2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Aynen benim de hiç sancım yok gerçi benim BDT 14 Mart ama epidrual olacağı için Çarşamba sabahı kavuşacaz Rabbim kuzularımızı Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Amin inşallah. Benim de bdt 18 mart ama sezaryen olacağım için üstelik plesanta da şekerimden dolayı kireçlenme olduğu için 5 mart dedi doktor. Hakkımızda hayırlısı

Aynen benimde öyle ayrı bir sempatim var. Çölde su bulmak gibi kedi besleyen hamile bulmak. Bana da demezler mi ne dertlendi millet hatta bunun için konu bile açmıştım. Başından beri gönder o kedileri diyenler doğuma kalmış 4 gün hala ee napcaksin o kedileri diyor
Ben de bana artık bunlarla değil bir çeyrektir bir paket bezdir onlarla gelin diyorum
Çok eğlenceli günler bizi bekliyor eminim.
bizim afacanlarin oyun Arkadaşları şimdiden hazır. Onlar çok şanslı ve ayrıcalıklı olacaklar bence. Kedili arkadaslarim var ve diyologlarini görüyorum hayvanlarla müthişler.

Beni doktorum ayın 5 i 6 sı gibi gel rapor vereyim diye çağırmıştı.Haftaya gidicem inşallah

Gözün aydın, maşallah bebişine de kavuştun ne güzel.Darısı başımıza, ben de burda doğum yapanları duydukça daha bi heyecanlanıp korkuyorum.Normal istiyorum inşallah ama daha doktorum bişey söylemedi.Haftaya kontrole gidicem bakalım bişey söylicek mi, heyecanla bekliyoruz

Evet, mamayı bana da söylediler, hatta bi arkadaşım yanımda bulunsun her ihtimale karşı diye 2 kutu mama verdi.Daha çantamı hazırlamadım ama ne olur ne olmaz mamayı da koyucam çantama

İnşallah biz de senin gibi rahat bi doğum yaparız, güle güle büyüt bebişini inşallah

oğluşumdan anca fırsat buldum

loveli, iistanbul, zehrayade çooook tebrik ederim kızlar allah analı bablı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah :124::124:

İyi akşamlar arkadaşlar, tüm doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, bol sütlü ve sağlıklı günler dilerim. Doğum yapacaklara da hayırlı beklemeler :) bugün doktora gittim ve 6 Mart'ta ben de kızımı kucağıma alacağım inşallah arkadaşlar. Herkese hayırlı doğumlar.

aynen cnm ben de öle duydum ben de sezeryan istiyorum..(

oğluşumdan anca fırsat buldum

loveli, iistanbul, zehrayade çooook tebrik ederim kızlar allah analı bablı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah :124::124:

Teşekkür ler kizlar ayri ayri alinti yapamadim.darisi diger bekleyenlere

kuförü eve çagır cnm yada jiletle eşin falan alsın yada kuaföre aldır bence

Kızlar son haftalara doğru magnezyumu bırakmak mı lazımdı

Canim benim son 1 haftadir acayip bacak kasilmalarim vardi. Doktora soyledim doguma 1 hafta kalmasina ragmen magnezyum verdi bana. Az da olsa rahatladim. Niye birakmak gerekiyormus ki? Hic bilgim yok

Kızlar merhaba,

Epidüralle 24ündr normal doğum yaptığımı daha önce yazmıştım. İyi dileklerini yollayan tüm arkadaşlarıma öncelikle çok çok teşekkür ederim. Darısı hepinizin başına inşallah.
Merak edenler olmuş. Hikayemi paylaşayım...
Hem cumartesi hem de pazar uzun yürüyüşlere çıkmıştık arkadaşlarla. Yorulmuştum. Pazar gecesi koltukta uyukluyordum ama tam dalmamıştım. Bi ara gözümü açtım ayağa kalktım tuvalete gitmek için bir baktım ıslanmışım. Ter zannettim önce. Çok terliyordum çünkü. Ama yok değildi epey bir ıslaklık vardı çamaşırlardan pijamaya hatta koltuğa geçmişti. Eşim mutfakta yemek hazırlıyordu. Seslendim hemen anladı koşa koşa geldi. Suyum gelmiş ama sakin olaşım bir doktorumuzu arayalım dedim. Aradık. Sırt üstü uzansın altına ped koysun o da ıslanırsa tekrar konuşalım demiş eşime. Su mu değil mi emin olmak istedi heralde ama ben emindim çok gelmiş çünkü. Sonra dediğini yaptık ped de ıslandı. Hastaneye geçin geliyorum demiş. Annemlere haber verdik, abimlere haber verdik, yaklaşık 10 dk içinde 3 araba hastane yolundaydık. Yollar boştu hastane de yakın olduğu için 15 dkda hastanedeydik. Zaten doktorum haber vermiş bizi hemen doğum odasına aldılar. Bende sancı hiç yoktu. Nstye falan bağladılar herşey yolundaydı. O kadar rahat ve sakindim ki abimle eşi biz senden paniğiz seni de panikleteceğiz durduk yerde eve gidelim biz bari diyip gittiler :)) Doktorum 23.30 gibi geldi. 1 cm açılma var bebek geliyor dedi. Hemen epidürali bağlatalım rahat et dedi tamam dedim. Epidürali taktı başka bir doktor. Sırtınızda elektriklenme gibi bir şey hissediyorsunuz ve biraz yanma. İğne girerken de biraz acıtıo tabii ama çok ciddi bir şey değil. Sonra suni sancı ve epidüral beraber verilmeye başlandı. Doktorum 2.30da tekrar kontrole gelcem dedi gitti. Sancılar gelmeye başladı. Arada kalkıp yürüyordum koridorda. Eşimle annem yanımdan ayrılmıyorlardı tabii. Neyse 2.30ta doktor tekrar geldi 2 cm olmuş açılma dedi. Ben üzüldüm bu kadar saatte 1 cm mi ilerlemiş diye. Ağrın var mı dedi var dedim. Bacaklarda hafif çok hafif uyuşukluk vardı ama ağrıyı hissediyordum. Hissetmemen lazım dedi. Gitti. Sonra biz epidüralciyi tekrar çağırdık. Ek doz yaptı ağrı için bu sefer de sağ bacağım uyuştu solda tık yok. Ağrılar soldan soldan nasıl vuruyor anlatamam. Çok iyi olan ben 4-5 arası acıdan inlemeye başladım. Baktım olacak gibi değil eşim gidip epidüralciyi çağırdı durumu anlattı. Salak kadın böyle tek taraflı uyuşmalar oluyor arada soluna doğru yat falan dedi ama yemedik tabii. Biz ısrar edince de pidürali söküp yerini değiştirdi. Tekrar taktı yani 2 kez acı çektim ama değdi:) 2. Kez taktıktan sonra tüm ağrım acım dindi. Resmen bıçak gibi kesildi. Salak takamamış en baştan. Söylüyoruz ağrım var diye ciddiye de almıyordu o saate kadar. Baktı ben inliyorum ikna oldu aptal. Sinirlendim yine:)) Neyse öyle bir rahatlamışım ki doktor gelene kadar uyumuşum. 5.30da doktor geldi hadi uyan günaydın doğurtuyoruz seni dedi:)) artık ıkınmam gerektiğini açılmanın 10 cm olduğunu herşeyin sadede bana kaldığını söyledi. Ben sancı hissetmediğim için elini karnıma koyan epidüralci ne zaman ıkın derse derin bir nefes alıp o zaman ıkınıyordum. 6ya 5 kala ıkınmaya başladım 6yı 6 geçe 4 ıkınma sonrası kızım kucağımdaydı. Eşim kordonunu kesti hüngür hüngür ağladı. İnanılmaz bir andı. Rabbime şükürler olsun...
Çok güzel ve kolay bir doğum olduğunu söyleyip herkes tebrik etti beni. Eşim bile bu kadarını beklemiyordum senden dedi. Bana saygı duyuyor resmen:) Çatır çatır doğurdum kızlar:)) Hastaneden hemen doğum yaptığımın akşamı çıktım. Ağrı kesici vurdurmayacak kadar iyi hissediyordum kendimi düşünün. Kızımın bugün kontrolü vardı. Herşey yolunda. Sadece anne sütü alan uslu uyumlu uykusu iyi bir bebek. Ben hemen ayaklandım zaten çok çok az kanamalarım devam ediyor.
Dünyanın en güzel duygusu annelikmiş. Biraz fazla uyusun özlüyoruz. Bakmalara doyamor, öpmelere kıyamıyorum resmen. Ağlayınca gözlerim doluyor.
Normal doğumdan korkmayın. İşler yolunda gitseydi nerdeyse sıfır acıyla doğuracaktım düşünün. Sonrası çok kolay oluyor rahat oluyor. Lütfen biraz cesaret. Benden bu kadar. Hepinizi öpüyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Hayırlı doğumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…