- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
bu arada emme durumuyla ilgili bi değişiklik oldu mu sarımsağı bırakınca baloncukk??
merhaba bebeğim 33 günlük. ilk .hafta sürekli uyuyordu gün geçtikçe uykular azaldı. Şimdide gündüzleri neredeyse hiçuyumuyor. 1 saat uyutmya uğraşıyorum en fala 10 dk uyuyor uyanıyor. Ne tavsiye edersiniz lütfen acil yardımlarınıza ihtiyacım var. gaz derdi yok.Sürekli gezmek istiyor oturunca mızırdıyor.
Merhaba, Ben şal gibi olanlardan kullanıyorum. Kızımda kullandım. Daha doğrusu her iki modelden de almıştım hem şal gibi olanlardan hemde diğer şu önde takılıp çanta şeklinde olanlardan ama çanta gibi olanı hiç kullanamamıştım. Diğerini çok uzun zaman rahatlıkla kullandım. Şimdi de şal gibi olanını 1,5 aylık bebeğime kullanıyorum. Ben çok rahat ediyorum onunla.
Muskatı bende duydum aldım bile ama denedim. Ben gaz için zinco, relaktaz ve bibiform kullanıyorum ama hala çoookkk gazlıyız. Metsil ve sab da kullandım ama onlar daha az işe yaradı bizde.
aynı benim bebeğimi tarif etmişsin canım sabah 6 dan beri uyanık daha şimdi uyudu saat 4 oldu yani tam 10 saattir uyanıküstelik bana kök söktürdü resmen varya ya ağlıyor ya uyuyor arası yok niyeyse benim oğlanda bizimki 40ına kadar iyiydi sonra değişti. bıraktığım anda başlıyor ağlamaya ama mecbur kalıyorum tekrar kucağıma alıyorum
Kizlar benomkivde 2 aylik oldu,yataginda hic uyumuyor.devamli omuzda kucakta.nobetlese tasiyoruz,her yerimiz koptu.yataga koyunca 10 dakka sonra mizirdanmaya basliyor,ne zamsn duzene gircek acaba
geçmiş olsun canım yaa bende bebeklerin öpülmesine karşıyım babası çok öpüyor oğlumu çok kızıyorum , onun dışında da kimseye öptürmüyorum. inşallah en kısa zamanda geçer bebişin de sağlığına kavuşur. biz bugün 61 günlük olduk ve özellikle bir haftadır gaz sancımız tavan yaptı resmen. iyice arttı. çörekotu suyuna başlaadım dün bakalım etkisi olacak mı. sen nelerr kullandın gaz için? bu arada benim oğlanın da testisleri koyu renkKizlar uzun zamandir giremiyorm.bebegim 52 gunlk oldu.erkes bebisiyle mesgul.onlarla ilgilnmek dunyanin en buyuk mutlulugu.bizim gaz sikintilarimz azaldi gibi.ama oksuruk basladi.burun.hep tikali.fizyolojik serumda artk ise yaramiyor gibi.dr a goturdk.vucudunda kizariklik var dedi yesil kaka da yapmstr dedi.grip bulasms birinden dedi.nasl uzuldum.o kadar da dikkat ediyorz.opmeye koklamaya kiyamiyoz ama hasta oldu yavrumuz.ilac falan da vermedi kendiliginden gecer dedi.hafta sonuna kalca usg tarih aldk.birde erkek anneleri bebeklerinizin testisleri koyu renkmi hala.bizimki koyuda sormayi unuttm dr a
Ben bu facebook olayinin varligina uzuldum acikcasi. Neredeyse doguma kadar her an beraber bir suru sey paylastik. Ve bir anda bitti.
benim bebeğimde 51 günlük oldu çok zor uykuya dalıyor uyutmak için 1 saat uğraşıyorum sadece 20 dakika uyuyor
ayrıca arkadaşlar size birşey soracağım sizdede aşırı terleme sorunu varmı ben hiç terlemezdim terlesem bile kokmazdı şimdi resmen kokuyorum çok rahatsız oluyorum humana içiyordum içinde çemen otu olduğu içn bıraktım yinede terlemeye çözüm bulamadım
valla canım ben sütümün pis koktuğunu anladım, bazen bebeğimin kıyafetine akıyor sütüm ve kurursa eğer çok kötü kokuyor benim kıyafetime taşarsaa da aynı. acaba terim mi kokuyor diyordum ama sütümmüş. tadı nasıl acaba sütümün merak etmiyor değilim
valla canım ben sütümün pis koktuğunu anladım, bazen bebeğimin kıyafetine akıyor sütüm ve kurursa eğer çok kötü kokuyor benim kıyafetime taşarsaa da aynı. acaba terim mi kokuyor diyordum ama sütümmüş. tadı nasıl acaba sütümün merak etmiyor değilim
geçmiş olsun canım yaa bende bebeklerin öpülmesine karşıyım babası çok öpüyor oğlumu çok kızıyorum , onun dışında da kimseye öptürmüyorum. inşallah en kısa zamanda geçer bebişin de sağlığına kavuşur. biz bugün 61 günlük olduk ve özellikle bir haftadır gaz sancımız tavan yaptı resmen. iyice arttı. çörekotu suyuna başlaadım dün bakalım etkisi olacak mı. sen nelerr kullandın gaz için? bu arada benim oğlanın da testisleri koyu renk
Sab simplex kullandm ben.kasiga anne sutuyle birlikte karstirip verdm.bide hergn ihlamur rezene kimyon Kaynatip iciyorm.bebegn gazi cok okursada kimyon kaynatip 2 kasik veriyorm bebege.karninada masaj yapmayi ihmal etmiyorm.arada bizmde sancilar tavan yapiyor.Allah baska dert vermesn gecek insallah hepsi.testislerde zamanla duzelir diyolar bakalim.
canım benimde sütüm aktığı yerde kuruyunca kötü kokuyor sonuçta bozuluyor tadına baktım ben şekerli gibi benimki terlemeyi araştırdım lohusa teri diye birşey varmış aşırı terleme ondanmış gerçi benim lohusalığımda kalmadı ama niye böyle bilmiyorum
Bi kere tvde izlemistim bi dr lohusalik aslinda 1 sene surer diyebilirim,dogum yapan kadin 1 sene hem beden hem ruh sagligina dikkat etmeli demisti. Bizim kirkimiz cikmadi daha ama lohusa teri cook rahatsiz ediyo beni de. Bir yil filan surmez insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?