geçmiş olsun bende geçen ay çok ciddi bir alerji sorunu yaşadım ilaçlı serumlar ve ek olarak ilaç kullanmak zorunda kaldım bende çok korkmuştum ama doktoruna güven hamileler üzerinde denenmemiş ilaçları vermiyorlar mutlaka sana verdiği ilaçlar hamilelikte kullanılabilen türdendirgünaydın kızlar iki gündür çok hastayım zehirli bademcik diye birşey olmuşum.
tek doz ağır bir iğne yaptılar.pensilinin antibiyotiğini verdiler.
doktor %100 garanti veriyorum ilaçlar bebeğine bir zarar vermeyecek dedi ama benim içimde sıkıntı var.
sağol canım teşekkürler sanada çok geçmiş olsungeçmiş olsun bende geçen ay çok ciddi bir alerji sorunu yaşadım ilaçlı serumlar ve ek olarak ilaç kullanmak zorunda kaldım bende çok korkmuştum ama doktoruna güven hamileler üzerinde denenmemiş ilaçları vermiyorlar mutlaka sana verdiği ilaçlar hamilelikte kullanılabilen türdendir
Esracıgım benim de 2. gebeligimde bebegimin 8. haftada kalbi durdugu için kurtaj oldum. Sadece pataloji ile hicbir sey anlasılmıyor. Mol gebelik olup olmadigi cıkıyor sadece.. 1 kayıpla da dr.lar ileri tetkik yapmiyor maalesef. ama sen ısrar edersen genetige gondertebilirsin.. ben kan pıhtılasma testi istemiştim tek kayıp oldugu için yapmamişti, kendi imkanlarımla yaptirdim ve sonucta kan pıhtılasması cıktı.. simdi ben de igne kullanıyorum hergun.. sen de kan pıhtılasma testi yaptir mumkunse. Ccok gecmiş olsun canım, insallah kısa zamanda bebegini kucagina alirsin.
Cnm dun kurtaj gercklestı ce aldılar bbgımı. Hastaneyı bırbırıne kattık dr umla bırlıkte. Drum yardımcı oldu allh razı olsun bır daha aynı seyı yasamana ızın veremem dedı ve hastane ıle konusup gonderdi. Ne oldugunu bılıcm inşlah 2 3 haftadan once cıkmaz dıolar kısmet bklımm. KAn pıhtılasmamı bılmıorumda dr um sonuc geldıgınde bı muddet test yapcaz onların snucuna gre bbk sahıbı olcksın cunku hamıle kalabılıosun dedı.. Sonuca baglı anlıcagınız. Dua edınn
herkese günaydınlar
kızlar bugün bacağımdaki yanık için pansumana gittiğimde kadın "aslında soysak iyi olur neyse bugünde kalsın" dedi
ben çok korktum ya
gazlı bez yapışmış yaraya onu çekerken bağırmamak için zor tuttum kendimi soymasına nasıl dayanırım yönümü bile dönmem bi daha oraya bence
ya ben bu yanığı ne yaparım
mahalledekiler yanık sarılmaz diyo
bende enfeksiyon kapmasından korkuyom
enfeksiyon kaparsa bebeğe zararı olur
evet yanık sarılmaz benim bildiğimde. ama sen pansumana gittiğinde sormadın mı sarıcak mıyım? açık mı kalacak? diye keşke sorsaydım.
sarıyolar ki zaten hergün gel değiştirelim diyolar değiştiriyoruz
ama bugün soyalım dedi
ayyy soyulur mu ya nasıl dayanırım
baş ağrısı çeken varmı 9+2 yim?
ben bu siteye girdim baktımda hamile kaldığınız gün diyo günü bilmiyorum ki hep sat a göre ayarlanıyo ya onu biliyom bi:2:
benimde 8+5, 2 gündür benimde baş ağrım var niyeyse
canım bak korkma sakin ol öncelikle. senin için hangisi doğru ise en iyisini sen bilirsin. soyulursa ne olur soyulmazsa ne olur hepsini bir güzel sor öğren ondan sonra kararını verirsin. bak sakın stres yapma kendini de bebeği de üzme. stres yüzünden neler olabileceğini biliyorsun değil mi onun için sakin ol. sakin sakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?