merhaba canım
incir dereotu hurma bulgur vs
ama ben humana çayı kullanıyorum:günde 1 bardak bile yeterli geliyor
tavsiye ederim
bana doktor laktamil de yazmıştı.aldım fakat kullanmadım.kaardeşim reprezantın birinden duymuş yalancı süt yapıyormuş
bu arada kalça çıkıklığı testini ne zaman yaptıracaksınız kızlar?ege ünv nbize 4.ayında olacak dedi egepol deki doktor ise 1.ayında dedi
kullaninca sonucu buraya yazarsin dimi canim.bende de ayni sorun var.oglum hic emmedi.sagmak zorunda kaldim.bunda oyle olmaz insallah.ise yariyosa ben de alcam. emme problemleri zor. Allah yardimcimiz olsun
Kızlar herkese mrb süt yapan yiyecekler neler yazar mısınız ? Sütüm az geliyor(
Kizlar 11kilo fazlam var.cok fena haldeym canm sikkin.canm hep tatli istiyor.gece kalkincada bisey yemiyorm artik.bebislerimiz icin her seye deger ama bir an once vermek istiyorm kilolari.bu arada tahin helvasi ve sutlac cok sut yapiyor ama yemiycem artk
Kizlar 11kilo fazlam var.cok fena haldeym canm sikkin.canm hep tatli istiyor.gece kalkincada bisey yemiyorm artik.bebislerimiz icin her seye deger ama bir an once vermek istiyorm kilolari.bu arada tahin helvasi ve sutlac cok sut yapiyor ama yemiycem artk
ben 64 le hamile kaldım,82 ile doğum yaptım.şuan 74 kiloyum ama kilo alacağım die korkuyorumhiç bir kıyafetim olmuyor zaten.tuniklerimde göğüsten kasıyor.bende 40 dan sonra gidip biraz kıyafet alacağım hem önü açık birşeyim yok hemde olmuyor zaten
bende diyet yapamıyorum sütten dolayı.bakalımçalışmaya başlayınca veririm inşaallaah
Arkadasim kac kilo almistin ve dogumda henuz ne kadari gitti.bende 20 kilo aldim ve 38. haftamdayim.keske bu tatlilar olmasaydi ama dayanamiyorum.napayim
amargi nasılsın? bebek ne alemde ? şaka maka haftaya 2. ayı dolduruyoruz ne çabuk geçti zaman
Günler bir anda geçiveriyor aybükecim. Sabah uyanıp yaman ile lgilenmek, uyku gaz alt değiştirme ve uyutma sirkülasyonları ile uğraşırken bir bakıyorum akşam olmuş ve eşim gelmiş. Herşey yolunda sadece yaman'ın gaz sancıları çok fazla. Koliik bebek zormuş. Bunun dışında herşey yolunda. Sen nasılsın bebek nasıl? Eşin nasıl, babalığa alıştı mı? Senin keyfin nasıl?
kızlar sonunda bende doğumumu yaptım.
25 mart salı günü saat 15:30 da kızım zeynep ela normal doğumla(epiduralsiz) dünyaya geldi.
çok zor bir doğum serüvenim oldu.
6 saat kendim sancı çektim.
açıklık 4 cm di 6 saatin sonunda.
sonra 2 kez suni sancı verildi.
6 saatte o şekilde sancı çektim.
açıklık 8 cm i bulunca doğuma alındım.
bu kadar zorlanacağımı tahmin etmiyordum...
fakat yavrumu kucağıma alınca herşeyi unuttum,
Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
kızlar birşey soracam, humananın kimyonlu rezene çayını içiyorum süt yapsın diye, ama günde ne kadar tüketmem gerektiğini bilmiyorum. şimdilik bir kupa bardağa bir buçuk tatlı kaşığı koyup içiyorum, daha fazla içen varmı aranızda? zararı olurmu acaba artırsam?
ben still tee olanindan kullandim 3-4 bardak iciyodum gunde kutunun uzerinde oyle yaziyodu sen de bi bak istersen belki yaziyodur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar sonunda bende doğumumu yaptım.
25 mart salı günü saat 15:30 da kızım zeynep ela normal doğumla(epiduralsiz) dünyaya geldi.
çok zor bir doğum serüvenim oldu.
6 saat kendim sancı çektim.
açıklık 4 cm di 6 saatin sonunda.
sonra 2 kez suni sancı verildi.
6 saatte o şekilde sancı çektim.
açıklık 8 cm i bulunca doğuma alındım.
bu kadar zorlanacağımı tahmin etmiyordum...
fakat yavrumu kucağıma alınca herşeyi unuttum,
Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
kızlar birşey soracam, humananın kimyonlu rezene çayını içiyorum süt yapsın diye, ama günde ne kadar tüketmem gerektiğini bilmiyorum. şimdilik bir kupa bardağa bir buçuk tatlı kaşığı koyup içiyorum, daha fazla içen varmı aranızda? zararı olurmu acaba artırsam?
kolik olduguna nasil karar verdiniz benim bbegimin.kilo alimi normal oldugu halde surekli hzursuz agliyo uyumuyo sizinki nasil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?