Benimde ayni bulantilarim yeni yeni basladi.icim cok fena.cikarmiyorum ama hep midem agzimda..bizdede boyle olacak demek ki...
Benim bugün hafif sanki bulanti .kizlar alabalık yemek faydalimidir hamileyken .bursa onu kasarli yapan bir yer oraya gitmeyi dusunuyoruz.evde kokuyor diye yapamiyorum.baska balik yapmiyotlar irda sade alabalik
Benim bugün hafif sanki bulanti .kizlar alabalık yemek faydalimidir hamileyken .bursa onu kasarli yapan bir yer oraya gitmeyi dusunuyoruz.evde kokuyor diye yapamiyorum.baska balik yapmiyotlar irda sade alabalik
cinsiyetlerini bilmiyoruz ama yinede isim düşünen varmı kız olursa bunu koycam erkek olursa bunu koycam diye
kızlar bende salı günü gittim doktora öğünden beri girip yazamadım oğlum çok hastaydı 4 gündür süren inatçı ateşimizi yendik bugün çok şükür bende payaşayım sizinle istedim. ense ölçümleri yapıldı kan alındı sonuçları haftaya çıkacak .ultrasonda bakarken bizim minik bir zıpladı eşimle oğluşum ona bakıyorlardı nasıl sevindi oğlum çok güldü ya. cinsiyetini öğrenemedik ayaklarını smsıkı kapatmıştı çünkü ultrason 4 boyutluydu ama nasip olmadı 1 ay sonraya inşallah
çok geçmiş olsun cnm bizimde ööle bi anımız oldu eşim ulrtason ekranına bakarken hani nerde nerde die birden elini aldırdı :) ömrüm boyunca unutamıcam güzel bi anı oldu.. bende ikili tarama yaptrdım umarım sonuçlarımız güzel çıkar
Canim sen nerde calisiyorsun .su durumsa tasinma zor olur
sağolasın canım. hakkımızda hayırlısını versin rabbim inşallah güzel çıkar herkesin sonuçları
benim % 70 kızım olcak cnm inş. ismi lina olcak ama erkek olsaydıda derda koyucaktık :)
kızlar bende salı günü gittim doktora öğünden beri girip yazamadım oğlum çok hastaydı 4 gündür süren inatçı ateşimizi yendik bugün çok şükür bende payaşayım sizinle istedim. ense ölçümleri yapıldı kan alındı sonuçları haftaya çıkacak .ultrasonda bakarken bizim minik bir zıpladı eşimle oğluşum ona bakıyorlardı nasıl sevindi oğlum çok güldü ya. cinsiyetini öğrenemedik ayaklarını smsıkı kapatmıştı çünkü ultrason 4 boyutluydu ama nasip olmadı 1 ay sonraya inşallah
çok geçmiş olsun cnm bizimde ööle bi anımız oldu eşim ulrtason ekranına bakarken hani nerde nerde die birden elini aldırdı :) ömrüm boyunca unutamıcam güzel bi anı oldu.. bende ikili tarama yaptrdım umarım sonuçlarımız güzel çıkar
benimde aklımda hep kız olursa mina var ama erkek için hiçbişey düşünmedim. içimden sanki hep kız olacakmış gibi geliyor ama bilemiyorum tabi hayırlısı
ne güzel anılarınız olmuş ya maşallahhhbende bebeğim ne durumda çok merak ediyorum. keşke her an görebilme şansımız olsaydı ne yapıyor diye izlerdik kerataları
Aksam dneyecem evdeyken tiksindim yiyemedim belki dışarıda cazip gelir diye deneyelim dedim.Ben yazin sadece alabalik yerim ve cok da severim simdi yiyemiorum o ayriben faydali diye biliorum
Anlanlari ne canım hic duymadim bu isimleribenim % 70 kızım olcak cnm inş. ismi lina olcak ama erkek olsaydıda derda koyucaktık :)
Ay ne guzel sende görmüşsun .o halleru cok tatli oluyor ekrana sigiyorlar ya sonrasi yarim yarim olacak.belki kizdir sakladigina gore :)kızlar bende salı günü gittim doktora öğünden beri girip yazamadım oğlum çok hastaydı 4 gündür süren inatçı ateşimizi yendik bugün çok şükür bende payaşayım sizinle istedim. ense ölçümleri yapıldı kan alındı sonuçları haftaya çıkacak .ultrasonda bakarken bizim minik bir zıpladı eşimle oğluşum ona bakıyorlardı nasıl sevindi oğlum çok güldü ya. cinsiyetini öğrenemedik ayaklarını smsıkı kapatmıştı çünkü ultrason 4 boyutluydu ama nasip olmadı 1 ay sonraya inşallah
canım zaten eşim burada çalışıyor
ben tayini kabul edersem eşim işi bırakmak zorunda kalacak
benm bırakmam daha mantıklı
zaten sevmeden istemeyerek yapıyorum bu işi
ki benm için bunların hiç önemi yok çok zoruma giden bir cümle kurdu müdür hiç bişeyin önemi olmadığını anladım
biz burda 3 kişi çalışıyoruz
"bana orda X yeter, sen olmasan da olur" dedi.
ben 2 yıldır gece gündüz dinlemeden bunların kahrını çekiyorum çok zoruma gitti diğer 2 kişi yokkende ben burdaydım 1 yıl tek başıma idare etmiştim madem fazlaydı niye onları aldın
bişe sööliyim mi beni gören herkes erkek dedi hatta eşimde bende önce sağlıklı sonra kız olmasını o kdr diledikki herkes kesin oğlun olcak dedi,allah bilir dedim ve ben kız hissettim,evet kesin diil belki ama %70 de büyük olasılık yaaa:))
canım zaten eşim burada çalışıyor
ben tayini kabul edersem eşim işi bırakmak zorunda kalacak
benm bırakmam daha mantıklı
zaten sevmeden istemeyerek yapıyorum bu işi
ki benm için bunların hiç önemi yok çok zoruma giden bir cümle kurdu müdür hiç bişeyin önemi olmadığını anladım
biz burda 3 kişi çalışıyoruz
"bana orda X yeter, sen olmasan da olur" dedi.
ben 2 yıldır gece gündüz dinlemeden bunların kahrını çekiyorum çok zoruma gitti diğer 2 kişi yokkende ben burdaydım 1 yıl tek başıma idare etmiştim madem fazlaydı niye onları aldın
Aksam dneyecem evdeyken tiksindim yiyemedim belki dışarıda cazip gelir diye deneyelim dedim.
Anlanlari ne canım hic duymadim bu isimleri
Ay ne guzel sende görmüşsun .o halleru cok tatli oluyor ekrana sigiyorlar ya sonrasi yarim yarim olacak.belki kizdir sakladigina gore :)
Zaten canim cok calisan hic görünmez bu hep böyledir.eger onlar talep edersee cik etmezlerse bir sure daha idare et canicanim.
bişe sööliyim mi beni gören herkes erkek dedi hatta eşimde bende önce sağlıklı sonra kız olmasını o kdr diledikki herkes kesin oğlun olcak dedi,allah bilir dedim ve ben kız hissettim,evet kesin diil belki ama %70 de büyük olasılık yaaa:))
canım senin çalıştığın işte tayin zorunlu mu, yada tayini kabul etmezsen işten ayrılmak zorunda mısın?
boşver sen kimseyi kafana takma, moralini bozmalarına izin verme olur mu?
hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım
oğlumda yüzde seksen kız demişti doktor 5 aylıkken öğrendik cinsiyetini. hatta komşumda sen ona güvenme benim oğlumada yüzde doksan kız dedi doktor demişti bana. inşallah gönlünden geçen olur ama inanın doğduktan sonra cinsiyeti hiç farketmiyo canınızdan bir parça doğuyo çünkü
tam olarak bilmiyorum zorunlu mu devlet işi ama biz taşerondayız
şunu biliyorum
gitmezsen zaten onlar seni çıkarıyor
üzülmemeye çalışıyorum ama olmuyor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?