Sağol canım ya öyle yapayım en iyisi sence bebeğe bi zararı var mıdır
Kızlar bel ağrısı yaşayanınız var mı? Bugün uyandığımdan bu yana sırtım çok ağrıyor ve sıvı akıntım var tedirgin oldum doğrusu
walla babasınına şimdiden düşkün olursa bizimki gibi gösterir kendini, biz ultrasonda bebişe bakarken sürekli nerde,eli nerde hangisi parmakları falan derken,babası ekrana yaklaştı iice, bebek elini havaya kaldırdı, babası o kdr duygulandı sevdindiki anlatamam kızım ona baktıgımı hissetti el salladı bana die :)çokkkk gzl bi duygu rabbim her dileyene yaşatsın inş.
maşallah gercekten çok duygulu bir anmış.amin rabbim herkese yaşatsın bizede insallah.demek kızın olucak hadi hayırlısı sagsalim alırsın kucagana insallah.
11.haftadan sonra belınız agrıyabılır dıye dun bı yerde okumustumm
yani kesin kızım olucak diyemiyorum %70 büyük bi ihtimal ama son ana kdr şaşıran doktorlar varmış..inş. canm bütün hamişler sağsalim doğumunu yapar inş.
11.haftadan sonra belınız agrıyabılır dıye dun bı yerde okumustumm
dün gece bel ağrısından uyuyamadımmsabahta devam etti bide bende bel fıtığı var Allah yardımcımız olsun
Benim gibi ayakları şişen varmı çok abartılacak kadar değil ama gözle görülecek kadar bariz çok çok erken değilmi ilkinde son aylarımda davul gibi olmuştum zaten 40 numara ayakkabı giyiyorum gerisini siz düşünün artığın:))
bendede bel fıtıgı var çok oldu 2yıldan fazla oldu ogrendim emar istemişti ama bana ufak bi fıtık demişti bidaha gitmedim ne oldu ne bitti.aynen bende sabaha karşı uyuyamıyorum yatak batıyo sanki allah yardımcımız olsun.
benim fıtıkta çok büyük değildi ama salaklık yaptım ben işten çıktıktan sonra kilo aldım bide üstüne bebiş geldiiNapcam ben diye düşünmekten ilk başlarda hiç sevinememiştim bile İnşallah güzelce geçiririz ebelik dönemimizi de doğumumuz da kolay olur
bende hissediyorum ,anneme göre damar atmasıymış o,doktoruma ilk gebeliğimde de hissetmiştim sormuştum bağırsak hareketleridir dedi o pek mantıklı gelmemişti.ama damar seyirmesi olabilir gibi geliyor bebek oynaması gbi ama oda cok farklı kızlar oğlum çok hareketliydi ilk 16.haftamda resmen balık gibi takla atmıştı karnımda çok kokrkmuştum ozaamn ne yaptı diye sonra sürekli oynadı zaten.ama en güzeli 28.haftadan sonra oluyorkızlar, bazılarınız bebeği hissettiğini söylüyor ya, ben de bişiler hissediyorum ama tarif etsem aynı mı hissettiklerimiz?
tam bebeğin olduğu yerde böyle bi anda kelebekler uçuşuyor gibi. karnım kıpır kıpır oluo, pırrrr diye oluo ve bitio hemen. ilk başlarda gaz falan mı dedim ama yok eskiden hiç hissetmediğim bişi bu. sizin de öyle mi?
ense ölçümü iyi canım ,cinsiyetle ilgili yorumda mı yapmadı ?bugün ikili testimi yaptırdım nihayet, doktorum yine vasat bir doktorduama en azından işi yokuşa sürmedi, buna bile razı olur haldeyim sonucu 15 gün sonra alacağım ama ense kalınlığı için şöyle yazmış kağıda, anlamını bilen var mı? normal mi acaba?
CRL : 65.50 mm
NT : 1.60 mm
ben bu haftada yasamaya başladım bacağıma vuruyor bazen ,normal canım bu haftalarda rahim yukarı doğru çıkıyor bel ağrıları normal,bende birde kayma oldu hamile olduğumu öğrenmeden 5 gün önce inşallah onun ağrısı olmaz belfıtığı var sankiKızlar bel ağrısı yaşayanınız var mı? Bugün uyandığımdan bu yana sırtım çok ağrıyor ve sıvı akıntım var tedirgin oldum doğrusu
o artık senin kocandan sonraki aşkın olacak,hatta sevgin ona karsı dahada fazla olcak minik erkeğin ya ,,benim oğlan ilki çok tatlı oluyolar erkek annesi olmak güzelMerhaba,
Uzun süredir foruma giriş yapamadım. İyice karnım büyümeden tezi bitirmek, bir makale yazmak ve yurtdışı sunuma hazırlanmayı halletmek istedim. İlki dışında bitirdim. Güya forumda yazmak benim ödülüm olacaktı. Ama baktım ki bitiremiyorum, kuralı bozdum. Yeni haberlerle karşınızdayım. Doktor % 70 ihtimal erkek olacak dedi. Şimdi erkek annesi omak ile ilgili bol bol düşünüyorum. Hayal etmesi çok güzel. Yani hayatta hiç bilmediğin ve hiç de deneyimlemeyeceğin birçok şeyi ona öğretmek... Örneğin ayakta işemeyi, ağızından tükürükler saçarak küçük arabalarla oynarken motor sesi çıkartmayı vs. Kulağa güzel geliyor değil mi?
aynen benim 11de hafif başladı,12.haftamda çogaldı hem bende ufakta bi bel fıtıgı vardı büyük ihtimal ondan bukadar agrıyo otururken yatakta sagdan sola donerken kalkarken surekli belimde bir taş taşıyor gibiyim.yururken yada egilirken sanki bıçak saplanıyor gibi oluyorum.haftaiçi doktoruma sorucam ben 9aya kadar napıcam böyle
Merhaba,
Uzun süredir foruma giriş yapamadım. İyice karnım büyümeden tezi bitirmek, bir makale yazmak ve yurtdışı sunuma hazırlanmayı halletmek istedim. İlki dışında bitirdim. Güya forumda yazmak benim ödülüm olacaktı. Ama baktım ki bitiremiyorum, kuralı bozdum. Yeni haberlerle karşınızdayım. Doktor % 70 ihtimal erkek olacak dedi. Şimdi erkek annesi omak ile ilgili bol bol düşünüyorum. Hayal etmesi çok güzel. Yani hayatta hiç bilmediğin ve hiç de deneyimlemeyeceğin birçok şeyi ona öğretmek... Örneğin ayakta işemeyi, ağızından tükürükler saçarak küçük arabalarla oynarken motor sesi çıkartmayı vs. Kulağa güzel geliyor değil mi?
Benim gibi ayakları şişen varmı çok abartılacak kadar değil ama gözle görülecek kadar bariz çok çok erken değilmi ilkinde son aylarımda davul gibi olmuştum zaten 40 numara ayakkabı giyiyorum gerisini siz düşünün artığın:))
ense ölçümü iyi canım ,cinsiyetle ilgili yorumda mı yapmadı ?
merhaba, ne yazıkki benim uzun zamandır sadece yaz aylarında ayaklarım inanılmaz şişer görenler şok oluyo.. ama hamileliğin başındayın son aylarda kışa denk gelio,ztn son zamanların özellikle kışa gelmesini istemiştim ki, yazın ayaklarım bu kdr şişiyo bide hamilelikten dolayı şişerse sanırım yürüyemez hale gelirdim. doktora gittim uzun süre oturarak çalışmaktan dio,ama bu kdr şişme pekte normal diil bence ya hayırlısı
ben gecen hafta gıttım 40 mm idi 45 den küçükse yapamam dedı 26 sına gun verdı gec mı gelişio benımkı acaba :26::26: normalde satım senden bı hafta önce görunuyoCanim 52.07 mm yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?