kızlar merhaba
hepinize göre haftaca küçüğüm ama ikiz bebek beklediğim için erken doğum yapacağım ve mart annesi olacağım Allah izin verirsepaylaşımlarınızı takip ediyorum, ben de bir selam vermek istedim
canım ben kamu kurumundayım.bunu muhasebe yetkilimiz ve işletme müdürümüze ben mi göstermeliyim.yoksa yazı mı gelmeli ? bence bölgeden yazı gelmeli.
bence işe yarar cunku ben de ozeldeyim sgk li olmak yeterli
ben 10 sat çalıştıgım için 4 gözle bekliyorum şirketten okeyi
bende 10saat çalışıyormuşum yaa şimdi hesapladım da
patronuna bağlı yaa birazcık şimdi bana sen olmayınca napcaz biz deyip sallayacak ama bakalım bu şekilde ne kadar idare etcez zaten bebişler durmadan uyutuyor beni progestanla birlik olup
valla ben insan kaynaklarıma gittim sordum haberimiz yok dedia raştırdım buldum mail olarak attım hala cevap yok umurlarında değil... bence görüşebilirsin böyle böyle bir şey var diye eger sendikalıysan baglı oldugun sendikaya da sorabilirsin
ha sendika başkanımız muhasebe yetikilimiz ona gösteririm yarın.
ya inan çok anlayışsızlar bugün 12:15 te çıktım diye kafayı kaldırıp saate baktı yaaa çok zoruma gitti.15 dk erken çıkmışım ne olcak ..
bizde ikiz bekliyoruz canımm hoşgeldinnnn aramızaaaakızlar merhaba
hepinize göre haftaca küçüğüm ama ikiz bebek beklediğim için erken doğum yapacağım ve mart annesi olacağım Allah izin verirsepaylaşımlarınızı takip ediyorum, ben de bir selam vermek istedim
ben soğanı bu ara yiyemiyorum kuzum yaa bir de Antepli olarak hayatta soğanlı lahmacun yapmaz bizimkiler biz hep sarımsaklı lahmacun yeriz o yüzden lahmacun yediğim yerlerde sayılıdır zaten kociş hep kızarBen hiç dışarıdan almam lahmacun hep kendim yaparım. Dıaşrıdaki lahmacunla alakası yok tabi evdekinin ama ev ürünü sonuçta ananemin uydurma tadlarındankıyma olarak normal soğanı kavuruyorum sıvı yağda sonra kıymayı kavurup salça koyuyorum içine maydanoz ve baharat ne istiyosam koyuyorum (kimyon fazla koyma tadı değişiyo) kırmızı ve kara biber yeterli oluyo sadece. Sonra su ilave ediyorum. Kaynatıyorum bu karışımı. Fırındanda ekmek hamurunu alıyorum ufak bezelere ayırıp yağsız tavaya sığacak şekilde ince açıyorum önlü arkalı pişiriyorum. (Çokta ince açma yaparsan yufka gibi olmasın) Hamur pişince kıymayı yediriyorum üstüne sık bide limonu filan ohhhhh missssssss Kocam hastası bu lahmacunun. Ver hergün otursun yesin o derece
tebliğ muhakkak gelmiştir canım zaten bence sen bir ilet hamile olduğunu belirten bir yazıyla birlikte ondan sonrasını halletsinler sen başvurmazsan imkanı yok umursamazlar bencecanım ben kamu kurumundayım.bunu muhasebe yetkilimiz ve işletme müdürümüze ben mi göstermeliyim.yoksa yazı mı gelmeli ? bence bölgeden yazı gelmeli.
valla bende masaya kafamı koyup uyumamak için zor tutuyorum kendimivalla hakkımsa kimseyi dinlemem sabah geç gelirim uyurum valla
herkese selam hamiledaşlarım
çatlak için ne zamandan itibaren önlem almak gerek?
bende yavaş yavaş kullanayım diyorum 11.haftadayım
araştırdımda mustelayı öneriyor herkes
birde badem yağı zeytinyağı ve kakao yağını çok tavsiye ediyorlar
hergün düzenli kullanmak gerekiyormuş ben bu yorgun halimle vallah kendimi salmış durumdayım nasıl yağlanacamda her akşam onun emmesi için uğraşacamda bekleyecemde ooooo
artık işe gidip geliyorum ve yeemekleri evde yiyorum git eve yemek yap ertesi günün yemeğini yap bulaşık yıka ütü yap derken pestilim çıkmış halime birde bakım için nasıl zaman ayırırım ben bilmem
şu yorgunluk halimi atsaydım bi
arkadaşlar ya neolur benide unutmayın duanızda
sizide bebeklerinizide çook seviyorum
Hadi insallh bu sefer iyi birine denk gelirsin.
Hakkimizda hayirlisi
Bebis bu sefer soldaydi dr hep soldan bakti ekrandada soldaydi yonu degismisti.
Tekrar kendi dr uma gidip ense baktirmama getek var mi?
1,27 cikti bi olcusu heralde ensedir :)
herkese selam hamiledaşlarım
çatlak için ne zamandan itibaren önlem almak gerek?
bende yavaş yavaş kullanayım diyorum 11.haftadayım
araştırdımda mustelayı öneriyor herkes
birde badem yağı zeytinyağı ve kakao yağını çok tavsiye ediyorlar
hergün düzenli kullanmak gerekiyormuş ben bu yorgun halimle vallah kendimi salmış durumdayım nasıl yağlanacamda her akşam onun emmesi için uğraşacamda bekleyecemde ooooo
artık işe gidip geliyorum ve yeemekleri evde yiyorum git eve yemek yap ertesi günün yemeğini yap bulaşık yıka ütü yap derken pestilim çıkmış halime birde bakım için nasıl zaman ayırırım ben bilmem
şu yorgunluk halimi atsaydım bi
arkadaşlar ya neolur benide unutmayın duanızda
sizide bebeklerinizide çook seviyorum
yapıldı canım hem ultrason hem kan verme.2 li ni de yaptı mı canım doktor?
canım senın kız cıkıyorbenımde bu hesapla kız cıkıyor ama dr erkege benzettım dedı :)eglenıyoruz ıste oyalanıyoruz hesapla kıtaplayaz saati bizim de cinsiyete bakabilir misinsat 5 haziranbenim doğum günü 10 kasım 1977eşimin 11 mart 1976bu arada sen kendin için baktığında ne çıkmıştı
of arkadaşlar yaa bebişi hissetmemek ne zormuş az kaldı inşallah tekmelerini hissederiz yakında, İnşallah sağlıkları yerindedir hepimizinkininMide bulantıları mutlu etmeye başladı artık beni vücudumda olağandışı şeyler olduğunu anlıyorum hafiften göbekte çıkıyo ben haftaya nasipse ikili tarama yaptıracağım da kan tahlili için aç tok fark ediyor mu onu soracaktım size açken kan verdiğimde ilk doktor kontrolümde bayılmıştım çünkü
Benimde kasıklarımda ara ara adet olacakmışım gibi ağrı oluyor. PAzartesi doktora soracaktım ama normal demekki iyi oldu yazdığınZaten bi belirtim o var hamileliğe dair Bide canım hep hamur işi yemek istiyo. Eve gidip lahmacun yapıcam akşam
bende aksıne bunu hıc ne seyırme ne kelebek cırpınısı nasıl anlatırsan :) hıc bır sekılde duymadım kızımda cook baslarda hıssedıyordum 17 haftada dısardanda gorulmeye baslanmıstı ay evet harıka bır duyguuvalla bebıs bugun el ense yatıyordu cok durttu dr ama ıkı kıpırdandı hıc keyfını bozmadı agır olcak heraldeben taa en başından beri hissediyorum seyirmeleriama bu aralara o pıt pıt seyirmelerin gücü arttı sanki, her gün hissediyorum çok şükür, çok güzel ama çoook güzel bir duygu, kzıımı ben doğurana kadar hiç hissetmedim, tekme atmazdı, kıpırdamazdı, çoğu zaman öldü bu çocuk diye acile koşardık lahmacun muuuu anayyymm ağzım yüzüm sulandı şuan, gönder bu tarafa da çabuuukkk, düştü dibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?