cinsiyetlerini bilmiyoruz ama yinede isim düşünen varmı kız olursa bunu koycam erkek olursa bunu koycam diye
merhaba kızlar bende an test yaptırcam tam 12haftalık olcaz ya meraktan çatlıyorum inşallah doktor cinsiyet tahmini yapar
bazı doktorla söylüo bazıları nedense söölemio umarım minik bebeğin kendini gösterir, doktorsa sööler
ben doktruma sordum ne zaman belli olur dedim 12.haftada tahmin ederim benzetirim ama net 15.hafta dedi bizde işte ikili testi bekliyoruz bian önce zaman gelsede bebeğimi görsem çok özledim onu
evt bende 12 haftamda gittim, inş. Doğru tahmindir ne diyim :)
ve umarım seninde bebişin sağlıklıdır.
inş canım senn tahmin ettimi kız erkek hangisine benzetti :) benzettikleri doğru çıkyomuş diyolar
Merhaba canım bende senin durumundayim maalesef. Yaklaşık 3 haftadır bu durumdayım, kesenin çevresi neredeyse tamamen kanama ile kapli ve korkuyorum bebeğim beni bırakacak diye. Ama şimdiye kadar şükürler olsun ki bebeğim yaşamayı seçti. Inşallah en kisa surede tehlikeli dönemi atlatiriz canım. Sen kaç haftaliksin canım. Ben 10+3 teyim
AYYY canım benim de korkum büyümemiş olması inş geçmiştir 4-4.5 cm i bebegim. ben de yarın akşam 4 te gidicem. donunce paylaşırım olanları sizinle :)ben gecen hafta gıttım 40 mm idi 45 den küçükse yapamam dedı 26 sına gun verdı gec mı gelişio benımkı acaba :26::26: normalde satım senden bı hafta önce görunuyo
Merhaba kızlar uykulu gözlerle geldim aranızaaa yine mide bulantılarım artık yerini ekşime ve yanmaya bırakıyor inşallah onlarda geçer bir an önce de rahatlarız bir de ben çok uyuyorum yaaaaasizler nasılsınız bugün
merabaMerhaba kızlar uykulu gözlerle geldim aranızaaa yine mide bulantılarım artık yerini ekşime ve yanmaya bırakıyor inşallah onlarda geçer bir an önce de rahatlarız bir de ben çok uyuyorum yaaaaasizler nasılsınız bugün
Kusura bakma yeni gördüm mesajını ben de 10+4 üm bugün aynınız yani. Doktorun neden olabileceğini söyledi mi
ay hadi hayırlısı çok sevndim
inşallah sende ysmn46da bebişlerinizi sağsalim alırsınız kucaklarınıza hiç problem yaşamadan Rabbim yardımcınız olsunnn
saol cnm darısı başına rabbim seninde gönlünden ne geçiosa hayırlısıyla onu nasip etsin inş.
benim öğrenmeme daha cook var gibi geliyor. hem bebek göstermicek hem de doktorum emin olmadan söylemicek gibi geliyor. inşallah yanılırım :)inş cnm saol rabbim inş sağlıklı gönlümüzdn geçen bebişlerimizi nasip eder bnm daha 2 haftam var öğrenmeye oda tahmini :)
cinsiyetlerini bilmiyoruz ama yinede isim düşünen varmı kız olursa bunu koycam erkek olursa bunu koycam diye
ahahaha yok artık çok güldüm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?