tamam canım tahminin için sağolcanım bu teorının sayfasını ınceledım anladıgım kadarıyla bebısın kalcasıyla gorunen cıkıntı paralelse kız eger cıkıntı yukarı dogruysa erkeksenın fotoda sankı paralel gıbı ama cok fazla ornek gormedım yanılabılırım
cuma günü bende gitcem bakalım o fotoyu da eklerim canımAma 10-11-12 haftalarin ultrason goruntusu olacak canım. Bende bisi anlamadim bu bakma olayindan pehh dedim biraktim .haftaya sakladim tummm beklentilerimi umarim gosterir
ben de bebğimin cinsiyetini çok merak ediyorum, seninkine yorum yapacağım ama sadece topiklerden takip ettiğim kadarıyla fikir yürüteceğim, garantisi yok yani
senin bebeğin ultrason kağıdına göre sağa yapışık, yani karnında solda, o halde kız olabilir.
bebeğinin şekli ince uzun şekilde değil de yuvarlağımsı şekilde, o halde kız olabilir.
bir de nub a göre çıkıntı paralel gibi duuruyor, yine son tahminim de kız olabilir. diyır. Allah gönlünden geçeni versin, en başta sağlıcakla gelsinler tabi.
kızlar ben cuma günü randevu için hastaneyi aradım 16,20ye sıra verdiler ikili test yapılcak zaman yetermi acaba çok mu geç ogün yapılırmı sizce:26:
tüm hamişleremerhaba benım gıbı yeni uyananllara günaydın
oohh maşallah iyi uyumuşsun canım..ben 8 den beri dünya kadar iş yaptım işyerinde
kızlar ben cuma günü randevu için hastaneyi aradım 16,20ye sıra verdiler ikili test yapılcak zaman yetermi acaba çok mu geç ogün yapılırmı sizce :26:
Cnm dun kurtaj gercklestı ce aldılar bbgımı. Hastaneyı bırbırıne kattık dr umla bırlıkte. Drum yardımcı oldu allh razı olsun bır daha aynı seyı yasamana ızın veremem dedı ve hastane ıle konusup gonderdi. Ne oldugunu bılıcm inşlah 2 3 haftadan once cıkmaz dıolar kısmet bklımm. KAn pıhtılasmamı bılmıorumda dr um sonuc geldıgınde bı muddet test yapcaz onların snucuna gre bbk sahıbı olcksın cunku hamıle kalabılıosun dedı.. Sonuca baglı anlıcagınız. Dua edınn
ohhh sana da maşşallah benim iş daha baslamadı eylul un 2 sınde kısmetse baslıycammmmmoohh maşallah iyi uyumuşsun canım..ben 8 den beri dünya kadar iş yaptım işyerinde
benimde 8+5, 2 gündür benimde baş ağrım var niyeyse
8+3 üm 2 gündür benim de baş ağrım oluyo görünce direk yazdım . bu hafta başladı çünkü..
allah kabul etsin inş...
ben direk özele gidiorum belki ondan sööledi normaldede pek söölemiyo, doktoru yıllardır tanıyorum, bekliycez artık sağlıcakla doğsunlarda inş.
üzücü haberler okudum insan strese giriyo dua edelim, hepimizin bebişleri sağlıcakla doğsun
Kizlar bugun cerrahpasada taramami yaptirdim sansima prof bakti
Cinsiyet sordum daha 6-7 cm lik seyden cinsiyet mi soruyorsun dedi ve kesin degil ama erkege benziyor dedi
Rabbim hayirli saglikli versin insallh
Sonuclar haftaya cikacak
senin tahmin tutmuş oluyor mu?
bende özele gidiyorum ama söylemedi o direk ölcümlerle ugraştı bakmadı belkide,eşim haftaya insallah izine çıkıcak ve bebişi ilk defa görcek belki ogün sorucam doktoruma belki görürse söyler babasının şansına:)inşallah saglıklı olsunlarda dogsunlar gerisi boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?