2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
aa ne güzel bir haber, tebrikler.

benim ilk haftalarda olmuştu, şimdi öyle bir şişliğim yok, bol su iç ve tuzu kes.

ne gezeeerrr

tuzu kesmek imkansız gibi mide buluntasına iyi gelecek tuzlu çubuk tuzlu ayran tuzlu hıyar biz şimdilik ayrılmaz bir bütünüz ilerleyen zamanlar için belki aramıza bir mesafa koyabiliz ama şimdilik anca beraber kanca beraber kim korkar şişmekten yeterki mide bulantırı uzak olsun benden:)

hmmm seninkide benimki gibi demekki bende 9 yıldır oturarak çalışıyorum, doktor kan akışının normal oldugunu ama çıkarken yavaşladığını ondan şiştiğini söylüo, ama ayak şişmesi gerçekten zormuş, eger sende benim gibi uzun yıllardır oturarak çalışıosan dikkat et cnm bende bel düzleşmeside çıktı.. oda hamilelikte çok daha belirginleşti canımı yakıo artık

Slm mart anneleri acaba kalp çarpıntısı yaşayan var mı aranızda kalbim adeta yerinden fırlayacak gibi

bendede ara ara çarpıntı oluyor.özellikle biraz ayakta kalınca.

Ya kızlar lütfen cevap yazın bana sarı akıntım var bide ishalim bunun bi zararı olur mu lütfen yardımcı olun bana

bende geçen hafta ishaldim ve sarı akıntım devam ediyor,gebelikle ilgili bir zararı olmadı canım.

çok geçmiş olsun zaman bel ağrısıda olmuyo değil aba çalışmaktan başkada şanzımız yok malesef

açık renkli akıntı, bel ağrısı,el- ayak şişmesi bende de oluyor arkadaşlar. inş benim dktor bebege küçük demez de bidaha bidaha gitmek zorunda kalmam işim hallolur yarın...

Kizlar cok onemli bisey sorcam. Cok koyu kivamli yesil yapiskan bi akinti gordum iccamasirimda simdi. Bu ne?
Bilen var mi? Kontrolum cuma gunu.

enfeksiyon olabilir canım bendede olmuştu bende idrar tahlili yaptır, hastane yakınsa bence ıhmal etme cok mu evhamlı oldu ne

ptesi kontrolde 11+5 olucam sizce cinsiyeti öğrenme şansım var mı:))
kız ya da erkek fark etmez ama kızım olursa birçok şeyi ablasından hazır yani
gerçi benim doktorun ultrasonu üretilen ilk ultrason galibagörebileceğinden şüpheliyim

İyi günler arkadaşlarrr

Sonunda işten çıktım. Güzel bir dinlenme süreci beni bekliyor. Üstümden yük kalktı sanki ya

hayırlı olsun
darısı bana mı desem nur0993
bana da bugün tayin yazın her an çıkabilir hazırlan dediler
bende gidemem dedim "sormuyorum" dedi müdür
sanırım bende bırakmak zorunda kalacağım

cinsiyetlerini bilmiyoruz ama yinede isim düşünen varmı kız olursa bunu koycam erkek olursa bunu koycam diye
Erkek olursa melih , kiz olursa zehra düşünüyoruz
Hehehe cok hosuma gitti be hallerdeyiz.hazir sutle olursa deneyeyim ama paylasmamislar onu
inşallah öyledır canım dr normal dedı ama 26 sı bı gelse de yqptırsam su testi

Benimkide 29 na .cok ozledim ben ya ne halde cok merak ediyorum doktor degistigim icinde erkende gidemiyorum yoksa yarin giderdim bende .

cinsiyetlerini bilmiyoruz ama yinede isim düşünen varmı kız olursa bunu koycam erkek olursa bunu koycam diye

benim ikinci hamileliğim nedense sadece erkek belli kızı hiç düşünmedik bile :) sanırım bir tane kızım var zaten
mustafa yağız istiyorum ben mustafa garantı eşim istiyo onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…