Merhaba safira nasilsin bebegin nasil oldu kilo aliyor mu? Ben o kadar cok emziriyorum ve mama ilavesi yapiyorum normalde hic kusmayan bir bebekti kizim simdi arada kusuyor.doydugunu ben anlamiyorum cunku surekli emmek istiyor kizim da ne zaman doydugunu anlamiyor sanirim.;-)
kizlar ben hastanedeyim simdi. sanci acilma hicbisey yok. sezeryan olcam. yatis yaptik.ameliyathane bosalinca alcaklar.
kizlar ben hastanedeyim simdi. sanci acilma hicbisey yok. sezeryan olcam. yatis yaptik.ameliyathane bosalinca alcaklar.
Canim sabah gittim bulent bey e cok sukur hersey normalmis hem sezeryanda kanamahem de sonrasinda kurtajla sanssizlik yasamissin iyilesme surecimin uzadigini soyledi agrim icin agri kesici verdi karnimin sisligi icinde gaz icin ilac verdi bakalim ilaclari kullaninca agrimin gececegini soyledi.insallah gecer Allahin izniyle.yardimci oldugun icin cok sagol canimHaber ver cnm banada mesaj alıntılarsan ancak görürüm aklım sende geçmiş olsun çok
Allah kurtarsin canim Allahin izniyle bebegini sagsalim kucagina alirsin insallah hayirlisiyla saglikli dogumlar dilerimkizlar ben hastanedeyim simdi. sanci acilma hicbisey yok. sezeryan olcam. yatis yaptik.ameliyathane bosalinca alcaklar.
Kızlar bende sinirden oluyorum hala doğması bizim kız Nazlı gelmiyor bugün doktordan geldim kanala bile inmemiş daha ve 3800 kg olmuş normal doğum zor görünüyo artık ya gelsin artık diyorum ama nst de sancı bile doğru dürüst değil hayırlısı perşembe tekrar gideceğim duruma göre perşembe sezaryen olabilir
biz de aynı durumdayız.Geçen ctesi kontrole gittiğimde kanala girmemişti.Kilomuz çok değil 3250 ydi geçen hafta ama ağrı , sancı hiçbir belirti yok.Cuma gidicem ben de doktora bakalım ne dicek
kizlar hayir dualariniz icin cook tesekkur ederim. kizim 2500 kilo 14:50 de dogdu. epidural sezeryan. emzirdim karni doydu uyuyo simdi. iyiyiz cok sukur. darisi bekleyen herkese insallah
Canim sabah gittim bulent bey e cok sukur hersey normalmis hem sezeryanda kanamahem de sonrasinda kurtajla sanssizlik yasamissin iyilesme surecimin uzadigini soyledi agrim icin agri kesici verdi karnimin sisligi icinde gaz icin ilac verdi bakalim ilaclari kullaninca agrimin gececegini soyledi.insallah gecer Allahin izniyle.yardimci oldugun icin cok sagol canim
Sagol canim sana da gecmis olsun aynen en kisa zamanda doneriz insallah normal hayatimiza Allahin izniyle baharda bebislerimizle guzel saglikli gunler gecirelim insRica ederim cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim çok geçmiş olsun çabucak geçsin inşallah ağrılar artık tadını çıkaralım bebişlerin baharın çok stresli bir kış atlattık
Kızlar herkese mrb süt yapan yiyecekler neler yazar mısınız ? Sütüm az geliyor(
Kızlar herkese mrb süt yapan yiyecekler neler yazar mısınız ? Sütüm az geliyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?