2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Herkese günaydın kızlar , iyi haftalar

canım aynı durumdayız, ben de 3 hafta beklicem kalp atışı için, 2hafta bekledim, 1 haftamız kaldı. 2 gündür de mide bulantım fln kalmadı, hiç belirtim kalmadı, o yüzden endişeliyim biraz:18:
Şu 1 hafta bi geçseydi de, hayırlısıyla görseydim bebeğimin kalp atışını. O zaman baya rahatlıcam
İnşallah sen bugün göreceksin, dualarım seninle

günaydın canım
ben kalp atışını duyduktan sonra 1 ay sonra gidicem sanırım, çünkü tam 12 haftalık olacak ve o zaman 2li test yapılacak.

günaydın canım
ben kalp atışını duyduktan sonra 1 ay sonra gidicem sanırım, çünkü tam 12 haftalık olacak ve o zaman 2li test yapılacak.[/QUOTE]

Deryaw,senle aynıyız zaten Eylülün ilk haftası değil mi?

ha bu arada kalp atışı dinletmedi bana acaba onun için mi çağıracak ? ama kalp için 10 hafalık olmasını beklemez gibime geliyor

Son düzenleme:

Arkadaslar herkeste ayni midir bilmiyorum ama soran arkadaslar vardi yaklasik 1 ay once lekelenmem olmasina ragmen (progestan kullanarak) once 8 saat ozel aracla yol daha sonra 18 saatlik yol yaptik (18 saatlik yolu 1 gece dinlenerek ve 2 saatte bir 15 dakika yurume molasi vererek) cok sukur hicbisey olmadi

sağol canım benim.inş duyar rahatlarım.ve sende 1 hafta sonra bebeğini duyar be görürsün inş.Allahım yardım etsin hepimize güzel haberler alırız hepimiz inş.
Aminnn inşallah

Deryaw,senle aynıyız zaten Eylülün ilk haftası değil mi?

ha bu arada kalp atışı dinletmedi bana acaba onun için mi çağıracak ? ama kalp için 10 hafalık olmasını beklemez gibime geliyor
Ben daha kalp atışı için gitmedim canım, haftaya kalp atışı için gideceğim ve herşey yolundaysa eylülün 1. ya da 2. haftası tekrar çağıracaktır, öyle tahmin ediyorum. Walla şuanda tek odaklandığım şey 13 Ağustos, onu da hayırlısıyla atlatırsak sonraki randevuya odaklanacağım
Kalp atışını neden dinletmedi ki dr.? belki o zaman erken diye 3 hafta sonra çağırmıştır.

Tabi herkeste aynı değildir heralde. Benim lekelenmem yok ama progestan kullanıyorum ve 2 hafta sonra 3-4 saatlik bi yolculuk yapacağım. Gerçi doktoruma sorarım ama inşallah bi sorun olmaz:26:

Canım bazen ilk başlarda öyle çıkabiliyor geri ya da ileri ama düşük tehliken niye var onu anlamadım? Umarım bebişine hiç bişi olmadan kavuşursun...

kızlar ben 1 hafta önce doktora gittim, pis doktor (radyolog) kese var bebek yok dedi resmen, ayrıca keseme 7 haftalık dedi ki 5+6 dıydı gittiğimde. sonra kendi doktoruma gittim, oda altan baktı var bişi çok küçük dedi.
cuma günü bin şükür kalp atışlarını duyduk. 6+1 günlükmüş. ama kalp atış hızını söylemedi bana, bi sıkıntı var da demedi. bu haftalarda kalp tışı kaç olmalı biliyor musunuz? :26:

Tsk ederim seninkide hayirli olsun :) amiiiinnn insallah yaa.. Bebisi 7+4 ken gördük, sen nezaman gördün?

6+2 de gördük. 2 doktora gidiyorum ben, o yüzden daha erken gördüm. Uzun aralıklı randevuları bekleyemiyorum :)) Bir ona bir diğerine gidince 10 günde bir görüyorum bebişi :)) Aslında doğru değil ama dayanamıyorum ne yapayım...

Canım hayırlı olsun. Kalp atışıyla ilgili ilk randevum da bana da pek yorum yapmamıştı. Zaten çok hızlı atmıyordu o zaman. 8+4 de sayısını da gösterip gayet iyi demişti. Daha hızlı atıyordu o zaman. O yüzden sende kafana takma bence. Ne güzel bak duymuşsun önemli olan o şu an senin için.

Ben 6 haftalıkken gitmiştim 5 hafta sonraya randevu verdi, ikili test yapacak sanırım..

kalp atışını gördüğümüzde 7+5 teydik tam bir ay sonrasına randevu verdi yani 29 ağustosa
ne testi varmış şu ikili mi ne o muymuş
Canim bana da ayni tarihi verdi. Ben de tam 7+5 deydim gittigimde. Peki senin kalp atisi cok sesli geldi mi? Bende pek gurultulu deildi belli belirsiz sectik

belirtisi once olup sonra olmayanlar korkuyor ya ee bız napalım benım hıc beırtım olmadı basından berı herhafta doktoramı gıtcem :))
korkmayın kızlar allaha dayanın ınsallah bırsey olacaksa zaten senın yapacagın hıcbırsey yok daha onumuzde kac ay var stresle gecmez bukadar zaman,rabbım verdı ınsallah tamamınada erdırır.

4 yılda bir kan yenilemeye göre mi yapılıyor bu test.ben geçen yıl kasımda bir düşük yaptım.dikkate alınabilir diye yazıyorum.
benim doğum tarihim 12/03/1988 eşim ay ve günü kesin olmamakla beraber 15/04/1987 sat 9 Haziran 2013

Canim bana da ayni tarihi verdi. Ben de tam 7+5 deydim gittigimde. Peki senin kalp atisi cok sesli geldi mi? Bende pek gurultulu deildi belli belirsiz sectik

ses yoktu gördük sadece dinletmiyorum daha erken dedi
ama atıyodu gördük yani
endişelenecek bişey değil bence çünkü o daha çoook küçük bi de kalbi yani düşünsene, iç organların bi sürü ses çıkarıyo bunların içinden o minnacık şeyin kalp atışını duyman seçebilmen bile şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…