kalp atışı duyulmadı henüz keseyi gördük haftasını da sormayı unutmuşum ama yanlış okumadıysam ultrason kağıdının arkasına 6+6 yazıyor. Ama yanlış okumuş olabilirim çünkü sat zaten 26 haziran. O kadar büyük olamazcanim sen kalp atisini duydun mu?kac haftaliksin?doktorun icine boyle bi suphe dusurmesi de ilginc yani!bi suphesi varsa solesin.ne alaka bulanti olmazsa sagliksi mi demek?nasi bi genelleme anlamadim.sacmaaa bosuna uzmeyin kendinizi
bugün doktora bulantı için gaviscon yazmasını söyledim.buradan bir arkadaş önermişti bulantı için.ama genelde reflü şikayeti gibi yanmalara iyiymiş kardeşime ve arkadaşıma sordum öyle dediler.ve 6 aylıkken yazmaya başlıyor doktor demişlerdi.doktor bulantı için bir şey söylemeyince ben de yazdırdım işte.şuan var yaaaaa bulantıyı geçtim midem cayır cayır yanıyor sankimidemden yemek borumdan yukarı bir alev topu içindeyim
sabahtan beri sadece iki tane simit yedim.1,5 lt kadar su içtim canım bir şey istemiyor hala :44:
kolamııııı kız naptın sen. Bi daha duymayalım. Neyse bu es geçmiştir hadi. Ama bidaha olmasın.kizlar sudan tiksindim. ıcer icmez kusar oldum. Cok ozledim soyle kana kana su icmeyi
bugun icim susuzluktan okadar yanmis ki nerdeyse yarim litre kolayi kafama diktim. Kocam elimden zorla almasa 1 lt icecektim. Hala da icmek istiyorum kolaaaa
normal yasantimda kola ictigimi pek hatirlamiyorum. Aramam hic.
Cay kahve hic tuketmiyorum. Bebegime bi sakincasi olmus mudur sizce
Kizlar sudan tiksindim. Icer icmez kusar oldum. Cok ozledim soyle kana kana su icmeyi
Bugun icim susuzluktan okadar yanmis ki nerdeyse yarim litre kolayi kafama diktim. Kocam elimden zorla almasa 1 lt icecektim. Hala da icmek istiyorum kolaaaa
Normal yasantimda kola ictigimi pek hatirlamiyorum. Aramam hic.
Selam kızlar pazartesi günü ben de duydum kalp atisini muhteşem bir şey allah isteyen herkese nasip etsin. Gumbur gumbur atıyor sipamin kalbi:)
Arkadaşlar merhaba. Bende bu konu başlığını uzun süredir sadece okuyarak takip ediyordum artık bu gruba dahil olmak istedim :) Yazılanların hızına yetişemiyorum akşam kapatıyorum sabaha kadar uçmuş gitmiş sayfalar... Bende 7+1 günlük hamileyim tahmini doğum tarihi de 18.04.2014. Dün doktor randevum vardı keseyi de gördük kalp atışını da duydukDoktorumun söylediğine göre bebek 6+5 günlük görünüyordu. 2 gün geriden geldiği için çok önemsemedim zamanla arayı kapatır inşallah. Benim de 4 ay kadar önce bir düşüğüm olmuştu. Bu yüzden doktorum bana baya ilaç verdi. Progestan, corasprin, elevit, premesis verdi folik asiti de ekleyince günde 5 farklı ilaç oluyor. Bu kadar ilaç içmek doğru mu bilemedim ama doktoruma güveniyorum. Bulantım çok fazla benimde 24 saat bulanıyor midem ama hiç çıkarmadım. Hiçbir şey yiyip içmek gelmiyor içimden ve 1 haftada 1 kilo verdim. Herkesin hikayesi, hamileliği farklı ama bence hepimiz bir noktada kesişiyoruz. illaki ortak bir yönümüz oluyor bence :)
Canim geçmiş olsun dinlen biraz ilaclarini duzenli al.Allaha emanet kuzucuklarimizmerhaba arkadaşlar ben de bugün lekem oldu doktora gittim muayenede biraz kanama var göründü progestan artırıldı bebeğim bugün 7+1 olması gerekiyordu ama doktorum 6 haftalık dedi gün de söylemedi acil gittiğim için şoktaydım sormayı unuttum zaten.kalp atışlarını duydum inşallah sağlıklıdır ve arayı kapatır tecrübeli anneler varsa belki ban ayazacakları olur içim ferahlar biraz ama dileğim hayırlısı olması sağlıklı olması tek dileğim
Ya şimdiden bebegimi göreceğim tarihi sabırsızlıkla bekliyorum nasil gececek 4 hafta:))
Kizlar sudan tiksindim. Icer icmez kusar oldum. Cok ozledim soyle kana kana su icmeyi
Bugun icim susuzluktan okadar yanmis ki nerdeyse yarim litre kolayi kafama diktim. Kocam elimden zorla almasa 1 lt icecektim. Hala da icmek istiyorum kolaaaa
Normal yasantimda kola ictigimi pek hatirlamiyorum. Aramam hic.
Canim benim simit hic yeme.simit normalde bile bana yanma yapiyordu.susamdan sanirimbugün doktora bulantı için gaviscon yazmasını söyledim.buradan bir arkadaş önermişti bulantı için.ama genelde reflü şikayeti gibi yanmalara iyiymiş kardeşime ve arkadaşıma sordum öyle dediler.ve 6 aylıkken yazmaya başlıyor doktor demişlerdi.doktor bulantı için bir şey söylemeyince ben de yazdırdım işte.şuan var yaaaaa bulantıyı geçtim midem cayır cayır yanıyor sankimidemden yemek borumdan yukarı bir alev topu içindeyim
sabahtan beri sadece iki tane simit yedim.1,5 lt kadar su içtim canım bir şey istemiyor hala :44:
ya kıslar cumartesi uzuyoda uzuyo gelmiyo.doktora gidicez.sat'a göre 6+4 oluyoruz duyulur mu sizce karındaaannnn?çatlıcam valla meraktan yaa:18:
görülür cnm ya daha erken görenler var forumda
İii geceler kızlar bu gün saat dokuzda doktora gideceğiz bakalım bebeğimiz nasılmış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?