2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Cnm zaten ikili test 11-14. haftalar arasinda yapilio seni cagirdigi tarih de 11. Hafta normal yanii

nasıl yani cnm ikinci bebeğin mi kürtaj oldu..ne kadar korundun 3 ay dediler ama çok uzun geliyo bana...bende ameliyat olduktan sonra hamile kalmıştım oda kürtajla sonuçlandı..amin canım sağolasın....

Şöyle oldu bebegimin karnimda kalbi durunca normal yolla dogurtup ardindan rahmi temizlemek icin kurtaj yaptilar.bebek 5 aylik oldugu icin normal dogum oldu tabi once.ve 4 ay sonra hamile kaldim hic beklemiyordum.ve kolay hamile kalabilen biri degildim o yuzden dedim.umarim 4 ay yeterli bi suredir ve sorun yasamam.gerci sorun benden kaynakli simdi unv hastanesinde testlerimi yaptryrm.hayirlisi insallah

Gunaydin kizlar..dun bi ara bende sayfa basinda bekledim.ne kadar sessiz bura dedim.ama ben ciktiktan sonraa ooo muhabbetin dibine vurmissunuz:)))

canımmm ne güzel allah tamamına erdirsin sağlıcakla al yavrularını kucağına inşallah.birde biri kız biri oğlan olursa ohh ne güzel aynı anda çıkar ikiside bir arada

Canım bazen ilk başlarda öyle çıkabiliyor geri ya da ileri ama düşük tehliken niye var onu anlamadım? Umarım bebişine hiç bişi olmadan kavuşursun...

cevap vermişsin çok teşekkür ederim canım.

bundan önce farklı zamanlarda 2 düşük yaptım. biri geçen ay hatta. bu kez de geçen hafta 2 damla kan gördüm doktor progestan başladı işte...

ne bileyim insan sevinmiyor hemen

Istifra sampiyonlugu hala bende saniyorum. Ise gidemiyorum. Yataklara dustum.
Hersey bebislerimiz icin. Biraz zorlaniyorum artik ama saglikli olsunda ben cekerim.
Bi kac ay sonra daha cok hissedecegimiz icin bebislerimizi tahammulumuz daha da artacakmis.
Saglikla kucagimiza aliriz insallahh :))

Valla arkadaşlar ben deneyimlerime dayanarak şunu diyorumki..mesela bebek mi istiyorsun yumurtlama günleri dahilinde düzenli ilişki ve kafaya takmadan kesinlikle hamile kalırsın . . yinee mesela bebeğin mi düşüyor aslaa kendini yormıycaksın cok eğilip kalkmıycaksın en azından 3 ay ilk cocugumda kızımda 2 ay kahverengi kanamam geldi dr yat dedi 3 ay yattım sonrasında geçti zaten müthiş bi bulantım vardı. sonra 7 yıl düşünmedik sonrasında da 8 ay istedik olmadı sonrasında oğluma hamile kaldım cok rahat bi gebelikti mide bulantısı yok vs. aradan 14 ay geçti Allah ın takdiri tabiki istemediğimiz düşünmediğimiz bi zaman da sürpriz bi hamilelik yaşıyorum biraz zor geçiyor sanki ama hayırlısı .ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNDEKİNİ HAYIRLISI İLE VERSİN .takmayın kafanıza(ben hala biraz şaşkınım ama) .. . bence üzülmeyelim herşey güzel olurrrrrr

merhaba arkadaşlar bende ilk doktor muayeneme cumartesi günü gittim.bebeğimin kalbi atıyodu.kahverengi lekelenmeler olduğunu söyledim.doktorda düşük tehliken olabilir dikkat et dedi.güya özele gittim.hiç birşey anlatmadı progestan da vermedi.sorcan bişey varsa sor dedi bende yok dedim çıktım bidaha gitmiycem o doktora

işin şakası tabiki de yine ALLAH bilirde doğum tarihinizi ve adetinizin ilk gün tarihini verin bakim kız mı erkek mi . . tahmin sadece tutuyo ama genel olarak merak eden varsa bakalım tutacak mı . . onlar bizim meleklerimiz zaten cinsiyet sadece merak işte:)

Öncelikle Allah C.C. sağlıklı sıhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Benimde 2. gebeliğim 8 yaşında bir oğlum var bugün itibari ilede tam 7 hastalık hamileyim çok şükür geçen cumartesi kalp atışlarını duyduk:) ben İst-Pendikteyim doktorum Medet YILMAZ bayağı bir tavsiye üzerine gittim kendisine gayet anlayışlı anlatımı güzel ilk muayeneden sonra direk beni aile hekimine yönlendidi, tahlillerimi kan şeker guatr vs yapmamı aile hekimiminde beni yakından takip etmesi gerektiğini söyledi şimdilik herşey yolunda mide bulantılarım dışında

Merhaba arkadaşlar;

Ben 6+1 hamileyim.Bebeğimin kesesini gördüm iki kez . Gelişme gösteriyor ama halen kalp atışlarını duyamadım.Belki vajinal muayene yapılsaydı duyulurdu ama doktorum yapmadı.Bayramdan sonra duyacağım inşallah kalp atışlarını miniğimin.Kasıklarımda ağrı oluyor uyku hali bazen,bulantı henüz hiç yok ki bu benim kafamı karıştırmıyor değil.Gerçi memnunum olmamasından ama Acaba erken mi? Bir de doktorum bebeğimin rahimin sol tarafında durduğunu ve genelde sol tarafta durunca erkek olduğunu söyledi ama bilemiyorum hiç böyle bir şey duydunuz mu kızlar? Bebeklerinizi hayırlısı ile kucağınıza almanız dilekleriyle..Sevgiler.

merak etme 6 haftalık kalp atşlarının duyulmaması normal bende 6 hafta ittiğimde sadece kese 7 haftada kalp atışlarını duydum mide bulantıları ki herkezte olmuyo dilerim sende de olmaz 7 haftalıkken başlıyormuş doktorum öyle söyledi diğer konuda da genelleme yapmış olabilir

bana da bakarmısın :)
beklenen dogum tarihim 02.03.2014 ve adetin ilk günü 26.05.2013

bende vereyım merak ıste :)

dogum tarıhım 9.03.2014 adetın ılk gunu 2.hazıran 2013

Son düzenleme:
kızlar bende uzun süredir yazamıyordum , mide bulantıları beni de mafetti , tam haftasonu geçti derken dün gece gene kendini gösterdi . ayrıca cumartesi doktora gittik ve 23 agustos için ikili test randevumuzu verdi , hatta cinsiyete de bakarız dedi...
çok erken değil mi , 12+5 oluyorum o gün .

kızlar bende 3 hafta sonra test için gideceğim bakalım o zamana 13 haftalık olcaz cinsiyet belli olur mu acaba :26:

subat annelerıne baktmda baya bı ogreen var canım doktorun maharetlıyse goruru tabı bebısın pozısyonuda onemlı bende 23 unde gıdecegım ınsallah

subat annelerıne baktmda baya bı ogreen var canım doktorun maharetlıyse goruru tabı bebısın pozısyonuda onemlı bende 23 unde gıdecegım ınsallah

benim ilk gebeliğim o yüzden tecrübesizim maalesef :)) ama bu kadar erken bakılmasında yanılma payı olmaz mı acaba ? ben 18-20 hafta diye biliyorum da ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…