2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar ben geldimm bayadır yoktum ailelerimiz geldi misafirler falan, bebeğim de sağolsun aşırı gazlı çıkar çıkar bitmiyor gazını bu yüzden pek zaman bulamadım . nurse harveysi denedim faydasını görmedim , rezene ve çörekotunu da deneyecem bakalım sonuç ne olacak. bu arada 60 günlük olduk biz inşallah azalır artık gaz sancıları ya yıldım resmen

aynı benim bebeğimi tarif etmişsin canım sabah 6 dan beri uyanık daha şimdi uyudu saat 4 oldu yani tam 10 saattir uyanık üstelik bana kök söktürdü resmen varya ya ağlıyor ya uyuyor arası yok niyeyse benim oğlanda bizimki 40ına kadar iyiydi sonra değişti. bıraktığım anda başlıyor ağlamaya ama mecbur kalıyorum tekrar kucağıma alıyorum

SEZEN bebeğin hayırlı uğurlu olsun. rabbim analı babalı büyütsün. çok sevindim .maşallah sağlıkla sıhhatla büyüt yavrunu.

benim bebeğimde 51 günlük oldu çok zor uykuya dalıyor uyutmak için 1 saat uğraşıyorum sadece 20 dakika uyuyor
ayrıca arkadaşlar size birşey soracağım sizdede aşırı terleme sorunu varmı ben hiç terlemezdim terlesem bile kokmazdı şimdi resmen kokuyorum çok rahatsız oluyorum humana içiyordum içinde çemen otu olduğu içn bıraktım yinede terlemeye çözüm bulamadım

Canım özellikle bebegin hakkında şöyle birşey soylicem doyduğuna emin olan lazim çünkü bir bebek uyumuyosa ya iyicene doymadigindan yada başka bir rahatsızlığı vardır bunu kontrol etmen lazim . benim kısımda ayni seninki gibiydi ama gece emziriyorum gündüz de iki defa mama veriyorum artik ve inan 3 saat kesintisiz uyuyor artik . Terlemen hakkında da bendr bıraktım o çayı acayip kokuyor terlediginde ama logusalik teri diye birşey var bundan dolayı devam ediyordur koku .

Taze anneler sizlere bir şey soracağım bende mart annelerindenim bu formdan....bir arkadaşımda doğum yaptı yeni ve bebeğini yıkarken kolları morarmış bu olay sadece yıkanırken olmuş konu hakkında bilgisi olan varmı???

Taze anneler sizlere bir şey soracağım bende mart annelerindenim bu formdan....bir arkadaşımda doğum yaptı yeni ve bebeğini yıkarken kolları morarmış bu olay sadece yıkanırken olmuş konu hakkında bilgisi olan varmı???

Kizlar benomkivde 2 aylik oldu,yataginda hic uyumuyor.devamli omuzda kucakta.nobetlese tasiyoruz,her yerimiz koptu.yataga koyunca 10 dakka sonra mizirdanmaya basliyor,ne zamsn duzene gircek acaba

Kizlar benomkivde 2 aylik oldu,yataginda hic uyumuyor.devamli omuzda kucakta.nobetlese tasiyoruz,her yerimiz koptu.yataga koyunca 10 dakka sonra mizirdanmaya basliyor,ne zamsn duzene gircek acaba

bizim de oyleydi cnm bebek arabasinda uyutuyoruz 1 haftadir o biraz rahatlatti kollarim dinlendi vallahi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biz de 45 günlük olduk ben göğüslerimden çok çektim bu zamana kadar,bir defa mastit üç defa kanal tıkanması yaşadım ama pes etmedim onca acı ve sıkıntıya rağmen emzirmeye devam ediyorum,sütü az olanlar için tek tavsiyem dereotu ve bol ılık su.şekerli şeyler fazla kilodan başka bir işe yaramıyor.

Kizlar uzun zamandir giremiyorm.bebegim 52 gunlk oldu.erkes bebisiyle mesgul.onlarla ilgilnmek dunyanin en buyuk mutlulugu.bizim gaz sikintilarimz azaldi gibi.ama oksuruk basladi.burun.hep tikali.fizyolojik serumda artk ise yaramiyor gibi.dr a goturdk.vucudunda kizariklik var dedi yesil kaka da yapmstr dedi.grip bulasms birinden dedi.nasl uzuldum.o kadar da dikkat ediyorz.opmeye koklamaya kiyamiyoz ama hasta oldu yavrumuz.ilac falan da vermedi kendiliginden gecer dedi.hafta sonuna kalca usg tarih aldk.birde erkek anneleri bebeklerinizin testisleri koyu renkmi hala.bizimki koyuda sormayi unuttm dr a

Ben bu facebook olayinin varligina uzuldum acikcasi. Neredeyse doguma kadar her an beraber bir suru sey paylastik. Ve bir anda bitti.

geçmiş olsun canım yaa bende bebeklerin öpülmesine karşıyım babası çok öpüyor oğlumu çok kızıyorum , onun dışında da kimseye öptürmüyorum. inşallah en kısa zamanda geçer bebişin de sağlığına kavuşur. biz bugün 61 günlük olduk ve özellikle bir haftadır gaz sancımız tavan yaptı resmen. iyice arttı. çörekotu suyuna başlaadım dün bakalım etkisi olacak mı. sen nelerr kullandın gaz için? bu arada benim oğlanın da testisleri koyu renk
Ben bu facebook olayinin varligina uzuldum acikcasi. Neredeyse doguma kadar her an beraber bir suru sey paylastik. Ve bir anda bitti.

ben burada kalmaya devam edeceğim arkadaşım , umarım paylaşımlar artar,,,

valla canım ben sütümün pis koktuğunu anladım, bazen bebeğimin kıyafetine akıyor sütüm ve kurursa eğer çok kötü kokuyor benim kıyafetime taşarsaa da aynı. acaba terim mi kokuyor diyordum ama sütümmüş. tadı nasıl acaba sütümün merak etmiyor değilim

Kiyafete akinca filan kokmasi normal canim.benim de kokuyo. Herkesin de oyledir bence. Giysiye akip kuruyunca degilde gogsunden taze akarken nasil oldugu onemli bence. Hem tadina bi dilinin ucuyla bak istersen tatli mi diye.bazilarini sutu tuzlu gibi yada tatsiz oluyo.ben baktim dilimin ucuyla hafif sekerli bi tadi var.
Benim kizim da bazen memeyle kavga ediyo emerken.dilinde cok.az pamukcuk var ondan mi diye dusundum ama siliyorum hergun karbonatli suyla. Gazi yada kakasi olunca memeyle kavga ediyo onu anladim. Emerken bi gaz cikariyo yada kaka yapiyo rahat rahat emiyo sonra

canım benimde sütüm aktığı yerde kuruyunca kötü kokuyor sonuçta bozuluyor tadına baktım ben şekerli gibi benimki terlemeyi araştırdım lohusa teri diye birşey varmış aşırı terleme ondanmış gerçi benim lohusalığımda kalmadı ama niye böyle bilmiyorum

Bi kere tvde izlemistim bi dr lohusalik aslinda 1 sene surer diyebilirim,dogum yapan kadin 1 sene hem beden hem ruh sagligina dikkat etmeli demisti. Bizim kirkimiz cikmadi daha ama lohusa teri cook rahatsiz ediyo beni de. Bir yil filan surmez insallah:)

sürmez inşallah ruhsal olarak iyi sayılmam demekki hala lohusayım kızım kolik maalesef akşam olacak diye korkuyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…