- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Benim arkadasima doktorum bepanten in catlak kremini onermis. Bir arkadasim da gecen sene Palmer's cocoa butter kullandi sifir catlak diyor
rahatlattınız benı artık takılmıorum buyuk mu kucukmu dıyehımm lina güzelmiş anlamı ama diğerini araştır derim canım normalde kulağa güzel geliyor,ilk etapta ben acaba kürtçe bir isimmi diye düşündüm ikisinide ,mesela berre adı çok severim ama peygamber efendimiz kızlarından birinin adı berre imiş ,üvey kız ama ,adını zeynep diye değişştirmiş anlamı yokmuş çünkü .öbür dünyada çocuklarımız isimsiz çağrılırmış anlamsızsa onlarda bizden davacı olurmuş.hani niyetim islami bilgi vermek değil ama bu olayı çokk araştırdım o kadar yazı okudumki ,mesela deniz adını toprak adını nehir adını çok severim ama konmazmış diye koymadım,oğlumun adı mert mesela,ona uygun olarak aklıma hep melih yada mete giliyor meteyi eşim istemiyor bir arkadaşının ismi diye :)) sevmiyorda ,kızda zaten zehra güzel kadın temiz güzel yüzlü anlamları varmış .lina güzel ama tuttum bu ismi hurma
aynen bende istiorum bir ultrason eve :)) aslında ailede doktor varda adanadalar yoksa onları kafaya alıp ultrasona hep girerdim :)
canım bebekler hergün 1 mm büyrlermiş ama bu bazen kol bazan bacak bazen kafa olarak büyüme ,seninki normal yani takılma ölçülere ileride ileri ble gider ölçümlerde benim oğlan 3 hafta öndeydi :))
bende yumurtlama günümde korunmasız oldu belki senle aynı gündürtam onu hatırlayamıyorum 11-12-yada 13 ama belki 13 olamaz tatile fgirecektik o gün valiz hazıradım sonrası olmadı zaten .hatta cumartesi kanamam oldu tekrar şaşırmıştım neden oldu diye
İyi geceler kızlar bugün rutin kontroller için gittim doktora bebeğimizin kalbi Durmuş onu öğrendik ve düşük yaptırıp aldılar bana nasip olmadı size iyi yolculuklar allahım gönlünüze göre versin iyi bakın kendinize
kk da cinsiyet ile ilgili gezinirken bakın ne buldum. ilginç geldi
Kırmızı Lahana ile Cinsiyet Tahmini bir bütün kırmızı lahanayı küçük küçük dograyın bi kaba koyun
üstüne kaynamış 2 bardak su ilave edin ve 10 dk bekleyin
10 dk nın sonunda suyun rengi koyu mor yada mavi olmalıdır.bu renkler olmadıysa bi kac dk daha bekeltin.
sonra suyu plastik bardaga yarım bardak dökün,diger bardagada idrarınızı koyun.miktarları aynı olmalı resimdeki gibi
idrara lahana suyunu ilave edin bekleyin.suyun rengi mor olursa bebek kız,
kırmızı-pembe olursa bebek erkek.
ucuz bi yöntem denemekle bişi kaybetmezsinizz
onucları yazarsanızzz güvenirligini anlamış oluruz.
İyi geceler kızlar bugün rutin kontroller için gittim doktora bebeğimizin kalbi Durmuş onu öğrendik ve düşük yaptırıp aldılar bana nasip olmadı size iyi yolculuklar allahım gönlünüze göre versin iyi bakın kendinize
ben bunu denedim 5 haftalıkken pembe yani erkek çıktı ama bebeğin kesemdeki koınumuna bakan kız diyor:26:
ben bunu denedim 5 haftalıkken pembe yani erkek çıktı ama bebeğin kesemdeki koınumuna bakan kız diyor:26:
Günaydın kızlar midem çok kötü ekşime mi yanma mi anlayamadım bide bi yandan ishalim şimdi doktora gidecem dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?