Amin canim , kpss nasil peki ben cok dusuk aldim yine .calismamistim zaten oglumdan dolayi hic izin vermedi kitap acmama .85 almam lazim benim.insaat teknolojisi benimki alim cok az zatenAyyy Allah cumle bulanti ceken arkadaslarima yardim etsin cok zorooole yatiorum hicbirsey yapamiorum hayirlisiyla gecirmek icin dua ediyorum.annenizin yaninda olmaniz buyuk bir sans insanin annesi gibisi yok gercekten.ogretmensiniz sanirim ben de ins atanmayi bekliorum.
Canin sen adanadami oturyorsun ne tarafta? Kayinvalidem barajyolunda .adanali bir kac arkadas daha var cankokum, loveli bir kisi daha vardida hatırlayamadım .ben Osmaniye'de yim.bugun burasi yandi resmen yayladan gelince birde cok sicak geldi.orasi dahada sicaktir
bi gün babamın vefat ettiğini görüyorum bigün eşimin beni aldattığını görüyorum dünde siyah bi boğa beni kovalıyodu ya:18::18:hemen hergün görüyorum, kabus görüyorum, hayal görüyorum, ben de daraldım artık, kızıma hamileyken ne kadar sakindim ben yaa, bu çok fena, hergün aksiyon yaşıyorum
Amin canim , kpss nasil peki ben cok dusuk aldim yine .calismamistim zaten oglumdan dolayi hic izin vermedi kitap acmama .85 almam lazim benim.insaat teknolojisi benimki alim cok az zaten
bi gün babamın vefat ettiğini görüyorum bigün eşimin beni aldattığını görüyorum dünde siyah bi boğa beni kovalıyodu ya:18::18:
Vallahi canim sicak ki ne sicak cinnet gecirdim aksama kadar( ben kayseriliyim aslen ama işim ve eşim burda. Kayseri den sonra bu sicak cok zor geliyor (ben mavi bulvar da oturuyorum canim
Vallahi canim sicak ki ne sicak cinnet gecirdim aksama kadar( ben kayseriliyim aslen ama işim ve eşim burda. Kayseri den sonra bu sicak cok zor geliyor (ben mavi bulvar da oturuyorum canim
Enemmmm hemserimmben de kayseriliyim kayseride yasiyorum
adana hep öyle canım sıcak ama ben severim gezilecek yeri çok ,benim annemde kayseri sarızdan ama uzun seneler olmuş ordan taşınalı.bebeklerimizin doğum tarihleride aynı senle ne güzel,benim ikinci çocuk ama ,3 yaşında yaramaz bir oğlum var
Ben alana girdim alan puanim 82 geldi alanim kimya umut var gibi siralama kontenjan belli olsun bakalim hayirlisi artik.ins hayirlisiyla ataniriz hocamm
Canim Talas ta otururduk biz. Simdi annemler hisarck tarafinda bagda. Ve ben bu sicakta o sıkıldıgım bag evini nasil ariyorum bilemezsin...
Ohh ne guzel hisarciga yakiiz esenyurtta oturuorum ben dekayseri cok sicak degil hele aksamlari baya serinledi artik ben battaniyeyle yatiorum hatta
Kizlar siz de sicak bi yerde nefessiz kalıyor gibi oluyor musunuz ben klimanin altindan kalktim mi nefesim kesilio sanki((
Enemmmm hemserimmben de kayseriliyim kayseride yasiyorum
adana hep öyle canım sıcak ama ben severim gezilecek yeri çok ,benim annemde kayseri sarızdan ama uzun seneler olmuş ordan taşınalı.bebeklerimizin doğum tarihleride aynı senle ne güzel,benim ikinci çocuk ama ,3 yaşında yaramaz bir oğlum var
hımm iyi almışssın sen canım ,inşallah gidersin Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın .ben mezun olalı bir hayli zaman oldu uzun zaman almadılar bizden 7 yıl kadar 3 yıldır var alım.eşimde kimyacı ama o üniversitede öğr.görevlisi
Walla canim bizimkiler bagda surekli yün yorgan ile yatıyorlar. :)) ozlemedim desem yalan olur. Bu gidisle bugun oturma odasinda yaticam cnku odamizdan alev cikio sanki sulu alev :))) en azindan burda klima calisti sicagi hafifledi
O iş zor canim ya esimde doktorada sona geldi gibi surekli calis calis hic benlik değil. Ben zaten artik hic hazirlanam yas oldu 36 ben is guvenligini düşünüyorum. Sende alabilirsin bak kimyacisin .Hayirlisi bakalim ins Rabbim cumlenin emeklerini bosa cikarmasin ins.bizimde alimlar baya az zaten girdik girdik habire yeni seyler cikariolar gun gectikce zorlasiyor bu yil da olmazsa sanirim artik hazirlanmam.ben de akedemisyenlik istedim ama malesef olmadi yuksek lisansa devam ediorum bitirip doktorayada baslarsam belki olabilir
Hamileyken ne sicak ne soguk çekiliyor canim annemlerin yaylasi buzz gibi resmen 3 kat giyiniyorum hala usuyorum wc ye surekli gitmek gerekince hic cekilmiyor soguk.sirf oglum toz toprakla oynasin diye iki gun zor kalip kaçıyorum :))Walla canim bizimkiler bagda surekli yün yorgan ile yatıyorlar. :)) ozlemedim desem yalan olur. Bu gidisle bugun oturma odasinda yaticam cnku odamizdan alev cikio sanki sulu alev :))) en azindan burda klima calisti sicagi hafifledi
Iyi geceler canimAllah kolaylik versin sicaklarda zor soguklarda hayirlisiyla atlatiriz hamilelik donemini ve saglikli sihhatli evlatlarimizi kucaklarimiza alirz inss.bana simdilik musade guzel anneler iyi geceler tatli ruyalar hepinizeeee
canım eşimin yengesi ile görüştüm.yengesinin 3 çocuğu var.iki tane doktoru var bazen birisine bazen birisine gitmiş.ikisinden de çok memnunmuş gelinleri ve kızkardeşi de aynı doktorlara gitmişler ve doğum yapmışlar çok memnun kalır dedi.
Medicalpark Sultangazi Dr.Hadiye Çokcan
Küçükköy Asya Hastanesi Dr.Ayten Bölükbaş
Hayırlı olsun, benimle aynısın. İnşallah sağlıkla alırız minnoşları kucağımıza.
Bebişini gördünmü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?