2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Sagol canim ilk sanci olup uyutmadigi gun esim ne kadar ilac varsa almis.ben zinco kullandim.fena degil ama nurse harvey i kullanmadim duruyor onu da sonra deneyim bakalim.

feyza ismi nasıl kızlar
günaydın arkadaşlar uzun zamandır buraya yazamıyorum malum tlefnla yazmak çok zor ancak takip edebiliyorm gün içrisinde lan muhabbetlere katılamıyorum haiyle benim kızımın adıda feyza olacak canm hem klask düz hemde cok kullanılmayan güzel bi isim anlamıda gayet güzel adları gibi bilgili bereketli ilim ve feyz dolu olsunlar

yani ben istiyorum ama eşim ece gibi esin gibi özge gibi isimleri düşünüyo.. ikna çabalarına başlıycam.. yeter artık kızımın bi ismi olsun.. melike düşünüyoduk kaç aydır meloş meloş diye sevdik kv el atınca eşim sogudu o isimden sonra ben de sinir oldum tabii.. dün akşam feyza geldi aklıma hem kibar hem çok anlamlı.. hem de çok kolay söyleniyo

hayırlısı olsun canm sıkma canını...

feyza ismi nasıl kızlar

bence çok güzell

merhaba destinacım, maşallah kız büyüttün oğluşu biz daha doğuramadık:) sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah

Bebekler çok hareket edemedikleri için vücutlarında biriken havayı dışarı atamamaktadır.Yetişkinlerde de aynı sorun var ancak hareketler yogun oldugundan vücut dengeleme yapabiliyor. Bu yüzden bebeklerimizin ek yardıma ihtiyacı olacak bakalım güzel fikirlerimiz neler bunun için tecrübeli ve araştırmacı annelerimizden cevaplar bekliyorum

günaydın kızlar,benim 13 günüm kaldı kısmetse,son kontrolde doktorum artık bir daha gelme,doğumda görüşürüz dedi,sadece aç gelmemi söyledi,ben de unutmuşum sormayı,sezeryan olucam doğum öncesi herhangi bir tahlil yapılmıyor mu acaba?

Evet canim ilk cati muayenesinde hic acimamisti canim bunda zorladi resmen ama lekelenme falan olmadi tık yok resmen :)
Bizim durumumuzda olan baska hastalari varmis onlari ornek gosterdi genelde gece geliyormus sanci yani oyle gozlemlemis bu arada hangi sehirdeydin sen canim

Canim benim kombine spinal aneztezi olacak
Dun kontrole gitmisken doktorum aneztezi
Doktoruyla gorusturdu muayene oldum omuriligime
Bakti kan falan aldi detaylari anlatti
Bu islemler ameliyattan 2 saat oncesi yatis yapiuolarya
Ozaman yapiliyomus benim doktor acil sezeryanlik
Durum olursa islemlerin yapilmis dosyan acilmis olsun dedi

sagol canım..

senin de 9 görünüyo şafak bizim daha bi sürüüüü..

evet 9 gün ama aslında daha yakın:) perşembe günü inşallah sezeryanla kavuşucaz bebişimize. son 2 diyelim..seninki de geçer canım sayılı gün, sağlıklı sıhhatli gelsin yavrular inşallah. normal mi düşünüyorsun? bir de feyza ismi çok güzel ama melike de güzeldi ondan niye vazgeçtiniz?

benim doktor son kontrolde tahlil istemişti. belki senin doktor da ameliyat olacağın gün ister tahlili canm..

Merhabalar, 3 gündür girmedim sayfalar birikmiş. Doğuranlar vardır kesin, gözleri aydın diyeyim:) Bizim kızdan halen ses yok. Bugün 39+3'üz. Son doktor kontrolüme gideceğim.

yapılıyor banada dktrum son gittiğimde istedi tahlili sadece gidince yatışım yapılıcak

Ben de yarın epidrual Sezeryan ile doğum yapacam Perşembe son kontrolümüz vardı o zaman anestezi uzmanı doğum öncesi kan tahlili istedi hatta 4 tüp kan aldılar daha sonra anestezi uzmanı muayene etti doğumla ilgili bilgiler verdi

günaydın canım benimde kısmetse 16 günüm kaldı, bende kasılmalar vardı ilaç falan kullandım dr cuma günü kesti ilaçları her an olabilir bebek dedi olmazsa 20 mart yani, haftada bir nst ye giriyorum, en son dün gittim dr tahlillerden bahsettim kanım düşüyor benim gene düşmesin dedim dr tamam yapılsın hepsi hazır olsun dedi 4 tüp kan ve idrar tahlili verdim galiba ameliyata hazırlık bunlar c.tesi nst ye giricem tekrar ozaman bakarız sonuçlara dedi dr, inşallah bir sorun yoktur inşallah 20 marta kadar durur oğlum ne kadar durursa o kadar iyi olur bence

günaydın hanımlar
bizde hala tık yok beklemedeyiz

ben Manisa'dayım. sen nerdesin ben bir hafta daha beklemiyorum artık ne yapayım bebek kanala bile inmemiş sıpam benim. gece gaz sancısını doğum sancısı sanıp heyecanlandım ama boş çıktı

Merhabalar, 3 gündür girmedim sayfalar birikmiş. Doğuranlar vardır kesin, gözleri aydın diyeyim:) Bizim kızdan halen ses yok. Bugün 39+3'üz. Son doktor kontrolüme gideceğim.

ne oldu bu kızlara ya birde kız çocuklar erken gelir derler pek nazlı çıktı kızlarımız. hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Kızım 10 günlük oldu bile
Herkese hayırlı güzel doğumlar dilerim arkadaşlar
Sezeryan olacaklar varsa epidural öneririm benimki çok rahat geçti..Çok korkuyordum..Sonrası da iyi..Ayağa kalklalı 4-5 gün oldu

Kızlar ben de dün kontrole gittim, nst de bizim kız uyuyunca bayağı bi oyalanmak zorunda kaldık hastanede :) Doktor herşey normal dedi, bebek dönmüş kilosu 3200, pztesi tekrar nst ye gidicem ve çalışamaz raporu alıcam.Bu cuma okuldaki son günüm artık. Bi kaç gündür karnım ağrıyo, hafif kramplar giriyo bacaklarıma ve kasıklarıma, doktor hepsinin normal olduğunu söyledi.Yapıcak bişey yok, bekliyoruz artık ama ben biraz korkuyorum galiba, kafama takıyorum nasıl olcak diye, uykularım kaçıyo. Burda güzel doğum haberlerini görünce mutlu oluyorum ama okudukça da stres oluyorum.Karışık bi şey yani, hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık bebeklerimizi...

Stres olman çok normal ben doğuma gittiğimde hastaneye girdim ve anneme sarılıp ağladm, sinirlerim boşaldı heralde ama inan müthiş bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…