2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
günaydın kızlar iki gündür çok hastayım zehirli bademcik diye birşey olmuşum.
tek doz ağır bir iğne yaptılar.pensilinin antibiyotiğini verdiler.
doktor %100 garanti veriyorum ilaçlar bebeğine bir zarar vermeyecek dedi ama benim içimde sıkıntı var.

Son düzenleme:
geçmiş olsun bende geçen ay çok ciddi bir alerji sorunu yaşadım ilaçlı serumlar ve ek olarak ilaç kullanmak zorunda kaldım bende çok korkmuştum ama doktoruna güven hamileler üzerinde denenmemiş ilaçları vermiyorlar mutlaka sana verdiği ilaçlar hamilelikte kullanılabilen türdendir

sağol canım teşekkürler sanada çok geçmiş olsun

Gunaydin canlar dediklerinizin hepsini ben de biliyorum da kizlar surekli sola yatamiorum iste sorun orda. Habire dönüyorum ben yattigim yerde. Bi de ruyamda bebegime 5 cm olms diodu coook seviniodum :)))

Cnm dun kurtaj gercklestı ce aldılar bbgımı. Hastaneyı bırbırıne kattık dr umla bırlıkte. Drum yardımcı oldu allh razı olsun bır daha aynı seyı yasamana ızın veremem dedı ve hastane ıle konusup gonderdi. Ne oldugunu bılıcm inşlah 2 3 haftadan once cıkmaz dıolar kısmet bklımm. KAn pıhtılasmamı bılmıorumda dr um sonuc geldıgınde bı muddet test yapcaz onların snucuna gre bbk sahıbı olcksın cunku hamıle kalabılıosun dedı.. Sonuca baglı anlıcagınız. Dua edınn

günaydınnnnn herkeseee

canım tekrar çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir bebişin olur. dualarım seninle ve bebeğini kaybeden tüm arkadaşlarımızla birlikte olacak. kendine çok dikkat et olur mu?

herkese günaydınlar
kızlar bugün bacağımdaki yanık için pansumana gittiğimde kadın "aslında soysak iyi olur neyse bugünde kalsın" dedi
ben çok korktum ya
gazlı bez yapışmış yaraya onu çekerken bağırmamak için zor tuttum kendimi soymasına nasıl dayanırım yönümü bile dönmem bi daha oraya bence
ya ben bu yanığı ne yaparım
mahalledekiler yanık sarılmaz diyo
bende enfeksiyon kapmasından korkuyom
enfeksiyon kaparsa bebeğe zararı olur

selam kızlar uzun zaman sonra yine aranızdanyım tatildeydik ve sürekli yolculuk yaptım çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik bebeişim iyidir inşallah yarın doktora gidecem

evet yanık sarılmaz benim bildiğimde. ama sen pansumana gittiğinde sormadın mı sarıcak mıyım? açık mı kalacak? diye keşke sorsaydım.

sarıyolar ki zaten hergün gel değiştirelim diyolar değiştiriyoruz
ama bugün soyalım dedi
ayyy soyulur mu ya nasıl dayanırım

canım bak korkma sakin ol öncelikle. senin için hangisi doğru ise en iyisini sen bilirsin. soyulursa ne olur soyulmazsa ne olur hepsini bir güzel sor öğren ondan sonra kararını verirsin. bak sakın stres yapma kendini de bebeği de üzme. stres yüzünden neler olabileceğini biliyorsun değil mi onun için sakin ol. sakin sakin.

ben bu siteye girdim baktımda hamile kaldığınız gün diyo günü bilmiyorum ki hep sat a göre ayarlanıyo ya onu biliyom bi:2:

sat a 14 gün ekle yumurtlama günü hamile kaldığın gün sayılıyor canım. mesela benim sat 31 mayıs yumurtlama 14 haziran.

sakinim de korktum biraz ooyy Allah'ım nerden yaktım bunu ya

baş ağrısı çeken varmı 9+2 yim?

canım benimde 2 akşamdır başım çok ağrıyo ben normalde folic plus u günde 1 kullanıyodum doktorum 3 tane aynı anda al dedi 2 akşamdır folıc i alıyorum baş ağrım başlıyo 3 tane ağırmı geliyo aynı anda anlayamadım hem midem hem başım ağrıyo ben ona bağladım ama gerçek nedenini bilmiyorum yabi.bide can minoset için bşey olmaz diolar ama çok çok mecbur kalmadkça içme illaki azda olsa zararı vardır bence çünkü etkili bi ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…