2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Geçmiş olsun. Ben de 2013 mart annesiyim. Göğüs ucu yaralarin için tavsiye vermek istedim. Bir kuru Soğani ikiye kes. Ortasini kasikla cikar ve göğüs ucuna 10 dakika kadar masaj yap. Sonra yikarsin göğsünü. İnan çok iyi geliyor. Benim ki öyle geçmişti. Bir de memeyi bebeğinin agzina vermeden bir iki damla sağ. Meme ucunun gerginliği azalsin emmeye başlamadan. İnşallah gececek bu zor zamanlar. Seneye kuşun sana sarilip peşini birakmayacak ve sen bu zorlukların hepsini çoktan unutmuş olacaksin.

Yani sogani eline alip göğüs ucun içinde kalacak şekilde masaj yapmalisin. Umudunu yitirme sifanin nerden geleceği belli olmaz. Denemeye devam et lütfen bebegin için.

rezene çayına birde ısırgan tohumu eklemeyi dene.. ben karışım yapıyırdum işe yarıyordu ısırgan tohumu bitince sadece rezene anason ıhlamur kaynattım pek faydası olmadı .. birde tabi bol su ve sık emzirme şart.. yinede olmayınca olmuyor sıkma canını.. benim iki çocugum mamayla büyüdüler ç

Sevgili mart anneleri bu zor gunleri kolay gecirmenizi dilerim umarim kucuk melekleriniz iyidir size sorum!!40 iniz cikti kac kilo verdiniz dogumda biz dogum yapacaklarin merak konusu :)

Sevgili mart anneleri bu zor gunleri kolay gecirmenizi dilerim umarim kucuk melekleriniz iyidir size sorum!!40 iniz cikti kac kilo verdiniz dogumda biz dogum yapacaklarin merak konusu :)

42 kilo ile hamile kaldim dogum yapinca 65 kiloydum kirkimizin cikmasina 4 gun var vee 50 kiloyum benim icin ideal ins ne veririm ne alirim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Facebookta olan arkadaşlar bugün bi baktim sayfayi bulamadim beni sildiniz mi halbuki ben aktif olarak takip ediyordum çok kirildimbu duruma özellikle emele sesleniyorum

47 ile hamile kaldım 62 ile doğuma girdim şu anda 52 kiloyum sezeryanla doğum yaptım

Facebookta olan arkadaşlar bugün bi baktim sayfayi bulamadim beni sildiniz mi halbuki ben aktif olarak takip ediyordum çok kirildimbu duruma özellikle emele sesleniyorum

sanırım benide silmişler yada grup kapandı umarım biran önce açıklama getirirler eğer sildilerse terbiyesizlik etmişler

sanırım benide silmişler yada grup kapandı umarım biran önce açıklama getirirler eğer sildilerse terbiyesizlik etmişler[/QUOTE]

İnşallah getirirler walla ben çok bozuldum bu duruma

Dogum yapali 33 gun oldu 9 kilo verdim.toplam 13 kilo almistim. 4 kilo kaldi onu da veririm tez zamanda insallah. Sezeryanla dogum yaptim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…