2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
gebelık org sayfasında her haftayla ılgılı yazılar var orayı okuyun arkadaslar
herkes ultrason ve son adet tarıhı arasındakı farka takılıor oysa ultrason olcumu bebegın bas popo arasından yapıor
adetın ılk gununden bebıs olmadıgı ıcın bıkar gun farklı cıkıyor bosuna kafanıza takmayın

canim sen kalp atisini duydun mu?kac haftaliksin?doktorun icine boyle bi suphe dusurmesi de ilginc yani!bi suphesi varsa solesin.ne alaka bulanti olmazsa sagliksi mi demek?nasi bi genelleme anlamadim.sacmaaa bosuna uzmeyin kendinizi
kalp atışı duyulmadı henüz keseyi gördük haftasını da sormayı unutmuşum ama yanlış okumadıysam ultrason kağıdının arkasına 6+6 yazıyor. Ama yanlış okumuş olabilirim çünkü sat zaten 26 haziran. O kadar büyük olamaz

bugün doktora bulantı için gaviscon yazmasını söyledim.buradan bir arkadaş önermişti bulantı için.ama genelde reflü şikayeti gibi yanmalara iyiymiş kardeşime ve arkadaşıma sordum öyle dediler.ve 6 aylıkken yazmaya başlıyor doktor demişlerdi.doktor bulantı için bir şey söylemeyince ben de yazdırdım işte.şuan var yaaaaa bulantıyı geçtim midem cayır cayır yanıyor sanki midemden yemek borumdan yukarı bir alev topu içindeyim

sabahtan beri sadece iki tane simit yedim.1,5 lt kadar su içtim canım bir şey istemiyor hala :44:

Kizlar sudan tiksindim. Icer icmez kusar oldum. Cok ozledim soyle kana kana su icmeyi
Bugun icim susuzluktan okadar yanmis ki nerdeyse yarim litre kolayi kafama diktim. Kocam elimden zorla almasa 1 lt icecektim. Hala da icmek istiyorum kolaaaa
Normal yasantimda kola ictigimi pek hatirlamiyorum. Aramam hic.
Cay kahve hic tuketmiyorum. Bebegime bi sakincasi olmus mudur sizce

Selam kızlar pazartesi günü ben de duydum kalp atisini muhteşem bir şey allah isteyen herkese nasip etsin. Gumbur gumbur atıyor sipamin kalbi:)

Canim aynen yanma bende de var.cikarmaya da basladim .yemek yiyemedim mutfak kokmaya basladi bana .

kolamııııı kız naptın sen. Bi daha duymayalım. Neyse bu es geçmiştir hadi. Ama bidaha olmasın. U istiyor bebişin su. Valla bana doktor sırf su yüzünden tutma oruç diyor. Yemek değil ama su çok önemliymiş bu dönemde

Bir defayla olmaz canim ama bobreklerine zarari var canim.bir daha icme .doktoruna suyu sor ama bir icemedigini.suyu cok soguk icince midem bulanmiyor benim

Bazen benim de canim fena çekiyor ama sadece nefsimi koreltmek icin iki yudum aliyorum. Onun disinda normalde cok fazla su icmeyen ben suyla yaşar oldum :) su herseye iyi geliyor kizlar ben bir gun cok fazla tuketmedim o gun siddetli bas agrisi cektim... bugun de biraz yoruldum sanirim kasiklarim agriyor ya da bebegim büyüyor )

Evet hoşgeldin aramizaaa umarim bende kilo verrim :) kilo almak istemiyorum bu hamileligimde

Ya şimdiden bebegimi göreceğim tarihi sabırsızlıkla bekliyorum nasil gececek 4 hafta:))

Canim geçmiş olsun dinlen biraz ilaclarini duzenli al.Allaha emanet kuzucuklarimiz
Ya şimdiden bebegimi göreceğim tarihi sabırsızlıkla bekliyorum nasil gececek 4 hafta:))

Bendeee nasil beklicem 29 agustosta randevum .osledim sdiden pitircigimi

hani bir şarkı varya"bir kereden hiç bişey olmaaaazzz":))))

ya kıslar cumartesi uzuyoda uzuyo gelmiyo.doktora gidicez.sat'a göre 6+4 oluyoruz duyulur mu sizce karındaaannnn?çatlıcam valla meraktan yaa:18:

Son düzenleme:
Canim benim simit hic yeme.simit normalde bile bana yanma yapiyordu.susamdan sanirim

İii geceler kızlar bu gün saat dokuzda doktora gideceğiz bakalım bebeğimiz nasılmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…