selam kızlar,
çok korku ve endişe içindeyim. az önce tuvalete gittigimde çamaşırımda minicik, noktadan azcık daha büyük kahverengi leke gördüm. tuvalet kağıdına hiç bişi gelmedi. ağrım falan da yok ama çok korkuyorum kızlar. bişey mi oldu acaba diye. şimdi memleketteyim, anneme burda çok canım sıkıldı, 2 gündür böbrek sancısı çekiyor, kadıncağız karşımda eriyor ama ben hiç bişi yapamıyorum, çok üzülüyorum. neyse ki kardeşlerm yanında. yarın ist a gidecem, ertesi gün de kontrolm var ama ben çok korkuyorum kızlar lütfen böyle bişi yaşayan var mı lütfen bana yardım edin(((
selam kızlar,
çok korku ve endişe içindeyim. az önce tuvalete gittigimde çamaşırımda minicik, noktadan azcık daha büyük kahverengi leke gördüm. tuvalet kağıdına hiç bişi gelmedi. ağrım falan da yok ama çok korkuyorum kızlar. bişey mi oldu acaba diye. şimdi memleketteyim, anneme burda çok canım sıkıldı, 2 gündür böbrek sancısı çekiyor, kadıncağız karşımda eriyor ama ben hiç bişi yapamıyorum, çok üzülüyorum. neyse ki kardeşlerm yanında. yarın ist a gidecem, ertesi gün de kontrolm var ama ben çok korkuyorum kızlar lütfen böyle bişi yaşayan var mı lütfen bana yardım edin(((
Gecmis olsun canim.bende bebegimi kaybedip dogum ve ardindan kurtaj oldum ve ondan sonraki ara verme suresinden sonra ilk denememizde hamile kaldim.sanirim gercekten kurtajdan sonra hemen hamile kaliniyo gercekten.ki ben zor hamile kalan biriydim.Allah saglikla sihhatle bir bebis nasip eder en kisa zamanda insallah canim
canımmm eminim bebeğin iyidir. progestan korumuştur bebişini. yarın büyük bir hayretle geleceksin buraya belki de bebişn hareketlenecek)
selam kızlar,
selam kızlar,
merhaba arkadaşlar bugün doktora gitcez bebişin kalp atışlarını duymaya gitcez rabbim inşaalah hayırlısıyla sağlıklı ve güzel haberler almayı nasip eder
günaydın arkadaşlar.nasılsınız bakalım nasıl geçiyor hamilelikler.bugün benimde arandevum var 3 hafta zor bekledim inş bebeğimin kalp atışlarını ve kendisini görürüm.okadar heycanlıyım ki.Allahım inş bi sıkıntı bi sorun çıkmaz.bide bende hiç belirti yok o yüzden korkuyorum bişey hissedemediğim için kalp atışlarını duyarsam biraz evhamların geçecek.dua edin ne olur arkadaşlar.Allahım yardım etsin bütün hamişlere sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım bebeklerimizi...
günaydın kızlar... kalp atışı sonrasındaki randevunuz ne zamn? yani bir dahakine kaç haftalıken gideceksiniz? benim dr.um 7 haftaslıken gitmiştim 3 hafta sonra gel dedi.erken değil mi? bir de test faln mı olcak yine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?