2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Cumartesi günü saat 13.35 de ameliyata alındım ve çirkin oğlumla saat 15.00 da odamızdaydık.. Rabbim herkese hayırlı evlatlar sağlıklı kolay doğumlar nasip etsincanlar..

Doğum yapan herkesin gözü aydın olsun.Ben bugün de doğuramadım :) Arkadaşlar miad aşımında ne yapılıyor.Tekrar mı rapor alıyoruz? Bir de doğum gecikse dahi,doğum yaptığımız günden itibaren doğum sonrası izin başlıyor değil mi?Benim gecikti,doğum sonrası izin başlamıyor değil mi?Bir de doğumdan sonra nüfus müdürlüğü dışında nerelere gitmemiz gerekir?Nüfus cüzdanı dışında yapmamız gereken bir işlem var mı?

günaydın güzel anneler
doğum haberleri var yine maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
darısı başımıza artık
ben dün karnımdaki gerilmeden dolayı acile gittim.
36+4 günlüğüz.
hemşire alttan muayene etti açılma var mı diye,ben hiç beklemiyordum böyle bişey yapacağını haliyle gerildim biraz ve o nedenle acıdı: (
nst ye girdim sancı yok.açılmada yok.
daha erken zaten ama insan yinede tırsıyor :18:
perşembe kendi doktoruma randevum var ona deyim belki alttan muayene olduğumu duyunca o yapmaz
onun dışında iyiyiz çok şükür,kalça ağrılarıyla,kaşıntılarla,kasılmalarla arkadaş olduk,yuvarlanıp gidiyoruz

benim kiz 3.150 olmus.doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi. 11 martta sezaryen olacagim.tabii patlamazsam o zamana kadar:)))

Kizlar bugun bizde dogum tarihimizi aldik 13 marttaaa spinal sezeryan olucam ama bana tahlil falan yapilmafi hepsi ameliyat gunu yapilcak dediler cok heyecanliyim

İstanbuldayim ben :) nasil beklemiceksin direkt sezeryana mi?

Doğum yapan herkesin hayırlı olsun .. Bizim evde de temizlik var, geçe bıraktım galiba temizliği kendim yapmıyorum kadın tuttum ama. Niyeyse içime sinmiyor, kendim yapasım var yaa. İşine karışmıyım diye bişey de demiyorum neyse artık olduğu kadar..

Sen geç diyosan ben yandım o zaman bizim de haftaya olcak temizlik, kadın ya salı ya da ctesi gelebilirim dei haber vericek.Ben bu cumaya kadar çalışacağım için izne ayrılınca olsun dedim.bi de ne kadar geç olursa o kadar temiz kalır diye düşündüm ama umarım çok geç değildir

Kızlar internetten beşik bakmaktan içim dışıma çıktı biley beğenemefim
Yatak odasına koymak için küçük bişey ne tavsiye edersiniz

Valla aynen öyle herkesin kendi temizlik tarzı var insanın elinden slıp yspıveresi geliyo ama dayan arkadasım bi azcık büyütelim bebişleri tabi önce sağlıkla doğuralım

Bdt miz aynı :) camlar çok oyaladı kadını 7 aydır silinmemişti de çok pimpirikli de değilim ama her kadın tuttuğumda bunu hissediyorum, içime tam sinmiyor. Ailem ist.da burda da eşimin akrabaları var ama kimseye muhtaç olmayayım dedim. Geçebildiğim yerlerin üstünden yavaş yavaş geçerim artık kalan günlerimde :) sana da Allah kolaylık versin şimdiden

mart anneleri selammmm ben Ayşegül..

ücretsiz doğum fotoğrafı çekicem 6 kişiye çektirmek isteyenlere yardımcı olabilirimm:))mesaj atmanız yeterli..

Valla aynen öyle herkesin kendi temizlik tarzı var insanın elinden slıp yspıveresi geliyo ama dayan arkadasım bi azcık büyütelim bebişleri tabi önce sağlıkla doğuralım

İnşallah :) normalde çalıştığım için temizlikle çok işim olmazdı ama şimdi oğlum için her şey iyi olsun istîyorum. Dediğin gibi sağlıkla doğuralım da, gerisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…