hmm ... acaba drun dediği gibi 3 hafta sonra değil de 12.haftaya girince mi gitsem?
nasıl yani cnm ikinci bebeğin mi kürtaj oldu..ne kadar korundun 3 ay dediler ama çok uzun geliyo bana...bende ameliyat olduktan sonra hamile kalmıştım oda kürtajla sonuçlandı..amin canım sağolasın....
selam kızlarrrr bende duydum cuma günü pıtpıtlarımucize bişey gerçekten.Asıl sürpriz bebek değil bebeklermiş şok olduk eşimle kesede görülmemişti diğer bebek dr.bayramdan sonra yine çağırdı.Şokla karışık tuhaf bir duygu hissettim.İkiz hiç düşünmemiştim.Çok zor olmalı bakımı ama olsun Allah nasip etmiş sağlıklı olsunlar yeter elbet büyütürüz:)Çok şükür iki bebişte çok sağlıklıymış.Umarım hep öyle olur.Hayat sürprizlerle dolu gerçekten
Canım bazen ilk başlarda öyle çıkabiliyor geri ya da ileri ama düşük tehliken niye var onu anlamadım? Umarım bebişine hiç bişi olmadan kavuşursun...
Merhaba arkadaşlar;
Ben 6+1 hamileyim.Bebeğimin kesesini gördüm iki kez . Gelişme gösteriyor ama halen kalp atışlarını duyamadım.Belki vajinal muayene yapılsaydı duyulurdu ama doktorum yapmadı.Bayramdan sonra duyacağım inşallah kalp atışlarını miniğimin.Kasıklarımda ağrı oluyor uyku hali bazen,bulantı henüz hiç yok ki bu benim kafamı karıştırmıyor değil.Gerçi memnunum olmamasından ama Acaba erken mi? Bir de doktorum bebeğimin rahimin sol tarafında durduğunu ve genelde sol tarafta durunca erkek olduğunu söyledi ama bilemiyorum hiç böyle bir şey duydunuz mu kızlar? Bebeklerinizi hayırlısı ile kucağınıza almanız dilekleriyle..Sevgiler.
işin şakası tabiki de yine ALLAH bilirde doğum tarihinizi ve adetinizin ilk gün tarihini verin bakim kız mı erkek mi . . tahmin sadece tutuyo ama genel olarak merak eden varsa bakalım tutacak mı . . onlar bizim meleklerimiz zaten cinsiyet sadece merak işte:)
kızlar bende uzun süredir yazamıyordum , mide bulantıları beni de mafetti , tam haftasonu geçti derken dün gece gene kendini gösterdi . ayrıca cumartesi doktora gittik ve 23 agustos için ikili test randevumuzu verdi , hatta cinsiyete de bakarız dedi...
çok erken değil mi , 12+5 oluyorum o gün .
subat annelerıne baktmda baya bı ogreen var canım doktorun maharetlıyse goruru tabı bebısın pozısyonuda onemlı bende 23 unde gıdecegım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?