2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
doktorların cinsiyet tahmini başlamış anlaşılan ama benim bildiğim bu haftalarda erkek bebişler kendilerini gösterirdi, tahmin yapılan bebişler hep kız, şaşırdım doğrusu, tıp ilerledi sanırım

ben de öğrenmek istiyorum bir an önce ama malesef şans yok bende, en iyi doktora bile gitsem erken diyecek biliyorum

bugün sağlık ocağına gittim ,kaydımı yaptırdım, kan tahlili istedi, yapılması zorunlu dedi, bakanlık istiyor, bir gün aç karna gel muhakkak yapalım dedi

bir de dün idrar tahlili yaptırmıştım, bol lökosit var yazıyordu, enfeksiyon demekmiş, ilaç kullanmaya gerek yok, bol bol su iç dedi

meraba aynı günlerde doğum yapcaz ne güzel .......

benimde dün dr randevum vardı cinsiyetini sordum ama 2 hafta sonra belli olur dedi mecbur bekliycem .......

bu erkekse sol taraftadır lafınıda yeni duydum eğer doğruluk payı varsa benimki erkektir o zaman

bende cinsiyet öğrenmek istiyorum artık ya

bebek sağda mı solda mı burda ya?
tahmin varmı

Son düzenleme:

evet bende sadece merak ettim yoksa önemli değil cinsiyet saplıklı olsunlar da
benimde kocam oğlum diye seviyo bende kızıyoryum ona

bu 9 haftalıkken sen kız demiştin burdan tahmin yapabilirmisin:26:cuma günü söylesin artık yaaEki Görüntüle 782158
canım bu teorının sayfasını ınceledım anladıgım kadarıyla bebısın kalcasıyla gorunen cıkıntı paralelse kız eger cıkıntı yukarı dogruysa erkeksenın fotoda sankı paralel gıbı ama cok fazla ornek gormedım yanılabılırım

ben bu siteye girdim baktımda hamile kaldığınız gün diyo günü bilmiyorum ki hep sat a göre ayarlanıyo ya onu biliyom bi:2:

yorumcuya baktım ama birşey anlamadım, kimi tarihe kız demiş kimi tarihe erke demiş, döllenmenin ne zaman olduğunu bilmiyorum ki? bu da hüsran

bende cinsiyet öğrenmek istiyorum artık ya

Eki Görüntüle 782157

bebek sağda mı solda mı burda ya?
tahmin varmı

ben de bebğimin cinsiyetini çok merak ediyorum, seninkine yorum yapacağım ama sadece topiklerden takip ettiğim kadarıyla fikir yürüteceğim, garantisi yok yani

senin bebeğin ultrason kağıdına göre sağa yapışık, yani karnında solda, o halde kız olabilir.
bebeğinin şekli ince uzun şekilde değil de yuvarlağımsı şekilde, o halde kız olabilir.
bir de nub a göre çıkıntı paralel gibi duuruyor, yine son tahminim de kız olabilir. diyır. Allah gönlünden geçeni versin, en başta sağlıcakla gelsinler tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…