2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
cok yorgun hıssedıyorum kendımı cok cabuk yoruluyorum artıkcamasır makınam bıtecek bıtsede assam bıde sutum soguyacak yoogurt mayalıcam off sogumazkı boyle bekleyınce

Ay iyiki makina dedin okudum aklima makina geldi.hemen kalkip serdim carsaflari atmistim unutuyordum sayende hatirladim

Canım annelerim bende idrar yolu enfeksiyonu olmuşum doktor antıbiyotık yazdı 1mg devasal birşey bir o kadarda kötü kokuyor ben niyetımı bozmadım 3 litre su iç dedi ama su içince direk mide bulantısı alternatif olarak hoşaf yada tuzsuz ayran içmelisin olabiilirmiş nşallah geçer diye dua ediyorum, tüketebiliğiniz kadar sıvı tüketin

Slm mart anneleri acaba kalp çarpıntısı yaşayan var mı aranızda kalbim adeta yerinden fırlayacak gibi

çok geçmiş olsun,belirtin var mıydı? bende idrar yanması yok ama iç çamaşırıma çok akıntı geliyor, o akıntı da bir süre sonra birikince koku yapıyor sanki, günde en az 2 kez çamaşır değiştiriyorum,ben de idrar testi yaptırdım ama sonucu doktoruma gösteremedim, dün sağlık ocağındaki ebe baktı, bol lökosit var yazıyordu, bu enfeksiyon demekmiş, bu haftalarda ilaç kullandırmazlar bol su iç atarsın demişti bana, senin sonuçta ne yazıyordu acaba?

kızlarr hıc bebegının kıpırtısını hısseden varmı???? ben hıssedıyorum sankı okudumda bu haftalarda hıssedenlerde oluyormus:)

yazmıştım ama bir daha yazayım, hoşuma gidiyor, ben taa en başındna beri hissediyorum bbeişimi, şimdi bu aralar sanki daha da güçlendi pıt pıtlar, her gün günde 3-4 kez hissediyorum kıpırtıları

Canım bende sabah kalkınca yanma ve sureklı ıdrara cıkma bı damla ıdrar yapıyorum sızı cok fazla oluyor ama kan gelmeye basladı artık benım ytatalıl sonucumdada bol loksıt yazıyordu ama doktor antıbıyotık kullanmamaı. Icerek enfeksıyonun gıdecegını soyledı bence doktora goster sonucu canım ıhmal etme

Kizlar cok onemli bisey sorcam. Cok koyu kivamli yesil yapiskan bi akinti gordum iccamasirimda simdi. Bu ne?
Bilen var mi? Kontrolum cuma gunu.

Canım merhaba.medikale gittiğini yazmışsın da ikili testini yaptırdın mı?ben bugün gittim kontrole ama sormayı unuttum ücretini.devlette yaptırıyım dedim doktorum pek razı olmadı.ne kadara yapıyorlar medikalde bir bilgin var mı

günün ilk günaydını benden olsun hamişlerrrrrrr
umarım gününüz çok güzel geçer

canım ben 2 gündür çok açık çay içine bal ve bol limon karıştırıp içiyorum bal ve limon bir arada iyi geliyormuş azcık işe yaradı ama işte şöyle bir sorunum var limon anında tansiyonumu düşürüyor ama çok şükür bugün biraz daha iyiyim çok teşekkürler

tamam canım denerim çok teşekkür ederim, hamişken kimse hasta olmasın inşallah

kızlar aynı sorunu bnde yaşadım yanma vardı bnde idrar testi yptırdım enfeksiyon çıktı doktorum idrar kültürü istedi onuda yptırdım mikrop çıktı bana duocid die bi ilaç verdi onu içtim geçti çok şükür şuan iyiyim inş tekrarlamaz bolda su içiorum ihmal etmeyin bu konuyu erken doğum yada düşük riski olabiliyormuş rabbim yardımcımız olsun..

Günaydın güzel anneler..
bendede 2 gündür boğaz ağrısı , boğazda gıcık ve burun akıntısı var.
Akşamlarıda kalbim sanki boğazımda atıyormuş gibi garip bir çarpıntım mevcut

Canım bende fena grip olmuştum. Ama ilaç vermeyeceğini tahmin ettiğimden sallana salla geçirdim. Halaa burnum akıyo malesef ama yapacak bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…