2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Hadi insallh bu sefer iyi birine denk gelirsin.
Hakkimizda hayirlisi
Bebis bu sefer soldaydi dr hep soldan bakti ekrandada soldaydi yonu degismisti.
Tekrar kendi dr uma gidip ense baktirmama getek var mi?
1,27 cikti bi olcusu heralde ensedir :)

2 li ni de yaptı mı canım doktor?

yok yavrum yaaa benim de ilk bebeğim. sadece piskopat gibi internetten araştırma yapıyorum

hadi yaa helal olsun o zaman
benim şu an tek derdim sağlıkla büyümeleri ben 4ay önce kaybettim miniğimi düştü o yüzden sanki hiç cinsiyet dönemi gelmeyecekmiş gibi geliyor bana nedense
ama bir baktım ki 9haftalık olmuşuz bizde şükür yani şu 2-3haftayı da atlattıkmıydı cinsiyet öğrenme heyecanı başlayacak inşallah
kasıklarımda sancılar oluyor benim dün korktum Dr.a gittim dr. normal dedi ama progestanı günde 600mg çıkardı nolur nolmaz önlem alalım dedi ve 12.haftada gel ikili tarama testini yapalım dedi tarama testi için ideal zaman ne zaman sen bunu da bilirsin hadi bir el atıver

kızlar ya ben azıttım valla, önüme ne gelirse yiyorum ne güzel yemeden duruyodum bütün abur cuburları kesmiştim. ama bugün şımarık çocuklar gibi habire onuda yiyim onuda yiyim modundayım .sanırım ayvayı yedim

of arkadaşlar yaa bebişi hissetmemek ne zormuş az kaldı inşallah tekmelerini hissederiz yakında, İnşallah sağlıkları yerindedir hepimizinkinin Mide bulantıları mutlu etmeye başladı artık beni vücudumda olağandışı şeyler olduğunu anlıyorum hafiften göbekte çıkıyo ben haftaya nasipse ikili tarama yaptıracağım da kan tahlili için aç tok fark ediyor mu onu soracaktım size açken kan verdiğimde ilk doktor kontrolümde bayılmıştım çünkü

kızlar hamileler için 7,5 saatten fazla çalışamaz yönetmeliği yayınlandı mı?

benimde midem yediğim sürece iyi yoksa bulantı başlıyor mahvoluyorum yemeden durunca kötü oluyorum bu şekilde devam edersek duba oluruz herhalde
kızlar hamileler için 7,5 saatten fazla çalışamaz yönetmeliği yayınlandı mı?
ben yayınlandı diye biliyorum canım yayınlansa nolcak benim gibi özelde çalışanlar için hiçbir işe yaramıyor bu yönetmelik

yanında hep meyve bulundur onları ye canım sağlıklı ye bebişine vitamin gitsin :)

Merhaba anneler.

İkili taramasını yaptıran var mı? Bugün yaptırdım, kan sonuçlarım cuma günü çıkacak, ona göre belli olcak sonuç.

Benimde kasıklarımda ara ara adet olacakmışım gibi ağrı oluyor. PAzartesi doktora soracaktım ama normal demekki iyi oldu yazdığın Zaten bi belirtim o var hamileliğe dair Bide canım hep hamur işi yemek istiyo. Eve gidip lahmacun yapıcam akşam

hadi ya ne güzel bulantın falan yok ben geçen cumartesi makarnadan başka bişey yiyemedim git gel makarna yedim valla sadece o iyi geldi
nasıl yapıyorsun lahmacunu evde bende h.sonundan beri lahmacun deyip duruyorum ama yiyip çıkarmaktan korktuğum için denemedim bile ekmek hamuruyla falan mı yapıyorsun gerçi ben mutfağa giremiyorum ama kocişi sokma çabalarım işe yararsa ona yaptırabilirim sanırım

herkese selam hamiledaşlarım
çatlak için ne zamandan itibaren önlem almak gerek?
bende yavaş yavaş kullanayım diyorum 11.haftadayım
araştırdımda mustelayı öneriyor herkes
birde badem yağı zeytinyağı ve kakao yağını çok tavsiye ediyorlar
hergün düzenli kullanmak gerekiyormuş ben bu yorgun halimle vallah kendimi salmış durumdayım nasıl yağlanacamda her akşam onun emmesi için uğraşacamda bekleyecemde ooooo
artık işe gidip geliyorum ve yeemekleri evde yiyorum git eve yemek yap ertesi günün yemeğini yap bulaşık yıka ütü yap derken pestilim çıkmış halime birde bakım için nasıl zaman ayırırım ben bilmem
şu yorgunluk halimi atsaydım bi
arkadaşlar ya neolur benide unutmayın duanızda
sizide bebeklerinizide çook seviyorum

3.ay bitiminde yorgunluk hissimiz gidecekmiş herkes öyle diyor bende son 3haftaya bel bağlamış durumdayım şu anda bitse de rahatlasam diye inşallah geçer 12.haftadan sonra canımm

Merhaba ben de en iyi kremin Bella B Tummy Butter oldugunu duymustum hem catlak onleyici hem de onceki hamilelikten kalan catlak varsa onun icin de ayri bi kremi vardi fiyati da 75-80 tl gibi bisi

ikili testte zaten ultrason yapılıyomuş, sonra da kan, kan için "saati önemli değil" yazıyordu bir de aç-tok farketmiyormuş... bilen arkadaşlar doğrularsa sevinirim :)

Evet canim fark etmiyo ac tok olman. Once ultrasonda inceliyo bebegi sonra da kan vermeye yolluyo seni. Ozele gidiyosaniz hemen biter. 11-14 haftalar arasi yapiliyo ama en azindan 11. Haftanin bitmesini bekleyin derim cunku belli bi uzunluga ulasmasi gerekiyomus cocugun 4.50 cmdi galiba. Ben ptesi gunu gittim sat a gore 11+1 dim ama benimki depodan iyi beslenmis 11+5 cikti bastan popoya kadar da 5 cm olmus hatta bize el salladi bi sabit duramadi eli ayagi kipir kipir oynuyodu cok sasirdim gorunce. Allah nazarlardan saklasin yavrularimizi da insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz

bence işe yarar cunku ben de ozeldeyim sgk li olmak yeterli

Bu yönetmelik uygulanıyor mu şuan gerçi 8 saat çalışıyorum ben memurum pek fark yok gibi

ben 10 sat çalıştıgım için 4 gözle bekliyorum şirketten okeyi

kızlar merhaba

hepinize göre haftaca küçüğüm ama ikiz bebek beklediğim için erken doğum yapacağım ve mart annesi olacağım Allah izin verirse paylaşımlarınızı takip ediyorum, ben de bir selam vermek istedim

Ben hiç dışarıdan almam lahmacun hep kendim yaparım. Dıaşrıdaki lahmacunla alakası yok tabi evdekinin ama ev ürünü sonuçta ananemin uydurma tadlarından kıyma olarak normal soğanı kavuruyorum sıvı yağda sonra kıymayı kavurup salça koyuyorum içine maydanoz ve baharat ne istiyosam koyuyorum (kimyon fazla koyma tadı değişiyo) kırmızı ve kara biber yeterli oluyo sadece. Sonra su ilave ediyorum. Kaynatıyorum bu karışımı. Fırındanda ekmek hamurunu alıyorum ufak bezelere ayırıp yağsız tavaya sığacak şekilde ince açıyorum önlü arkalı pişiriyorum. (Çokta ince açma yaparsan yufka gibi olmasın) Hamur pişince kıymayı yediriyorum üstüne sık bide limonu filan ohhhhh missssssss Kocam hastası bu lahmacunun. Ver hergün otursun yesin o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…