cok yorgun hıssedıyorum kendımı cok cabuk yoruluyorum artıkcamasır makınam bıtecek bıtsede assam bıde sutum soguyacak yoogurt mayalıcam off sogumazkı boyle bekleyınce
Canım annelerim bende idrar yolu enfeksiyonu olmuşum doktor antıbiyotık yazdı 1mg devasal birşey bir o kadarda kötü kokuyor ben niyetımı bozmadım 3 litre su iç dedi ama su içince direk mide bulantısı alternatif olarak hoşaf yada tuzsuz ayran içmelisin olabiilirmiş nşallah geçer diye dua ediyorum, tüketebiliğiniz kadar sıvı tüketin
kızlarr hıc bebegının kıpırtısını hısseden varmı???? ben hıssedıyorum sankı okudumda bu haftalarda hıssedenlerde oluyormus:)
bende çok oldu normal bence bebek içinde çarpıo o kalp dimi ama :)))) ne sıklıkta oluoSlm mart anneleri acaba kalp çarpıntısı yaşayan var mı aranızda kalbim adeta yerinden fırlayacak gibi
çok geçmiş olsun,belirtin var mıydı? bende idrar yanması yok ama iç çamaşırıma çok akıntı geliyor, o akıntı da bir süre sonra birikince koku yapıyor sanki, günde en az 2 kez çamaşır değiştiriyorum,ben de idrar testi yaptırdım ama sonucu doktoruma gösteremedim, dün sağlık ocağındaki ebe baktı, bol lökosit var yazıyordu, bu enfeksiyon demekmiş, bu haftalarda ilaç kullandırmazlar bol su iç atarsın demişti bana, senin sonuçta ne yazıyordu acaba?
pazartesiden beri oluyor canım ama arada oluyor her an değilbende çok oldu normal bence bebek içinde çarpıo o kalp dimi ama :)))) ne sıklıkta oluo
bende cok yorgunum ama evde esım yok delıksız uyumak ıcın gec yatım dıorum ama gozumden uyku akıyor...cnm ben karsıdayım ama ısyerım fatıhte bnde medıkal parka aysegul hnma gıdım dıorum devamlı olarak artık
kontrole gıttınde sor drunaa canım ama normal yanı olabılıo kalp çarpıntısı her zaman olsa sorun olabılırdı ama yıne de ıhmal etme canımpazartesiden beri oluyor canım ama arada oluyor her an değil
ben de mıde bulantılı bas dönmeli boğaz şişmeli burun tıkanmalı bişiy oldu dün limon suyu içtim hep bardağa attım lımonu sıcak su doktum lımon tadı gıdene kadar içtim bugun de ekşili mydonozlu bı ntavuk çorbası yaptım bı de ıhlamur yaptım gectı valla bı dene ıstersen ben dr a gıtmedım ilaç kullanamam dıye
çok geçmiş olsun, ıhlamurun zararı yoktur sanırım, bol limonlu ıhlamur iç, zencefil çok iyi gelir ama gebeler kullanabilir mi bilmiyorum, zencefil tarçın çayı da iyi gelir boğaza ve gribe. bol limonlu sıcak tavuk çorbası iç. ve dinlen, haa bir de şunu dene, kaynatılarak içilen adaçayları var, onlardan al, cezveye koy, baya koyulaşıncaya kadar kaynat, sonra soğusun, ara ara o adaçayı ile boğazını gargara yap, enfeksiyona birebir iyi, ama sakın adaçayı içme, düşüğe neden oluyor.
çok geçmiş olsun,belirtin var mıydı? bende idrar yanması yok ama iç çamaşırıma çok akıntı geliyor, o akıntı da bir süre sonra birikince koku yapıyor sanki, günde en az 2 kez çamaşır değiştiriyorum,ben de idrar testi yaptırdım ama sonucu doktoruma gösteremedim, dün sağlık ocağındaki ebe baktı, bol lökosit var yazıyordu, bu enfeksiyon demekmiş, bu haftalarda ilaç kullandırmazlar bol su iç atarsın demişti bana, senin sonuçta ne yazıyordu acaba?
selam yaz saati birşey sormak istiyorum sen ikili testi yaptırdın galiba bebiş kç mm idi yaptırdııında
Arkadaşlar çok hastayım, boğaz enfeksiyonu, grip, ateş var doktora gittim ilaç vermek istemedi doktor dedi ki annesi tam organlarının oluştuğu zaman kullanmanı istemi,yorum ilacı 4. aydan sonra veriyorum dedi. çok halsizim nasıl atlatıcam ilaçsız hastalığı yardım edinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?