2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım benim idrar tahlillerim de ve vajinal akıntımdan alınan kültür sonuçlarında maalesef mantar ,enfeksiyon çıktı :18: doktor fitil ve krem verdi.umarım çok uzamaz.bebek büyümeden hallolur

bana da bakar mısın canım yaaaaaa çok merak ettim şimdi.

doğum tarihim 01.12.1983
babanınki 05.04.1983
sat tarihim 08 haziran

günaydın kızlar dün tahlil için tekrar hastanedeydim

Allahım güya özel hastane.bu ne yaa.devlet hastanesi gibi kalabalık,sıkışık doktora sonuçları göstermeyi beklerken ağzı burnunda bir hamile gördüm.eşiyle koridorları geziyordu.ve kadın ağlıyordu :18: ve annesi kızım kasma kendini diyordu.doğum için gelmişti birden nasıl tırstımkiii :18:
çok etkilendim.hayatta ameliyat,kan görüntüleri izlemeyemem.ama doğumu merak ettim.youtubedan normal doğum bir tane izleyebildim.paso suda doğum izledim.suda doğum acayip rahat görünüyor.ya da yabancılar çok rahat :44: çoluk çocuk eşleriyle sudalar.kimisi evinde yapıyor,hatta bahçesinde yapan var çok imrendim.bir de hipnozla doğuma baktım.o da çok rahat görünüyordu.suda doğumu araştırıyorum.eşim medipole gidelim diyordu hep.baktım orada yaptırıyorlarmış.ve eşime de izlettim videoları.sen de yanımda olacaksın bana ne dedim girilir mi kem küm etti.gireceksin bana neeeeeeeeeeeeeeee :84: dedim
fiyatını soracak.bakalım umarım çok uçuk bir fiyat değildir.
bir de suda doğum olursa müzikte dinlerim ben.çok mahrem ama ilk gecede de çok tırsmıştım.ancak müzikle gevşemiştim internetten bir blogda kadın suda doğum yapmış hem de geceleyin gitmiş.doğum bölümünde ışıkları loş yapmışlar,mum filan yanıyormuş ve hafif bir müzik çalıyormuş.eşiyle birlikte yalnızlarmış.çok romantik bir ortamdı diyor gerçekten çok gevşiyormuş insan.bir nevi bu da hipnoz gibi bir şey.
hayırlısı bakalım.inş. kolay doğum yaparız.Allahım yardım et hepimize amin.

Canim ilk dogumu sezeryanle yapmis biri olarak kesinlikle tavsiye etmem normal dogum en iyisi.prenses dogum var rahim 4 cm acilinca uyusturup aliyolar alttan biraz dikis oluyor ama cok cabuk iyilesiyor.ben sabah kalktim muthis bir bas agrisi vardi nedense tansiyonumu olctum 10 / 6 oda iyi neden agridiki.aklima dogum geldi sezeryande belden vurulan ignr dogumu dusununce ayyy tirstim tekrar .heyecan yaptim sabah sabah kendime .

Kabizligi devam eden varmi bende sanirim yine basur olustu cok agriyor .doktorada gidemem utanirim .oglumda da oyle oldu kadindogumcum genel cerrahiye git muayene etsin dedi anneeee hem hamileyim bide adama muayene olacam gitmedim cektim 4.aya kadar.sanirim progestan da basuru arttiriyor bir yerde okumustum bunu.

canım suda doğumu mu tavsiye etmiyorsun? ya kardeşim de normal doğum yaptı.hem hemeroit hem dikişlerinin ağrısı 2 ay sürdü.ağlıyordu resmen kız otururken sezeryan zaten doğum değil ameliyat diyorlar.bir de belden aşağısını uyuşturarak yapılan bir doğum varmış.

CAnim hypnobirthing mongan yontemi diye bir kitap var henuz okumadim ama siparis verecegim
Prenses kate de bu yontemle dogum yapmis tamamen trans halindeymis sancilari hissetmemis
Tavsiye ederim.

Belden uyusan prenses olan iste , ay basurle o dikisler zor olmustur.suda dogum bilemicem canim cocuk bogulur diye korkarim ben.bide giremem suya ya .sezeryan ameliyat evet cok acili hemde ilk ayaga kalkma ve bir hafta suren agri zir oluyor.zaten onun agrisiyla çocuğu emziremiyorsunn dogru dduzgun.benim bir hafta sutumde gelmemisti ayy neler cektim kirkli halimiz daha kotu ya .cok ağladım herseye aglardim.birde enfeksiyon kapmistim sitma tutardi durmadan acile giderdim.zordu ya.en guzeli nirmal dogurup cekeydim sanciyi bir gun dogumdan sonra hopp ayaktasin .

CAnim hypnobirthing mongan yontemi diye bir kitap var henuz okumadim ama siparis verecegim
Prenses kate de bu yontemle dogum yapmis tamamen trans halindeymis sancilari hissetmemis
Tavsiye ederim.

Yoldamisiniz siz ? Ilkin nasildi normal dogummuydu .ben sanci cektim sezeryan gunu ceke ceke sezeryana girdim doktorum cok ikna etmeye calisti ama ben korktum

ben de git gide kotulesiyorummidem alt ust olduuzum falan gecirmiyo

Hic bisi gecirmiyor kisa sureli rahatlama verip geri basliyor.benim dun vardi ama az.gece yatmadan eksime oldu.armut yedim hafifledi sonra yatmisim .sabah bir kalktim nasil basim agriyor gecti cok sukur simdi agri yok

merhaba arkadaşlar

ben de hala çıkarmaya devam ediyorum mide bulantılarım berbat vaziyette

doğumdan söz açılmış bende ilk doğumumda sezeryan oldum şimdi inşallah ssvd (sezeryan sonrası normal doğum ) yanlısı bir doktor buldum ona gideceğim ... sezeryan bana hiç iyi gelmedi üstelik artık iki çocuğum olacak daha çabuk toparlanmam gerek normal doğum yapıp o duyguyu tatmayı çok istiyorum mevlam nasip eder inşallah

bu konuyu merak edenler facebook da ssvd diye bir grup var katılıp bilgi alabilirler...

hepinize sevgiler...

herkese günaaaaaydıınnn, çok sıcak olacak bugün hissediyorum, esinti de sıcak esiyorsa ve deniz pasparlaksa bütüngün yandık demektir dün yatmadan mide yanması bende de vardı, söylemesi ayıp akşam yemeğinde et yemeği yemiştim, ağır mı geldi falan diye söylenip duruyordum, demek ki normalmiş, benim canım acayip şekilde karbonhidratlı yiyecekler istiyor, yediğim zaman doyduğumu hissediyorum, ama gel gelelim kilo almayayım diye de sürekli erteliyorum, haftda bir gün yemeye çalışıyorum. şimdiye kadar henüz almadım, ilk başlarda böyle giderse her hafta bir kilo alacağım diye korkuyordum ama, çok şükür ilk hafta aldığım bir kilo da gitti, şimdi başlangıç kilomdayım

bende onu araştırmak istiyordum.3 yıl geçince sezeryandan normal doğum oluyor diyorlar.faceden ir bakayım dediğiniz sayfaya sağolun bilgi bilgi için

ben bir kilo ile yarım kilo arası gidip geliyor .kabız olmasam almiccamda .oğlumda çok güzel yerdim birde hep yattım 4 ay boyunca.bunda yatasım gelmiyor kilo alırım hareketsizlikten diye .su 3 ayı bir atlatsak yürüyüşe başlıyacam şimdiden .inşallah 10 kilo ile bitirriz.

ben de normal doğum sancısı çekip sezeryan olanlardanım, sezeryandan hiç bir şikayetim olmadı, gayet güzeldi, acısız sancısız halloldu, sütüm de doğumdan hemen sonra geldi, hiç sıkıntı yaşamadım ben, kimse üstüne alınmasın böyle düşünen yok aranızda ama genel olarak söyleyemek istiyorum , sezeryanı küçümsemeyelim, evet uzun süreli bir acı çekmiyorsun normal doğum gibi ama iyileşme süreci uzun olduğu için o da kadına büyük bir yük.

normal doğum sancısı çekerken ben normal doğumu beceremeyeceğimi anlamıştım, o yüzden bu bebişim de de normal doğum zamanını bekleyip sezeryan olacağım muhtemelen bir çok kadınla görüştüm, her iki doğumu da yaşamaış kadınlarla da görüştüm, kimi nomal doğum yapan kadın hala kilolarından kurtulamadığından şikayetçi, kimi çok acı çektiğinden, hatta ne gerek vardı kendimi bu kadar hırpalamışım diyen bile oldu, kimi kadın da sezeryan doğumdan şikayetçi, yani benim anladığım şu, olayı akışına bırakmak lazım, her iki doğum türünün bıraktığı etki kadından kadına göre değişiyor.

herkese günaydın arkadaşlar...dün biliyorsunuz randevum vardı kalp atışlarını ve bebeğimi görmek için.ama ne yazıkkı her ikisinide duyamadık.doktor bebekte yok kalp atışıda yok dedi.çok üxüldüm ağladım.ama hayırlısı buymuş demekki.hayırlısı istedim herzaman yüce rabbimden.demekki sağlıklı değilmiş.doktor belki geç döllenmiş olabilir ama dedi yine sen 1 hafta sonra gel bakalım dedi.belki bu sıradada düşük yapabilirsin kendin dedi....öyle işte kızlar.rabbim sizlerin bebeğini korusun ve inş.en kısa zamandada tekrar hamile kalabiliri.öpüyorum sizi..bu arada 8+3 haftalık hamileydim..

canım ya kapalı grup sen üyemisin gerçi bir arkadaşım üyeymiş oraya şimdi gördüm resmini ona söylim eklesin beni

canım ya acele karar verme ,bekle bakalım inşallah sürpriz yapar seni sevindirir annesi,olmasada yine olur canım ne kadar üzülme desemde anlıyorum seni çok zor Allahım herşeyin hayırlısını versin .Allaha emanet ol canım.habersiz bırakma bizi

Cok sevindim bende diyorum yokmu benim gibi ssvd l mart annesi
Canim birbieimize destek olalim
Nerdesin sen bwn ist avrupa yakasindayim son ay dilek hanima gidecegim ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…