bana da doktorum kesemin solda olduğunu genelde bu tip durumlarda erkek olduğunu söyledi.sizin ne tarafta acaba sık sık bunu soruyorum ama :) merak işte..
bana da doktorum kesemin solda olduğunu genelde bu tip durumlarda erkek olduğunu söyledi.sizin ne tarafta acaba sık sık bunu soruyorum ama :) merak işte..
doktorların cinsiyet tahmini başlamış anlaşılanama benim bildiğim bu haftalarda erkek bebişler kendilerini gösterirdi, tahmin yapılan bebişler hep kız, şaşırdım doğrusu, tıp ilerledi sanırım
ben de öğrenmek istiyorum bir an önce ama malesef şans yok bende, en iyi doktora bile gitsem erken diyecek biliyorum
bugün sağlık ocağına gittim ,kaydımı yaptırdım, kan tahlili istedi, yapılması zorunlu dedi, bakanlık istiyor, bir gün aç karna gel muhakkak yapalım dedi
bir de dün idrar tahlili yaptırmıştım, bol lökosit var yazıyordu, enfeksiyon demekmiş, ilaç kullanmaya gerek yok, bol bol su iç dedi
ikili test sonucunda bhcg değerine bakılarak tahmin canım,bir doktorun istesinde okumuştum tutuyor genelde diye ,her şey bizim için bir ümit aslında gerçeği öğrenene kadar ,sağlıklı olmaları daha önemlide merak içinde kalıyor insan,şimdi severken seslenesim geliyor oğlum yada kızım diye ,bakalım hayırlısı olsun
aynen bende oyle meraktan catlayacagımbende cinsiyet öğrenmek istiyorum artık ya
aynen bende oyle meraktan catlayacagım
canım bu teorının sayfasını ınceledım anladıgım kadarıyla bebısın kalcasıyla gorunen cıkıntı paralelse kız eger cıkıntı yukarı dogruysa erkeksenın fotoda sankı paralel gıbı ama cok fazla ornek gormedım yanılabılırımbu 9 haftalıkken sen kız demiştin burdan tahmin yapabilirmisin:26:cuma günü söylesin artık yaaEki Görüntüle 782158
bu sayfaya bı bak shezofrenYorumcu.com - Aradnz Sayfa Bulunamyor bı bakın buraya
ben bu siteye girdim baktımda hamile kaldığınız gün diyo günü bilmiyorum ki hep sat a göre ayarlanıyo ya onu biliyom bi:2:
bu 9 haftalıkken sen kız demiştin burdan tahmin yapabilirmisin:26:
cuma günü söylesin artık yaa
Eki Görüntüle 782158
bende cinsiyet öğrenmek istiyorum artık ya
Eki Görüntüle 782157
bebek sağda mı solda mı burda ya?
tahmin varmı
yorumcuya baktım ama birşey anlamadım, kimi tarihe kız demiş kimi tarihe erke demiş, döllenmenin ne zaman olduğunu bilmiyorum ki? bu da hüsran
nub teorısıne gore kızımın ultrason kagıdına baktım 11-3 gunlukken var poposu yere dogru tutuyor yanı oda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?