2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
sürmez inşallah ruhsal olarak iyi sayılmam demekki hala lohusayım kızım kolik maalesef akşam olacak diye korkuyorum artık

Allah yardimcin olsun. Kolik bebek cok zor gercekten. Benim oglum oyleydi. Neyseki bir ay surdu sadece. 3-4 ay arasi her aksam 7 de bir saat boyunca hic durmadan agliyordu. Bende onunla agliyodum. Aglarken zeytinyagiyla gobegine saat yonunde masaj yapmayi denemistim.biraz azaltmisti aglama krizlerini

Son düzenleme:
Hanımlar,
istediğiniz sitede istediğiniz grubu kurabilirsiniz ama kurduğunuz grubu sitemiz üzerinden ilan edip insanları davet edemezsiniz.

Sizce tanışmanıza vesile olan bu sitede link dağıtıp üye davet etmeniz etik mi?

Kurduğunuz grup için sitemizden davet etmeye devam edilirse yönetim devreye girecektir.

benim kızımda gündüz nispeten daha iyi ama akşam 6 dan sonra başlıyor ağlama nöbetleri gerçekten çok yaşamayan bilemez 3. ayın sonunda biter diyorlar inşalah biter günleri sayıyorum artık

benim kızımda gündüz nispeten daha iyi ama akşam 6 dan sonra başlıyor ağlama nöbetleri gerçekten çok yaşamayan bilemez 3. ayın sonunda biter diyorlar inşalah biter günleri sayıyorum artık

İnsallah biter biran once. Hem kuzucugun hem sen rahat edersiniz

benim oğlan da aynı ama pamukçuk yok neden oluşur acaba bu pamukçuk :44: sadece anne sütü alanlarda oluşur mu ki
anne sütünü içmek haram diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum canım ama yutmadan sadece tadına bakabilirim aslınnda

Ne grubu kurmuslar mune?

bugun 2. ay kontrolumuz vardi sutum yariyormus cok sukur 5850 gr olmus yavrum 1100 gr almis cok hizli gelisiyo dedi boyu da normalden fazla uzamis masallah minigime sadece testislerden biri yukaridayms takip ediliyo ultrasonla 6. aya kadar iner dedi umarim oyle olur yoksa sunnetle bir ameliyat olcak minigim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba hanımlar umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir..biz çok iyiyiz bugün tam 70 günlük olduk...2. ay aşımızı yaptırdık...hepinizi öpüyorum iyi geceler...

Slm kizlar benim cilgini uyuttum anca firsat oldu
Okuyup yorum yazmaya sukurki gazsiz bir bebegim
Var ama olmamasi icin elimizden geleni yapiyoruz
Gaz ilacim zinco ve en etkili yontrmlerde biride
Yarim fincan su.yarim cay kasigi kimyon.kup sekerin
4/1 karistir kaynat ilininca bebek kasigiyla 2 kasik
Acaop etkili patir kutur gidiyo birde beslenince hemen
Yatirmiyorum yarim saat hafif vuruslarla rahatlatiyom
O arada uykusu geliyo zaten kut yatak deliksiz uyuyo

merhaba hanımlar umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir..biz çok iyiyiz bugün tam 70 günlük olduk...2. ay aşımızı yaptırdık...hepinizi öpüyorum iyi geceler...

Merhaba canim ck sukur iyiyiz masallah
Hepimizinki 2 aylarini devirdi yavas yavas bisey sorcam
Asi ates yaptimi yada yapar dedimi dr.

Ohh masallah kuzuna hepimizinkine rabbim
Hayirli uzun omurler nasip etsin benim oglumda
Peygamber sunnetli dogdu haftaya kontrol var
Bizimkide ameliyatla halledilecek yasini beklicem
Eger mumkunse simdi yada 6. Ayda olsa ameliyat
Icin ac kalmasi lazim buda bir facia olur kuzenimin
Oglu fitiktan oldu 2 aylikken hast.ayaga kalkti
Aclik ayri tahlil icin kac tup kan aliyolar o ayri ayy icimiz
Parcalanmisti gecmis olsun duzelir insallahta oglusuna mudahale
Gerek kalmaz

Bide suzgecten gecirceksiniz

Sevgili anneler yapmayin etmeyin. 6 aydan kucuk bebeklere annesutu veya mama disinda hic bir sey verilmemelidir. Rahat uyuyor diye raki icirir misiniz? Icirmezsiniz. Bunu da oyle dusunun. Ne vermek istiyorsaniz kendiniz icin kendini yiyin. Bebeklerin sindirim sistemleri 6. ayi doldurana kadar gelismemis olur.

Hele seker asla vermemelisiniz. Seker kanser olusumunu tetikleyen bir zehir. Sekerin hic bir faydasi yokken neden veresiniz? Yapmayin etmeyin Allah askina.

kesinlikle hak veriyorum size ama kimyon-şeker veren arkadaşımıda çok iyi anlıyorum çünkü bende kolik bebek annesiyim yaşamayan bilemez insanlara ne kadar anlatırsam anlatayım sadece başına gelen anlıyor beni koliğin ne olduğunu bilmiyor insanlar sanıyorlarki gaz sancısı gazını çıkarınca susar öyle değil işte 4 saatten az olmamak kaydıyla çığlık çığlığa ağlayan bir bebek insanı hem yoruyor hem yıpratıyor çaresizliğin insana neler yaptırabileceğini ben çocuğum olunca anladım allah kimseye kolik bebek vermesin doktorumuz bile bize sabredin demek kolay geliyor sizi anlayamayız dedi

Aynen ole arkadasim tabiki istemez insan farkli bisey versin
Gozumden sakiniyorum bende cok dusundum vermeden once
Normalde gax cikaran cocuk 2 gun ayni saatte ust ustr
1 saat deli gibi agladi yuzunu ciziyo acisindan mecbur
Kaldin ve sonucunda muthis etkisi oldu zaten seker
Dediysek ole bi kasik degil parmaginin ucuylaydi
Ama gene cok gerek olursa sekersiz yapilir diye
Dusunuyorum rezeneyi vermeyen yoktur herhslde anason
Sonusta dokt.uygun goruyo

Bence okadarcik sekerin bi zrari olmaz abartmaya gerek yok.kimyonun tadi bebek icin hic cazip degil sonucta .
Hem boyle zararli filan diyo drlar ama benim ilk cocugumda annem dediki sekerli su verelim sarilik olmasin.ben aslaaa dedim bilmis bilmis. Cocuk emmek istemedi memeyi reddetti dr dediki ac birak emer.annem mama verelim dedi yine dinlemedim ac biraktim. Ne oldu.sonunda sarilik oldu ve sekeri 40a dusmustu dusunun. Hastanede glikoz icirdiler.hani zararliydi dedim.bisey diyemedi dr.
Simdi kizimda sekerli su verdim ilk gun.sutum geldi ama azdi diye gunde bir kez mama da verdim bir hafta.sutum artinca gerek kalmadi artik.sarilik da olmadik sukur.drlara kosulsuz inanmamak lazim bence.tecrube daha onemli

Son düzenleme:

aman ya doktorlara kalsa ayakta sallamayın kundakta sallamayın şeker vermeyin birsürü şey söylüyorlar onların bunları yapmadığınada inanmıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…