2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Günaydın , hayırlı cumalar güzel anneler..
vakit geçmeyecek bugün , öğleden sonra doktora gideceğiz çok heyecanlıyım

herkese günaydıııııııın, yine çok erken uyandım ben neden gerine gerine uyuyamıyorum yaa, çalışmaya başşlayınca bugünlerimi arayacağım

günaydınnnn herkeseee. bende erkenden uyanıyorum canım ya, normalde sabahları çok zor uyanırdım ama şimdi daha alarm çalmadan uyanıyorum ve alarm çalana kadar az daha uyuyayım diyorum, yok olmuyor. bu bebişler daha şimdiden erkenden uyandırıyo galiba annişlerini

ikizmi ayy cnm maşallah allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.

Ayy sadece ben mi boyleyim diyodum... Gece 2.30 da uyumama ragmen yine 7 bucukta uyandim ve uyaninca da bidaha uyuyamiyorum. Esimin gozunun icine bakiyom simdi bi uyansa da kahvalti etsek cok aciktim :-(

Canlar mide yanması başlayanlar olmuş ben en başından beri bulantıdan kat kat daha çok yanma çektim. Bana en iyi gelen soğuk süt içmek ile soğuk soğuk nektari yemek oldu valla. Yemek olarakta hiç sıcak yemek yiyemedim daha çok midemi yakıyordu oyüzden soğuk zeytinyağlılar, yoğurtlu makarna ve çoğu zaman karpuz peynir yedim. Inşallah sizede yarar tecrübelerim :)

Benim arkadasima doktorum bepanten in catlak kremini onermis. Bir arkadasim da gecen sene Palmer's cocoa butter kullandi sifir catlak diyor
Çatlak kremi konusunda kesinlikle chicconun mamma donna diye bi kremi onu öneririm, bi arkadaşım kullanmıştı hiç çatlağı olmadı ben de kullandım bende de hiç olmadı ki annem de cok mesela genetikse....

cnm ya çok üzüldüm rabbim sabır versin en kısa zmanda da yerini doldursun inş.

Ayy sadece ben mi boyleyim diyodum... Gece 2.30 da uyumama ragmen yine 7 bucukta uyandim ve uyaninca da bidaha uyuyamiyorum. Esimin gozunun icine bakiyom simdi bi uyansa da kahvalti etsek cok aciktim :-(

biçoğumuz aynıyız heralde canım. birde ben gece de çok sık tuvalete kalkıyorum ya, normalde hiç kalkmazdım. gündüzleri zaten çok sık tuvalete gidiyorum da gecede uyandırıyo. deliksiz uyuyamıyorum şöyle sabaha kadar. neyse bebişlerimiz saağlıklı olsunda ben hepsine katlanırım inşallah

günaydın kızlar.kasık ağrılarına dayanamayıp erkenden doktora gittim.miniğimin kalbi durmuş.12.haftadaydık.düşük tehlikesi vardı ama yinede birgün onu kaybedicem diye korkuyordum( bana narkoz verip bebeği aldılar.içimi temizlediler.enfeksiyon olmayayım diye birde antibiyotik verdi doktor.ben sonunun böyle olucağını biliyordum.çünkü rüyalarımda görüyordum hep.depremler oluyordu rüyalarımda.ama oğlum çok üzüldü.kardeşimi çöpemi atacaklar dediği an bittim resmen.şimdi alıştırdık 2 gündür annecim yeni kardeşim geldimi diye soruyor.bende bunları söylüyorum ona;yeni kardeşim yolda annecim.

Bende normalde olsa anlamam ama bu 2. hamıleliğim kızımda oldugu gıbı aynen pır pır ozellıkle aksamları ayaklarımı uzattıgımda kendını gosterıyor mınnak

dün değil önceki gün akşam bende de oldu aynı tarif ettiğiniz gibi çekyatta sırt üstü yatıyordum elim karnımda. bi anda içimde soldan sağa doğru bi kıpırtı oldu sanki ama dediğin gibi kelebek uçuşr gibi direk gözlerlm eşime gitti ilk ona bakmış bulundum yani :) ama ilk bebeğim ve emin olamadığım için kimseye demedim demek gerçekmiş :) cahillik ışte birşeyler oluyor ama ne olduğunu bilmiyoruz :):):)

kurban olurum ona ben canım benim ne acıdir kim bilir çok üzüldüm canım Allah inşallah gönlünüze göre biran önce yeni bir evlat yeni bir kardeş verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…