herkese günaydınlar
kızlar bugün bacağımdaki yanık için pansumana gittiğimde kadın "aslında soysak iyi olur neyse bugünde kalsın" dedi
ben çok korktum ya
gazlı bez yapışmış yaraya onu çekerken bağırmamak için zor tuttum kendimi soymasına nasıl dayanırım yönümü bile dönmem bi daha oraya bence
ya ben bu yanığı ne yaparım
mahalledekiler yanık sarılmaz diyo
bende enfeksiyon kapmasından korkuyom
enfeksiyon kaparsa bebeğe zararı olur
mrb benim de geçen yıl ayağım yanmıştı 2. dereceye yakındı. havayla temasını kesmen lazım kabarmaması için bal sürmüştük evde. O gece tatile çıktık gittiğimiz yerde hastaneye gittim o gün sardılar ama ayak neticede ıslandı ben yine çıkardım ama hiç soymadılar. kremini sürüyodum bi de hemşire söylemişti sarı kantaron yağı sür diye aktardan aldım onu sürdüm.Denize de girdim temiz tuttum sonra kendiliğinden attı iz bile kalmadı. Ama senin yanığın derecesi nedir?
sadem karamel, geçmiş olsun...
kızlar bulantılaım bu hafta başladı.bu normal mi? ve de başağrısı var.:26:
2. dereceye yakın yandığında derisi de sıyrıldı gitti zaten çok az kısmı kaldı
onunda kabaracağını sanmam ilk gün kantaron yağı sürdük nerdeyse kemiğime kadar sızladı
gece uyuyamadım sağa sola çarpıyo üzerine bişeyler yapışıyo
ertesi gün acile gittim pansuman yapıp sardılar her gün gel dediler
saol canım sanada geçmiş olsun
bence normal bende yaklaşık 10 gündür bulantıdan bıktım
başından beri çekenlere Allah yardım etsin
2. dereceye yakın yandığında derisi de sıyrıldı gitti zaten çok az kısmı kaldı
onunda kabaracağını sanmam ilk gün kantaron yağı sürdük nerdeyse kemiğime kadar sızladı
gece uyuyamadım sağa sola çarpıyo üzerine bişeyler yapışıyo
ertesi gün acile gittim pansuman yapıp sardılar her gün gel dediler
Canım bende 9+2 yim arada oluyo benimde. Senin bebişin kaç mm:)
canım 2,5 santim bnm kuzum :) sennki ne kadar en sonra p.tesi gittim
canım geçmiş olsun dikkat et kendine. geçen yıl benim eşimde de yanık olmuştu, acile gitmiştik. aynı seninki gibi derisi soyulmuştu ama bir kısmı duruyordu. hergün pansumana gittik ve sardılar. birkaç gün içinde de kalan kabuğu çıkardılar. ve iyileşme süreci o zaman daha çok hızlanmıştı sanki. bir hafta içinde tamamen iyileşmişti. sende hergün gidip pansumanını mutlaka yaptır canım çok iyi geliyor
Walla canım ben pazar günü gecesi kendini biraz kötü hissetmiştim şanstan benim doktor nöbetçiymiş ogün baktığında 15.8 mm yazıyordu benim ki seninkinin yanında küçük sanki
bilmiyorumki canım doktorum bana 2,5 santim dedi haftası ile uyumlu dedi sennkide ölemi başka neler dedi sna
soydular demesen iyiydi arkadaşım yaaa
sanki yara yenileyecek gibi geliyo soyulunca
Benim uyumlu değil işte bir hafta geç döllenme varmış sat 9+2 ultrason 8+3 dedi doktor
Benim uyumlu değil işte bir hafta geç döllenme varmış sat 9+2 ultrason 8+3 dedi doktor
ondan öyledir canım bnm doktorum haftası ile uyumlu dedi çok şükür sende üzülme herşey yolundadır
soydular demesen iyiydi arkadaşım yaaa
sanki yara yenileyecek gibi geliyo soyulunca
benimde sancıyor yanlarımbenm sürekli kasıklarım agrıyor kızlar ya büyüyodur inş bebişimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?