2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

merhaba, benim mide bulantım hiç olmamıştı ama malesef artık bende de yanma ve ekşime var hemde çok kötüüüüüüüüüü

Biz daha 8+5iz canım yaa siz büyüksünüz bizden minişlerim durmadan uyutuyor beni bir de sancım vardı dr.a gittim geçen gün progestanı günde 600mg çıkardı hepten kaydı şaftım şirkette pc başında düşcek nerdeyse kafam
akşam sofra bile toplayamıyorum ki çok halsizim yaa sen nasılsın bu konuda sabah yorgunluktan dinleneyim biraz diye geç kaldık işe
meraba
bendensin bende çok uyuyorum hala geçmedi niyeyse ama mide bulantısı geçti çok şükür arada yanıyo sadece dr uma sordum gaviskon kullanabilirmişim idare ediyoz işte
ayy hemde nasıl ne alarm duyuyorum ne bişey sabah aç kalmıyım diye adam kalkıp tost most bişey yapıo bana zavallım görevleri değiştik bebişlerin sayesinde yüzünü gören cennetlik deyip duruyor
napcaz böyle bilmiyorum inşallah geçer 3.aydan sonra da rahatlarız

Çok teşekkürler herşeyler Allah'tan şu an yapmaktan başka yapılabilecek bişey yok maalesef
dua et ve yat canımcım bol bol ayaklarının altına yastık koy ama bir de ananas ve salep öneriyorum bebişin sımsıkı tutunsun anneciğine inşallahhhh
benim öğrenmeme daha cook var gibi geliyor. hem bebek göstermicek hem de doktorum emin olmadan söylemicek gibi geliyor. inşallah yanılırım :)
ay benimki de öyle 2.keseyi görmüş emin olmadığı için söylememiş kalp atışlarını görmüş ne olur ne olmaz diye söylememiş herhalde doğumda da saklayacak

olsun hemencik geçio inan, ben sanki daha yeni öğrendim hamiş oldugumu bi baktım 12. haftadayım ne zmn geçti anlamadım

12.hafta da gelecek bebişlerimizi de kucağımıza alacağız hatta 20sene sonra zaman nasıl akıp geçti diye konuşmalar yapıp çocuklarımızı üniversiteye falan göndereceğiz anammm ne kadara uzağa gittimmm bir kucağımıza alaydık önce

ayy dur ya o kdr uzağa gitme bebişlerimizi bi kucağımıza alalım sağlıcakla bi sevelim, umarım hayırlısıyla doğumlarımızı yapar yine burdan yazışır bugunleri yad ederiz

ayy dur ya o kdr uzağa gitme bebişlerimizi bi kucağımıza alalım sağlıcakla bi sevelim, umarım hayırlısıyla doğumlarımızı yapar yine burdan yazışır bugunleri yad ederiz

Ay inşallahhh sağlıkla hayırla alırız kucaklarımıza minnaklarımızı o günleri de görürüz inşallahhhhhh
şu 3ayı bitirebilsek sağsalim o da gelir Allahımın izniyle diye umut ediyorum ama

Ay inşallahhh sağlıkla hayırla alırız kucaklarımıza minnaklarımızı o günleri de görürüz inşallahhhhhh
şu 3ayı bitirebilsek sağsalim o da gelir Allahımın izniyle diye umut ediyorum ama

inş. ya benim bitmek üzere çok şkr bi sıkıntım olmamıştı ama şimdilerde bel ağrısı ve midede yanma ve ekşimem çok oluyo..

inş. ya benim bitmek üzere çok şkr bi sıkıntım olmamıştı ama şimdilerde bel ağrısı ve midede yanma ve ekşimem çok oluyo..

ya benim çok ilginçtir herşey erken başlıyor 5.haftada başladı bulantılarım şimdi hafifledi bende de mide de yanma ve ekşimem oluyor arada acep ikiz olduğundan mı diye düşünüyorum ama bakalım inşallah bunlarda geçecek

uff zaman hiç gecmıo dı mı gdınce de çok kısacık suruyo bebısı gorebıldıımız an bana çok kısa gelıo ewe ultrason aletı alasım var

AYYY canım benim de korkum büyümemiş olması inş geçmiştir 4-4.5 cm i bebegim. ben de yarın akşam 4 te gidicem. donunce paylaşırım olanları sizinle :)
buyumustur canım merak etme bıde sey duydum bı hemsıre arkadasımdan buyume oranı hep aynı olmazmıs bazen yavas buyurmus bazen hızlı bugun aradım arkımı o soyledı bende bıraz rahatladım yanı gecen cuma gıttım kontrole 40mm imiş bakalım pazartesı kaç olucak

okuldan arkadas cagırdı baska bı arkadasa gıttık mamaları goturdum valla karnım sıstı.3 hamıle oturduk bırı benle bır bırı 7 aylık muhabbet tabıkı cocuklar

yandık desene neyse demokraside çareler tükenmez buluruz bişeyler biz bak fikir üretirsen muhakkak bilgilendir bizi de işe yarar
cok sık gıtmenızı tavsıye etmem ,ultrasonun uzun surelı etkılerı hala bılınmıyor ne gerek var mınıslerımıze ısın gondermeyeben mumkun olsa bı dogurmaya gıdecegım ama belırtısızlıkten korkuyorum yıne 6 hafta dayandım ılk kontrolden bu yana bı harekete baslasın rahatlıcam .amerıkada sadece 3 kere ultrason var 12-20-32 haftalarda sanırım ıyı bısı olsa onlar bızden daha cok kullanırdı muhakkak :))

yandık desene neyse demokraside çareler tükenmez buluruz bişeyler biz bak fikir üretirsen muhakkak bilgilendir bizi de işe yarar
tamam muhakkak söylerım şimdilik bı sure kasıklarım ağırıyo dıye gıtcem çok ağrıyo falan dıye ıkılıden sonra ilerde de başka ağrılar buluruz heraqlde 1 ay bebeımı görmeden dayanamam kıııı

bugun daha fazla dayanamayıp mınıgımı görmeye gıttım kollarını nasılda oynatıyodu annesının kuzusu 2.5 cm olmuş daha ben hesaplamada 9+4 çıkıyo ultrasonda 9+1 cıktı o kafama takıldı kızlar bıde 20 gun once 10.2 mm imiş şimdi ise 25.0mm olmuş doktor normal dedı ama oncekı doktorum degıldı abııı sızce ultrasonda nıye gerıde cıktı kızlar??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…