Evet hoşgeldin aramizaaa umarim bende kilo verrim :) kilo almak istemiyorum bu hamileligimde
İii geceler kızlar bu gün saat dokuzda doktora gideceğiz bakalım bebeğimiz nasılmış:)
Canim aynen yanma bende de var.cikarmaya da basladim .yemek yiyemedim mutfak kokmaya basladi bana .
hoşbulduk :) valla benim de niyetim minimum kiloyla hamileliğimi bitirmek. doktorum 10-15 kilo arası almamı istedi ama mümkünse 15 e ulaşmıyim :)) senin de mide bulantıların varsa eğer bi bakıyosun kilo hooop gitmiş :)))
görülür cnm ya daha erken görenler var forumda
ya kıslar cumartesi uzuyoda uzuyo gelmiyo.doktora gidicez.sat'a göre 6+4 oluyoruz duyulur mu sizce karındaaannnn?çatlıcam valla meraktan yaa:18:
günaydın hamişler!! bugün nasılız bakalım?? kimler doktor yolcusu??
bende yarına randevu aldım gidicem yoksa tedirginlikten kendimi yeyip durucam en iyisi gidip göreyimde bu şüphe gitsin aklımdan
Gunaydin kizlar
benim igneler bitti serumlar haplar kaldi
dun yine kahverengi lekelenmem oldu
hic bi seyden korkmuyorum kalp atisini duyamazsam diye odum kopuyo
Bende 10 kilo ile bitirmek isriyorum.tam bugday ekmegi aldim sabah 3 dilim .aksamlari ekmeksiz yiyorum oglen meyve ve findik bedem ceviz ile gecistiryorum.osa zorla hep bulanti olunca.suyu ben çok içiyorum. Insallah istedigimiz gibi olur .hoşbulduk :) valla benim de niyetim minimum kiloyla hamileliğimi bitirmek. doktorum 10-15 kilo arası almamı istedi ama mümkünse 15 e ulaşmıyim :)) senin de mide bulantıların varsa eğer bi bakıyosun kilo hooop gitmiş :)))
Hamilelukte idrar yolu enfeksiyonu cok olurmus.suyu soguk icemzsem banada kokuyor .hizlica iciver canim dikkat et kendinebugün servisteki arkadaşa soruyorum sana da lağım kokusu geliyor mu diye.gülüyor hayır diyor.bana nefesim,eşimin nefesi,her yer lağım gibi kokuyor
bebeğe su faydalı da 1,5 lt yi ıkına ıkına içiyorum.su da kokuyor.nefesimi tutup içiyorum
bu arada günaydın herkese.
kiminiz uyuyorsunuzdur,kiminiz lavaboda çıkarıyordur,kiminiz yatakta uyanmış ama gözleri kapalı duruyorsunuzdur,bebeğinizi düşünerek,kiminiz acıktığını hissedip mutfaktadır.bu arada aşırı bulantılardan ben de oruç tutamıyorum.ilk 4 gün tuttum daha da tutamadım.
dün eşim doktora öğleden sonra kan ve idrar sonuçlarımı göstermiş.kan da problem yok ama idrar da iltihap çıkmışbir dozluk bir ilaç vermiş onu içip pazartesine tekrar tahlil vermemi istemiş.ve bol su içmemi eşim sürekli su iç diyip duruyor içmeye çalışıyorum içebildiğim kadar.bu iltihapta nereden çıktı yaa :18:
Benim arladas 9 kg verdi 3 ayda.sonra 6 kg aldi haftaya doguracak.hepsi gider ne guzel dogumlabir tanıdık ilk 4 ay bulantılardan 5 kg vermiş.sonrada sadece 9 kg almış.inş. bizimkinde de abartı bir fazlalık olmaz :26:
günaydın hamişler!! bugün nasılız bakalım?? kimler doktor yolcusu??
bende yarına randevu aldım gidicem yoksa tedirginlikten kendimi yeyip durucam en iyisi gidip göreyimde bu şüphe gitsin aklımdan
Gunaydin kizlar
benim igneler bitti serumlar haplar kaldi
dun yine kahverengi lekelenmem oldu
hic bi seyden korkmuyorum kalp atisini duyamazsam diye odum kopuyo
Bendeee nasil beklicem 29 agustosta randevum .osledim sdiden pitircigimi
Görülür buyuk ihtimal le .oglumda 6+4 de görmüştük .gecer gecer iki gin kalmisya kıslar cumartesi uzuyoda uzuyo gelmiyo.doktora gidicez.sat'a göre 6+4 oluyoruz duyulur mu sizce karındaaannnn?çatlıcam valla meraktan yaa:18:
Canim benim simit hic yeme.simit normalde bile bana yanma yapiyordu.susamdan sanirim
ay insallah duyarsin canim kalbini
ben de gtmek istiyorum da su ilaclar iyice bi fayda etsin de sonra gideyim diyorum
ya kıslar cumartesi uzuyoda uzuyo gelmiyo.doktora gidicez.sat'a göre 6+4 oluyoruz duyulur mu sizce karındaaannnn?çatlıcam valla meraktan yaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?