benim ilk gebeliğim o yüzden tecrübesizim maalesef :)) ama bu kadar erken bakılmasında yanılma payı olmaz mı acaba ? ben 18-20 hafta diye biliyorum da ...
işin şakası tabiki de yine ALLAH bilirde doğum tarihinizi ve adetinizin ilk gün tarihini verin bakim kız mı erkek mi . . tahmin sadece tutuyo ama genel olarak merak eden varsa bakalım tutacak mı . . onlar bizim meleklerimiz zaten cinsiyet sadece merak işte:)
sizin doğum tarihiniz ve son adet tarihinizin ilk günü kızlaryanlış yazmışsınız muhtemel doğum tarihinizi sormadım
Randevun kacta canim? Mukemmel bir sey yasayinca anlayacaksin :)
sizin doğum tarihiniz ve son adet tarihinizin ilk günü kızlaryanlış yazmışsınız muhtemel doğum tarihinizi sormadım
sizin doğum tarihiniz ve son adet tarihinizin ilk günü kızlar:d yanlış yazmışsınız muhtemel doğum tarihinizi sormadım
sorma çok meraktayım ben cinsiyet konusundda.hatta yanlışlıkla buraya sormuşumbenim hem erkek belirtileri hem kız...o yüzden merakım daha da artıyor aslında.
doğum tarihim 12/03/1988 sat 9 haziran 2013 bana bak bi istersen
benım doğum tarıhım 16.09.1988 sat : 16.06.2013
valla cnm 23 haziranda gebe kalmışsın kız çıktı ama tabi hayırlısı . .[/QUOTE
hayırlısı olsn tabi ama canım 23 haziran mümkün değil çünkü eşim şehir dışındaydı.:26: 20,21 ve 22 olabilir ama bir de böyle bakabilir misin?
hayırlısı olsn tabi ama canım 23 haziran mümkün değil çünkü eşim şehir dışındaydı.:26: 20,21 ve 22 olabilir ama bir de böyle bakabilir misin?
canım ılıskıden sonra ogun yumurtan dollenmıs olabılr aynı gun olması gerekmıyor
24.05.1985
26.05.2013
çoookk heyecanlı :18::18::18:
canım 22 sinde yada 21 inde bile ilişki olsa vücutta spermler 3 gün yaşayabiliyor , o gün döllenme olmuş olabilir ,
canım ılıskıden sonra ogun yumurtan dollenmıs olabılr aynı gun olması gerekmıyor
cnm ALLAH bilir tabikide sen öyle diyosan öyledir ama KIZ çıkıyor belkide sürpriz yapar erkek olur bilemem ki genelde hep doğru çıkıyor bilemiyorum hangi bebiş hayırlıysa o olsun inşallah cnm . .
Istifra sampiyonlugu hala bende saniyorum. Ise gidemiyorum. Yataklara dustum.
Hersey bebislerimiz icin. Biraz zorlaniyorum artik ama saglikli olsunda ben cekerim.
Bi kac ay sonra daha cok hissedecegimiz icin bebislerimizi tahammulumuz daha da artacakmis.
Saglikla kucagimiza aliriz insallahh :))
bende bendee 27.04.1988- 03.06.2013sizin doğum tarihiniz ve son adet tarihinizin ilk günü kızlaryanlış yazmışsınız muhtemel doğum tarihinizi sormadım
2 hazıran 1985
adet tarıhı 2 hazıran 2013
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?