2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Hayirli olsun canim ikizlerin hosgeldin aramiza Allah ikisini de saglikla kucagina almayi nasip etsin

canım ben kamu kurumundayım.bunu muhasebe yetkilimiz ve işletme müdürümüze ben mi göstermeliyim.yoksa yazı mı gelmeli ? bence bölgeden yazı gelmeli.

valla ben insan kaynaklarıma gittim sordum haberimiz yok dedia raştırdım buldum mail olarak attım hala cevap yok umurlarında değil... bence görüşebilirsin böyle böyle bir şey var diye eger sendikalıysan baglı oldugun sendikaya da sorabilirsin

bence işe yarar cunku ben de ozeldeyim sgk li olmak yeterli

ben 10 sat çalıştıgım için 4 gözle bekliyorum şirketten okeyi

bende 10saat çalışıyormuşum yaa şimdi hesapladım da
patronuna bağlı yaa birazcık şimdi bana sen olmayınca napcaz biz deyip sallayacak ama bakalım bu şekilde ne kadar idare etcez zaten bebişler durmadan uyutuyor beni progestanla birlik olup

valla hakkımsa kimseyi dinlemem sabah geç gelirim uyurum valla

ha sendika başkanımız muhasebe yetikilimiz ona gösteririm yarın.

ya inan çok anlayışsızlar bugün 12:15 te çıktım diye kafayı kaldırıp saate baktı yaaa çok zoruma gitti.15 dk erken çıkmışım ne olcak ..

Acaba özel sektördede geçerli olurmu bu kanun :44:
bizim müdür yabancı , yıllık izinde bile mırın kırın ediyor..hiç dinlemez bile bunu..

Son düzenleme:

takmayacaksın en güzeli ilerde onlarda muhtaç olurlarsa o 15 dk ya sende gülersin ardından

bizde ikiz bekliyoruz canımm hoşgeldinnnn aramızaaaa
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhh
ben soğanı bu ara yiyemiyorum kuzum yaa bir de Antepli olarak hayatta soğanlı lahmacun yapmaz bizimkiler biz hep sarımsaklı lahmacun yeriz o yüzden lahmacun yediğim yerlerde sayılıdır zaten kociş hep kızar
ama deneyeceğim muhakkak ben fırında yaparsın diye düşünmüştüm ama tava da ayrı bir lezzetli olur sanırım bugün imkanı yok ama h.sonu denemeliyim bu tarifi
teşekkğr ederim canımcım
canım ben kamu kurumundayım.bunu muhasebe yetkilimiz ve işletme müdürümüze ben mi göstermeliyim.yoksa yazı mı gelmeli ? bence bölgeden yazı gelmeli.
tebliğ muhakkak gelmiştir canım zaten bence sen bir ilet hamile olduğunu belirten bir yazıyla birlikte ondan sonrasını halletsinler sen başvurmazsan imkanı yok umursamazlar bence
valla hakkımsa kimseyi dinlemem sabah geç gelirim uyurum valla
valla bende masaya kafamı koyup uyumamak için zor tutuyorum kendimi

Son düzenleme:
Merhaba sevgili anne adayları,
Benim aklıma takılan bir kaç şey var.
Öncelikle biraz "iğrenç" bulsam da;
Tuvalete gittiğimde ara sıra, sarı renkli, kokusuz, jel gibi bir şey fark ediyorum tuvalet kadığında..
Doktora söylediğimde hiç bir şey söylemedi.
Sizlerin fikri var mı acaba?

Bir de acaba bir kaç saatliğine gece elbisesi altına korse giyilmesi sakıncalı olur mu?
Ne düşünüyorsunuz?

Benim doktorum 4. aydan itibaren kullanmaya başlandığını söyledi.
İki hamile arkadaşım Bio Oil kullanıp çok memnun kaldılar.
Ben de Bio Oil kullanmaya karar verdim.
Çok içime sindi.

Allah hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Benim hiç enerjim yok son günlerde. Yemek yapmak istemiyorum. Ev işi zaten yasak.
Normalde çok iştahlı olan ben, ağzıma yudum koymak istemiyorum. En çok da kahvaltıdan sıkıldım.
Bir tek patates aş eriyorum. Ama kızartma değil, püre ya da kumpir gibi, yumuşak istiyorum.

Hadi insallh bu sefer iyi birine denk gelirsin.
Hakkimizda hayirlisi
Bebis bu sefer soldaydi dr hep soldan bakti ekrandada soldaydi yonu degismisti.
Tekrar kendi dr uma gidip ense baktirmama getek var mi?
1,27 cikti bi olcusu heralde ensedir :)

yaz saati bizim de cinsiyete bakabilir misin
sat 5 haziran
benim doğum günü 10 kasım 1977
eşimin 11 mart 1976

bu arada sen kendin için baktığında ne çıkmıştı

Walla beni durdurana ask olsun muthis istahliyim. Cok cbk acikiyorum. Daha yemekten kalktigim anda midem kazinir gibi oluyor. Allahtan mide sorunum yok da rahatlikla canimin cektigini pisiriyorum. Allahima sukurler olsun ki...

karnın çıkmaya başladığı andan ya da kilo almaya başladığın andan itibaren kullan, sadece göbeğine değil, popona ve bacaklarına da kullan, yalnız ben kızıma hamileyken kakao yağı aldım, hevesliğine bir iki kere sürdüm, sonra üşendim hiç bir şey kullanmadım, karnımda hiç çatlak oluşmadı, popo ve arka baldırımda birazcık var, olsun hiç bir ürün kullanmadan o kadarcık çatlakta normall.

yaz saati bizim de cinsiyete bakabilir misinsat 5 haziranbenim doğum günü 10 kasım 1977eşimin 11 mart 1976bu arada sen kendin için baktığında ne çıkmıştı
canım senın kız cıkıyorbenımde bu hesapla kız cıkıyor ama dr erkege benzettım dedı :)eglenıyoruz ıste oyalanıyoruz hesapla kıtapla

ben taa en başından beri hissediyorum seyirmeleri ama bu aralara o pıt pıt seyirmelerin gücü arttı sanki, her gün hissediyorum çok şükür, çok güzel ama çoook güzel bir duygu, kzıımı ben doğurana kadar hiç hissetmedim, tekme atmazdı, kıpırdamazdı, çoğu zaman öldü bu çocuk diye acile koşardık

lahmacun muuuu anayyymm ağzım yüzüm sulandı şuan, gönder bu tarafa da çabuuukkk, düştü dibim

catlak ıcın henuz bısı kullanmadım kızımdakı gıbı anı kılo almadıgımdan bıraz es gectım bakalım kullanırız bısıler acelesı yok

dr bana balık hapı verdı daha almadım omega butun hamıslık boyunca kullan dedıya haplar zararlı dıyorlar napsam bılemedım:18::26:

bende aksıne bunu hıc ne seyırme ne kelebek cırpınısı nasıl anlatırsan :) hıc bır sekılde duymadım kızımda cook baslarda hıssedıyordum 17 haftada dısardanda gorulmeye baslanmıstı ay evet harıka bır duyguuvalla bebıs bugun el ense yatıyordu cok durttu dr ama ıkı kıpırdandı hıc keyfını bozmadı agır olcak heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…