Bir de nurse harveys diye bitkisel gaz ilaci var nacizane tavsiye ederim1.kizimda kullanmistim 8 yil önce ikinciye 3 günlük henüz baslamadim baslayacagim.ise yararsa paylas hem bana dua edersin iyileseyim diye hem de diğer taze annelere fikir vermiş alternatif tanitmis ioluruz
Bir de nurse harveys diye bitkisel gaz ilaci var nacizane tavsiye ederim1.kizimda kullanmistim 8 yil önce ikinciye 3 günlük henüz baslamadim baslayacagim.ise yararsa paylas hem bana dua edersin iyileseyim diye hem de diğer taze annelere fikir vermiş alternatif tanitmis ioluruz[/QUOTE
Baykaldal acil sifalar diliyorum.en kisa zamanda toprlanirsin ins.
günaydın arkadaşlar uzun zamandır buraya yazamıyorum malum tlefnla yazmak çok zor ancak takip edebiliyorm gün içrisinde lan muhabbetlere katılamıyorum haiyle benim kızımın adıda feyza olacak canm hem klask düz hemde cok kullanılmayan güzel bi isim anlamıda gayet güzel adları gibi bilgili bereketli ilim ve feyz dolu olsunlarfeyza ismi nasıl kızlar
günaydın arkadaşlar uzun zamandır buraya yazamıyorum malum tlefnla yazmak çok zor ancak takip edebiliyorm gün içrisinde lan muhabbetlere katılamıyorum haiyle benim kızımın adıda feyza olacak canm hem klask düz hemde cok kullanılmayan güzel bi isim anlamıda gayet güzel adları gibi bilgili bereketli ilim ve feyz dolu olsunlar
Kizlar iyi aksamlar bugun benim de kontrolum vardi nst gerek duymadi ultrasonla bakti kanala falan inme yok suyu iyi beklemeye devam dedi ama gun asiri gorusecez dedi alttan da muayene etti hic acilma yok dedi biraz bile acilma olsaydi bugun yatisini yapacaktim dedi ama olmadi ben haftasi gecince maximum bi hafta bekliyorum dedi riske atamam dedi acilma olmayinca suni sanci pek de bi ise yaramiyor dedi
Bugun pek keyfim yok hep hayirlisini istedim herhalde hayirlisi boyle galiba
feyza ismi nasıl kızlar
merabalar kıslar nasılsınız???
biz çok iyiyiz oğluşumu emzirdim annemle çay dizi keyfi yapıyoruz ...şaka maka derken oğlum 11 günlük oldu inanamaıyorum ....darısı hepinizin başına ...
bu arada garipcim feyza çok güzel bi isim
hayırlısı olsun canm sıkma canını...
bence çok güzell
merhaba destinacım, maşallah kız büyüttün oğluşu biz daha doğuramadık:) sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah
aynı durum bende de var canım üzülme herşeyde vardır bir hayır... bende bugün doktor böyle giderse sezeryan olur dedi diye bir sürü ağladım ama yapacak bişey yok bizim kız nazlı çıktı perşembe bende kontrole gideceğim. bugün çatı muayenesinde baya canım acıdı benim doktor açılma olsun diye yapıyorum dedi senin doktorun da yaptı mı böyle birşey? bol bol yürüyüş yap dedi birde karın bölgesine hafif tempolarla vur dedi parmakları birleştirip parmak uçlarıyla karın bölgesine vur dedi. ama ben onu yapmayacağım kıyamıyorum bebeğime daha kanala filan inmemiş bir hafta içinde zor dedi.
demek ki böylesi hayırlıymış üzülme lütfen
günaydın kızlar,benim 13 günüm kaldı kısmetse,son kontrolde doktorum artık bir daha gelme,doğumda görüşürüz dedi,sadece aç gelmemi söyledi,ben de unutmuşum sormayı,sezeryan olucam doğum öncesi herhangi bir tahlil yapılmıyor mu acaba?
sagol canım..
senin de 9 görünüyo şafak bizim daha bi sürüüüü..
günaydın kızlar,benim 13 günüm kaldı kısmetse,son kontrolde doktorum artık bir daha gelme,doğumda görüşürüz dedi,sadece aç gelmemi söyledi,ben de unutmuşum sormayı,sezeryan olucam doğum öncesi herhangi bir tahlil yapılmıyor mu acaba?
yapılıyor banada dktrum son gittiğimde istedi tahlili sadece gidince yatışım yapılıcakgünaydın kızlar,benim 13 günüm kaldı kısmetse,son kontrolde doktorum artık bir daha gelme,doğumda görüşürüz dedi,sadece aç gelmemi söyledi,ben de unutmuşum sormayı,sezeryan olucam doğum öncesi herhangi bir tahlil yapılmıyor mu acaba?
hayırlı olsun öncelikle sütün hemen geldi mi???
Evet canim ilk cati muayenesinde hic acimamisti canim bunda zorladi resmen ama lekelenme falan olmadi tık yok resmen :)
Bizim durumumuzda olan baska hastalari varmis onlari ornek gosterdi genelde gece geliyormus sanci yani oyle gozlemlemis bu arada hangi sehirdeydin sen canim
Merhabalar, 3 gündür girmedim sayfalar birikmiş. Doğuranlar vardır kesin, gözleri aydın diyeyim:) Bizim kızdan halen ses yok. Bugün 39+3'üz. Son doktor kontrolüme gideceğim.
Kızlar ben de dün kontrole gittim, nst de bizim kız uyuyunca bayağı bi oyalanmak zorunda kaldık hastanede :) Doktor herşey normal dedi, bebek dönmüş kilosu 3200, pztesi tekrar nst ye gidicem ve çalışamaz raporu alıcam.Bu cuma okuldaki son günüm artık. Bi kaç gündür karnım ağrıyo, hafif kramplar giriyo bacaklarıma ve kasıklarıma, doktor hepsinin normal olduğunu söyledi.Yapıcak bişey yok, bekliyoruz artık ama ben biraz korkuyorum galiba, kafama takıyorum nasıl olcak diye, uykularım kaçıyo. Burda güzel doğum haberlerini görünce mutlu oluyorum ama okudukça da stres oluyorum.Karışık bi şey yani, hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık bebeklerimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?