2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Benim çocuk dr.um 15. Günümüzde işitme testi ve genel kontrol için gittigimizde 1 aylikken net sonuç verir ancak 15 günlükkende ssonuç net cikabilir ultrasona gidin oradaki dr. Yonlendirsin sizi olmazsa 15 gün sonra tekrar gelir siniz dedi ancak ultrason çeken zorlanmadan vakti.1.ayında gidebilirsiniz..opuyorum kuzularimizi saglikla sihhatle buyutelim insallah

kullaninca sonucu buraya yazarsin dimi canim.bende de ayni sorun var.oglum hic emmedi.sagmak zorunda kaldim.bunda oyle olmaz insallah.ise yariyosa ben de alcam. emme problemleri zor. Allah yardimcimiz olsun

Malesef işe yaramadı.vakumlayınca süt geliyor.sütün etkisiyle vakum açılıyor.düşüyor.olmadı

Sagdiginiz sütü buzdolabinda ve buzlukta ne kadr süre bekletiyoruz ve dolaptan çıkarınca nasil çözdüruyoruz. Yada 2 saat sonra vereceksek yinede buzdolbina koyuyormuyuz. Deneyimli arkadaşlar bi anlatin lütfen.

Kizlar 11kilo fazlam var.cok fena haldeym canm sikkin.canm hep tatli istiyor.gece kalkincada bisey yemiyorm artik.bebislerimiz icin her seye deger ama bir an once vermek istiyorm kilolari.bu arada tahin helvasi ve sutlac cok sut yapiyor ama yemiycem artk

Arkadasim kac kilo almistin ve dogumda henuz ne kadari gitti.bende 20 kilo aldim ve 38. haftamdayim.keske bu tatlilar olmasaydi ama dayanamiyorum.napayim

ben 64 le hamile kaldım,82 ile doğum yaptım.şuan 74 kiloyum ama kilo alacağım die korkuyorumhiç bir kıyafetim olmuyor zaten.tuniklerimde göğüsten kasıyor.bende 40 dan sonra gidip biraz kıyafet alacağım hem önü açık birşeyim yok hemde olmuyor zaten
bende diyet yapamıyorum sütten dolayı.bakalımçalışmaya başlayınca veririm inşaallaah

Benmde hicbir kiyafetim olmuyor malesef.hamilelik pantolon ve tunikleri giyiyorm hala.kendimi koca kadin gibi hissediyorm.evde elimden geldignce hareket etmeye calisiyorum.bende 58le hamile kaldim 75-76ya kadar ciktim.simdi 69.5 kilodaym.

Arkadasim kac kilo almistin ve dogumda henuz ne kadari gitti.bende 20 kilo aldim ve 38. haftamdayim.keske bu tatlilar olmasaydi ama dayanamiyorum.napayim

16-17kilo aldm hamilelikte.eve geldigmde 5kilomu ne gitmisti.sonra 2-3 kilo daha gitti rahim kuculdukce.ama sut olsn diye yedikce 2kilo daha aldm.her emzirmeden sonra tatli krizine giriyorm.saldirasm geliyo.hamilelikte bukadar yemiyodm valla.

amargi nasılsın? bebek ne alemde ? şaka maka haftaya 2. ayı dolduruyoruz ne çabuk geçti zaman

Günler bir anda geçiveriyor aybükecim. Sabah uyanıp yaman ile lgilenmek, uyku gaz alt değiştirme ve uyutma sirkülasyonları ile uğraşırken bir bakıyorum akşam olmuş ve eşim gelmiş. Herşey yolunda sadece yaman'ın gaz sancıları çok fazla. Koliik bebek zormuş. Bunun dışında herşey yolunda. Sen nasılsın bebek nasıl? Eşin nasıl, babalığa alıştı mı? Senin keyfin nasıl?

kolik olduguna nasil karar verdiniz benim bbegimin.kilo alimi normal oldugu halde surekli hzursuz agliyo uyumuyo sizinki nasil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar sonunda bende doğumumu yaptım.
25 mart salı günü saat 15:30 da kızım zeynep ela normal doğumla(epiduralsiz) dünyaya geldi.
çok zor bir doğum serüvenim oldu.
6 saat kendim sancı çektim.
açıklık 4 cm di 6 saatin sonunda.
sonra 2 kez suni sancı verildi.
6 saatte o şekilde sancı çektim.
açıklık 8 cm i bulunca doğuma alındım.
bu kadar zorlanacağımı tahmin etmiyordum...
fakat yavrumu kucağıma alınca herşeyi unuttum,
Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

merhaba herkese kızım bugün 30günlük oldu gunduzleri uyuyor uyanmiyor boyle olunca biberonla veriyorum memeyi unutur diye korkuyorum biberon vermezsem aç kalır psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum

allah anali babali buyutsun gozunuz aydiin

kızlar birşey soracam, humananın kimyonlu rezene çayını içiyorum süt yapsın diye, ama günde ne kadar tüketmem gerektiğini bilmiyorum. şimdilik bir kupa bardağa bir buçuk tatlı kaşığı koyup içiyorum, daha fazla içen varmı aranızda? zararı olurmu acaba artırsam?

ben still tee olanindan kullandim 3-4 bardak iciyodum gunde kutunun uzerinde oyle yaziyodu sen de bi bak istersen belki yaziyodur

ben still tee olanindan kullandim 3-4 bardak iciyodum gunde kutunun uzerinde oyle yaziyodu sen de bi bak istersen belki yaziyodur

yok canım üzerinde yazmıyor günlük içilmesi gereken miktar

ÜStünde 3-4 fincan içilebilir yazıyor

kolik olduguna nasil karar verdiniz benim bbegimin.kilo alimi normal oldugu halde surekli hzursuz agliyo uyumuyo sizinki nasil

Merhaba,
Bebeklerde kolik derecesinde gaz sorunu en erken 3. Haftayla ortaya çıkar. Benimkinde yaklaşık 40 gün sonra çıktı. İk bir hafta ağlama saatleri düzensizdi. Şu anda rutin akşam altıdan sonra başlıyor . Ağlamasa nile hiç uyumuyor. 12'ye kadar sürüyor. Geceleri ayaktayız. Sürekli bacaklarını karnına çekerek ıkınıyor, ağlıyor. Giderek şiddetlendi. Bu haftalar en sancılı zamanlar. Artık giderek azalmasını umuyoruz. Eğer bebek 3, haftanın bitimiyle beraber haftanın en aaz 3 günü en az 3 saat ağlıyorsa kolik teşhisi konuyor. Yani 3+3+3 kuralı. Ben bu teşhise ikna olmak için okumadığım şey kalmadı. Gerçekten de oğlum tipik bir kolik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…