2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

işte bilmediğimiz yada yanlış bildiğimiz ne çok şey oluyo ama olsun doktorlara güvenmekten başka ve birazda araştırma tabi başka çare yok..

umarım test sonucun çokkk gzl çıkar

hayırlı olsun annesıbende yarın gıdıcem devlete valla hıc 180 lıra veremem bosuna bedava yapılıyorkencumada kendı druma gıdıcem ensesını olcsun dıye

haklısın canım.. üstelik ben dev. hast. tahlillerine daha çok güveniyorum.. bu gittiğim hast. bi kaç kere problem yaşadım o yüzden..

bende özele gittim, dün yaptırdım ikili testi 60 tl para verdim.. ama benim bildiğim ultrason ölçümleriyle kan testi aynı gün yapılmıyormu?

canım benim gittiğim hast. 150 tl istedi hepsi kafasına göre fiyat belirliyor. haftanı kaçırmadığın sürece aynı gün yapılması şart değil dr öyle söyledi yani

canım benim gittiğim hast. 150 tl istedi hepsi kafasına göre fiyat belirliyor. haftanı kaçırmadığın sürece aynı gün yapılması şart değil dr öyle söyledi yani

bende anlamadım ki neye göre istiyolar bu paracıkları, ya bende devlet hastanesinde yaptımayı çok isterdim ama maalesef kan aldırırken biraz sıkıntı yaşıorum :26::26::26::26::26: devlettekilerde malum bek kapris çekemiolar. o yüzden özele gidiorum

Kızlarrr kayıplaraa çok üzüldümminşş en kısa zamanda atlatırrr tekrar hayırlı sağlıklıı gebeliklerr yaşarsınız canlarımmbu pıhtılaşmayı mutlaka sorucamm doktoraa ben 10 haftayadımm doktor kan tahlilii yapıcamm gebeliklee ilgilii demiştii hala gidemedim acaba bu ikilii test olabilirmii daha ekoo çekilmem gerekiyoo testlerde birazz maddi olarak zorlıcağı içinn hemen gidemedikk :26:ama bebeğimizee oturduğumuz semtte doktoraa gidiyorruzz görmek içinn gayett güzel diyo ama tedaviyle hamile kaldığım dokra gidemedik:26:

cnm bu senden alacağı kan ikili test içinmi bilemiorum sanırım 11-14 haftalar arasında yapılıo, ben dün yaptırdım, ondan öncede bi kez daha kan verdim tam kan sayımı dedi doktor detaylı bakıcaz şeker, mikrop, tiroid vs. hepsine baktılar

Bu betahcg degeri ne zaman icin acaba ilk deger mi?

ikili test sonucunda bhcg değerine bakılarak tahmin canım,bir doktorun istesinde okumuştum tutuyor genelde diye ,her şey bizim için bir ümit aslında gerçeği öğrenene kadar ,sağlıklı olmaları daha önemlide merak içinde kalıyor insan,şimdi severken seslenesim geliyor oğlum yada kızım diye ,bakalım hayırlısı olsun

Merhaba baaydın giremedim umarım hersey yolundaır hepiniz için.
Benim pek yolunda değil rahimde kanama alanım varmış aynı durumu yaşayan var mı merak ettim, yardımcı olursanız çok sevinirim:)

Merhaba baaydın giremedim umarım hersey yolundaır hepiniz için.
Benim pek yolunda değil rahimde kanama alanım varmış aynı durumu yaşayan var mı merak ettim, yardımcı olursanız çok sevinirim:)

Selam canım,
6. haftamda bende de aynı durum söz konusuydu. Hatta doktor bebeği kaybetme ihtimalimiz çok yüksek dedi ama çok şükür 9+3 oldum. Bol bol dinlenmemi ve fiziksel aktivitelerden uzak durmamı tavsiye etmişti. En son geçen hafta gittiğimde bir sıkıntı kalmadığını söyledi. Sen kaçıncı haftadasın?

Kizlar 30 agust ikili test randevum.bugun 11+2 yim.ultrasonda minigimin hep sol eli havada.solakmi olucak acaba:)).yada diger eli mesgul heralde:)).bugun gordum.insan nasil rahatliyo yaa gorunce...

valla ben bakıyorum ultrason fotografına hiç birşey anlamadım

11.haftana girdim ama benimkisi büyümüş 2 haftadır yatıyorum zaten .... Biraz panik oldum

Kızlar nasılsınız?bebeğini kaybeden arkadaşıma çok üzüldüm umarım Allah tez zamanda yüzünü güldürsün....
Benim de kontrolüm yarın elimde olsa hergün gidip baktırıcam ikili testini medikal parkta yaptıran oldu mu hiç?

valla ben bakıyorum ultrason fotografına hiç birşey anlamadım

ya benim ultrason görüntülerinde de hiç bişey belli değil.en son dün gördüm larva gibi kurt gibi kafa kol bacak hiç bişey yok sanki.harakette yok.ama sağlıklı olduğunu söylüyor dr lar.cuma ikili için randevum var bu sefer çikolota yiyieceğim ultrasona girmeden haraket etsin diye.birde idrara sıkışık gideyim belki görüntü daha net olur.

merhaba arkadaşlar bebeğini kaybeden biri mi var öyle bir yorum okudum
Rabb'im sabır versin... İnşaallah yeniden olur...

Ben dün doktora gittim baş popo mesafesi 5.5 cm doktora cinsiyet sordum kız diye fazla umutlanma bi daha ki ay net söylerim dedi
benimde öyle bir umudum yok zaten herkes hamileliğimin ilk günlerinden beri kızın olacak diyor ama ben bu hisse hiç kapılamadım
bana da oğlan olacak gibi geliyor Rabbim hayırlı sağlıklı versin cinsiyet problem değil...

bana da doktorum kesemin solda olduğunu genelde bu tip durumlarda erkek olduğunu söyledi.sizin ne tarafta acaba sık sık bunu soruyorum ama :) merak işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…