2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

mrb benim de geçen yıl ayağım yanmıştı 2. dereceye yakındı. havayla temasını kesmen lazım kabarmaması için bal sürmüştük evde. O gece tatile çıktık gittiğimiz yerde hastaneye gittim o gün sardılar ama ayak neticede ıslandı ben yine çıkardım ama hiç soymadılar. kremini sürüyodum bi de hemşire söylemişti sarı kantaron yağı sür diye aktardan aldım onu sürdüm.Denize de girdim temiz tuttum sonra kendiliğinden attı iz bile kalmadı. Ama senin yanığın derecesi nedir?

2. dereceye yakın yandığında derisi de sıyrıldı gitti zaten çok az kısmı kaldı
onunda kabaracağını sanmam ilk gün kantaron yağı sürdük nerdeyse kemiğime kadar sızladı
gece uyuyamadım sağa sola çarpıyo üzerine bişeyler yapışıyo
ertesi gün acile gittim pansuman yapıp sardılar her gün gel dediler

sadem karamel, geçmiş olsun...

kızlar bulantılaım bu hafta başladı.bu normal mi? ve de başağrısı var.:26:

Senin deri sıyrılmış açık yara şuan elbet enfeksiyon riski olur kapatmak daha mantıklı bence de. Çok geçmiş olsun yanık çok zor.

canım geçmiş olsun dikkat et kendine. geçen yıl benim eşimde de yanık olmuştu, acile gitmiştik. aynı seninki gibi derisi soyulmuştu ama bir kısmı duruyordu. hergün pansumana gittik ve sardılar. birkaç gün içinde de kalan kabuğu çıkardılar. ve iyileşme süreci o zaman daha çok hızlanmıştı sanki. bir hafta içinde tamamen iyileşmişti. sende hergün gidip pansumanını mutlaka yaptır canım çok iyi geliyor

Günaydınlarrr
Gerçi sabah 7de kalktım ama:)
Ben de başağrısı çekiyorum bu aralar ama çok şiddetli değil umarım artmaz

soydular demesen iyiydi arkadaşım yaaa
sanki yara yenileyecek gibi geliyo soyulunca

yok canım öyle düşünme. zaten o derinin bir kısmı soyulduğu için kalanının derine tekrar yapışması çok zor sanırım. çünkü ayrılmış oluyor teninden. ama tabi yine de sen bilirsin, benim eşime yapılan yöntem bu şekiildeydi ve şuan hiçbir izi yok gayet iyi durumda

benm sürekli kasıklarım agrıyor kızlar ya büyüyodur inş bebişimm

hiç merak etme arkadaşım sen , anneminde eli yandı , hergün pansumana gittik , hemde sağ eli , kadıncagız sıkıldı açmak istiyor açtırmadıları enfeksiyon olur diye, her gittiğimizde serumla yıkayıp ilaçlar sürdüler , 1 hafta sonra açılınca bizde sarı kantaron sürdük , baya iyi geldi ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…