2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Merhaba,
Uzun süredir foruma giriş yapamadım. İyice karnım büyümeden tezi bitirmek, bir makale yazmak ve yurtdışı sunuma hazırlanmayı halletmek istedim. İlki dışında bitirdim. Güya forumda yazmak benim ödülüm olacaktı. Ama baktım ki bitiremiyorum, kuralı bozdum. Yeni haberlerle karşınızdayım. Doktor % 70 ihtimal erkek olacak dedi. Şimdi erkek annesi omak ile ilgili bol bol düşünüyorum. Hayal etmesi çok güzel. Yani hayatta hiç bilmediğin ve hiç de deneyimlemeyeceğin birçok şeyi ona öğretmek... Örneğin ayakta işemeyi, ağızından tükürükler saçarak küçük arabalarla oynarken motor sesi çıkartmayı vs. Kulağa güzel geliyor değil mi?

maşallah gercekten çok duygulu bir anmış.amin rabbim herkese yaşatsın bizede insallah.demek kızın olucak hadi hayırlısı sagsalim alırsın kucagana insallah.

maşallah gercekten çok duygulu bir anmış.amin rabbim herkese yaşatsın bizede insallah.demek kızın olucak hadi hayırlısı sagsalim alırsın kucagana insallah.

yani kesin kızım olucak diyemiyorum %70 büyük bi ihtimal ama son ana kdr şaşıran doktorlar varmış..inş. canm bütün hamişler sağsalim doğumunu yapar inş.

11.haftadan sonra belınız agrıyabılır dıye dun bı yerde okumustumm

aynen benim 11de hafif başladı,12.haftamda çogaldı hem bende ufakta bi bel fıtıgı vardı büyük ihtimal ondan bukadar agrıyo otururken yatakta sagdan sola donerken kalkarken surekli belimde bir taş taşıyor gibiyim.yururken yada egilirken sanki bıçak saplanıyor gibi oluyorum.haftaiçi doktoruma sorucam ben 9aya kadar napıcam böyle

Benim gibi ayakları şişen varmı çok abartılacak kadar değil ama gözle görülecek kadar bariz çok çok erken değilmi ilkinde son aylarımda davul gibi olmuştum zaten 40 numara ayakkabı giyiyorum gerisini siz düşünün artığın:))

dün gece bel ağrısından uyuyamadımm sabahta devam etti bide bende bel fıtığı var Allah yardımcımız olsun

bendede bel fıtıgı var çok oldu 2yıldan fazla oldu ogrendim emar istemişti ama bana ufak bi fıtık demişti bidaha gitmedim ne oldu ne bitti.aynen bende sabaha karşı uyuyamıyorum yatak batıyo sanki allah yardımcımız olsun.

merhaba, ne yazıkki benim uzun zamandır sadece yaz aylarında ayaklarım inanılmaz şişer görenler şok oluyo.. ama hamileliğin başındayın son aylarda kışa denk gelio,ztn son zamanların özellikle kışa gelmesini istemiştim ki, yazın ayaklarım bu kdr şişiyo bide hamilelikten dolayı şişerse sanırım yürüyemez hale gelirdim. doktora gittim uzun süre oturarak çalışmaktan dio,ama bu kdr şişme pekte normal diil bence ya hayırlısı

benim fıtıkta çok büyük değildi ama salaklık yaptım ben işten çıktıktan sonra kilo aldım bide üstüne bebiş geldii Napcam ben diye düşünmekten ilk başlarda hiç sevinememiştim bile İnşallah güzelce geçiririz ebelik dönemimizi de doğumumuz da kolay olur

inşallah benimde düşüncem o bebiş büyüyücek kilo alıcaz iyice insallah ben bide normal dogum istiyorum rabbim kolaylık versin hem hamilelikte hem dogum için hepimize saglık versin şifa versin hayırlısıyla.

bende hissediyorum ,anneme göre damar atmasıymış o,doktoruma ilk gebeliğimde de hissetmiştim sormuştum bağırsak hareketleridir dedi o pek mantıklı gelmemişti.ama damar seyirmesi olabilir gibi geliyor bebek oynaması gbi ama oda cok farklı kızlar oğlum çok hareketliydi ilk 16.haftamda resmen balık gibi takla atmıştı karnımda çok kokrkmuştum ozaamn ne yaptı diye sonra sürekli oynadı zaten.ama en güzeli 28.haftadan sonra oluyor
ense ölçümü iyi canım ,cinsiyetle ilgili yorumda mı yapmadı ?
Kızlar bel ağrısı yaşayanınız var mı? Bugün uyandığımdan bu yana sırtım çok ağrıyor ve sıvı akıntım var tedirgin oldum doğrusu
ben bu haftada yasamaya başladım bacağıma vuruyor bazen ,normal canım bu haftalarda rahim yukarı doğru çıkıyor bel ağrıları normal,bende birde kayma oldu hamile olduğumu öğrenmeden 5 gün önce inşallah onun ağrısı olmaz belfıtığı var sanki
o artık senin kocandan sonraki aşkın olacak,hatta sevgin ona karsı dahada fazla olcak minik erkeğin ya ,,benim oğlan ilki çok tatlı oluyolar erkek annesi olmak güzel

aynen şimdi taş tasır gibiym.yayılan bir ağrı bıcak saplanması gibi ani kalkmalarımda oluyor,benim birde pöçük batması var canım o daha da fena oluyor.ilk hamilelğimde de yaşadım 4.ayda geçiyor neyseki

aa ne güzel bir haber, tebrikler.

benim ilk haftalarda olmuştu, şimdi öyle bir şişliğim yok, bol su iç ve tuzu kes.

ense ölçümü iyi canım ,cinsiyetle ilgili yorumda mı yapmadı ?

ne gezeeerrr

benimkiside oturmaktan olabilir malesef 8 saat koltuğa çakılı kalıyorum kimseciklerin görmiyeceğini bilmesem ayaklarımı masanın üstüne kaldırıp gel keyfim gel yapacağım ama malesef odam camekanlarla çevrili halka arz olmuşum ben ceremesini cefekar ayaklarım çekiyor:)

İyi günler arkadaşlarrr

Sonunda işten çıktım. Güzel bir dinlenme süreci beni bekliyor. Üstümden yük kalktı sanki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…