2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

endişelenmemeye çalış canım hamilelikte ara sıra böyle şeyler olabiliyomuş.zaten dr kontrolünde varmış.Allah korusun ama zaten herşey olacağına varır.ben daha önce düşük yaptım ama o zaman kahverengi değil açık pembe lekelenme olmuştu 1-2 damla..

Canım kahverengi lekelenmeden korkma hiç bişi olmamıştır, açık renk olurdu bişi olsaydı.. İçini ferah tut, olabiliyor öyle..

nasıl yani cnm ikinci bebeğin mi kürtaj oldu..ne kadar korundun 3 ay dediler ama çok uzun geliyo bana...bende ameliyat olduktan sonra hamile kalmıştım oda kürtajla sonuçlandı..amin canım sağolasın....

benim olmadı ama bi arkadaşımın günlerce kahverengi akıntısı geldi. sürekli yatacaksın dedi doktor. progestan başladı günde 3 defa. ve bebişine hiç bişi olmadı. şimdi 2.5 yaşında bi prenses:) doktoruna git mutlaka. kontrol ettir. ama panik yapma.

Cnm korkma bebek rahimde damarlı bır yere tutunurken hafıf kanama oluyor kahverengi de problem yok sen yıne dr una gıt bekleme progestan dıye bır ilaç verır muhtemelen.. Bende de olmuştu 12. Haftaya kdr normal.. Şimdi bebeğim yanımda uyuyor 5. Aya girdik tesadüf forumu dolaşıyordum allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin

Rüya gören arkadaslar hormonlarınız sayesinde beyınde fırtınalar kopuyor daha ne entrikalar göreceksiniz:)) doğurduğum güne kadar hatta doğum masasında kusmuş biri olarak inşallah sizlerin 4. Ayda gecer çok pis bişeydir bilirim hersey kokar gece gunduz mide bulantısı ne yesem çıkarırdım ( tek rahatlatan ayrandı.. Bilginize

bız bugun uyumadık esımle sahurdan once sahur yapıp yatıcaz artık
yarın sahurdan sonra yola cıkacagız ıstanbuldan orduya yol hıc bıtmez offff

herkeslere ıyı uykular

merhaba arkadaşlar bugün doktora gitcez bebişin kalp atışlarını duymaya gitcez rabbim inşaalah hayırlısıyla sağlıklı ve güzel haberler almayı nasip eder

merhaba...
uzun süre takip ettim. yazamadım. düşük riskim var çünkü

kızlar, ben aralık 2011 annesiyim. oğlum 20 aylık.

aslında sat 21 haziran...ama cumartesi kontrole gittik, 6+1di. gördüm kuzumu.. ama doktor 5 haftalık dedi. 2 hafta sonraya kalp atışı için gün verdi... geç döllenme sanırım. yine de tedirgin oldum...bu arada progestan başladık...öyle işte

Günaydın Güzel Annişler...

bugün işe başladım ohh bee.... evde yat yat bunaldım resmen, zaten bi tek bugün çalışacam sonra bayram tatili...
şu bulantılar da olmazsa herşey çok daha güzel olacak ama ne yapalım.. çekecez artık yavrularımız için... onlar iyi olsunda...

caım endişelenme benim kızımda 17 gün k.rengi lekelenmem sürdü.. 15 gün sırt üstü yattım progestan hap ve iğne kullandım.. şimdi biricik kızım 2.5 yaşında, şimdiki hamileliğimde de on gün önce kadar bildiğin kırmızı renkte kanamam oldu... 6 gün sürdü.. tekrar progestan ve sırt üstü yattım 10 gün... şimdi ben de bebeğim de iyiyiz Allah'ıma bin şükür.. ama tabi 12. haftayı atlatmam gerekiyor riskin azalması için.. sen de kontrole kadar sırt üstü yat sürekli ve moralini yüksek tut.. ve de ilk iş dr.na git büyük ihtimalle ilaç başlar. aslında gebelikte çok rastlanan bir durum... Her zaman hayırlısını ve sağlıklısını istemeliyiz.. çokk geçmiş olsun canım..

merhaba arkadaşlar bugün doktora gitcez bebişin kalp atışlarını duymaya gitcez rabbim inşaalah hayırlısıyla sağlıklı ve güzel haberler almayı nasip eder

Randevun kacta canim? Mukemmel bir sey yasayinca anlayacaksin :)

Gunaydin kizlar
3-4 gundur mide bulantilarim basladiama kusamiyorumbu iyi bi sey ama demek ki bebegim yasiyo
bu gun serumlarim bittibi tek haplarim kaldi
11 agustos doktora gidicem:18:

Günaydın kızlllaaarrrrrr
umarım herkes iyidir herşey yolundadır.. benimde bulantılarım yavaş yavaş başladı hadi hayırlısı bakalım

günaydın arkadaşlar.nasılsınız bakalım nasıl geçiyor hamilelikler.bugün benimde arandevum var 3 hafta zor bekledim inş bebeğimin kalp atışlarını ve kendisini görürüm.okadar heycanlıyım ki.Allahım inş bi sıkıntı bi sorun çıkmaz.bide bende hiç belirti yok o yüzden korkuyorum bişey hissedemediğim için kalp atışlarını duyarsam biraz evhamların geçecek.dua edin ne olur arkadaşlar.Allahım yardım etsin bütün hamişlere sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım bebeklerimizi...

günaydın kızlar... kalp atışı sonrasındaki randevunuz ne zamn? yani bir dahakine kaç haftalıken gideceksiniz? benim dr.um 7 haftaslıken gitmiştim 3 hafta sonra gel dedi.erken değil mi? bir de test faln mı olcak yine ?

canım hayırlısıyla güzel haberlerle döneceksin, dualarım seninle

kalp atışını gördüğümüzde 7+5 teydik tam bir ay sonrasına randevu verdi yani 29 ağustosa
ne testi varmış şu ikili mi ne o muymuş

Bende cumartesi gittim , tam 9 haftalıktı.
İkili test için 23 Ağustosa randevu verdi.Yani 3 hafta sonrasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…