2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kizlar ya ben soluma yatnca sknti yok ama sirtustu yatinca sol bacagima belime ve kasigima agri giriyor. Bu bebis bana soluna yat mi diyor?:))

Canim benim butun isaretli gunlerim erkek hic kiz yok
Yumurtlama yada iliski gununu biliyorsan ona gore tahmin edebilirsin
Biz bir kere korunmasiz olduk onunda tarihini tam bilmiyorum :)))) 11-12-13 haziran ama hangisi hatirlamiyorum.cok ayrinti orasi ya .
Kizlar ya ben soluma yatnca sknti yok ama sirtustu yatinca sol bacagima belime ve kasigima agri giriyor. Bu bebis bana soluna yat mi diyor?:))

Damar takinligimi ne diyordu bir yerde kasilmaya agriya sebeb olurmus.ben sag sol sirt üstü rahatim simdilik

Biz bir kere korunmasiz olduk onunda tarihini tam bilmiyorum :)))) 11-12-13 haziran ama hangisi hatirlamiyorum.cok ayrinti orasi ya .

Damar takinligimi ne diyordu bir yerde kasilmaya agriya sebeb olurmus.ben sag sol sirt üstü rahatim simdilik

13 hazirandır o benim yaşgünüm

zaman zaman aşırı geveze, bazen de dünyanın en suskunu burçlardan tek anladığım da tam olarak bu

Bizi anlamak zor esim bazen iki kisiyle evliyim sanki diyor sakin sinirli hallerimden dolayı :)) liderlik ruhumuz var ama.birde cok girisken okur ikizler zekidirler.cok kivrak zekaya sahiptirler :)))

Merhaba baaydın giremedim umarım hersey yolundaır hepiniz için.
Benim pek yolunda değil rahimde kanamakaplı. ım varmış aynı durumu yaşayan var mı merak ettim, yardımcı olursanız çok sevinirim:)

Merhaba canım bende senin durumundayim maalesef. Yaklaşık 3 haftadır bu durumdayım, kesenin çevresi neredeyse tamamen kanama ile kapli ve korkuyorum bebeğim beni bırakacak diye. Ama şimdiye kadar şükürler olsun ki bebeğim yaşamayı seçti. Inşallah en kisa surede tehlikeli dönemi atlatiriz canım. Sen kaç haftaliksin canım. Ben 10+3 teyim

çünkü bacaklara giden ana atardamar sağdan geciyor su anda oraya kan fazlasıyla pompalandığı içindir ki sağ tarafına yatmayı bebek değil vücudun istemıo :)))) neyse bende de aynısı oluyo ben sırt ustu yatamıorum ancak cenın pozısyonunda yatabılıyorum sırt ustu yatınca rahım kaslarım gerılıo sankı rahatsız edıo

Benim bebegim solda. Doktorum sola dogru yatarsan bebeginin gelisimi iyi olur dedi. Belki isine yarar bu bilgi.

Bu saat oldu hala uyku yok..midem bulaniyor.bu ne yaa.bi cok iyiyim cok enerjigim hic hamile gbi hissetmiyorum ve deli gbi yiyorum.bi cok kotu cok halsiz ve midem bulaniyor oluyor.gun icinde bu iki hali dönüşümlü yaşıyorum valla..ya sabir yarin insallah evime gdiyorum.doyasiya yatmak planim insallah..

canım ben de öyleyim.mide bulantılarım yeni başladı birlkaç gündür bu normal midir acaba? korkuyorum biraz :26:

herkese günaydııınn, sabahın köründe uyanıyorum arkadiş yaaaaa:119: yarına yeniden randevu aldım başka doktora, inşallah bu bari iyi çıkar

Son düzenleme:
günaydınnnnn annişlllleeerrr
umarım gününüz çok güzel geçer

günaydın kızlar walla ben erkenden uyuyorum siz maşallah durabiliosunuz dün 9 da uyuya kalmışım sabahta aç karnına çıkardım şimdi daha iyiyim işteyim inş hepimizn günü güzel geçer

günaydın herkese aranıza yeni katıldım içinizde ikili teste giden varmı acaba nasıl oluyor sadece kanmı alınıyor

günaydın
ben dün ikili test oldum
önce ultrason görüntün , sonra kan
kolay gelsin

pazartesi gideceğim bende inşallah sorun çıkmaz kafamın içi sorularla dolu bebek daha çok küçük olduğu için hareketlerini hissedemiyorum endişeleniyorum bu seferde iyimi acaba diye zaten okadar iştahsızımki büyük ihtimalla doktordan fırça yiyeceğim

hareketlerini hissetmemen normal, ultrasonra hepsi görünüyor..zihnini doldurma sorularla..bende iştahsızdım ama herşey yolunda..umarım seninde herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…