2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bnim oglumda da goruluyo bazi belirtiler tam 3 haftalik oncesinde yoktu yeni basladi bu huzursuzluk aglamalar falan doktora gidince sorcam bakalm haftaya kontrolumuz var Allah kolaylik ve sabir versin aglayip derdine derman olamamk cok zor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tşk ederim canım İnan bilmiyorum bende o testi ama kızkardeşim sağlıkçı ona sorup öğrenirim

Kızım emmiyor çünkü gündüz uyuyor bende makine ile sağıp veriyorum o kolay geldi herhalde memeyi tutmuyor şimdi ne yapacağımı bilmiyorum sütümu sağıp veriyorum günde ne kadar içmesi lazım kac cc ? Kızım 1 aylık oldu doyup doymadıgini bilmiyor çünkü acikinca ağlamiyor

Kizlar bu topikte mi devam edecegiz yoksa baska bir topige gectiniz benim mi haberim yok?

Bir suru kisiyi ozledim.
Loveli
Genic
Eml_83
Amargi
Codulu
Smasher
Bianka
Baloncuk
Barbie
Ve daha bir suru gobekdasim ne yapiyorsunuz?

Amargicim
Harver Karp - mahallenin en mutlu bebegi
Kolik bebeklere cozumleri anlatiyor
Kundak sart (serbest kundak)
Beyaz gurultu
Hafif sallamak
Allah kolaylik versin

merhaba herkese kızım bugün 30günlük oldu gunduzleri uyuyor uyanmiyor boyle olunca biberonla veriyorum memeyi unutur diye korkuyorum biberon vermezsem aç kalır psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum

Tomris'in emzirme notlarini oku mutlaka

Kizlar bu topikte mi devam edecegiz yoksa baska bir topige gectiniz benim mi haberim yok?

Bir suru kisiyi ozledim.
Loveli
Genic
Eml_83
Amargi
Codulu
Smasher
Bianka
Baloncuk
Barbie

beni özlememişsin ama ben cevap vereyim.. çoğu kişi facede. epeydir oradan yazışıyoruz

Bir suru kisiyi ozledim.
Loveli
Genic
Eml_83
Amargi
Codulu
Smasher
Bianka
Baloncuk
Barbie

Yaa sen nerdesin ne zamandir bende seni Cok ozledim
Yazmiyorum AMA Takip ediyorum cepten Cok zor oluyor
Sen ne yaptin dogum nasil oldu sen be oglusun nasilsiniz
Ben 18 subatta izne ayrildim 4 martta normal dogumla oglumu
Kucagima aldim dikislerim hala tam iyilesmedi fakat ikimizinde
Sagligi yerinde sukur seni de kocaman opuyorum ve en kisa
Zamanda cevap bekliyorum

Sevgili baloncuk13,ben gaz problemi icin kimyonlu rezenevyi kullaniyorum,sute de faydadi dokunabilir ancak sut icin humana still tee kullaniyorum.amargi hipps natal onermisti ama burada ecza depolarinda yokmus.onu da deneyebilirsin amargi memnundu.bunun yani sira dereoto ac karna ve dut kurusunuvistedigin zaman yiyebilirsin ben faydasini gordum

Benim de 1 Mart'ta kizim dunyaya geldi. Once suyum geldi sonra 4dk'da bir sancilari yasadim 2,5 saat. Sonra da epidural sezeryan.

Sezeryan tahminimden kotuymus. Cok zorlandim. Agrilarim hala oluyor.
Karnim da hala jole gibi ve sis...

Ozledim gercekten burada olmanizi :)

Hem sorularim var.

Kizimin sumuk problemi var. Her gun sumukten burnu tikaniyor. Bir de pisik. Az bir yer kaldi ama hic gecmiyor. Uzuluyorum.

Sudocream al pisik icin çok iyi bir krem ablam kullanıyor hiç pisik olmuyor

Kızlar herkese merhaba,

Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Ablamızın ismi Nefise Naz

Beğeninize sunacağım isimler ise şöyle :

Sare Nur

Elif Beste

Zeynep Duru

Elif Sare

Bir suru kisiyi ozledim.
Loveli
Genic
Eml_83
Amargi
Codulu
Smasher
Bianka
Baloncuk
Barbie

Ne yapalım, biz de seni özlüyoruz. Bak bizim kızlar facebook üzerinden yazışıyorlarmış. Benim de haberim yoktu.

Merhaba, ben oldum olası Zeynep ismini çok severim. Kulağa gelen tınısını çok seviyorum. Zeynep tek başına çok zengin bir isim. Yanına yine üç harfli bir isim bulsak? Ablasının ismi Nefise Naz, peki kardeşin de ismi Zeynep Naz olsa, takım olsa saçma mı olur?

aynen evet sinirden cenesi titriyo bazen korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım kusura bakma yeni gördüm yavrum ememeyince sarılığı bianda yükselmiş 32,5 olmuş normal yüksek sınırı 11-18 arasıymış düşün artık 4 gün yoğun bakımda yattı dün çıktık perişandım yani. oradada emziremedim göğsüm kanayınca doktor verdirmedi mama verdiler. benimde sütüm çook azaldı taş gibiydi göğsüm şimdi yumuşak kaldı yetmiyor sütüm bende mama takviyesi yapıyorum mecburen yoksa göğsümü hiç bırakmıyor.2 saat falan emmeye kalkıyor boşboş canım acıyor. ama dün bi komşum bi kür tarifi verdi dün yaptım bugün geçti inanamadım ve dün yarılmış olan göğsümü bugün emzirebiliyorum. hatta dün genel cerraha bile gittim memem kopacak diye üzeride kabuk bağlamıştı. ama 1 günde ne kabuk kaldı nede çatlak.
soğanı ince ince doğruyorsun hakiki zeytinyağı (ben elde yapılmış kullandım köyden geldi ) döküyorsun ve unla biraz lapa kıvamında hazırlıyorsun göğüs pedine koyup göğsüne koyuyorsun. hem ağrısınıda alıyor. benim denemediğim şey kalmadı ev krem doldu ama hiçbir işe yaramadı.bu bana çare oldu inşallah sizede olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…