2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
tamam canım tahminin için sağol

Ama 10-11-12 haftalarin ultrason goruntusu olacak canım. Bende bisi anlamadim bu bakma olayindan pehh dedim biraktim .haftaya sakladim tummm beklentilerimi umarim gosterir
cuma günü bende gitcem bakalım o fotoyu da eklerim canım

hayırlısı bakalım herkes başka bişey söylüyor sağlıklı olsun da inşallah ilk bebeğim zaten cinsiyeti önemli değil gerçi son olsa da önemli değil

kızlar ben cuma günü randevu için hastaneyi aradım 16,20ye sıra verdiler ikili test yapılcak zaman yetermi acaba çok mu geç ogün yapılırmı sizce:26:

kızlar ben cuma günü randevu için hastaneyi aradım 16,20ye sıra verdiler ikili test yapılcak zaman yetermi acaba çok mu geç ogün yapılırmı sizce:26:

ikili testte zaten ultrason yapılıyomuş, sonra da kan, kan için "saati önemli değil" yazıyordu bir de aç-tok farketmiyormuş... bilen arkadaşlar doğrularsa sevinirim :)

tüm hamişlere merhaba benım gıbı yeni uyananllara günaydın

kızlar ben cuma günü randevu için hastaneyi aradım 16,20ye sıra verdiler ikili test yapılcak zaman yetermi acaba çok mu geç ogün yapılırmı sizce :26:

canım ben de saat 4 e aldım cuma gününe. 11+2 olucam inş.zaten ikili test dediğin kan sonuçlarıyla ultrasonun birlikte değerlendirilmesi. o da çıkması 1 haftayı buluyor. içerde kalacağın max 20 dk sürecektir. bi 10 dk kan alma desen yarım saate işlem tamam :)

canım benim çok geçmiş olsun.Dr.una güven ve umutlu ol.Hemen hamile kalacaksın Allahın izniyle.Dualarım seninle.

kızlar biz de 9+4 üz çok şükür

genelde cinsiyet tahminleri başlamış ben de bi yorum yapayım
erkek bebeğin vücut yapısı organları daha erken oluşurmuş kız daha geç belli olurmuş
bi dahaki ultrasonda bi dikkatlice bakmak lazım

işyerinde kıyamet kopuyor patron çıldırmış durumda sistemler yenileniyor fakat bir türlü yerli yerine oturamadı santralim hep kendi kafasına göre çalışıyor ne hikmetse patron nezaman ararsa santral bozuluyor benlik bişey değil tabiki ama gel de anlat telefonlar çalışmadığına göre sen niye duruyorsun ki dedi git evine (canıma minnet keşke gider evimde yatarım valla) demek isterdim ama barut fıçısı gibi olduğu için salla başını al maaşını modundayım cidden ya ne bana kızıyorsa teknik servismiyim ben yada bilgi işlemmiyim neyse anlıyacağınız ondan geç girdim ama geçmişi okudum maşşallah aramızda bebişlerini görenler hatta cinsiyetlerini öğrenmelerine ramak kalanlar var benim 2li test 29 ağustos devletten randevu aldım 9 ay boyunca 2 doktorla sürdürmeye çalışacağım 7 eylülde kendi doktorumun muayanesinde hem sonuçlarımı gösterip hem bebeğim hakkında bilgi edineceğim devlet doktorları iyi hoş tecrübeliler ama bizim gibi hamişlere hasta muamelesi yapıp çok fazla detaya inmemize izin vermiyolar onlarda kendilerince haklı hasta çok zaman kısıtlı ilk doktorum hem ssk doktoruydu hem özel muayenesi vardı şimdi yasak iymi kötümü bilmiyorum ama bu şekilde idare edeceğiz artık....

Kizlar bugun cerrahpasada taramami yaptirdim sansima prof bakti
Cinsiyet sordum daha 6-7 cm lik seyden cinsiyet mi soruyorsun dedi ve kesin degil ama erkege benziyor dedi
Rabbim hayirli saglikli versin insallh
Sonuclar haftaya cikacak

bende özele gidiyorum ama söylemedi o direk ölcümlerle ugraştı bakmadı belkide,eşim haftaya insallah izine çıkıcak ve bebişi ilk defa görcek belki ogün sorucam doktoruma belki görürse söyler babasının şansına:)inşallah saglıklı olsunlarda dogsunlar gerisi boş.

selam kızlar benim kontrolüm cumartesi günü çok heyecanlıyım cinsiyet konusunda değil de sağlığı yerinde olsun başka birşey istemiyorum
allah herkesin bebeğini korusun

walla babasınına şimdiden düşkün olursa bizimki gibi gösterir kendini, biz ultrasonda bebişe bakarken sürekli nerde,eli nerde hangisi parmakları falan derken,babası ekrana yaklaştı iice, bebek elini havaya kaldırdı, babası o kdr duygulandı sevdindiki anlatamam kızım ona baktıgımı hissetti el salladı bana die :) çokkkk gzl bi duygu rabbim her dileyene yaşatsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…