aa ne güzel bir haber, tebrikler.
benim ilk haftalarda olmuştu, şimdi öyle bir şişliğim yok, bol su iç ve tuzu kes.
ne gezeeerrr
benimkiside oturmaktan olabilir malesef 8 saat koltuğa çakılı kalıyorumkimseciklerin görmiyeceğini bilmesem ayaklarımı masanın üstüne kaldırıp gel keyfim gel yapacağım ama malesef odam camekanlarla çevrili halka arz olmuşum ben ceremesini cefekar ayaklarım çekiyor:)
Slm mart anneleri acaba kalp çarpıntısı yaşayan var mı aranızda kalbim adeta yerinden fırlayacak gibi
Ya kızlar lütfen cevap yazın bana sarı akıntım var bide ishalim bunun bi zararı olur mu lütfen yardımcı olun bana
hmmm seninkide benimki gibi demekki bende 9 yıldır oturarak çalışıyorum, doktor kan akışının normal oldugunu ama çıkarken yavaşladığını ondan şiştiğini söylüo, ama ayak şişmesi gerçekten zormuş, eger sende benim gibi uzun yıllardır oturarak çalışıosan dikkat et cnm bende bel düzleşmeside çıktı.. oda hamilelikte çok daha belirginleşti canımı yakıo artık
ben gecen hafta gıttım 40 mm idi 45 den küçükse yapamam dedı 26 sına gun verdı gec mı gelişio benımkı acaba :26::26: normalde satım senden bı hafta önce görunuyo
çok geçmiş olsun zaman bel ağrısıda olmuyo değil aba çalışmaktan başkada şanzımız yok malesef
inşallah öyledır canım dr normal dedı ama 26 sı bı gelse de yqptırsam su testibelki bir kaç gün geç döllenmiştir stres yapma canım
bendede ara ara çarpıntı oluyor.özellikle biraz ayakta kalınca.
bende geçen hafta ishaldim ve sarı akıntım devam ediyor,gebelikle ilgili bir zararı olmadı canım.
Kizlar cok onemli bisey sorcam. Cok koyu kivamli yesil yapiskan bi akinti gordum iccamasirimda simdi. Bu ne?
Bilen var mi? Kontrolum cuma gunu.
cinsiyetlerini bilmiyoruz ama yinede isim düşünen varmı kız olursa bunu koycam erkek olursa bunu koycam diye
kızlar cinsiyet tahimini ile ilgili bir topik, belki ilginizi çekebilir, ilginç geldi de denemeye üşeniyorumdoktoru tahmin yapanlar uygulayabilirler belki :111:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...insiyet-uzerine-dogruluk-payi-cok-yuksek.html
İyi günler arkadaşlarrr
Sonunda işten çıktım. Güzel bir dinlenme süreci beni bekliyor. Üstümden yük kalktı sanki ya
Erkek olursa melih , kiz olursa zehra düşünüyoruzcinsiyetlerini bilmiyoruz ama yinede isim düşünen varmı kız olursa bunu koycam erkek olursa bunu koycam diye
Hehehe cok hosuma gitti be hallerdeyiz.hazir sutle olursa deneyeyim ama paylasmamislar onukızlar cinsiyet tahimini ile ilgili bir topik, belki ilginizi çekebilir, ilginç geldi de denemeye üşeniyorumdoktoru tahmin yapanlar uygulayabilirler belki :111:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...insiyet-uzerine-dogruluk-payi-cok-yuksek.html
inşallah öyledır canım dr normal dedı ama 26 sı bı gelse de yqptırsam su testi
hayırlı olsun
darısı bana mı desem nur0993
bana da bugün tayin yazın her an çıkabilir hazırlan dediler
bende gidemem dedim "sormuyorum" dedi müdür
sanırım bende bırakmak zorunda kalacağım
cinsiyetlerini bilmiyoruz ama yinede isim düşünen varmı kız olursa bunu koycam erkek olursa bunu koycam diye
canım ben de öyleyim.mide bulantılarım yeni başladı birlkaç gündür bu normal midir acaba? korkuyorum biraz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?