Kizlar cok onemli bisey sorcam. Cok koyu kivamli yesil yapiskan bi akinti gordum iccamasirimda simdi. Bu ne?
Bilen var mi? Kontrolum cuma gunu.
Patates ilk haftalar yedim 3 kere gep ksutugum icin ondanda sıkıldım
Kantron tagina devam et bisiycik olmaz .bur arkadasimin hamileyken sag kolu tamamen yandi ve soydular dyzenli pansuman yaptirdi.gecti bide igne kiriyolar kirmizi bisi o cok cabuk iyilestiriyor.
Benimde dun yatana kadar agridi basim nette baktim normalmis bu haftalarda senle atni haftamiz
Cok gecmis olsun canım. Sirke ile gargara yapsan olmazmi iltihapli yere iyi gelir
Canim cok gecmis olsun umarim bir sonraki gebeligin sağlıklı olut.pihtilasma buyuk ihtimal cikar.igne ile tedavini olursun canim.bizler gibi.moralini hep yüksek tut
Hayırlısı artık sonuc cıkmadan rahtlayamam cunkuuu
bunda degıl ama kızımda dedıgın gıbı hıssedıyordum kelebek cırpınısı gıbı :)kızlar, bazılarınız bebeği hissettiğini söylüyor ya, ben de bişiler hissediyorum ama tarif etsem aynı mı hissettiklerimiz?tam bebeğin olduğu yerde böyle bi anda kelebekler uçuşuyor gibi. karnım kıpır kıpır oluo, pırrrr diye oluo ve bitio hemen. ilk başlarda gaz falan mı dedim ama yok eskiden hiç hissetmediğim bişi bu. sizin de öyle mi?
kızlar, bazılarınız bebeği hissettiğini söylüyor ya, ben de bişiler hissediyorum ama tarif etsem aynı mı hissettiklerimiz?
tam bebeğin olduğu yerde böyle bi anda kelebekler uçuşuyor gibi. karnım kıpır kıpır oluo, pırrrr diye oluo ve bitio hemen. ilk başlarda gaz falan mı dedim ama yok eskiden hiç hissetmediğim bişi bu. sizin de öyle mi?
bunda degıl ama kızımda dedıgın gıbı hıssedıyordum kelebek cırpınısı gıbı :)
ya ben nıye hala hıssetmıyorum acaba kızımda daha cok hıssederdım bunda hala tık yok dun ultrasondada cok hareketsızdı sakın bebısmı olacak acaba :)Bende normalde olsa anlamam ama bu 2. hamıleliğim kızımda oldugu gıbı aynen pır pır ozellıkle aksamları ayaklarımı uzattıgımda kendını gosterıyor mınnak
ayyyyyyy o zmn gerçekten bebişim buuuuuuuuuuu
ya ben nıye hala hıssetmıyorum acaba kızımda daha cok hıssederdım bunda hala tık yok dun ultrasondada cok hareketsızdı sakın bebısmı olacak acaba :)
sen zaten 12.haftalardasın :)))ooo ılerde ne tekmeler be oynamalar super duygulardır onlar
Ay ben karnımın aç olmasından başka bir şey hissedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?