yazsaati 2.6 1985 doğumlu isen ve 2 haziran 2013 son adet tarihinse senin ERKEK bi yanlışlık olmasın msj geldimi bilmiyorum
tek istediğimiz o zaten kuzum ne güzel ifede etmişsin onlar sağlıklı doğsunlarda çekeriz biz annelik zooooorrmuş bee
bende bendee 27.04.1988- 03.06.2013
işin şakası tabiki de yine ALLAH bilirde doğum tarihinizi ve adetinizin ilk gün tarihini verin bakim kız mı erkek mi . . tahmin sadece tutuyo ama genel olarak merak eden varsa bakalım tutacak mı . . onlar bizim meleklerimiz zaten cinsiyet sadece merak işte:)
sizin doğum tarihiniz ve son adet tarihinizin ilk günü kızlaryanlış yazmışsınız muhtemel doğum tarihinizi sormadım
canım ılıskıden sonra ogun yumurtan dollenmıs olabılr aynı gun olması gerekmıyor
aa öyle birşey de mi var... daha neler öğreneceğiz.ama böyle olursa geç döllenme olmaz mı ...
merhaba canım banada bakarmısın?
doğum tarihi 28.03.2014 sat 21.06.2013
teşekkürler
cnm ALLAH bilir tabikide sen öyle diyosan öyledir ama KIZ çıkıyor belkide sürpriz yapar erkek olur bilemem ki genelde hep doğru çıkıyor bilemiyorum hangi bebiş hayırlıysa o olsun inşallah cnm . .
hep ekşi yiyorum annemler kız dedi ama bilemiyorum.hayırlsıı olsun
aa öyle birşey de mi var... daha neler öğreneceğiz.ama böyle olursa geç döllenme olmaz mı ...
gec dollenme olmuyor yumurtan belkı catlamamıstı ertesı gun catladı yada spermler anında ıcerı gıremedı ugrastı ertesı gun gırdı boyle olabılıyor zırt dıye anında kalınmıyor
hepımız ıcın boyle ıhtımal var
ben 10.14.18.gunlerde ılıskı yasadım sadece ama hangısınde tuttu yada arada hangı gun tuttu bılmıyorum
cnm senin doğum tarihin olucak ve son adet tarihinin ilk günü
banada bakk 10.11.1987 sat 13.06.2013 gerçi doktor bende geç döllenme olduğunu söyledi 2 hafta kadar
hani bu yıl erkek yılıydı ..baksanıza çoğumuzun kız çıktı
canım nasıl hesaplıyorsun anlatsana kızımda tutuyormu acaba bıde ona bak bakalım
2.hazıran 1985
17 ekım 2007(adet tarıhı)
17 haziran gebe kalmışsın KIZ cıktı tabi hayırlısııı yine dee
ozaman 22 yasında gebe kalmışsın sanırım kız çıkıyor ama dediğim gibi doğru olmaya bilir tahmin yüzdesi yüksek ama Allah bilir
sen erkek ıstıyodun sanırsam oyle hıssetım ılk bebısınmı? yok ya gecen sene kalıp bu sene doguranlar hep erkektı bence bu sene kız senesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?