- 14 Temmuz 2013
- 228
- 66
- 28
Facebook bana zor geliyor yaa keşke herkes buraya geri donsekızlar facebook grubuna nasıl dahil olabiliyoruz?
grubu gizli yapmışlardı ztn kızlar.sanırım gruptan çıkarmışlar bizi.ayıp gerçekten...
Canım benimde sutum çok az.goguslerim yara olunca emziremedim.vişne soda demişti burda biri denedim benimde arttırdı biraz.ayrıca ben her emzirmenin arkasından doyana kendi reddedene kadar mama takviye yapıyorum.aç olmadığı sürece rahat rahat uyuyor yavrum.balgamda artık sadece sabahları oluyor.Evet cnm hemen hemen her mamadan sonra( senin de mi sütün az;( ne kadr sıklıkla mama veriyorsun cnm
Kizlar bebegim ne emerse kusuyor bide balgamli gibi kusuyor bebegi boyle olan warmi doktora soledim ama ates olmadigi surece sorun yok diyor
Sevgili mart anneleri bu zor gunleri kolay gecirmenizi dilerim umarim kucuk melekleriniz iyidir size sorum!!40 iniz cikti kac kilo verdiniz dogumda biz dogum yapacaklarin merak konusu :)
Facebookta olan arkadaşlar bugün bi baktim sayfayi bulamadim beni sildiniz mi halbuki ben aktif olarak takip ediyordum çok kirildimbu duruma özellikle emele sesleniyorum
ben de bulamıyorum grubu sildiler galiba. aynen çok kırıldım. güzel paylaşımlarımız oluyordu. üzüldüm açıkçası
facebookta 2014 mart bebekleri yeni grubumuzdur bu grupta atılma silinme yoktur herkes davetlidir bekliyoruz :)
cnm o grubu bilmiyorum ama 2014 mart bebekleri die bir grup var oraya üye ol istersen
grubu bulamıyorum ama neden kiiii
cnm o zmn sen özelden adını yaz ben senı bulayım
hayret yaaa olmucak bu heralde . linki açmıyo bu seferde. boş sayfa çıkıyo.cok ilginç. seni dev uğraştırıyorum canım kusura bakma yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?