2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bal gibide yapiyolar anasini satim hep doktorlarinmi
Cocuklari en uslu sifir gazlii merak etme battaniyeye
Koyup sallayanda vardirr::)))))

Kizlar o doktorlarin anlattigi kitaplarda yazan hersey hikayeymis ben onu anladim. Oyle bi bebek yok !!! Bize gercekleri gostermiyor ve biz kendimizi gercekten annelige ve gercek sorunlara hazirlayamiyoruz.
Benim oglum 48 gunluk ve ilk gunden beri gaz sıkıntısı yasiyoruz. Doktorlara gore gaz sancisi 15 gunden sonra basliyo 3 doktor gezdim hepsi ayni seyi soyledi ama gercek hayat oyle degil. 24 saat aglayan ve uyumayan bi bebeginiz oldugunda hayattan beziyosunuz herseyi yapmayi deniyosunuz. Benim annem 15 gun yanimda kaldi geceleri gunduzleri de kayinvalidem geldi. Sonra tek basimiza yapamadik 1 aydir annemlerde kaliyorum. Utaniyorum artik yuzum kalmadi anneme ama birakin tek basima ugrasmayi annem kiz kardeslerim esim 5 kisi ancak gucumuz yetiyo. Nereye kadar boyle gidecek bilmiyorum. Ama size tavsiyem bosuna gaz icin damlalar baska seyler yapmayin ben hepsini denedim bitki caylari falan ama tek caresi ZAMAN !!! Simdi gun sayiyorum ve inanin hepinizi coook coook iyi anliyorum.

hanımlar kolik bebek gerçekten çok ama çok zor hepinizi çok iyi anlıyorum. benim bebeğim de kolik malesef. 20. günde başladı sancıları 50. güne kadar sabrettim hiçbirşey vermeyeyim miniğime dedim ama baktım olmayacak ilaç verdim nurse harveys. etkisi olmadı o ayrı. herkez birşey söylüyor gaz sancısına iyi gelen ama çörekotunu birtek bi doktordan duydum. gaz sancısı için gece acile götürdüğümüzde doktor ilaç vermeyin çocuğa çörek otu kaynat içir dedi. ben ona da güvenmedim tabi 6 aydan önce hiçbirşey gitmesin bünyesine dedim. şu an 62 günlüğüz ve ben yine dayanamıyorum dün başladık çörekotuna kimyon şeker karışımını çok duydum ama vermedim henüz. inşallah artık azalır bu sancılar ya 3-4 aydan evvel azalmaz diyorlar. bugün sesi kısıldı miniğimin ağlamaktan görseniz içiniz parçalanır bende onunla birlikte oturup ağlıyorum artık bir de tek olmak da kötü. aileler yok tek başıma bakıyorum miniğime, akşam 7 gibi eşim geliyor işte ama o saate kadar ikimiz de helak oluyoruz ağlamaktan

elam nasıl oldun canım sen kanamaların durdu mu daha iyi misin şimdi??? bu arada emzik gaz mı yapıyor

elam nasıl oldun canım sen kanamaların durdu mu daha iyi misin şimdi??? bu arada emzik gaz mı yapıyor

Canim hiç sorma baya sorunlu sezeryan geçirdim. Mesajlarımda gormussundur sukur daha iyiyim ilk reglimin gelmesini bekliyorum rahmin temizlenmesi icin.Allah beterinden korusun artık.sen nasılsın bebis nasıl?

Arkadaslar benim de kizim kolik. O agliyor ben agliyorum. Ama sabirdan baska secenek yok.
Beyaz gurultu, kundak, sallama, emzirme/emzik vs deneye deneye zaman gececek kismetse.

Balon uk ben de tekim, kocam da 8-9 gibi gelip 10 gibi yatiyor
Corekotu bal sen ye
Kimyon kasik kasik ye

Canim hiç sorma baya sorunlu sezeryan geçirdim. Mesajlarımda gormussundur sukur daha iyiyim ilk reglimin gelmesini bekliyorum rahmin temizlenmesi icin.Allah beterinden korusun artık.sen nasılsın bebis nasıl?
Allah şifa versin canım inşallh reglini de sorunsuz atlatırsın. biz de iyiyiz şükür sağlığımız yerinde sadece bolca ağlıyoruz
Arkadaslar benim de kizim kolik. O agliyor ben agliyorum. Ama sabirdan baska secenek yok.
Beyaz gurultu, kundak, sallama, emzirme/emzik vs deneye deneye zaman gececek kismetse.

Balon uk ben de tekim, kocam da 8-9 gibi gelip 10 gibi yatiyor
Corekotu bal sen ye
Kimyon kasik kasik ye

saç kurutma makinesi çok işe yarıyor bizde de. bi de bizimki babaya gitti mi hemen susuyor sanki gazı uçup gidiyor çocuğun hiçbirşey anlamıyorum, valla eşim kızmasa gündüz iişyerine bile götürürüm bi eline alsın yeter geri döner geliriz

kızlar bebeklerinizin eldivenlerini ne zaman çıkardınız yada çıkaracaksınız? benim bebeğim 62 günlük ve hala eldivenn kulanıyorum

kızlar bebeklerinizin eldivenlerini ne zaman çıkardınız yada çıkaracaksınız? benim bebeğim 62 günlük ve hala eldivenn kulanıyorum

Canım benim kızım kirk günlük çıkardım eldivenlerini sadece dışarıya çıkınca giydiriyorum tabi sana kalmis bisey ama bakıyorum eğer yüzüne zarar veriyorsa giydiriyorum ilk zamanlar aglayinca sinirlenince yüzünü cirmalardi ama artik yapmıyor o yüzden çıkardım eldivenleri .

insallah ameliyata gerek kalmaz cnm sagolasn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

40 i cikar cikmaz tirnaklarini kestim eldivenleri cikarttik ama bugunlerde elini emmeye basladi kavga ediyoruz bildgn o agzina goturuyo ben cikartiyorm alismasa bari emmeye elini

10 gun oldu bizdr cikardik eldivenleri canim
Elleriyle kavramayi ogrensin diyr artik
Acalim dedik ama tirnak kesene kadar ter
Attik allahtan babanin eli cok yatkinda
O halletti bi emziremiyor onuda yapsa 1 haftalik
Tatile cikabilirimm cok sukurki bole bir esim varrr

insallah ameliyata gerek kalmaz cnm sagolasn

Canim bizimk kesin ameliyatlik peyg.sunnetli
Olan pipi egik oluyor ve cisini yaptigi delik az
Asagida sukurki dipte olanlarda varmis o bikac ameliyatta
Duzeliyor egik olan pipiyi dik hale deligide az
Yukari getircekler off simdiden dusunuyorum
O ameliyata girerken ben napicam diyee
Rabbim baska hastalik vermesin tabi bunada sukur

amin cnm bizimki de erken sunnet gerekicek gibi dedi ama sebebini sormayi unuttum iki kere ameliyat olmasn diye beketiyo bakalm testis inmezse ikisini bir aradan cikaririz demsti

Sağol canim ya amin inşallah. Siz de inşallah gaz sorununu atlatirsiniz

Arkadaşlar merhaba,
Benim ufaklık 2 aylık oldu. Bizde de çok fazla gaz var. Ve gece gündüz fark etmiyor gazdan dolayı uykuya dalamıyor. Her yöntemi deniyorum ama uykuya dalmakta çok sıkıntı yaşıyoruz. Şu ana dizlerinden kullanan var mı acaba? Hani şu öne arkaya, ileri geri falan sallanıyorlar ya belki işe yarar diye almak istiyorum ama onda da durmazsa boşuna yer kaplayacak. Şu an sadece kucakta evin içinde gezdirerek uyutabiliyoruz. Ayağımda falan sallayayım diyorum onda da yatmıyor. Uykusuzluktan mahvolduk artık. Her gece 3 de 4 te yatıyoruz. Gündüz de sadece emerken uyuyor, 15-20 dakika memeyi çıkarınca uyanıyor ve bir daha da uyuyamıyor. Kucağımda gezdirirken dalarsa yatağına koyuyorum koyar koymaz uyanıyor. Napacapımı şaşırdım valla.
İkinci çocuğum beni kızımda kolikti. Onda biz 1 yaşına kadar gaz sancısı çektik. 3 yaşına kadar da gece uykuları çok kötüydü sürekli uyanırdı, çok geç yatardı. İnşallah bu o kadar sürmez. Çünkü insanın psikolojisi mahvoluyor.

SEZEN bebeğin hayırlı uğurlu olsun. rabbim analı babalı büyütsün. çok sevindim .maşallah sağlıkla sıhhatla büyüt yavrunu.

Vayyy yakar bacım. Eski rakibim, mekik aletinin canına okuyan bacım ne yapıyorsun. zayıflamışsındır ve artık zayıflama topiklerinde yoksundur kesin sen. Ben şimdide doğumda aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. 10 gitti kaldı 9. Ama eski takım olmayınca zayıflama topiklerine pek takılamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…