2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım bnmde hiç bulantım olmazdı ne zaman işe başladım izin bitti servisle gide gele kusmaya bile başladım bu sabah bişi olmadı bakalım akşama ne olacak

canım bnmde hiç bulantım olmazdı ne zaman işe başladım izin bitti servisle gide gele kusmaya bile başladım bu sabah bişi olmadı bakalım akşama ne olacak

yok cnm, ben 9-10-11. haftalarda mide bulantısı, istifra hepsini yaşadım. 24 saat süren bulantı ve en az günde 2 kez çıkarma... çok şükür azaldı. sen 9. haftandasın. Yeni başlamış olabilir. Bikaç haftaya geçer inşallah

Son düzenleme:
ben ağırlıklı 2 gün önce saat akşamüstü 4 te başlayan akşam 6 gibi biten seğirmelere şahit oldum. aynen dediğiniz gibi kelebek kanat çırpar gibiydi. :)) ben de m,i hissettim :)

bugün ikili testimi yaptırdım nihayet, doktorum yine vasat bir doktordu ama en azından işi yokuşa sürmedi, buna bile razı olur haldeyim sonucu 15 gün sonra alacağım ama ense kalınlığı için şöyle yazmış kağıda, anlamını bilen var mı? normal mi acaba?

CRL : 65.50 mm
NT : 1.60 mm

ya kıpırtı dedğiniz böe göz seyirmmesi gibi bişi dimi? atıo böle pıt pıt bn 9+3 üm şuanda 2-3 kez hissettim öle :)

göz seyirmesi gibi diil de, bildiğin bir sürü kelebek içimde bi anda kanat çırpıo gibi.
senin hissettiğin büyük ihtimal o diil tatlım. daha çok küçük. benim bile hissetmem nerdeyse imkansız gibi. genelde 2. çocuğuna hamile kalanlar hissedermiş.

Ya kızlar lütfen cevap yazın bana sarı akıntım var bide ishalim bunun bi zararı olur mu lütfen yardımcı olun bana

cnm her ikisi için de bol su iç. ishal nedeniyle su kaybın çok olur. yerine koymalısın. bir de haşlanmış patates ishale iyi gelir. incir, kayısı gibi şeylerden kaçın bi süre. akıntı da ishalde geçer suyla

cnm şurda bi tablo var. ordan bakabilirsin. alıntı yapılamıyordu sayfadan alamadım

kili Test,Gebelikte Ense Kalnl lm kili Test Sonular Zeka Testi,11-14 hafta testi e-gebelik.net

cnm nt 3'ün üstündeyse sıkıntı oluyormuş. senin değil. demek ki sonuç iyi :) hadi hayırlısıı :)

Kızlar bel ağrısı yaşayanınız var mı? Bugün uyandığımdan bu yana sırtım çok ağrıyor ve sıvı akıntım var tedirgin oldum doğrusu

ikili test sonucumu 15 gün sonra alıp kendi doktoruma göstereceğim, bu da demek oluyor kii ben cinsiyeti en az 2 hafta sonra öğreneceğim :111: demiştim ben zaten biliyordum geç öğrenirim kesin diye merak etmeyeceğim artık işte hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…