kızlar 54 günlük olduk bende kanama hala devam ediyor normal doğum yaptım aranızda benle aynı durumda olan var mı
canım ya kusura bakma geç yazıyorum tek başıma başa çıkamayacağımı anlayınca annemle beraber memlekete geldim.şimdi köydeyim.hala bakamıyorum bebeğime tam olarak ve evet hala geçmedi göğüslerim3 gündür yine sağ göğsü veremiyorum ee bu seferde sol göğse yüklenince solda az acıyorken şimdi yine bağırarak veriyorum inan böyle sersem gibiyim hiçbişeyden zevk almıyorum oturdugum yerden kalkasım gelmiyor canım hiçbişey yapmak istemiyor. sadece acı hissediyorum okadar 35 gün oldu geçmeyecek galiba ve denemediğim hiçbişey kalmadı bende bırakmış durumdayım yani pes ettim..sadece yağ sürüyorum yumuşak kalsın diye okadar bıktım artık walla ayrıca benim yavrumda emmeyi çok seviyor ve beni emerken uyumak istiyor ne yapacağımı şaşırdım dün 2 saat durmadan emdi ben çekince deli gibi aranmaya başlıyor biberon veriyorum istemiyor emzirirken dişlerimi sıkmaktan çenem kasılmış ve acayip baş ağrısı çekiyorum her emzirme sonrası sanırım kendimi sıkmaktan bende hala inatla emzirmekten vazgeçmiyorum daha doğrusu onun bu hakkını elinden almaya kıyamıyorum. ayrıca bende göğüs pedi kullanmıyorum ve hatta hiçbişey kullanmıyorum 35 gündür acık geziyorum babam geldiğinden sadece ince bi gazlı bez koyup kapatıyorum okadar. eskiden babamdan nasıl utanırdım şimdi kaç defa yakalandım ona ama napaım bana bol bol dua edin canım başka bi ilacım yok galiba benim..
Geçmiş olsun. Ben de 2013 mart annesiyim. Göğüs ucu yaralarin için tavsiye vermek istedim. Bir kuru Soğani ikiye kes. Ortasini kasikla cikar ve göğüs ucuna 10 dakika kadar masaj yap. Sonra yikarsin göğsünü. İnan çok iyi geliyor. Benim ki öyle geçmişti. Bir de memeyi bebeğinin agzina vermeden bir iki damla sağ. Meme ucunun gerginliği azalsin emmeye başlamadan. İnşallah gececek bu zor zamanlar. Seneye kuşun sana sarilip peşini birakmayacak ve sen bu zorlukların hepsini çoktan unutmuş olacaksin.
Ah cnm ah bende neler neler yedim ama artış yokRezin'e çayı içiyorum laktamil pekmez.... Ihlamur .sağıyorum süt artsın diye 30cc den fazlasını çıkaramadım ( şekeri şeyler yemekten dişlerim ağrıyor artık
canım her mamadan sonra mi oluyor balgam. Ben bebelak kullanıyorum benim oglumdada oluyor bazen ama dr bebeklerde balgam olur normal dedi.
Sevgili mart anneleri bu zor gunleri kolay gecirmenizi dilerim umarim kucuk melekleriniz iyidir size sorum!!40 iniz cikti kac kilo verdiniz dogumda biz dogum yapacaklarin merak konusu :)
42 kilo ile hamile kaldim dogum yapinca 65 kiloydum kirkimizin cikmasina 4 gun var vee 50 kiloyum benim icin ideal ins ne veririm ne alirim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
15 kilo mu gitti masallahh
Ben de cıkmısım gruptan galiba grup kapanmış yok görünüyo
Ya da bizi çıkarıp gizlediler
47 ile hamile kaldım 62 ile doğuma girdim şu anda 52 kiloyum sezeryanla doğum yaptımSevgili mart anneleri bu zor gunleri kolay gecirmenizi dilerim umarim kucuk melekleriniz iyidir size sorum!!40 iniz cikti kac kilo verdiniz dogumda biz dogum yapacaklarin merak konusu :)
Facebookta olan arkadaşlar bugün bi baktim sayfayi bulamadim beni sildiniz mi halbuki ben aktif olarak takip ediyordum çok kirildimbu duruma özellikle emele sesleniyorum
Sevgili mart anneleri bu zor gunleri kolay gecirmenizi dilerim umarim kucuk melekleriniz iyidir size sorum!!40 iniz cikti kac kilo verdiniz dogumda biz dogum yapacaklarin merak konusu :)
Dogum yapali 33 gun oldu 9 kilo verdim.toplam 13 kilo almistim. 4 kilo kaldi onu da veririm tez zamanda insallah. Sezeryanla dogum yaptim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?