Cumartesi günü saat 13.35 de ameliyata alındım ve çirkin oğlumla saat 15.00 da odamızdaydık.. Rabbim herkese hayırlı evlatlar sağlıklı kolay doğumlar nasip etsincanlar..
geçmiş olsun cnm Allah analı babalı büyütsün
amin sağol cnm darısı gün sayanlara olsun inş.
evet mesela 23 saati kalmış olan bana :)) ayyy heyecan yaptım hahahaah
Cumartesi günü saat 13.35 de ameliyata alındım ve çirkin oğlumla saat 15.00 da odamızdaydık.. Rabbim herkese hayırlı evlatlar sağlıklı kolay doğumlar nasip etsincanlar..
evet 9 gün ama aslında daha yakın:) perşembe günü inşallah sezeryanla kavuşucaz bebişimize. son 2 diyelim..seninki de geçer canım sayılı gün, sağlıklı sıhhatli gelsin yavrular inşallah. normal mi düşünüyorsun? bir de feyza ismi çok güzel ama melike de güzeldi ondan niye vazgeçtiniz?
ya kayınvalide eski isim demiş eşim de garibim arada kalmasın dedim ama o kadar çok istedim ki melikeyi... öyle şimdi feyza diycem ona da bi şe deseler sinir krizi geçiririm.. bilmiyorum begnmesen bile karşıdakine çaktırmazsın ne bileyim çok isterken.. şimdi ismi yok kızımın ve ben hiç bir ismi begenemiyorum artık bu çok kötüüü
Hayırlı ugurlu olsun güzel oglun
sağol cnm benm bi görsen zapzayıf çirkin bişeyHayırlı ugurlu olsun güzel oglun
Güle güle büyüt inşallah oğluşunu...
günaydın hanımlar
bizde hala tık yok beklemedeyiz
ben Manisa'dayım. sen nerdesin ben bir hafta daha beklemiyorum artık ne yapayım bebek kanala bile inmemiş sıpam benim. gece gaz sancısını doğum sancısı sanıp heyecanlandım ama boş çıktı
ne oldu bu kızlara ya birde kız çocuklar erken gelir derler pek nazlı çıktı kızlarımız. hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Doğum yapan herkesin hayırlı olsun .. Bizim evde de temizlik var, geçe bıraktım galiba temizliğikendim yapmıyorum kadın tuttum ama. Niyeyse içime sinmiyor, kendim yapasım var yaa. İşine karışmıyım diye bişey de demiyorum neyse artık olduğu kadar..
Doğum yapan herkesin hayırlı olsun .. Bizim evde de temizlik var, geçe bıraktım galiba temizliğikendim yapmıyorum kadın tuttum ama. Niyeyse içime sinmiyor, kendim yapasım var yaa. İşine karışmıyım diye bişey de demiyorum neyse artık olduğu kadar..
Sen geç diyosan ben yandım o zamanbizim de haftaya olcak temizlik, kadın ya salı ya da ctesi gelebilirim dei haber vericek.Ben bu cumaya kadar çalışacağım için izne ayrılınca olsun dedim.bi de ne kadar geç olursa o kadar temiz kalır diye düşündüm ama umarım çok geç değildir
Valla aynen öyle herkesin kendi temizlik tarzı var insanın elinden slıp yspıveresi geliyo ama dayan arkadasım bi azcık büyütelim bebişleri tabi önce sağlıkla doğuralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?