bende senle aynı haftadayım cnm bnde öleyim ağzımın hç tadı yok işte olmasam bnde uyurum akşamları erkenden yatıorum eşim şikayet edio dayanamıorum diorum napim şirkette de zaman geçmio pofff 9+3 üm bn senn ne kadarlık canım
Biz daha 8+5iz canım yaa siz büyüksünüz bizden minişlerim durmadan uyutuyor beni bir de sancım vardı dr.a gittim geçen gün progestanı günde 600mg çıkardı hepten kaydı şaftım şirkette pc başında düşcek nerdeyse kafambende senle aynı haftadayım cnm bnde öleyim ağzımın hç tadı yok işte olmasam bnde uyurum akşamları erkenden yatıorum eşim şikayet edio dayanamıorum diorum napim şirkette de zaman geçmio pofff 9+3 üm bn senn ne kadarlık canım
ayy hemde nasıl ne alarm duyuyorum ne bişey sabah aç kalmıyım diye adam kalkıp tost most bişey yapıo bana zavallım görevleri değiştik bebişlerin sayesinde yüzünü gören cennetlik deyip duruyormeraba
bendensin bende çok uyuyorum hala geçmedi niyeyse ama mide bulantısı geçti çok şükür arada yanıyo sadece dr uma sordum gaviskon kullanabilirmişim idare ediyoz işte
inş cnm saol rabbim inş sağlıklı gönlümüzdn geçen bebişlerimizi nasip eder bnm daha 2 haftam var öğrenmeye oda tahmini :)
dua et ve yat canımcım bol bol ayaklarının altına yastık koy ama bir de ananas ve salep öneriyorum bebişin sımsıkı tutunsun anneciğine inşallahhhhÇok teşekkürler herşeyler Allah'tan şu an yapmaktan başka yapılabilecek bişey yok maalesef
ay benimki de öyle 2.keseyi görmüş emin olmadığı için söylememiş kalp atışlarını görmüş ne olur ne olmaz diye söylememiş herhalde doğumda da saklayacakbenim öğrenmeme daha cook var gibi geliyor. hem bebek göstermicek hem de doktorum emin olmadan söylemicek gibi geliyor. inşallah yanılırım :)
olsun hemencik geçio inan, ben sanki daha yeni öğrendim hamiş oldugumu bi baktım 12. haftadayım ne zmn geçti anlamadım
12.hafta da gelecek bebişlerimizi de kucağımıza alacağız hatta 20sene sonra zaman nasıl akıp geçti diye konuşmalar yapıp çocuklarımızı üniversiteye falan göndereceğiz anammm ne kadara uzağa gittimmm bir kucağımıza alaydık önce
ayy dur ya o kdr uzağa gitme bebişlerimizi bi kucağımıza alalım sağlıcakla bi sevelim, umarım hayırlısıyla doğumlarımızı yapar yine burdan yazışır bugunleri yad ederiz
Ay inşallahhh sağlıkla hayırla alırız kucaklarımıza minnaklarımızı o günleri de görürüz inşallahhhhhh
şu 3ayı bitirebilsek sağsalim o da gelir Allahımın izniyle diye umut ediyorum ama
inş. ya benim bitmek üzere çok şkr bi sıkıntım olmamıştı ama şimdilerde bel ağrısı ve midede yanma ve ekşimem çok oluyo..
uff zaman hiç gecmıo dı mı gdınce de çok kısacık suruyo bebısı gorebıldıımız an bana çok kısa gelıo ewe ultrason aletı alasım varErkek olursa melih , kiz olursa zehra düşünüyoruz
Hehehe cok hosuma gitti be hallerdeyiz.hazir sutle olursa deneyeyim ama paylasmamislar onu
Benimkide 29 na .cok ozledim ben ya ne halde cok merak ediyorum doktor degistigim icinde erkende gidemiyorum yoksa yarin giderdim bende .
uff zaman hiç gecmıo dı mı gdınce de çok kısacık suruyo bebısı gorebıldıımız an bana çok kısa gelıo ewe ultrason aletı alasım var
buyumustur canım merak etme bıde sey duydum bı hemsıre arkadasımdan buyume oranı hep aynı olmazmıs bazen yavas buyurmus bazen hızlı bugun aradım arkımı o soyledı bende bıraz rahatladım yanı gecen cuma gıttım kontrole 40mm imiş bakalım pazartesı kaç olucakAYYY canım benim de korkum büyümemiş olması inş geçmiştir 4-4.5 cm i bebegim. ben de yarın akşam 4 te gidicem. donunce paylaşırım olanları sizinle :)
hehe benimde öyle her hafta bi bahane bulup muhakkak gidiyorum şimdilik bakalım ilerde nolcak
bende aynıyım valla artık bahane bulamıom ıkılı testten sora ayda bır caaarıyolar
cok sık gıtmenızı tavsıye etmem ,ultrasonun uzun surelı etkılerı hala bılınmıyor ne gerek var mınıslerımıze ısın gondermeyeben mumkun olsa bı dogurmaya gıdecegım ama belırtısızlıkten korkuyorum yıne 6 hafta dayandım ılk kontrolden bu yana bı harekete baslasın rahatlıcam .amerıkada sadece 3 kere ultrason var 12-20-32 haftalarda sanırım ıyı bısı olsa onlar bızden daha cok kullanırdı muhakkak :))yandık deseneneyse demokraside çareler tükenmez buluruz bişeyler biz bak fikir üretirsen muhakkak bilgilendir bizi de işe yarar
ıyı aksamlarrkızlar herkese iyi akşamlar minnoşlara iyi bakınnnnnn yarın görüşmek üzeree
tamam muhakkak söylerım şimdilik bı sure kasıklarım ağırıyo dıye gıtcem çok ağrıyo falan dıye ıkılıden sonra ilerde de başka ağrılar buluruz heraqlde 1 ay bebeımı görmeden dayanamam kııııyandık deseneneyse demokraside çareler tükenmez buluruz bişeyler biz bak fikir üretirsen muhakkak bilgilendir bizi de işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?