2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ultrason sanıyede 20bın Hz üzerinde bizim kulağımızın duyamayacağı frekanstaki ses dalgalarıdır emınım su anda karsısında oturduğumuz bilgisayardan yayılan radyoaktıf dalgalar daha çok zarar verıyordur bebeklerımızee hatta herhangı bır elektrıklı aletten yayılan elektromanyetik dalgalar bıle ses dalgalarından daha çok zarar verıyodur

ılk uc ay ultrason olcumlerı adet tarıhınıze gore farklı cıkabılıyor cok normalsız adete gore bebegın yasını hesaplıyorsunuz dr boyutuna gore ama bebegınız adet tarıhınızde yoktu yanı daha gerıden gelmesı cok normal

sesın dısında mutlaka ısı ve ısıkta gonderıyorudr yada hıc bısı gondermesın farketmez sonucta ıcımızdekı bırseyı gosteren bır teknolojı!! yan etkısız olması mantıksız bence.

ewet aslında doğru böle düşününceee

evet bende bu yazıyı okudum ve denedim bugün çok daha iyiyim deneyin arkadaşlar

kızlaaaaaarrr çok mutluyum

bugün ikili test için doktora gittik herşey yolundaymış bebeğim 51mm olmuş maaşallah yavruma baş aşağı duruyordu hatta hem başaşağı hem ağzı aşağıydı korktum önce doktora dedim rahat mıdır öyle diyee doktor korkma o öyle durmak istediği için duruyor dedi güldü hatta banaa
ama çok tembel bebeğim çok az kıpırdadı doktor git çikolata ye su iç gez gel dedi yaptım yine keyfini bozmadı en son ellerini başına attı kıpırdamadı el ense yattı bi ara iyice gerindi göbüşünü gösterdi cinsiyet tahmini istemedim zaten o da yapmadı haftaya sonuçları alacağım göz çukurunu burun kemiğini midesini vs gösterdi herşey yolunda dedi Rabbime şükürler olsun 11+3 teyim ultrasonda 11+6 çıktı
kaç gündür gergindim içim öyle rahatladı ki anlatamadım hareketlerine kahkahalarla güldükçe görüntü gitti
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel şeyleri
dualarım sizlerle öpüyorum hepinizi güzel anneler

Canim merak etme bana da doktorum ayni yorumu yapti. Haftasindan geri demedi sadece hersey normal dedi ve kalbini dinletti ve bu icimi rahatlatmaya yetti. Ama benimki de seninkiyle ayni olculerde. Kafana takma derim...

sesın dısında mutlaka ısı ve ısıkta gonderıyorudr yada hıc bısı gondermesın farketmez sonucta ıcımızdekı bırseyı gosteren bır teknolojı!! yan etkısız olması mantıksız bence.

tatlım yan etkı kısmınına mantıksız demene anlam veremedım açıkçası çunku ben yan etkısı yok tertemız demedım ben diğer zararlı etkenlerle ultrason arasında karşılastırma yaptım yanı daha açık anlatayım anlaşılmadıysa ultrason diğerlerının yanında çok masum kalıo ayrıca sen benim bekleyişimi ve kayıplarımı bı bılsen yada benım yerımde olsan heralde demın dedııım gıbı eve ultrason bağlatırsın kı ımkanım olsa bağlatırım yanıııııı

Kusura bakma yeni gördüm mesajını ben de 10+4 üm bugün aynınız yani. Doktorun neden olabileceğini söyledi mi

neden olabileceğine dair bişey söylemedi canım. her hamile için ilk 3 ay risklidir ve sende de şuan bu tehlike mevcut dedi. ilk kanamayı gördüğü zaman doktorum hiç umutlu değildi. her an herşey olabilir hazırlıklı ol ve kendini çok yıpratma demişti. en son 10 gün önce gittiğimde ise renkli doppler ile baktı ve kanamamın şuanda aktif olmadığını ve tehlikenin azaldığını söylemişti. ama yine de kendini korumaya ve yormamaya çalış demişti. pazartesi tekrar kontrole gidicem, ağrılarım falan geçti sayılır. bebeğimin iyi olduğunu ve beni bırakmadığını düşünmek istiyorum. inşallah seninde, benimde öyledir canım. Allah bebişlerimizi sağ salim bize bağışlasın inşallah

inşallah sende ysmn46da bebişlerinizi sağsalim alırsınız kucaklarınıza hiç problem yaşamadan Rabbim yardımcınız olsunnn

çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebişlerimize

maşallahhh canım darısı bizlere inşallahhhh

benimde elimden gelse eve ultrason cihazı aliyim her an göreyim istiyorum bebişimi yada göbeğimiz şeffaf olsaydı da içerisini görebilseydik keşke ne güzel olurdu dimi

yhaa canım benımkı de ole cıkıo en son gıttıgımde buranın hesabına göre 11+4 ıdım ama ultrason 10+6 ölçtü yanı 4 gun gerıde ölçtu hemde bebiş küçük dedı sanırım aletlerde yanılma payı var çunku ben yumurta tarıhımı kedınlıkle bılıorum 10 hazırandı 11 hazıranda dollenmıs olsa buranın hesabına uyuyo ama ultrasonlara uymuo nedense

o çok öenmli bir durum değil, bebeğinin gelişimi ya da döllenme günü ile alakalı bir duurm. şöyle söyleyeyim sat hesabıyla ultrason hesabı bazen önde ya da geride gidebilir, bu her hamilenin başına gelen ya da gelebileceği bir duurm, gayet normal yani, benim bebişim de döllenme zamanından büüyk görünüyor mesela, ama sat' a göre de küçük. normal şeyler bunlar.

dımı yhaaa ne kadarda güzel olurdu öyle bişiy olsa onu da yapar bizim çılgın bılım insanlarımız :126: aHHH İNŞALLAH sağlıklı bi şekılde alırız kucalarımıza bebişleriiii

canımm yhaaaa ç ok mutlu oldum senın adına darısı benım de başıma inşallahhhh ben gıtttııımde bebıs hiç durmuyodu sureklı pozısyonunu değiştirdiii elllerını bacaklarını sallıyodu ayyyyy çok özledım onu napıo kımbılır

Yarin da ins ben gorurum yavrimi kipir kipir :))) kizlar yaaa ben yemekten snra bildiginiz davul oluyorum kipirsayamiorum. Oyle cok da yemiyorum ama

hımm lina güzelmiş anlamı ama diğerini araştır derim canım normalde kulağa güzel geliyor,ilk etapta ben acaba kürtçe bir isimmi diye düşündüm ikisinide ,mesela berre adı çok severim ama peygamber efendimiz kızlarından birinin adı berre imiş ,üvey kız ama ,adını zeynep diye değişştirmiş anlamı yokmuş çünkü .öbür dünyada çocuklarımız isimsiz çağrılırmış anlamsızsa onlarda bizden davacı olurmuş.hani niyetim islami bilgi vermek değil ama bu olayı çokk araştırdım o kadar yazı okudumki ,mesela deniz adını toprak adını nehir adını çok severim ama konmazmış diye koymadım,oğlumun adı mert mesela,ona uygun olarak aklıma hep melih yada mete giliyor meteyi eşim istemiyor bir arkadaşının ismi diye :)) sevmiyorda ,kızda zaten zehra güzel kadın temiz güzel yüzlü anlamları varmış .lina güzel ama tuttum bu ismi hurma
uff zaman hiç gecmıo dı mı gdınce de çok kısacık suruyo bebısı gorebıldıımız an bana çok kısa gelıo ewe ultrason aletı alasım var
aynen bende istiorum bir ultrason eve :)) aslında ailede doktor varda adanadalar yoksa onları kafaya alıp ultrasona hep girerdim :)
canım bebekler hergün 1 mm büyrlermiş ama bu bazen kol bazan bacak bazen kafa olarak büyüme ,seninki normal yani takılma ölçülere ileride ileri ble gider ölçümlerde benim oğlan 3 hafta öndeydi :))

bende yumurtlama günümde korunmasız oldu belki senle aynı gündür tam onu hatırlayamıyorum 11-12-yada 13 ama belki 13 olamaz tatile fgirecektik o gün valiz hazıradım sonrası olmadı zaten .hatta cumartesi kanamam oldu tekrar şaşırmıştım neden oldu diye

balığı bir güzel yedim midem bulanmadan ,sonra avm ye gittikk hamilelik bakayım dedim geniş pantolonlardan aldım biraz büyük ama gelecek aya göbek büyür diye aldım ,gezerken başım dönmeye başladı sanırım tansiyonum düştü apartopar çıkıp eve geldik ve sonuç midem bulanıyor açsamda toksamda bulanıyor (((umarım çıkarmam

bu arada doktora çatlak kremini sordum ELAINEE diye bi çatlak yağı tavsiye etti aranızda duyan var mı? fikirlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…