2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
yazsaati 2.6 1985 doğumlu isen ve 2 haziran 2013 son adet tarihinse senin ERKEK bi yanlışlık olmasın msj geldimi bilmiyorum

evet canım dogum tarıhım ve adetım aynı gune denk gelmıstı.
mesajda geldı tesekkur ederım hayırlısı olsun tek erkek dıyen hesaplama senın bakalım rabbımhayırlı evlat versın hepımıze

merhaba canım banada bakarmısın?
doğum tarihim 07.10.1985 sat 21.06.2013
teşekkürler

Son düzenleme:

canım nasıl hesaplıyorsun anlatsana kızımda tutuyormu acaba bıde ona bak bakalım
2.hazıran 1985
17 ekım 2007(adet tarıhı)

herkes nefesını tutmus beklıo cok heyecanlı dımı? rabbım hepımıze elı ayagı duzgun aklı ruhu saglıklı haırlı evlatlar versın ınsallah.saglılı olsunda cınsıyet hıc onemlı degıl.
ama ılla cınsıyetıne gore gonlunden gecırenlerede gonlundekını hayırlısıyla versın rabbım.

bence de bu sene kız senesi , ben çok fazla kız hissediyorum , bakalım hayırlısı olsun , saglıklı olsun da ...

ozaman 22 yasında gebe kalmışsın sanırım kız çıkıyor ama dediğim gibi doğru olmaya bilir tahmin yüzdesi yüksek ama Allah bilir

canım yontemı anlatsana uzun degılse senı yormucaksa cevreme yaparım bende
benımde bı yontemım var cogunda tutuyor tuttu ama suan bana kız dıyor baklım erkek olursa senın yonteme geccem bende

sen erkek ıstıyodun sanırsam oyle hıssetım ılk bebısınmı? yok ya gecen sene kalıp bu sene doguranlar hep erkektı bence bu sene kız senesı

bana da öyle geldi ... evet erkek bebek çook istiyorum evlenmeden önce de öyleydi nedendir bilemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…