canım sana sorayım ozamansımdı ben ozelde calısıyorum 37 haftada calısamaz raporu alcam ama kendımı ıyı hıssedersem bır ıkı hafta devam edıcem kendım ıstedıgım ıcın dogumdan sonrada 40 gun ızın verıyor kurum,sımdı ben yıne alacagım toplam parayı alacakmıyım yoksa ıse basladıgım ıcın daha azmı alacagım?
ben hiçbişi anlamadım ki nerden görunuyo cınsıyetıkızlar bu ultrason resimlerine göre bi bakın bakalım. 12-13-14. haftalarda gittiyseniz çıkıntıya göre karşılaştırabilirsiniz sizde.
Eki Görüntüle 782599
canım benim çok geçmiş olsun.Dr.una güven ve umutlu ol.Hemen hamile kalacaksın Allahın izniyle.Dualarım seninle.
Benimki tutmadi
Bi atrkadas daha bakiyodu ya onunki tuttu :))
bu da demekki 100 50 ihtimal kız 100 50 ihtimal erkek yani ya tutarsa :) Mevlam ne eylerse güzel eyler ama işte gel görki insanız ve ister istemez gönlümüzden geçeni dile getiriyoruz hatta ben biraz abarttım galiba dün öylesine bambu beşiklere bakıyordum nedense hep gözüm gönlüm pembelerden yanyana ve kadın dediki kızınız kaç aylık öyle utandımki hiçbişecik belli değil henüz 10 haftalık diyemedim ağzımdan 3,5 aylık yüzde yetmiş kız çıktı allah afetsin niye öyle söyledim nere gereği vardı bende anlamadım artık kendimi erkek olcakmış gibi alıştırmaya başlıyorum bu gidiş hayrıalamet değil çünkü artık kız ismine hiç bakmıycam kıyafetlerinede oğluşum olursa ismini bile buldum ilk erkeğim teoman buda batuhan olur abi kardeş oh mi gibi birbirlerine dayanak olur geçinirler ne o öyle hep kız kız aklım fikrim kız hep kaynanamın yüzüden onun 2 oğlu olmuş ilkinden beri tutturmuşta kız da kız hem bu sefer kız olmazsa bakmam bile diyor büyük babanne kız olursa sana altın bilezik takarım diyor hele baba kız hayallerinde bu sefer kızım olacak diyor e ben napayım banada yazık değilmi ya[/QUO
Eskiden olsa amma kıymette binerdim erkek doğurduğum için şimdi işe bak ya erkek olursa nasıl söylerim diye korkuyorumkocama ne ekersen onu biçersin derim olur biter de ya diğerleri :)
ben hiçbişi anlamadım ki nerden görunuyo cınsıyetı
tesekkur ederım canım ama o cıkıntının göbek kordonu olması lazım demekkı kordonun konumuna göre belırlenebılıo 26 sında kontrolum var umarım anlarım ne olduunu meraktan catlıorumdik bi çıkıntı var ya o. eğer sırtıyla paralelse kız, 30 derece açıyla duruyor yani dik duruyorsa erkek.
şurda da bu konuyu açmışlar okuyabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
günaydın kızlar iki gündür çok hastayım zehirli bademcik diye birşey olmuşum.
tek doz ağır bir iğne yaptılar.pensilinin antibiyotiğini verdiler.
doktor %100 garanti veriyorum ilaçlar bebeğine bir zarar vermeyecek dedi ama benim içimde sıkıntı var.
çok geçmiş olsun, inşallah sonuçlar iyi gelir, merak etme 4-5 ay sonra yeniden anne olacaksın.Cnm dun kurtaj gercklestı ce aldılar bbgımı. Hastaneyı bırbırıne kattık dr umla bırlıkte. Drum yardımcı oldu allh razı olsun bır daha aynı seyı yasamana ızın veremem dedı ve hastane ıle konusup gonderdi. Ne oldugunu bılıcm inşlah 2 3 haftadan once cıkmaz dıolar kısmet bklımm. KAn pıhtılasmamı bılmıorumda dr um sonuc geldıgınde bı muddet test yapcaz onların snucuna gre bbk sahıbı olcksın cunku hamıle kalabılıosun dedı.. Sonuca baglı anlıcagınız. Dua edınn
herkese günaydınlar
kızlar bugün bacağımdaki yanık için pansumana gittiğimde kadın "aslında soysak iyi olur neyse bugünde kalsın" dedi
ben çok korktum ya
gazlı bez yapışmış yaraya onu çekerken bağırmamak için zor tuttum kendimi soymasına nasıl dayanırım yönümü bile dönmem bi daha oraya bence
ya ben bu yanığı ne yaparım
mahalledekiler yanık sarılmaz diyo
bende enfeksiyon kapmasından korkuyom
enfeksiyon kaparsa bebeğe zararı olur
Kizlar bugun cerrahpasada taramami yaptirdim sansima prof bakti
Cinsiyet sordum daha 6-7 cm lik seyden cinsiyet mi soruyorsun dedi ve kesin degil ama erkege benziyor dedi
Rabbim hayirli saglikli versin insallh
Sonuclar haftaya cikacak
tesekkur ederım canım ama o cıkıntının göbek kordonu olması lazım demekkı kordonun konumuna göre belırlenebılıo 26 sında kontrolum var umarım anlarım ne olduunu meraktan catlıorum
göbek kordonu diil tatlım. cinsel organı orda oluşacak. o çıkıntı 16. haftalarda organa dönüşcek.
16.haftaya kadar bekleyecek miyiz cinsiyet için 12.haftada öğrenenler var onlar nasıl oluyor kiii:44:
organın oluşacağı çıkıntının konumundan dolayı 12. haftada tahmin ediyor doktorlar. çıkıntı dikse erkek, paralel gibiyse kız
Tünaydın kızlar benim karın ağrım var sizlerdede oluyormu 10+4 teyim
şansın süpermiş, bana da bulaşsın azcık yaaaa, sen tahmin bari almışsın, ne güzel, ben de erkek diye düşünüyorum seninkisini,Allah hayırlısını versin, yarın yenisine gitcem bakalım, bu doktor nasıl çıkacak :111:
senden öğreneceğimiz çok şey var desene bu konuda kaçıncı bebişin maaşallah ben daha çok acemiyim
bi de ikiz olunca hepten heyecanlıyımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?