2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kizlar dun sunumksu sari renkte gelen akintim bu gece sanciyla once pembe sonra kan seklinde gelmeye basladi. Sancilarim 3 ten beri yarim saatte bir 5-10 sn suruyo bakalim esim ilceden gelicek hastaneye gidicek dua edin lutfen..

cnm sağlıcakla kucağına alırsın inş bebeğini ben de heyecanlandım şimdi :) ben de bugün de tık yok 40+1 iz artık yarın dr gideceğüiz yine

Kizlar 39+5 teyim.. sabah 4 gibi adet sancisina benzer agrim oldu.. 1 saat boyunca duzensiz araliklarla oldu..her sanci en fazla 20 sn surdu..simdi ara sira yine agrim oluyo adet olcakmisim gibi.. hic tecrubem yok..dogum yakin mi dersiniz? Bunun disinda kanama akinti gibi belirtiler hic yok..

canım mutlaka doktorunu ara.herkişide sancıyla doğum başlamıyo.böyle bi durum olduğunu söylemelisin mutlaka.günlerin gelmiş artık.hayırlı olsun bebişiniz şimdiden.darısı başımıza :)

Lütfen strese girme. Sezeryan sonrası evet acı oluyor ve doğru pozisyonda emziremiyorsun. Sırtın ağrıyor. Bebek meme ucunu tam alamadığından meme ucu yara oluyor vs. Hepsini aynı senin gibi yaşadım. Sezeryan ağrılarım ikinci günden sonra aşamalı olarak azaldı. Yani her gün daha az canım yanmaya başladı. Memelerim hep böyle devam edecek zannetmiştim. Öyle olmadı. Her emzirme sonrası ıslak pamukla sil ve mutlaka ve mutlaka göğüs pedi kullan. Göğüs pedi nemli kalmasını engelliyor. Çünkü meme beklerken de nemden tahriş olabiliyor. Göğüs pedini de iki üç sefer değiştir. Göreceksin giderek iyileşecek. Bebek giderek daha güçlü emmesine rağmen iyileşecek.

Kizlar dun sunumksu sari renkte gelen akintim bu gece sanciyla once pembe sonra kan seklinde gelmeye basladi. Sancilarim 3 ten beri yarim saatte bir 5-10 sn suruyo bakalim esim ilceden gelicek hastaneye gidicek dua edin lutfen..

Bol şans canım benim. Sağlıklı biçimde bebişi kucağına almanı diliyorum...

ben de senin gibi goguslerden cekiyorum 21 gunluk olduk artik ama hala aciyo sizliyo cenesi cok guclu ilk gunlerde soyuldu nasil aci cektm ama artik uyustu heralde pek hissetmiyorum. Kantron yagi onerdiler yara icin bir de lansinoh krem kullaniyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Emzirirken olusan yaralar icin tahinin uzerinde biriken yag cok etkili oluyor.denemekte fayda var.benim de 36+2 oldu.beklenedeyim.dogum yapan arkadaslari da tebrik ediyorum

İnşallah çabuk geçer çok canım aciyor ve o yüzden emzirecegim zaman stres oluyorum.tabi onun karnı doysun yeterki diyorum ama gogus uçlarım kanıyor artık rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Bende o kremi kullanıyorum.meme ucu küçük olduğu için oluyor sanırım çünkü alana kadar baya ugrasiyor yavrum hatta bi sinirleniyor görmen lazim

Bende o kremi kullanıyorum.meme ucu küçük olduğu için oluyor sanırım çünkü alana kadar baya ugrasiyor yavrum hatta bi sinirleniyor görmen lazim

aynen evet sinirden cenesi titriyo bazen korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

BEN 09/03/2014 DE YAPTIM MENMUN KALDIM İNŞALLAH SENİNDE KOLAY GEÇER.

amargi nasılsın? bebek ne alemde ? şaka maka haftaya 2. ayı dolduruyoruz ne çabuk geçti zaman

nasıl bir sıkıntı var dikişlerinde canım, düzelmediğini nerden anladın ?

Dikiş bölgesinde acı, ağrı var ve kanamamda renk değişikliği var yani bazen kırmızı oluyor oysaki kahverengine dönmüştü ve son 3 gündürde koku oluşmaya başladı gittim bugün dedi enfeksiyon varmış düşündüğüm gibi ama çok değil şükürler olsun antibiyotik verdi batikona devam dedi

Bu kararısenden başkası veremez cnm ben sezeryan oldum birçok kişi normal doğum diye tutturmuşken bebeğim boynunda kordonuyla çıktı iyi ki de sezeryan olmuşum dedirtti bana herşeydevar bir hayır bence içinden geleni yap, sana sezeryan ol demem asla hiç kimsenin hayat akışına müdahale edemem ama ben çok zorluk yaşamadım kolay geçti benim ki korkulacak birşey yokmuş bana göre, Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin size de..Dr unla enine boyuna riskleri vs konuşup kararını öyle ver bence...

Kızlar bende sinirden oluyorum hala doğması bizim kız Nazlı gelmiyor bugün doktordan geldim kanala bile inmemiş daha ve 3800 kg olmuş normal doğum zor görünüyo artık ya gelsin artık diyorum ama nst de sancı bile doğru dürüst değil hayırlısı perşembe tekrar gideceğim duruma göre perşembe sezaryen olabilir

bende 15 gün önce sezaryen ile doğum yaptım 3. kez sezaryen oldum. 1 haftada acılar baya hafifliyor 15 günde normal yaşamınıza dönersiniz ... göğüsler için se bebek uyudugunda bepanthene krem sürün ve açık bırakın yani silinmesin diye.. birkaç saat böyle durunca kremin bya bir faydası oluyor.

merhaba, doğum yapacak arkadaşlara sağlıklı bır doğum dılıyorum.hersey ıstedığınız gıbı olur umarım.

bir de arkadaşlar içinizde sterilizator kullanan var mı? bugun avm de sadece phılıps avent gordum ama buyuk geldı.kucuk ama işlevli birsey arıyorum.nette wee esb 140 ve wee wsb 160 ı gordum hem mama ısıtıcı hem sterilizator. kullanan var mı tavsiye eder mısınız?

Merhaba safira nasilsin bebegin nasil oldu kilo aliyor mu? Ben o kadar cok emziriyorum ve mama ilavesi yapiyorum normalde hic kusmayan bir bebekti kizim simdi arada kusuyor.doydugunu ben anlamiyorum cunku surekli emmek istiyor kizim da ne zaman doydugunu anlamiyor sanirim.;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…