2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Benim arkadasima doktorum bepanten in catlak kremini onermis. Bir arkadasim da gecen sene Palmer's cocoa butter kullandi sifir catlak diyor

Benim arkadasima doktorum bepanten in catlak kremini onermis. Bir arkadasim da gecen sene Palmer's cocoa butter kullandi sifir catlak diyor

canım çatlak olayı şansa kalmış,genetikte varsa istediğini sür oluyor ben neler neler kullandım dedim tamam çatlamıyacak 7.ayımda çatır çatır çatlamaya başladı .doktorum yapacak bşi yok yok dedi,ama sizler tabikide önlem alın mutlaka ben susam yağı kako yağı,britane çatlak kremi vardı adını unuttum ondan çok düzenli kullandım .çilek yağıda iyi geliyormuş gülben ergen onu kullanmış .
canım şu maden suyu olayı neden kızılay ? kalsiyum oranımı yüksek ,ben bir haftadır limon sıkıp içiyorumda kızılayı bulamamış beypazarı ve sırma ikisinden almış sırmada kalsiyum daha fazla .midemi rahatlatıyor akşam içince birde canım asitli bişeler içmek istiyor kola fanta gibi ama zararlı diye içemiyorum

rahatlattınız benı artık takılmıorum buyuk mu kucukmu dıyeahh saglıklı olsunlarda canım yhaaa başka ne ıstrerım yumurta gunumu kesın bılıom cunku 10 yumurta gunumdu 9 unda 11 ınde ilişki oldu sağolsun adam daha dokunmadı neymıs bebişe bşişiy olurmus ıkı hafta adam el surmedı daha Allahtan hamıle kaldım yanı yoksa gume gıtmıstık

Canim internette okumustum sanirim birine doktoru soylemisti. Digerleri soda diye geciyormuS ama kizilayinki hakiki maden suyuymus soyleyenin yalancisiyim

evet kızlar kızılayınki gerçek doğal maden suyu, diğerleri bildiğiniz suya gaz basılarak yapılan yapay sodalar, o yüzden mümkün olduğunca kızılay tüketin.

kk da cinsiyet ile ilgili gezinirken bakın ne buldum. ilginç geldi

Kırmızı Lahana ile Cinsiyet Tahmini bir bütün kırmızı lahanayı küçük küçük dograyın bi kaba koyun
üstüne kaynamış 2 bardak su ilave edin ve 10 dk bekleyin

10 dk nın sonunda suyun rengi koyu mor yada mavi olmalıdır.bu renkler olmadıysa bi kac dk daha bekeltin.
sonra suyu plastik bardaga yarım bardak dökün,diger bardagada idrarınızı koyun.miktarları aynı olmalı resimdeki gibi

idrara lahana suyunu ilave edin bekleyin.suyun rengi mor olursa bebek kız,
kırmızı-pembe olursa bebek erkek.

ucuz bi yöntem denemekle bişi kaybetmezsinizz
onucları yazarsanızzz güvenirligini anlamış oluruz.

sonunda çizelgeye girebildim teşekkürler simila.bu aralar geziyorum okulların açılmasına az kaldı tatile gidiyorum doktorun yogunlugundan dolayı randevu alamadım Allaha emanet küçük kuzum geldiğimde gidicem kızımı kucagımda gezdirdim gecenlerde ve o gün kahverengi lekelenmem oldu acile gittik doktor yoktu ebeler asırı ir kanama yoksa ilgilenmiyorlar bile neyse zorla bir ultrasona baktı kalp atısı var dedi rahatladım geldim agırlık tasımamam gerektiğinin çok farkındayım ama durmuyor 2.gebelikte hiç dikkat edemiyorum ilkinde çok dikkatliydim çatlak içinde 3 tüp lierac almıstım hala duruyor 2 tanesi onları kullanacagım 2 kg aldım bu arada depresyondayım 30 kg almıstım kızımda sonrasında verdim ama baya sarkmalar oldu kg konusuna aman dikkat!!!

Son düzenleme:
bugün bebeğimin kalp atışlarını duyduk bir ay sonrada ikili testimiz yapılacak

İyi geceler kızlar bugün rutin kontroller için gittim doktora bebeğimizin kalbi Durmuş onu öğrendik ve düşük yaptırıp aldılar bana nasip olmadı size iyi yolculuklar allahım gönlünüze göre versin iyi bakın kendinize

uzuldum canim. allah sabir versin, insallah bir dahaki sefere bebisini kucagina alirsin.

ben bunu denedim 5 haftalıkken pembe yani erkek çıktı ama bebeğin kesemdeki koınumuna bakan kız diyor:26:

çok geçmiş olsun,çok üzüldüm (, hayırlısı böyleymiş demek ki, Allah gönlünden geçtiği zamanda yeniden anne olmayı nasip etsin.

ben bunu denedim 5 haftalıkken pembe yani erkek çıktı ama bebeğin kesemdeki koınumuna bakan kız diyor:26:

5 haftalık çok erken değil mi? bence üşenmezsen eğer -ki ben çok üşeniyorum - bu haftalarda ya da haftaya bir daha dene. bebğin nerde durduğu neye aşerdiğin karnının şekli vs. bunlar hikaye yaaa, her kişiye göre değişebiliyor bu durumlar.

herkese günaydıııııııın, yine çok erken uyandım ben neden gerine gerine uyuyamıyorum yaa, çalışmaya başşlayınca bugünlerimi arayacağım

geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın

çok üzüldüm canım ya Allah en kısa zamanda yeniden bebiş sahibi olabilmeyi nasip etsin sana inşallahhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…