2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bebeğim gazlı biraz cuma doktora gideceğiz o zaman anlarız kilo almış mi ben daha mama vermedim senin bebek kusuyor ise doymuş zorlama alışkanlık olur kusar bide yediği gibi hemen gazını çıkar kusmayi önleer fazla kafaya takma bunu bebek hissediyor rahat ol inşallah çabucak toparlar

Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var.Buhar makinesinde hangi markayi tercih ettiniz ve memnun musunuz.Kullananlar yorum belirtirse cok sevinirim.Simdiden cok tesekkurler

kizlar ben hastanedeyim simdi. sanci acilma hicbisey yok. sezeryan olcam. yatis yaptik.ameliyathane bosalinca alcaklar.

kizlar ben hastanedeyim simdi. sanci acilma hicbisey yok. sezeryan olcam. yatis yaptik.ameliyathane bosalinca alcaklar.

allah sag salim.kurtarsin seni de bebisini de inssllah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haber ver cnm banada mesaj alıntılarsan ancak görürüm aklım sende geçmiş olsun çok
Canim sabah gittim bulent bey e cok sukur hersey normalmis hem sezeryanda kanamahem de sonrasinda kurtajla sanssizlik yasamissin iyilesme surecimin uzadigini soyledi agrim icin agri kesici verdi karnimin sisligi icinde gaz icin ilac verdi bakalim ilaclari kullaninca agrimin gececegini soyledi.insallah gecer Allahin izniyle.yardimci oldugun icin cok sagol canim

biz de aynı durumdayız.Geçen ctesi kontrole gittiğimde kanala girmemişti.Kilomuz çok değil 3250 ydi geçen hafta ama ağrı , sancı hiçbir belirti yok.Cuma gidicem ben de doktora bakalım ne dicek

biz de aynı durumdayız.Geçen ctesi kontrole gittiğimde kanala girmemişti.Kilomuz çok değil 3250 ydi geçen hafta ama ağrı , sancı hiçbir belirti yok.Cuma gidicem ben de doktora bakalım ne dicek

hiç korkmayın bende 23 gün oldu doğum yapalı 3.600 demişti doktor 3.800 doğurdum normal oldu ama ben doğurana kadar zorlandım tabi inş sizinkiler kolay olur yani zorda olsa 3800 doğar bebek doğmaz diye birşey yok korkmayın cesaretli olun Allah yardım etsin inş

öncelikle butun mart annelerine merhaba.nasılsınız.tebrik eden ve bana yazan herkese çok teşekkür ediyorum.geçmişi okuyamadım malum bebişten.doğum yapan herkesin gözü aydın olsun Allah analı babalı buyutsun.doğum yapacak arkadaşlarada Allah kolay doğumlar nasip etsin inş.

kizlar hayir dualariniz icin cook tesekkur ederim. kizim 2500 kilo 14:50 de dogdu. epidural sezeryan. emzirdim karni doydu uyuyo simdi. iyiyiz cok sukur. darisi bekleyen herkese insallah

kizlar hayir dualariniz icin cook tesekkur ederim. kizim 2500 kilo 14:50 de dogdu. epidural sezeryan. emzirdim karni doydu uyuyo simdi. iyiyiz cok sukur. darisi bekleyen herkese insallah

hayırlı olsun benim kızım da 15 günlük oldu 2800 gr. sizinkide ufakmış benimki gibi.. sağlıklı olsun da..

Rica ederim cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim çok geçmiş olsun çabucak geçsin inşallah ağrılar artık tadını çıkaralım bebişlerin baharın çok stresli bir kış atlattık

Rica ederim cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim çok geçmiş olsun çabucak geçsin inşallah ağrılar artık tadını çıkaralım bebişlerin baharın çok stresli bir kış atlattık
Sagol canim sana da gecmis olsun aynen en kisa zamanda doneriz insallah normal hayatimiza Allahin izniyle baharda bebislerimizle guzel saglikli gunler gecirelim ins

Merhabalar.. Sağdığınız sütü oda sıcaklığında bekletince nasıl veriyorsunuz bebeğe nasıl ısıtıyorsıu uz yoksa ısıtmadan direkt verilir mi

Ve biz de bebisimize kavustuk cok sukur. Sali spinal anestezi ile dogumu gerceklesti. Cok kilolu die korkan anneler bana da 4 kilo olur dedi ama 3 300 dogdu. Normal doguma girdim ama bebegimin suyu bitmisti kalbi dayanmayinca sezeryana alindim. Simdi hersey ii cok sukur. Sadece aezeryanim aciyo biraz o da gecer...

Merhaba kizlar 19 mart saat 3 bucukta normal dogumla oglum dunyaya geldi simdilik hersey yolunda cok sukur 39+1de dogdu oglum bekleyen herkesi rabbim kurtarsin sanci cekerken de hepinize dua ettim insallah kolay dogumlariniz olur..

Kızlar herkese mrb süt yapan yiyecekler neler yazar mısınız ? Sütüm az geliyor(

Rezene kimyon kaynat ic bol sivi tuket humana stell tea emziren anneler icin bi de kuymak yapilir misir unuyla o da guzel sut yapiyor maydanoz naneden uzak dur onun disinda yesillik tuket semiz otu gibi bi de sicak dus al goguslerine kopukle masaj yaparak aklima gelenler bunlar insaLlah bol sutun olur:)

Kızlar herkese mrb süt yapan yiyecekler neler yazar mısınız ? Sütüm az geliyor(

merhaba canım
incir dereotu hurma bulgur vs
ama ben humana çayı kullanıyorum:günde 1 bardak bile yeterli geliyor
tavsiye ederim
bana doktor laktamil de yazmıştı.aldım fakat kullanmadım.kaardeşim reprezantın birinden duymuş yalancı süt yapıyormuş
bu arada kalça çıkıklığı testini ne zaman yaptıracaksınız kızlar?ege ünv nbize 4.ayında olacak dedi egepol deki doktor ise 1.ayında dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…