Bdt miz aynı :) camlar çok oyaladı kadını 7 aydır silinmemişti deçok pimpirikli de değilim ama her kadın tuttuğumda bunu hissediyorum, içime tam sinmiyor. Ailem ist.da burda da eşimin akrabaları var ama kimseye muhtaç olmayayım dedim. Geçebildiğim yerlerin üstünden yavaş yavaş geçerim artık kalan günlerimde :) sana da Allah kolaylık versin şimdiden
Kızlar internetten beşik bakmaktan içim dışıma çıktı biley beğenemefim
Yatak odasına koymak için küçük bişey ne tavsiye edersiniz
Kızlar internetten beşik bakmaktan içim dışıma çıktı biley beğenemefim
günaydın güzel anneler
doğum haberleri var yine maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
darısı başımıza artık
ben dün karnımdaki gerilmeden dolayı acile gittim.
36+4 günlüğüz.
hemşire alttan muayene etti açılma var mı diye,ben hiç beklemiyordum böyle bişey yapacağını haliyle gerildim biraz ve o nedenle acıdı: (
nst ye girdim sancı yok.açılmada yok.
daha erken zaten ama insan yinede tırsıyor :18:
perşembe kendi doktoruma randevum var ona deyim belki alttan muayene olduğumu duyunca o yapmaz
onun dışında iyiyiz çok şükür,kalça ağrılarıyla,kaşıntılarla,kasılmalarla arkadaş olduk,yuvarlanıp gidiyoruz
Selam hanimlar. Bi dönemden sonra sürekli giremedim takip edemedim sizi ama arada baktım yazdıklarınıza. Ben normal doğum isterken bu cumaya sezeryan olmaya karar verdik. Catim darmis ve hemoroidim bana sorun çıkaracak gibi göründüğü için doktorum ısrarla sezeryan dedi. Velhasıl kelam benim için de dua edin. Cuma oğluma kavuscam Allah hepimizin gönlüne göre versin yardımcımız olsun inşallah
Yalnız benim aklımda bu beşiği süslemek var, mavi fırfır tül, fîyonk sipariş ettim ama bakalım nasıl olcak. Bu şekilde beşiğini süsleyen var mı aranızda?
Selam hanimlar. Bi dönemden sonra sürekli giremedim takip edemedim sizi ama arada baktım yazdıklarınıza. Ben normal doğum isterken bu cumaya sezeryan olmaya karar verdik. Catim darmis ve hemoroidim bana sorun çıkaracak gibi göründüğü için doktorum ısrarla sezeryan dedi. Velhasıl kelam benim için de dua edin. Cuma oğluma kavuscam Allah hepimizin gönlüne göre versin yardımcımız olsun inşallah
Ben kizima pembe bir sepet besik almistim en fazla dort ay kullanilabiliyo dogrulmayi becerdiklerinde tehlikeli oluyo
Simdi oglusum olacak ona da kizimin pembe suslerni mavi bir kkumas ve danteller ile yeniden hhalasina etttirdim pek tatli oldu aksama fotosunu cekip yollarim
İstanbuldayim ben :) nasil beklemiceksin direkt sezeryana mi?
Yok ümidim yok anlamında geleceğini sanmıyorum demek istedim. Bir hafta daha geleceğini sanmıyorum zaman geçtikten sonra 3 gün daha bekleyip sezeryan olacağım sanırım emin değilim
Kizlar bugun bizde dogum tarihimizi aldik 13 marttaaa spinal sezeryan olucam ama bana tahlil falan yapilmafi hepsi ameliyat gunu yapilcak dediler cok heyecanliyim
İnşallah :) normalde çalıştığım için temizlikle çok işim olmazdı ama şimdi oğlum için her şey iyi olsun istîyorum. Dediğin gibi sağlıkla doğuralım da, gerisi olur
Ben baby tech beyaz saraylı beşiğini aldım her gören bayılıyor gösterişli ve fonksiyonlu tavsiye ederim
Benim de yatak odam küçük olduğu için sepet beşik aldım. Diğerleri sığmayacaktı çünkü.Dün akşam arkadaşım gösterdi internette görmüş, direk yatağın yanına monte edilen ahşap yataklar varmış.Onlar da mantıklı geldi aslında ama ben aldım artık. Bu tarz bişey,
Eki Görüntüle 1008408
Ben de bu beşikten aldım, iç yorganı vs yorgancıoğlununEki Görüntüle 1008457
canım biz baby tech beyaz kelebekler aldık .değişik ölçüleride var istersen bi bak..Kızlar internetten beşik bakmaktan içim dışıma çıktı biley beğenemefim
salasın canım sendeDestina38 saglikla buyut bebisini.benim kiz da 8 gunluk oldu.gaz problemi var uyumuyor ne denesem bos.sen neler yapiyorsun nasil basediyorsun
canım biz baby tech beyaz kelebekler aldık .değişik ölçüleride var istersen bi bak..
salasın canım sende
benim oğlanın çok az oluyo..öyle uyutmayacak kadar değil yani...yediğin şeylermi dokunuyo acaba ..bol bol kuru kayısı hoşaf falan tüketmeye çalış umarım işe yarar kıyamam kuzuma yaaaabide dr'a gidince söyle gaz sancısı için damla veriyolarmış ....
bizimde sarılık sorunumuz var yaa tedavilik değilmiş ama insan yinede üzülüyo..bolca emzirmeye gayret ediyom..bugünde kontrol vardı .kan sonucu yarın çıkıcak .inşallah düşmüştür..
saol canım teşekkürler ...aminnn aminnnn....destinacm hayırlı olsun yavruşun canm,göz aydınlığı verememiştim sana
görünce hemen atladım:)) Allah nazarlardan korusun ne güzeldir kokusu şimdi
bize de dua et olur mu lohusanın duası kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?