Bal gibide yapiyolar anasini satim hep doktorlarinmi
Cocuklari en uslu sifir gazlii merak etme battaniyeye
Koyup sallayanda vardirr::)))))
benim oğlan da aynıama pamukçuk yok neden oluşur acaba bu pamukçuk :44: sadece anne sütü alanlarda oluşur mu ki
anne sütünü içmek haram diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum canım ama yutmadan sadece tadına bakabilirim aslınnda
Biz de 2 ay 1 haftalik olduk hiç gaz sıkıntımız yoktu 1 haftadır başladı memede kivranip memeyle kavga ediyor sabahları gazdan ağlıyor zinco gıda takviyesi metsil damla kullanıyorum emzik kullanmaya biz de yeni başladık gaz yapıyor sanırım
elam nasıl oldun canım sen kanamaların durdu mu daha iyi misin şimdi??? bu arada emzik gaz mı yapıyor
Canim buarada emzik gaz yapıyormuselam nasıl oldun canım sen kanamaların durdu mu daha iyi misin şimdi??? bu arada emzik gaz mı yapıyor
hanımlar kolik bebek gerçekten çok ama çok zor hepinizi çok iyi anlıyorum. benim bebeğim de kolik malesef. 20. günde başladı sancıları 50. güne kadar sabrettim hiçbirşey vermeyeyim miniğime dedim ama baktım olmayacak ilaç verdim nurse harveys.etkisi olmadı o ayrı. herkez birşey söylüyor gaz sancısına iyi gelen ama çörekotunu birtek bi doktordan duydum. gaz sancısı için gece acile götürdüğümüzde doktor ilaç vermeyin çocuğa çörek otu kaynat içir dedi. ben ona da güvenmedim tabi 6 aydan önce hiçbirşey gitmesin bünyesine dedim. şu an 62 günlüğüz ve ben yine dayanamıyorum dün başladık çörekotuna kimyon şeker karışımını çok duydum ama vermedim henüz. inşallah artık azalır bu sancılar ya 3-4 aydan evvel azalmaz diyorlar. bugün sesi kısıldı miniğimin ağlamaktan görseniz içiniz parçalanır bende onunla birlikte oturup ağlıyorum artık bir de tek olmak da kötü. aileler yok tek başıma bakıyorum miniğime, akşam 7 gibi eşim geliyor işte ama o saate kadar ikimiz de helak oluyoruz ağlamaktan
Allah şifa versin canım inşallh reglini de sorunsuz atlatırsın. biz de iyiyiz şükür sağlığımız yerinde sadece bolca ağlıyoruzCanim hiç sorma baya sorunlu sezeryan geçirdim. Mesajlarımda gormussundur sukur daha iyiyim ilk reglimin gelmesini bekliyorum rahmin temizlenmesi icin.Allah beterinden korusun artık.sen nasılsın bebis nasıl?
Arkadaslar benim de kizim kolik. O agliyor ben agliyorum. Ama sabirdan baska secenek yok.
Beyaz gurultu, kundak, sallama, emzirme/emzik vs deneye deneye zaman gececek kismetse.
Balon uk ben de tekim, kocam da 8-9 gibi gelip 10 gibi yatiyor
Corekotu bal sen ye
Kimyon kasik kasik ye
kızlar bebeklerinizin eldivenlerini ne zaman çıkardınız yada çıkaracaksınız? benim bebeğim 62 günlük ve hala eldivenn kulanıyorum
Ohh masallah kuzuna hepimizinkine rabbim
Hayirli uzun omurler nasip etsin benim oglumda
Peygamber sunnetli dogdu haftaya kontrol var
Bizimkide ameliyatla halledilecek yasini beklicem
Eger mumkunse simdi yada 6. Ayda olsa ameliyat
Icin ac kalmasi lazim buda bir facia olur kuzenimin
Oglu fitiktan oldu 2 aylikken hast.ayaga kalkti
Aclik ayri tahlil icin kac tup kan aliyolar o ayri ayy icimiz
Parcalanmisti gecmis olsun duzelir insallahta oglusuna mudahale
Gerek kalmaz
kızlar bebeklerinizin eldivenlerini ne zaman çıkardınız yada çıkaracaksınız? benim bebeğim 62 günlük ve hala eldivenn kulanıyorum
insallah ameliyata gerek kalmaz cnm sagolasn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bizimk kesin ameliyatlik peyg.sunnetli
Olan pipi egik oluyor ve cisini yaptigi delik az
Asagida sukurki dipte olanlarda varmis o bikac ameliyatta
Duzeliyor egik olan pipiyi dik hale deligide az
Yukari getircekler off simdiden dusunuyorum
O ameliyata girerken ben napicam diyee
Rabbim baska hastalik vermesin tabi bunada sukur
Sağol canim ya amin inşallah. Siz de inşallah gaz sorununu atlatirsinizAllah şifa versin canım inşallh reglini de sorunsuz atlatırsın. biz de iyiyiz şükür sağlığımız yerinde sadece bolca ağlıyoruz
saç kurutma makinesi çok işe yarıyor bizde de. bi de bizimki babaya gitti mi hemen susuyor sanki gazı uçup gidiyor çocuğun hiçbirşey anlamıyorum, valla eşim kızmasa gündüz iişyerine bile götürürüm bi eline alsın yeter geri döner geliriz
SEZEN bebeğin hayırlı uğurlu olsun. rabbim analı babalı büyütsün. çok sevindim .maşallah sağlıkla sıhhatla büyüt yavrunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?