Kizlar dun sunumksu sari renkte gelen akintim bu gece sanciyla once pembe sonra kan seklinde gelmeye basladi. Sancilarim 3 ten beri yarim saatte bir 5-10 sn suruyo bakalim esim ilceden gelicek hastaneye gidicek dua edin lutfen..
Kizlar 39+5 teyim.. sabah 4 gibi adet sancisina benzer agrim oldu.. 1 saat boyunca duzensiz araliklarla oldu..her sanci en fazla 20 sn surdu..simdi ara sira yine agrim oluyo adet olcakmisim gibi.. hic tecrubem yok..dogum yakin mi dersiniz? Bunun disinda kanama akinti gibi belirtiler hic yok..
arkadaşlar cuma günü akşam 9:30da oğlum dünyaya geldi.. çok zorlu bi süreç oldu benim için. saat 12 de gittiğimde 2 cm açılmam vardı yatırdılar saat 4de 3,5 4 cm olmuştu. daha sonra sancılarım iyice çoğaldı dayanacak gücüm kalmamıştı saat 9 da hala 4 cm di yani açılmam olmadı bitürlüen son artık acil sezeryana aldılar bebk strese girecek diye. anlayacağınız boşu boşuna okadar sancı çektim ama neyseki oğlum sağlıkla doğdu çok şükür.. şimdi sezeryan yerimde çok ağrı var yürümek zor geliyor ve göğüslerim parçalandı resmen emzirirken ağlayasım geliyor çatlak kremi kullanıyorum ama nekadar fayda ederse.. bu dönemi kaç günde atlatırım acaba?
Kizlar dun sunumksu sari renkte gelen akintim bu gece sanciyla once pembe sonra kan seklinde gelmeye basladi. Sancilarim 3 ten beri yarim saatte bir 5-10 sn suruyo bakalim esim ilceden gelicek hastaneye gidicek dua edin lutfen..
arkadaşlar cuma günü akşam 9:30da oğlum dünyaya geldi.. çok zorlu bi süreç oldu benim için. saat 12 de gittiğimde 2 cm açılmam vardı yatırdılar saat 4de 3,5 4 cm olmuştu. daha sonra sancılarım iyice çoğaldı dayanacak gücüm kalmamıştı saat 9 da hala 4 cm di yani açılmam olmadı bitürlüen son artık acil sezeryana aldılar bebk strese girecek diye. anlayacağınız boşu boşuna okadar sancı çektim ama neyseki oğlum sağlıkla doğdu çok şükür.. şimdi sezeryan yerimde çok ağrı var yürümek zor geliyor ve göğüslerim parçalandı resmen emzirirken ağlayasım geliyor çatlak kremi kullanıyorum ama nekadar fayda ederse.. bu dönemi kaç günde atlatırım acaba?
Lütfen strese girme. Sezeryan sonrası evet acı oluyor ve doğru pozisyonda emziremiyorsun. Sırtın ağrıyor. Bebek meme ucunu tam alamadığından meme ucu yara oluyor vs. Hepsini aynı senin gibi yaşadım. Sezeryan ağrılarım ikinci günden sonra aşamalı olarak azaldı. Yani her gün daha az canım yanmaya başladı. Memelerim hep böyle devam edecek zannetmiştim. Öyle olmadı. Her emzirme sonrası ıslak pamukla sil ve mutlaka ve mutlaka göğüs pedi kullan. Göğüs pedi nemli kalmasını engelliyor. Çünkü meme beklerken de nemden tahriş olabiliyor. Göğüs pedini de iki üç sefer değiştir. Göreceksin giderek iyileşecek. Bebek giderek daha güçlü emmesine rağmen iyileşecek.
ben de senin gibi goguslerden cekiyorum 21 gunluk olduk artik ama hala aciyo sizliyo cenesi cok guclu ilk gunlerde soyuldu nasil aci cektm ama artik uyustu heralde pek hissetmiyorum. Kantron yagi onerdiler yara icin bir de lansinoh krem kullaniyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende o kremi kullanıyorum.meme ucu küçük olduğu için oluyor sanırım çünkü alana kadar baya ugrasiyor yavrum hatta bi sinirleniyor görmen lazim
BEN 09/03/2014 DE YAPTIM MENMUN KALDIM İNŞALLAH SENİNDE KOLAY GEÇER.Herkese merhaba arkadaşlar. Ben bu başlığı yeni farkettim.. benim durumumda olan ne cok kisi varmis.. dogum yapan tum annelere gecmis olsun diyorum. . Benim bdt 27 mart.. su an hicbir dogum belirtisi yok. Dr cati kontrolu de yapmadi. Epidural normal dogum istiyorum ben..insallah bir aksilik cikmaz.. varmi bu yöntemle dogum yapan?
Insallah canim..BEN 09/03/2014 DE YAPTIM MENMUN KALDIM İNŞALLAH SENİNDE KOLAY GEÇER.
Lütfen strese girme. Sezeryan sonrası evet acı oluyor ve doğru pozisyonda emziremiyorsun. Sırtın ağrıyor. Bebek meme ucunu tam alamadığından meme ucu yara oluyor vs. Hepsini aynı senin gibi yaşadım. Sezeryan ağrılarım ikinci günden sonra aşamalı olarak azaldı. Yani her gün daha az canım yanmaya başladı. Memelerim hep böyle devam edecek zannetmiştim. Öyle olmadı. Her emzirme sonrası ıslak pamukla sil ve mutlaka ve mutlaka göğüs pedi kullan. Göğüs pedi nemli kalmasını engelliyor. Çünkü meme beklerken de nemden tahriş olabiliyor. Göğüs pedini de iki üç sefer değiştir. Göreceksin giderek iyileşecek. Bebek giderek daha güçlü emmesine rağmen iyileşecek.
nasıl bir sıkıntı var dikişlerinde canım, düzelmediğini nerden anladın ?
amargi nasılsın? bebek ne alemde ? şaka maka haftaya 2. ayı dolduruyoruz ne çabuk geçti zaman
soruma cevap verecek kimse kalmamış
39+4 olduk perşembe günü 40 olucaz eğer açılma olmazsa bekleyelim dedi 1 hafta
yine birşey olmazsa suni sancı verelim dedi ama ben artık beklemek istemiyorum sıkıldım cuma günü sezeryan mı istesem okuyan kızlar ne olur bir şey söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?