Walla beni durdurana ask olsun muthis istahliyim. Cok cbk acikiyorum. Daha yemekten kalktigim anda midem kazinir gibi oluyor. Allahtan mide sorunum yok da rahatlikla canimin cektigini pisiriyorum. Allahima sukurler olsun ki...
yapıldı canım hem ultrason hem kan verme.
anladımmm canımm hadı bakalım hayırlısı neyse o olsun :))))göbek kordonu diil tatlım. cinsel organı orda oluşacak. o çıkıntı 16. haftalarda organa dönüşcek.
prof olması tamamen tesaduf ordakı hemsırenın asıstanlar dolu oldugu ıcın bızı hocaya gondermesınden randevu almadım canım kardesım orda ıntorn ogrencısı sadece kan verecektım ama hastane tek kan vermeyı kabul etmedıgı ıcın orda sıra aldık beklerken hemsırenın kıyagıyla profun yanına gıttık oda sagolsun baktı. zaten unıversıte hastanesı cekılecek cıle degıl rabbım ıyı haberler ıcın oraları gondersın derdı olup oralara dusurmesın kımseyıcnm hadı gozun aydın ultrosonu yaptırmıssınn....bısı sorucam cerrahpasadan nasıl randevu alabıldın?? hep dolu gozukuyor randevuları?? hemde proftan:)
prof olması tamamen tesaduf ordakı hemsırenın asıstanlar dolu oldugu ıcın bızı hocaya gondermesınden randevu almadım canım kardesım orda ıntorn ogrencısı sadece kan verecektım ama hastane tek kan vermeyı kabul etmedıgı ıcın orda sıra aldık beklerken hemsırenın kıyagıyla profun yanına gıttık oda sagolsun baktı. zaten unıversıte hastanesı cekılecek cıle degıl rabbım ıyı haberler ıcın oraları gondersın derdı olup oralara dusurmesın kımseyı
Arkadaşlar çok hastayım, boğaz enfeksiyonu, grip, ateş var doktora gittim ilaç vermek istemedi doktor dedi ki annesi tam organlarının oluştuğu zaman kullanmanı istemi,yorum ilacı 4. aydan sonra veriyorum dedi. çok halsizim nasıl atlatıcam ilaçsız hastalığı yardım edinnnn
cok gecmıs olsun cnm...ıhlamurlu elmalı tarcınlı cay ıc cnm bol bol ıyı gelıyor
Patates ilk haftalar yedim 3 kere gep ksutugum icin ondanda sıkıldımBenim hiç enerjim yok son günlerde. Yemek yapmak istemiyorum. Ev işi zaten yasak.
Normalde çok iştahlı olan ben, ağzıma yudum koymak istemiyorum. En çok da kahvaltıdan sıkıldım.
Bir tek patates aş eriyorum. Ama kızartma değil, püre ya da kumpir gibi, yumuşak istiyorum.
Kantron tagina devam et bisiycik olmaz .bur arkadasimin hamileyken sag kolu tamamen yandi ve soydular dyzenli pansuman yaptirdi.gecti bide igne kiriyolar kirmizi bisi o cok cabuk iyilestiriyor.soydular demesen iyiydi arkadaşım yaaa
sanki yara yenileyecek gibi geliyo soyulunca
Benimde dun yatana kadar agridi basim nette baktim normalmis bu haftalarda senle atni haftamizGünaydınlarrr
Gerçi sabah 7de kalktım ama:)
Ben de başağrısı çekiyorum bu aralar ama çok şiddetli değil umarım artmaz
Cok gecmis olsun canım. Sirke ile gargara yapsan olmazmi iltihapli yere iyi gelirgünaydın kızlar iki gündür çok hastayım zehirli bademcik diye birşey olmuşum.
tek doz ağır bir iğne yaptılar.pensilinin antibiyotiğini verdiler.
doktor %100 garanti veriyorum ilaçlar bebeğine bir zarar vermeyecek dedi ama benim içimde sıkıntı var.
Canim cok gecmis olsun umarim bir sonraki gebeligin sağlıklı olut.pihtilasma buyuk ihtimal cikar.igne ile tedavini olursun canim.bizler gibi.moralini hep yüksek tutCnm dun kurtaj gercklestı ce aldılar bbgımı. Hastaneyı bırbırıne kattık dr umla bırlıkte. Drum yardımcı oldu allh razı olsun bır daha aynı seyı yasamana ızın veremem dedı ve hastane ıle konusup gonderdi. Ne oldugunu bılıcm inşlah 2 3 haftadan once cıkmaz dıolar kısmet bklımm. KAn pıhtılasmamı bılmıorumda dr um sonuc geldıgınde bı muddet test yapcaz onların snucuna gre bbk sahıbı olcksın cunku hamıle kalabılıosun dedı.. Sonuca baglı anlıcagınız. Dua edınn
canım burda basaksehır devlet hastanesınden randevu almıstım yapmıyormus orası ıkılıama kanunı devlet hastanesı yapıyor ordan alabılırsın randevu hem almak kolay hem arastırma hastanesıben normalde medıpole gıdıyorum artık bu ay gıtmıcem bı ay sonra normal kontrole gıdıcembende kan ıcın oraya gıtmek ıstıyorum sımdı bosubosuna dısarı para vermım dedım ama zor gozukuyor... kıme gıdıyorsunuz normalde?
canım senın kız cıkıyorbenımde bu hesapla kız cıkıyor ama dr erkege benzettım dedı :)eglenıyoruz ıste oyalanıyoruz hesapla kıtapla
Arkadaşlar çok hastayım, boğaz enfeksiyonu, grip, ateş var doktora gittim ilaç vermek istemedi doktor dedi ki annesi tam organlarının oluştuğu zaman kullanmanı istemi,yorum ilacı 4. aydan sonra veriyorum dedi. çok halsizim nasıl atlatıcam ilaçsız hastalığı yardım edinnnn
ben de mıde bulantılı bas dönmeli boğaz şişmeli burun tıkanmalı bişiy oldu dün limon suyu içtim hep bardağa attım lımonu sıcak su doktum lımon tadı gıdene kadar içtim bugun de ekşili mydonozlu bı ntavuk çorbası yaptım bı de ıhlamur yaptım gectı valla bı dene ıstersen ben dr a gıtmedım ilaç kullanamam dıyeArkadaşlar çok hastayım, boğaz enfeksiyonu, grip, ateş var doktora gittim ilaç vermek istemedi doktor dedi ki annesi tam organlarının oluştuğu zaman kullanmanı istemi,yorum ilacı 4. aydan sonra veriyorum dedi. çok halsizim nasıl atlatıcam ilaçsız hastalığı yardım edinnnn
cok yorgun hıssedıyorum kendımı cok cabuk yoruluyorum artıkcamasır makınam bıtecek bıtsede assam bıde sutum soguyacak yoogurt mayalıcam off sogumazkı boyle bekleyınce
:)))) allah sabır versin arkadasım soğusun çabucak inşallahhhcok yorgun hıssedıyorum kendımı cok cabuk yoruluyorum artıkcamasır makınam bıtecek bıtsede assam bıde sutum soguyacak yoogurt mayalıcam off sogumazkı boyle bekleyınce
selam yaz saati birşey sormak istiyorum sen ikili testi yaptırdın galiba bebiş kç mm idi yaptırdııındayapıldı canım hem ultrason hem kan verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?