- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Hadi insallh bu sefer iyi birine denk gelirsin.
Hakkimizda hayirlisi
Bebis bu sefer soldaydi dr hep soldan bakti ekrandada soldaydi yonu degismisti.
Tekrar kendi dr uma gidip ense baktirmama getek var mi?
1,27 cikti bi olcusu heralde ensedir :)
yok yavrum yaaa benim de ilk bebeğim. sadece piskopat gibi internetten araştırma yapıyorum
cnmcm doktor raporuyla doğum öncesi 8 haftalık izin süreni doğum sonrasına ekleyebilirsin. Doğum parası çalışamadığın süreler için verildiğinden ve çalışmadığın süre, ha önce ha sonra farketmez yine toplamda aynı olduğundan bir değişikliğe uğramaz. yani yine aynı alırsın
benimde midem yediğim sürece iyi yoksa bulantı başlıyor mahvoluyorum yemeden durunca kötü oluyorum bu şekilde devam edersek duba oluruz herhaldekızlar ya ben azıttım valla, önüme ne gelirse yiyorum ne güzel yemeden duruyodum bütün abur cuburları kesmiştim. ama bugün şımarık çocuklar gibi habire onuda yiyim onuda yiyim modundayım .sanırım ayvayı yedim
ben yayınlandı diye biliyorum canım yayınlansa nolcak benim gibi özelde çalışanlar için hiçbir işe yaramıyor bu yönetmelikkızlar hamileler için 7,5 saatten fazla çalışamaz yönetmeliği yayınlandı mı?
kızlar ya ben azıttım valla, önüme ne gelirse yiyorum ne güzel yemeden duruyodum bütün abur cuburları kesmiştim. ama bugün şımarık çocuklar gibi habire onuda yiyim onuda yiyim modundayım .sanırım ayvayı yedim
hadi yaa helal olsun o zaman
benim şu an tek derdim sağlıkla büyümeleri ben 4ay önce kaybettim miniğimi düştü o yüzden sanki hiç cinsiyet dönemi gelmeyecekmiş gibi geliyor bana nedense
ama bir baktım ki 9haftalık olmuşuz bizde şükür yani şu 2-3haftayı da atlattıkmıydı cinsiyet öğrenme heyecanı başlayacak inşallah
kasıklarımda sancılar oluyor benim dün korktum Dr.a gittim dr. normal dedi ama progestanı günde 600mg çıkardı nolur nolmaz önlem alalım dedi ve 12.haftada gel ikili tarama testini yapalım dedi tarama testi için ideal zaman ne zaman sen bunu da bilirsin hadi bir el atıver
Benimde kasıklarımda ara ara adet olacakmışım gibi ağrı oluyor. PAzartesi doktora soracaktım ama normal demekki iyi oldu yazdığınZaten bi belirtim o var hamileliğe dair Bide canım hep hamur işi yemek istiyo. Eve gidip lahmacun yapıcam akşam
herkese selam hamiledaşlarım
çatlak için ne zamandan itibaren önlem almak gerek?
bende yavaş yavaş kullanayım diyorum 11.haftadayım
araştırdımda mustelayı öneriyor herkes
birde badem yağı zeytinyağı ve kakao yağını çok tavsiye ediyorlar
hergün düzenli kullanmak gerekiyormuş ben bu yorgun halimle vallah kendimi salmış durumdayım nasıl yağlanacamda her akşam onun emmesi için uğraşacamda bekleyecemde ooooo
artık işe gidip geliyorum ve yeemekleri evde yiyorum git eve yemek yap ertesi günün yemeğini yap bulaşık yıka ütü yap derken pestilim çıkmış halime birde bakım için nasıl zaman ayırırım ben bilmem
şu yorgunluk halimi atsaydım bi
arkadaşlar ya neolur benide unutmayın duanızda
sizide bebeklerinizide çook seviyorum
kızlar hamileler için 7,5 saatten fazla çalışamaz yönetmeliği yayınlandı mı?
herkese selam hamiledaşlarım
çatlak için ne zamandan itibaren önlem almak gerek?
bende yavaş yavaş kullanayım diyorum 11.haftadayım
araştırdımda mustelayı öneriyor herkes
birde badem yağı zeytinyağı ve kakao yağını çok tavsiye ediyorlar
hergün düzenli kullanmak gerekiyormuş ben bu yorgun halimle vallah kendimi salmış durumdayım nasıl yağlanacamda her akşam onun emmesi için uğraşacamda bekleyecemde ooooo
artık işe gidip geliyorum ve yeemekleri evde yiyorum git eve yemek yap ertesi günün yemeğini yap bulaşık yıka ütü yap derken pestilim çıkmış halime birde bakım için nasıl zaman ayırırım ben bilmem
şu yorgunluk halimi atsaydım bi
arkadaşlar ya neolur benide unutmayın duanızda
sizide bebeklerinizide çook seviyorum
ikili testte zaten ultrason yapılıyomuş, sonra da kan, kan için "saati önemli değil" yazıyordu bir de aç-tok farketmiyormuş... bilen arkadaşlar doğrularsa sevinirim :)
benimde midem yediğim sürece iyi yoksa bulantı başlıyor mahvoluyorum yemeden durunca kötü oluyorum bu şekilde devam edersek duba oluruz herhalde
ben yayınlandı diye biliyorum canım yayınlansa nolcak benim gibi özelde çalışanlar için hiçbir işe yaramıyor bu yönetmelik
Bu yönetmelik uygulanıyor mu şuan gerçi 8 saat çalışıyorum ben memurum pek fark yok gibi
hadi ya ne güzel bulantın falan yok ben geçen cumartesi makarnadan başka bişey yiyemedim git gel makarna yedim valla sadece o iyi geldi
nasıl yapıyorsun lahmacunu evde bende h.sonundan beri lahmacun deyip duruyorum ama yiyip çıkarmaktan korktuğum için denemedim bile ekmek hamuruyla falan mı yapıyorsun gerçi ben mutfağa giremiyorum ama kocişi sokma çabalarım işe yararsa ona yaptırabilirim sanırım
evet yayınlandı hatta link vereyim sana
GEBE VEYA EMZREN KADINLARIN ÇALITIRILMA ARTLARIYLA EMZRME ODALARI VE ÇOCUK BAKIM YURTLARINA DAR YÖNETMELK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?