaboya gittiğimde belki diyorum nişanım gelir üstelikte evde yanlızım yakınımda kimse yok ne akılla doğum olsun artık diyorsam anlamadım bende
tekrar merhaba bayanlar, az önce annemin komşusuna gittik yasin günü vardı. ama bayanın kedisi varmış, kedilerden geçen toksoplazma diye bir virüs varmış, hamilelere geçmesi zararlıymış, bunu öğrenir öğrenmez kalktım eve geldim, ama iki saat oturdum orda, çok korkuyorum bebeğime bişey olmamıştır inşallah, bu arada kediye hiç dokunmadım hatta görmedim bile
canım merak etme hic... asısı olmayan ve sokakta gezinen hayvanlar riskli.. o hastalıgı kapmak için de kedinin tuvaletini yaptigi kumu ellemen vs gerekiyor.. gormedigin bir kediden birsey kapmazsin endiselenme...bu mikrop hayvan dıskılarından, iyi pişmemiş etten falan geciyorç
hem de nasılkocamla beraber gel artık deyip duruyoruz.yalnız olmana üzüldüm ama.Allah korusun bir sıkıntın olursa nolcak?yok mu yanına gelebilecek kimse?
tekrar merhaba bayanlar, az önce annemin komşusuna gittik yasin günü vardı. ama bayanın kedisi varmış, kedilerden geçen toksoplazma diye bir virüs varmış, hamilelere geçmesi zararlıymış, bunu öğrenir öğrenmez kalktım eve geldim, ama iki saat oturdum orda, çok korkuyorum bebeğime bişey olmamıştır inşallah, bu arada kediye hiç dokunmadım hatta görmedim bile
Evde 3 kedim var. Hamileligim boyunca beraberdik hala da oyle. Ev kedilerinden tokso Geçme ihtimali iyi yikanmamis sebze meyveden gecne ihtimalinden cok cok düşük. Kedileri gormemissiniz bile dokunmamissiniz. Tokso gecebilmesi icin mikrobun yumurtalarina temasiniz direkt yutmaniz falan gerekli. Ayrıca avlanmayan çiğ et leş vs yemeyen hayvanlarda tokso olmaz iciniz rahat olsun.
annemlede kayınvalidemlede aynı şehirdeyim ama annem doğumdan sonra gelsin istiyorum rahatsız biraz yorulmasını istemiyorum kayınvalidemde yakınımda sağolsun hergün arıyor nasılsın diye ama oda sen buraya gel sıkılırım ben orada diyor onuda ben istemiyorum rahat biri değilim ayaklarımı uzatıp oturamam onun yanında suyum azaldığı için kendimi yormam yasak onun yanına gidersem biliyorum rahat durmam yaparım birşeyler yani sonuç olarak yanlızım eşim işten erken gelmeye çalışıyor mümkün olduğunca öyle işte kızımı çok merak ediyorum sanki sarışın olacakmış gibi geliyor :)
insallah gonlune gore guzel mi guzel bir kızın olur.. var mı ailede sarısınlık?
Bianca aynı gün anne olacağız kısmetse. Ben de dün doktora gittim. Bebeğin başı çok aşağıya inmiş dedi doktor. Açılma var mı diye kontrol etti. İlk defa alttan muayene oldum. Öyle korkulacak bir şey değilmiş. Doktor 1-1,5 cm açılma var, bu kız sabırsız çıkacak gibi görünüyor dedi. 10 Mart'a kadar yat, kızını filan kaldırma ( bu nasıl mümkün olacak bilemiyorum tabi ) dedi. Eğer daha önce gelmeye karar vermezse prenses, bende 10 Mart'ta doğum yapıyorum. Hakkımızda hayırlısı.
Güzel Mart anneleri merhaba
Topige uzun suredir giremedim
Bu çarşamba sabahi kismetse oğlum geliyor.
Cok heyecanlıyım ona kavusacagim icin
Allah herkesin sag saglim kucağına almayı nasip etsin.
Yaa keşke benimki de 39. Haftaya kadar bekleseydu hatta kendi gelmek istediğinde gelseydi ama sezeryan ile gelseydi:))
Doktorunun 39a kadar beklemesi gayet iyi bence hiç panik yapma. Zaten sancı gelse bile en az 6 saatin var ki o zamana kadar çoktan sezeryana yetişmiş olursun. Hiç panik olma canım. Yerinde olmak çok isterdim ama doktorum çok pimpirik:))
Aaaaa tesadüfe bak benim de oğlum Çarşamba günü geliyor tabi sürpriz yapmazsa :)
Aaa ne guzel. Aynı gün doğacaklar.
Benim nst de hic sancim hatta yalanci sancim dahi çıkmıyor. Beklersek Paşanın keyfini gelmeyecek kendi rızasıyla :) çok heyecanlı beklemek
Aaaaa tesadüfe bak benim de oğlum Çarşamba günü geliyor tabi sürpriz yapmazsa :)
Loveli nasılsın? Yarın sabah dogumun olacak değil mi? saglıkla bebişi kucagına alirsin insallah..bebekle ilgilenmekten fırsat bulamazsin muhtemelen ama fırsat buldugun ilk anda dogumun ve bebişin hakkında yazabilirsen cok sevinirim..
annemlede kayınvalidemlede aynı şehirdeyim ama annem doğumdan sonra gelsin istiyorum rahatsız biraz yorulmasını istemiyorum kayınvalidemde yakınımda sağolsun hergün arıyor nasılsın diye ama oda sen buraya gel sıkılırım ben orada diyor onuda ben istemiyorum rahat biri değilim ayaklarımı uzatıp oturamam onun yanında suyum azaldığı için kendimi yormam yasak onun yanına gidersem biliyorum rahat durmam yaparım birşeyler yani sonuç olarak yanlızım eşim işten erken gelmeye çalışıyor mümkün olduğunca öyle işte kızımı çok merak ediyorum sanki sarışın olacakmış gibi geliyor :)
Evde 3 kedim var. Hamileligim boyunca beraberdik hala da oyle. Ev kedilerinden tokso Geçme ihtimali iyi yikanmamis sebze meyveden gecne ihtimalinden cok cok düşük. Kedileri gormemissiniz bile dokunmamissiniz. Tokso gecebilmesi icin mikrobun yumurtalarina temasiniz direkt yutmaniz falan gerekli. Ayrıca avlanmayan çiğ et leş vs yemeyen hayvanlarda tokso olmaz iciniz rahat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?