ben nette okudum aynı anda olursa kombıne test yoksa ıkılı tarama testı oluyor ıkısıde aynı guvenılırlıgı artırmak ıcın aynı gun yapılabılır ultrason olcumlerıyle kan olcumlerı aynı anda verılebılıyor yada sadece kan testı yapılıyor bısı degısmıyor
hayırlı olsun annesıbende yarın gıdıcem devlete valla hıc 180 lıra veremem bosuna bedava yapılıyorkencumada kendı druma gıdıcem ensesını olcsun dıye
bende özele gittim, dün yaptırdım ikili testi 60 tl para verdim.. ama benim bildiğim ultrason ölçümleriyle kan testi aynı gün yapılmıyormu?
canım benim gittiğim hast. 150 tl istedi hepsi kafasına göre fiyat belirliyor. haftanı kaçırmadığın sürece aynı gün yapılması şart değil dr öyle söyledi yani
50 ustu kiz, alti erkek canim.ben burda kime baktiysam hepsi tuttu .oglumda 24 tu mesela .bakakim bunda kac cikacak.elifder in 100 ustuydu ama ona doktor erkek demis
Aslinda dogacagi ayin cok bi onemi yok bence suanda. Belki 7. Ayda dogum yapip ocakta bile dogurabiliriz.
Onemli olan yakin zamanlarda gebe kalan kadinlarin birbirlerinin tecrubelerinden faydalanmasi.
Mesela ocak anneleri bicok testi yapti. Cinsiyeti ogrendi. Ama biz yeni yeni geliyoruz oralara. :))
Kimin nezaman doguracagini Allah bilir. Bazilari gec bile geliyormis. :)
Kimin nezaman dogurup doğuramıyacağını tabide şüphesiz Allah bilir. önemli olup olmamasıda kişiye göre değişir mesala benim eşim 21 şubat doğumlu rabbim nasip ederse ogüne sağlıklı sıhatli bir evlat daha doğurmak isterim kısmet nasip meselesi
canım gecen lınk falan verıldı topık uyarı aldıgrup adı 14 ama bulabılırsen kapalı grup
Bu betahcg degeri ne zaman icin acaba ilk deger mi?
Merhaba baaydın giremedim umarım hersey yolundaır hepiniz için.
Benim pek yolunda değilrahimde kanama alanım varmış aynı durumu yaşayan var mı merak ettim, yardımcı olursanız çok sevinirim:)
googlede ara bıde burda cınsıyet sayfasında konusu var okuyabılırsınbebgın popo bel acısına gore erken donemde bu haftalarda cınsıyet tahmınıkızların belı ıle popo paralel gıbı erkeklerde 30 derece yukarı bakıyor popo:))
Selam canım,
6. haftamda bende de aynı durum söz konusuydu. Hatta doktor bebeği kaybetme ihtimalimiz çok yüksek dedi ama çok şükür 9+3 oldum. Bol bol dinlenmemi ve fiziksel aktivitelerden uzak durmamı tavsiye etmişti. En son geçen hafta gittiğimde bir sıkıntı kalmadığını söyledi. Sen kaçıncı haftadasın?
valla ben bakıyorum ultrason fotografına hiç birşey anlamadım
merhaba arkadaşlar bebeğini kaybeden biri mi var öyle bir yorum okudum
Rabb'im sabır versin... İnşaallah yeniden olur...
Ben dün doktora gittim baş popo mesafesi 5.5 cm doktora cinsiyet sordum kız diye fazla umutlanma bi daha ki ay net söylerim dedi
benimde öyle bir umudum yok zaten herkes hamileliğimin ilk günlerinden beri kızın olacak diyor ama ben bu hisse hiç kapılamadım
bana da oğlan olacak gibi geliyor Rabbim hayırlı sağlıklı versin cinsiyet problem değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?