canım aynı durumdayız, ben de 3 hafta beklicem kalp atışı için, 2hafta bekledim, 1 haftamız kaldı. 2 gündür de mide bulantım fln kalmadı, hiç belirtim kalmadı, o yüzden endişeliyim biraz:18:günaydın arkadaşlar.nasılsınız bakalım nasıl geçiyor hamilelikler.bugün benimde arandevum var 3 hafta zor bekledim inş bebeğimin kalp atışlarını ve kendisini görürüm.okadar heycanlıyım ki.Allahım inş bi sıkıntı bi sorun çıkmaz.bide bende hiç belirti yok o yüzden korkuyorum bişey hissedemediğim için kalp atışlarını duyarsam biraz evhamların geçecek.dua edin ne olur arkadaşlar.Allahım yardım etsin bütün hamişlere sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım bebeklerimizi...
günaydın canımgünaydın kızlar... kalp atışı sonrasındaki randevunuz ne zamn? yani bir dahakine kaç haftalıken gideceksiniz? benim dr.um 7 haftaslıken gitmiştim 3 hafta sonra gel dedi.erken değil mi? bir de test faln mı olcak yine ?
canım hayırlısıyla güzel haberlerle döneceksin, dualarım seninle
Herkese günaydın kızlar , iyi haftalar
canım aynı durumdayız, ben de 3 hafta beklicem kalp atışı için, 2hafta bekledim, 1 haftamız kaldı. 2 gündür de mide bulantım fln kalmadı, hiç belirtim kalmadı, o yüzden endişeliyim biraz:18:
Şu 1 hafta bi geçseydi de, hayırlısıyla görseydim bebeğimin kalp atışını. O zaman baya rahatlıcam
İnşallah sen bugün göreceksin, dualarım seninle
sağol canım benim.inş duyar rahatlarım.ve sende 1 hafta sonra bebeğini duyar be görürsün inş.Allahım yardım etsin hepimize güzel haberler alırız hepimiz inş.
Aminnn inşallahsağol canım benim.inş duyar rahatlarım.ve sende 1 hafta sonra bebeğini duyar be görürsün inş.Allahım yardım etsin hepimize güzel haberler alırız hepimiz inş.
Ben daha kalp atışı için gitmedim canım, haftaya kalp atışı için gideceğim ve herşey yolundaysa eylülün 1. ya da 2. haftası tekrar çağıracaktır, öyle tahmin ediyorum. Walla şuanda tek odaklandığım şey 13 Ağustos, onu da hayırlısıyla atlatırsak sonraki randevuya odaklanacağımDeryaw,senle aynıyız zaten Eylülün ilk haftası değil mi?
ha bu arada kalp atışı dinletmedi bana acaba onun için mi çağıracak ? ama kalp için 10 hafalık olmasını beklemez gibime geliyor
Tabi herkeste aynı değildir heralde. Benim lekelenmem yok ama progestan kullanıyorum ve 2 hafta sonra 3-4 saatlik bi yolculuk yapacağım. Gerçi doktoruma sorarım ama inşallah bi sorun olmaz:26:Arkadaslar herkeste ayni midir bilmiyorum ama soran arkadaslar vardi yaklasik 1 ay once lekelenmem olmasina ragmen (progestan kullanarak) once 8 saat ozel aracla yol daha sonra 18 saatlik yol yaptik (18 saatlik yolu 1 gece dinlenerek ve 2 saatte bir 15 dakika yurume molasi vererek) cok sukur hicbisey olmadi
İnşallah hayırlısıyla duyarsın bebişinin kalbini :)merhaba arkadaşlar bugün doktora gitcez bebişin kalp atışlarını duymaya gitcez rabbim inşaalah hayırlısıyla sağlıklı ve güzel haberler almayı nasip eder
allah korusun.allah herkesin yavrusunu bagislasin..kalp atislarini ne zaman duydun kac haftaliktin?ayrica guzel dileklerin icin sagol aminnnnn
merhaba...
uzun süre takip ettim. yazamadım. düşük riskim var çünkü
kızlar, ben aralık 2011 annesiyim. oğlum 20 aylık.
aslında sat 21 haziran...ama cumartesi kontrole gittik, 6+1di. gördüm kuzumu.. ama doktor 5 haftalık dedi. 2 hafta sonraya kalp atışı için gün verdi... geç döllenme sanırım. yine de tedirgin oldum...bu arada progestan başladık...öyle işte
Tsk ederim seninkide hayirli olsun :) amiiiinnn insallah yaa.. Bebisi 7+4 ken gördük, sen nezaman gördün?
kızlar ben 1 hafta önce doktora gittim, pis doktor (radyolog) kese var bebek yok dedi resmen, ayrıca keseme 7 haftalık dedi ki 5+6 dıydı gittiğimde. sonra kendi doktoruma gittim, oda altan baktı var bişi çok küçük dedi.
cuma günü bin şükür kalp atışlarını duyduk. 6+1 günlükmüş. ama kalp atış hızını söylemedi bana, bi sıkıntı var da demedi. bu haftalarda kalp tışı kaç olmalı biliyor musunuz? :26:
günaydın kızlar... kalp atışı sonrasındaki randevunuz ne zamn? yani bir dahakine kaç haftalıken gideceksiniz? benim dr.um 7 haftaslıken gitmiştim 3 hafta sonra gel dedi.erken değil mi? bir de test faln mı olcak yine ?
Canim bana da ayni tarihi verdi. Ben de tam 7+5 deydim gittigimde. Peki senin kalp atisi cok sesli geldi mi? Bende pek gurultulu deildi belli belirsiz sectikkalp atışını gördüğümüzde 7+5 teydik tam bir ay sonrasına randevu verdi yani 29 ağustosa
ne testi varmış şu ikili mi ne o muymuş
Ben 6 haftalıkken gitmiştim 5 hafta sonraya randevu verdi, ikili test yapacak sanırım..
Canim bana da ayni tarihi verdi. Ben de tam 7+5 deydim gittigimde. Peki senin kalp atisi cok sesli geldi mi? Bende pek gurultulu deildi belli belirsiz sectik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?