bende gitgide kötüleşiyorum nuuuurrr
kızlar aranızda antibiyotik kullanan var mı sanırım ben başlamak zorunda kalacağım idrar sonuçlarımı yarın görecek doktor ama internetten araştırdığıma göre antibiyotik başlamam gerekiyor sizin idrar tahlillerinizle kıyaslar mısınız?
ÖRÜNÜM BULANIK mg/dL
DANSİTE 1015
pH 6
NİTRİT NEGATİF
PROTEİN NEGATİF
GLUKOZ NEGATİF
KETON NEGATİF
ÜROBİLİNOJEN NORMAL
BİLİRUBİN NEGATİF
MİKROSKOPİ DEĞERİ 5-6 ERİTROSİT / 7-8 LÖKOSİT / 2-3 EPİTEL GÖRÜLDÜ.
benm hesaplamayada cok güveniyorum yaww alla alla sende bende erkek cıktı du bakalım yanlış cıkarsa tabikide evlat bizim evlatlarımız ama silerim ben bu programı hiç yanılmadı şimdiye kadar ama du bakalım allah bilirrrrrrrrr tabikiiiiiii
bende gitgide kötüleşiyorum nuuuurrr
günaydın kızlar dün tahlil için tekrar hastanedeydim
Allahım güya özel hastane.bu ne yaa.devlet hastanesi gibi kalabalık,sıkışıkdoktora sonuçları göstermeyi beklerken ağzı burnunda bir hamile gördüm.eşiyle koridorları geziyordu.ve kadın ağlıyordu :18: ve annesi kızım kasma kendini diyordu.doğum için gelmişti birden nasıl tırstımkiii :18:
çok etkilendim.hayatta ameliyat,kan görüntüleri izlemeyemem.ama doğumu merak ettim.youtubedan normal doğum bir tane izleyebildim.paso suda doğum izledim.suda doğum acayip rahat görünüyor.ya da yabancılar çok rahat :44: çoluk çocuk eşleriyle sudalar.kimisi evinde yapıyor,hatta bahçesinde yapan varçok imrendim.bir de hipnozla doğuma baktım.o da çok rahat görünüyordu.suda doğumu araştırıyorum.eşim medipole gidelim diyordu hep.baktım orada yaptırıyorlarmış.ve eşime de izlettim videoları.sen de yanımda olacaksın bana ne dedim girilir mi kem küm etti.gireceksin bana neeeeeeeeeeeeeeee :84: dedim
fiyatını soracak.bakalım umarım çok uçuk bir fiyat değildir.
bir de suda doğum olursa müzikte dinlerim ben.çok mahrem ama ilk gecede de çok tırsmıştım.ancak müzikle gevşemiştiminternetten bir blogda kadın suda doğum yapmış hem de geceleyin gitmiş.doğum bölümünde ışıkları loş yapmışlar,mum filan yanıyormuş ve hafif bir müzik çalıyormuş.eşiyle birlikte yalnızlarmış.çok romantik bir ortamdı diyor gerçekten çok gevşiyormuş insan.bir nevi bu da hipnoz gibi bir şey.
hayırlısı bakalım.inş. kolay doğum yaparız.Allahım yardım et hepimizeamin.
Canim ilk dogumu sezeryanle yapmis biri olarak kesinlikle tavsiye etmem normal dogum en iyisi.prenses dogum var rahim 4 cm acilinca uyusturup aliyolar alttan biraz dikis oluyor ama cok cabuk iyilesiyor.ben sabah kalktim muthis bir bas agrisi vardi nedense tansiyonumu olctum 10 / 6 oda iyi neden agridiki.aklima dogum geldi sezeryande belden vurulan ignr dogumu dusununce ayyy tirstim tekrar .heyecan yaptim sabah sabah kendime .
canım suda doğumu mu tavsiye etmiyorsun? ya kardeşim de normal doğum yaptı.hem hemeroit hem dikişlerinin ağrısı 2 ay sürdü.ağlıyordu resmen kız otururkensezeryan zaten doğum değil ameliyat diyorlar.bir de belden aşağısını uyuşturarak yapılan bir doğum varmış.
canım suda doğumu mu tavsiye etmiyorsun? ya kardeşim de normal doğum yaptı.hem hemeroit hem dikişlerinin ağrısı 2 ay sürdü.ağlıyordu resmen kız otururkensezeryan zaten doğum değil ameliyat diyorlar.bir de belden aşağısını uyuşturarak yapılan bir doğum varmış.
CAnim hypnobirthing mongan yontemi diye bir kitap var henuz okumadim ama siparis verecegim
Prenses kate de bu yontemle dogum yapmis tamamen trans halindeymis sancilari hissetmemis
Tavsiye ederim.
ben de git gide kotulesiyorummidem alt ust oldu uzum falan gecirmiyo
bende onu araştırmak istiyordum.3 yıl geçince sezeryandan normal doğum oluyor diyorlar.faceden ir bakayım dediğiniz sayfaya sağolun bilgi bilgi içinmerhaba arkadaşlar
ben de hala çıkarmaya devam ediyorum mide bulantılarım berbat vaziyette
doğumdan söz açılmış bende ilk doğumumda sezeryan oldum şimdi inşallah ssvd (sezeryan sonrası normal doğum ) yanlısı bir doktor buldum ona gideceğim ... sezeryan bana hiç iyi gelmedi üstelik artık iki çocuğum olacak daha çabuk toparlanmam gerek normal doğum yapıp o duyguyu tatmayı çok istiyorum mevlam nasip eder inşallah
bu konuyu merak edenler facebook da ssvd diye bir grup var katılıp bilgi alabilirler...
hepinize sevgiler...
herkese günaaaaaydıınnn, çok sıcak olacak bugün hissediyorum, esinti de sıcak esiyorsa ve deniz pasparlaksa bütüngün yandık demektirdün yatmadan mide yanması bende de vardı, söylemesi ayıp akşam yemeğinde et yemeği yemiştim, ağır mı geldi falan diye söylenip duruyordum, demek ki normalmiş, benim canım acayip şekilde karbonhidratlı yiyecekler istiyor, yediğim zaman doyduğumu hissediyorum, ama gel gelelim kilo almayayım diye de sürekli erteliyorum, haftda bir gün yemeye çalışıyorum. şimdiye kadar henüz almadım, ilk başlarda böyle giderse her hafta bir kilo alacağım diye korkuyordum ama, çok şükür ilk hafta aldığım bir kilo da gitti, şimdi başlangıç kilomdayım
merhaba arkadaşlar
doğumdan söz açılmış bende ilk doğumumda sezeryan oldum şimdi inşallah ssvd (sezeryan sonrası normal doğum ) yanlısı bir doktor buldum ona gideceğim ... sezeryan bana hiç iyi gelmedi üstelik artık iki çocuğum olacak daha çabuk toparlanmam gerek normal doğum yapıp o duyguyu tatmayı çok istiyorum mevlam nasip eder inşallah
bu konuyu merak edenler facebook da ssvd diye bir grup var katılıp bilgi alabilirler...
hepinize sevgiler...
herkese günaydın arkadaşlar...dün biliyorsunuz randevum vardı kalp atışlarını ve bebeğimi görmek için.ama ne yazıkkı her ikisinide duyamadık.doktor bebekte yok kalp atışıda yok dedi.çok üxüldüm ağladım.ama hayırlısı buymuş demekki.hayırlısı istedim herzaman yüce rabbimden.demekki sağlıklı değilmiş.doktor belki geç döllenmiş olabilir ama dedi yine sen 1 hafta sonra gel bakalım dedi.belki bu sıradada düşük yapabilirsin kendin dedi....öyle işte kızlar.rabbim sizlerin bebeğini korusun ve inş.en kısa zamandada tekrar hamile kalabiliri.öpüyorum sizi..bu arada 8+3 haftalık hamileydim..
merhaba arkadaşlar
hepinize sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?