Aynen benim de hiç sancım yok gerçi benim BDT 14 Mart ama epidrual olacağı için Çarşamba sabahı kavuşacaz Rabbim kuzularımızı Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
benim de kedim var ve tokso negatif...ama gene de dr um da veterinerim de hiçbir sorun olmayacağını söyledi zaten.evde beslenen kedide çiğ et yemediği sürece tokso olmaz.meraklanma :)
loveli bugün doğum yaptı.daha haber yok ama mutlaka iyidir.
çağırdığında gelecek birileri varsa sorun yok o zaman.herşeyin hayırlısı.bizimki kesin esmer;sırf kaş ve göz olarak çıkıcak muhtemelen :) baba da ben de kara kaş kocaman gözden ibaretiz
ay hamile olup kedi bakanlara ayrı sempatim var ne yalan söyliimhamile olduğumu öğrenen kediyi napıcaksın diye sorduğu için çok gıcığım bu duruma.kesin sen de yaşamışsındır.hep aynı cevabı verdim herkese; o benim ilk evladım at sokağa diyen bile oldu,2. çocuk geliyo diye 6 yaşındaki ilk evladını sokağa atarmısın diye cevap verdim bakalım bebişlerle napıcak bizim yumaklar :)
iyi akşamlar kızlar bugün devlet hastanesine 37 hafta çalışamaz raporumu almak için gittim fakat doktor sistem otomatik işliyor bizim bişey yapmamıza gerek yok dedi gönderdi aklım karıştı siz raporunuzu aldınızmı yani herhangi bir işlem yaptınızmı
Kizlar selam herkese bugun saat 8, 30 da doğum yaptim .sezeryan ile kizim 3930 gr ve 54 cm boyunda.ben yaptim cok şükür darisi yapmayanlara .ameliyatta cok dua ettim .Allah herkesin istedigi sekilde doğum nasip etsin.herkese iyi geceler
kızlar bir de bebişlerin sarılık olmasının en önemli nedeni ilk doğduklarında emzirilmemeleri. eğer sütünüz olmasa bile kesinlikle ilk 1 saati geçirmeyin sütünüz gelene kadar mama bile olsa verin çünkü şekerleri düşüyor ve sarılık oluyorlar hemen. benim hastanemde mama veriyorlar ama bazı hastaneler vermiyor yanınızda bulundurmanızda fayda var. birde doğum çantama eczanelerde satılan rezene çayından koyacam ben. süt yapmada bire bir. doktorlar öneriyorlar.kimyonlu rezene çayları da satılıyor o daha iyi, rezene süt yapıyor kimyon da bebişin gazını önlüyor. belki biliyorsunuzdur ama bilmeyen arkadaşlar varsa bilgilendirmek istedim
normal dogum ilk bebegim olmasindan dolayi beni cok korkutmustu.evet adet sancisi nasil bazen artarsa dogum sancisi da oyle artiyor.fakat belli araliklarla giriyor arada dinleniyor gibisin:) ben su anki rahatligimi dusunerek sunu diyebilirim agrinin daha fazlasina da dayanabilir gibi insan.herkesin agri esigi elbette farkli ama ben cok hassas biriydim.kucuk bir carpmada bile cildim morarir gunlerce agrirdi.ama allah kullarinin tasiyamacagi yuku yuklemez ya istediginiz gibi olur ins.sunu tavsiye edebilirim.normal dogumda ebe,hemaiee ve doktorunuzun talimatlarini yapmaya calisin hersey ins kolaylasacaktir.
doktorun sana söylediği gibi kolay olsa keşke.ben sezaryen yapcam.ama sanki bebek kendi gelcekmiş erken doğacakmış diye hissediyorum.epidural 4 cm açıklıktan sonra yapılıyor.ama bazı durumlarda sancıyı durdurduğu için o sürec geçilirse yapmayabiliyorlarmış. ıkınma esnasında da his olmadığı için ebeler bastırıyormuş diye duydum canm.
Merhaba kızlar..Herkesin keyfi yerindedir inşallah..Ben yarın doğuma gidiyorum.Bebeğim biraz iri olduğu için son anda sezeryana almaya karar verdi doktorum.Yarın 11 gibi doğuma gireceğim inşallah.Dualarınızı bekliyorum:))
pazartesi dogumum var ve ben sanırım grip olacagim burnum akmaya basladi..suanki tek belirti burun akıntısı... bunu en hızlı sekilde nasıl yok edebilirim?
Gözün aydın, maşallah bebişine de kavuştun ne güzel.Darısı başımıza, ben de burda doğum yapanları duydukça daha bi heyecanlanıp korkuyorum.Normal istiyorum inşallah ama daha doktorum bişey söylemedi.Haftaya kontrole gidicem bakalım bişey söylicek mi, heyecanla bekliyoruz
oğluşumdan anca fırsat buldum
loveli, iistanbul, zehrayade çooook tebrik ederim kızlar allah analı bablı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah:124::124:
İyi akşamlar arkadaşlar, tüm doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, bol sütlü ve sağlıklı günler dilerim. Doğum yapacaklara da hayırlı beklemeler :) bugün doktora gittim ve 6 Mart'ta ben de kızımı kucağıma alacağım inşallah arkadaşlar. Herkese hayırlı doğumlar.
kızlar pzt sezeryan olacagim, kuafore gitme sansım yok, tamamiyle yatıstayım zamanında gelsin diye, esim de jilet vurma bi yerini kesersin, gobeginden ayak ucunu bile goremezken kaza cıkarma simdi diyor.. napcagmı sasirdimcumartesi gunu falan bi jiletle oldugu kadar alsam diyordum...
loveli, iistanbul, zehrayade çooook tebrik ederim kızlar allah analı bablı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah:124::124:
rabbim kolay kurtarsın inşallah cnm
Kızlar son haftalara doğru magnezyumu bırakmak mı lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?