Ayy o güzel duyguları yaşamak nasip olur inşallah. Benim belirtiler azalmıştı. Mide bulantılarım, yorgunluklarım, göğüs ağrılarım... öyle korktum ki... Yazılanları okudukça kafayı yedim dün. belirtilerin azalması kayıp da demek diye. ama gebe olan arkadaşlarıma sordum. çoğu 12-13. haftalarda enerji patlamasına uğramışlar. ne yorgunluk ne bişi kalmış. zaten ikinci üç aylık döneme altın çağ deniyormuş. Merak etme dediler. dünden beri de bikaç kez bu kıpırtıları hissedince, tamam dedim, bebeğim benimle. Üzme canını, ben iyiyim diyor annesine
bende çok sık acıkıyorum sürekli yiyorum bide şeker hastasıyım çok zor oluyo ama kıpırtılarıda hissediyorum kızımda hissetmiyodum
canım bnmde hiç bulantım olmazdı ne zaman işe başladım izin bitti servisle gide gele kusmaya bile başladım bu sabah bişi olmadı bakalım akşama ne olacak
yok cnm, ben 9-10-11. haftalarda mide bulantısı, istifra hepsini yaşadım. 24 saat süren bulantı ve en az günde 2 kez çıkarma... çok şükür azaldı. sen 10. haftandasın. Yeni başlamış olabilir. Bikaç haftaya geçer inşallah
ya kıpırtı dedğiniz böe göz seyirmmesi gibi bişi dimi? atıo böle pıt pıt bn 9+3 üm şuanda 2-3 kez hissettim öle :)
Ya kızlar lütfen cevap yazın bana sarı akıntım var bide ishalim bunun bi zararı olur mu lütfen yardımcı olun bana
ya kızlar lütfen cevap yazın bana sarı akıntım var bide ishalim bunun bi zararı olur mu lütfen yardımcı olun bana
ya kıpırtı dedğiniz böe göz seyirmmesi gibi bişi dimi? atıo böle pıt pıt bn 9+3 üm şuanda 2-3 kez hissettim öle :)
bugün ikili testimi yaptırdım nihayet, doktorum yine vasat bir doktorduama en azından işi yokuşa sürmedi, buna bile razı olur haldeyim sonucu 15 gün sonra alacağım ama ense kalınlığı için şöyle yazmış kağıda, anlamını bilen var mı? normal mi acaba?
CRL : 65.50 mm
NT : 1.60 mm
evet cnm öyle oluyo ben 11 haftadayım ilk önceleri gaz falan sandım ama değil
ya ben nıye hala hıssetmıyorum acaba kızımda daha cok hıssederdım bunda hala tık yok dun ultrasondada cok hareketsızdı sakın bebısmı olacak acaba :)
cnm her ikisi için de bol su iç. ishal nedeniyle su kaybın çok olur. yerine koymalısın. bir de haşlanmış patates ishale iyi gelir. incir, kayısı gibi şeylerden kaçın bi süre. akıntı da ishalde geçer suyla
sağol canım ya öyle yapayım en iyisi sence bebeğe bi zararı var mıdır
Sağol canım yaa inşallah geçercanım ishal salgınmış dikkat et kendine işyerinde çoğu kişi ishal
bol bol sıvı tüket gerçektende ve dikkat et kendine inş bi an önce sağlığına kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?