- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
ÜStünde 3-4 fincan içilebilir yazıyor
Merhaba,
Bebeklerde kolik derecesinde gaz sorunu en erken 3. Haftayla ortaya çıkar. Benimkinde yaklaşık 40 gün sonra çıktı. İk bir hafta ağlama saatleri düzensizdi. Şu anda rutin akşam altıdan sonra başlıyor . Ağlamasa nile hiç uyumuyor. 12'ye kadar sürüyor. Geceleri ayaktayız. Sürekli bacaklarını karnına çekerek ıkınıyor, ağlıyor. Giderek şiddetlendi. Bu haftalar en sancılı zamanlar. Artık giderek azalmasını umuyoruz. Eğer bebek 3, haftanın bitimiyle beraber haftanın en aaz 3 günü en az 3 saat ağlıyorsa kolik teşhisi konuyor. Yani 3+3+3 kuralı. Ben bu teşhise ikna olmak için okumadığım şey kalmadı. Gerçekten de oğlum tipik bir kolik.
neresinde yazıyor yaw ben niye göremiyorum :26:
merhaba canım
incir dereotu hurma bulgur vs
ama ben humana çayı kullanıyorum:günde 1 bardak bile yeterli geliyor
tavsiye ederim
bana doktor laktamil de yazmıştı.aldım fakat kullanmadım.kaardeşim reprezantın birinden duymuş yalancı süt yapıyormuş
bu arada kalça çıkıklığı testini ne zaman yaptıracaksınız kızlar?ege ünv nbize 4.ayında olacak dedi egepol deki doktor ise 1.ayında dedi
Bulgur pilavı, tahin, un-tereyağı ve pekmezle hazırlanan helva,bulgur ürünleriyle yapılmış köfte
Merhaba,
Bebeklerde kolik derecesinde gaz sorunu en erken 3. Haftayla ortaya çıkar. Benimkinde yaklaşık 40 gün sonra çıktı. İk bir hafta ağlama saatleri düzensizdi. Şu anda rutin akşam altıdan sonra başlıyor . Ağlamasa nile hiç uyumuyor. 12'ye kadar sürüyor. Geceleri ayaktayız. Sürekli bacaklarını karnına çekerek ıkınıyor, ağlıyor. Giderek şiddetlendi. Bu haftalar en sancılı zamanlar. Artık giderek azalmasını umuyoruz. Eğer bebek 3, haftanın bitimiyle beraber haftanın en aaz 3 günü en az 3 saat ağlıyorsa kolik teşhisi konuyor. Yani 3+3+3 kuralı. Ben bu teşhise ikna olmak için okumadığım şey kalmadı. Gerçekten de oğlum tipik bir kolik.
merhaba herkese kızım bugün 30günlük oldu gunduzleri uyuyor uyanmiyor boyle olunca biberonla veriyorum memeyi unutur diye korkuyorum biberon vermezsem aç kalır psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum
Kizlar bu topikte mi devam edecegiz yoksa baska bir topige gectiniz benim mi haberim yok?
Bir suru kisiyi ozledim.
Loveli
Genic
Eml_83
Amargi
Codulu
Smasher
Bianka
Baloncuk
Barbie
Ve daha bir suru gobekdasim ne yapiyorsunuz?
Kizlar bu topikte mi devam edecegiz yoksa baska bir topige gectiniz benim mi haberim yok?
Bir suru kisiyi ozledim.
Loveli
Genic
Eml_83
Amargi
Codulu
Smasher
Bianka
Baloncuk
Barbie
kızlar birşey soracam, humananın kimyonlu rezene çayını içiyorum süt yapsın diye, ama günde ne kadar tüketmem gerektiğini bilmiyorum. şimdilik bir kupa bardağa bir buçuk tatlı kaşığı koyup içiyorum, daha fazla içen varmı aranızda? zararı olurmu acaba artırsam?
beni özlememişsin ama ben cevap vereyim.. çoğu kişi facede. epeydir oradan yazışıyoruz
Yaa sen nerdesin ne zamandir bende seni Cok ozledim
Yazmiyorum AMA Takip ediyorum cepten Cok zor oluyor
Sen ne yaptin dogum nasil oldu sen be oglusun nasilsiniz
Ben 18 subatta izne ayrildim 4 martta normal dogumla oglumu
Kucagima aldim dikislerim hala tam iyilesmedi fakat ikimizinde
Sagligi yerinde sukur seni de kocaman opuyorum ve en kisa
Zamanda cevap bekliyorum
Benim de 1 Mart'ta kizim dunyaya geldi. Once suyum geldi sonra 4dk'da bir sancilari yasadim 2,5 saat. Sonra da epidural sezeryan.
Sezeryan tahminimden kotuymus. Cok zorlandim. Agrilarim hala oluyor.
Karnim da hala jole gibi ve sis...
Ozledim gercekten burada olmanizi :)
Hem sorularim var.
Kizimin sumuk problemi var. Her gun sumukten burnu tikaniyor. Bir de pisik. Az bir yer kaldi ama hic gecmiyor. Uzuluyorum.
Kizimin sumuk problemi var. Her gun sumukten burnu tikaniyor. Bir de pisik. Az bir yer kaldi ama hic gecmiyor. Uzuluyorum.
Bir suru kisiyi ozledim.
Loveli
Genic
Eml_83
Amargi
Codulu
Smasher
Bianka
Baloncuk
Barbie
Kızlar herkese merhaba,
Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Ablamızın ismi Nefise Naz
Beğeninize sunacağım isimler ise şöyle :
Sare Nur
Elif Beste
Zeynep Duru
Elif Sare
aynen evet sinirden cenesi titriyo bazen korkuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?