herkese günaydıııııııın, yine çok erken uyandımben neden gerine gerine uyuyamıyorum yaa, çalışmaya başşlayınca bugünlerimi arayacağım
ya benim çok ilginçtir herşey erken başlıyor5.haftada başladı bulantılarım şimdi hafifledi bende de mide de yanma ve ekşimem oluyor arada acep ikiz olduğundan mı diye düşünüyorum ama bakalım inşallah bunlarda geçecek
günaydınnnn herkeseee. bende erkenden uyanıyorum canım ya, normalde sabahları çok zor uyanırdım ama şimdi daha alarm çalmadan uyanıyorum ve alarm çalana kadar az daha uyuyayım diyorum, yok olmuyor.bu bebişler daha şimdiden erkenden uyandırıyo galiba annişlerini
Çatlak kremi konusunda kesinlikle chicconun mamma donna diye bi kremi onu öneririm, bi arkadaşım kullanmıştı hiç çatlağı olmadı ben de kullandım bende de hiç olmadı ki annem de cok mesela genetikse....Benim arkadasima doktorum bepanten in catlak kremini onermis. Bir arkadasim da gecen sene Palmer's cocoa butter kullandi sifir catlak diyor
hımm lina güzelmiş anlamı ama diğerini araştır derim canım normalde kulağa güzel geliyor,ilk etapta ben acaba kürtçe bir isimmi diye düşündüm ikisinide ,mesela berre adı çok severim ama peygamber efendimiz kızlarından birinin adı berre imiş ,üvey kız ama ,adını zeynep diye değişştirmiş anlamı yokmuş çünkü .öbür dünyada çocuklarımız isimsiz çağrılırmış anlamsızsa onlarda bizden davacı olurmuş.hani niyetim islami bilgi vermek değil ama bu olayı çokk araştırdım o kadar yazı okudumki ,mesela deniz adını toprak adını nehir adını çok severim ama konmazmış diye koymadım,oğlumun adı mert mesela,ona uygun olarak aklıma hep melih yada mete giliyor meteyi eşim istemiyor bir arkadaşının ismi diye :)) sevmiyorda ,kızda zaten zehra güzel kadın temiz güzel yüzlü anlamları varmış .lina güzel ama tuttum bu ismi hurma
cnm tşk ederim yorumun için isim gerçekten çok önemli ama ne biliyim yıllardır bi kızımız olursa adı lina olsun diye direttik durduk eşimde şimdi elif lina olsun dio bakalım :)
İyi geceler kızlar bugün rutin kontroller için gittim doktora bebeğimizin kalbi Durmuş onu öğrendik ve düşük yaptırıp aldılar bana nasip olmadı size iyi yolculuklar allahım gönlünüze göre versin iyi bakın kendinize
Ayy sadece ben mi boyleyim diyodum... Gece 2.30 da uyumama ragmen yine 7 bucukta uyandim ve uyaninca da bidaha uyuyamiyorum. Esimin gozunun icine bakiyom simdi bi uyansa da kahvalti etsek cok aciktim :-(
Bende normalde olsa anlamam ama bu 2. hamıleliğim kızımda oldugu gıbı aynen pır pır ozellıkle aksamları ayaklarımı uzattıgımda kendını gosterıyor mınnak
Günaydın , hayırlı cumalar güzel anneler..
vakit geçmeyecek bugün , öğleden sonra doktora gideceğiz çok heyecanlıyım
Kizlar bugun kontrolum var benim icin dua edin olur mu?
günaydın kızlar.kasık ağrılarına dayanamayıp erkenden doktora gittim.miniğimin kalbi durmuş.12.haftadaydık.düşük tehlikesi vardı ama yinede birgün onu kaybedicem diye korkuyordum( bana narkoz verip bebeği aldılar.içimi temizlediler.enfeksiyon olmayayım diye birde antibiyotik verdi doktor.ben sonunun böyle olucağını biliyordum.çünkü rüyalarımda görüyordum hep.depremler oluyordu rüyalarımda.ama oğlum çok üzüldü.kardeşimi çöpemi atacaklar dediği an bittim resmen.şimdi alıştırdık 2 gündür annecim yeni kardeşim geldimi diye soruyor.bende bunları söylüyorum ona;yeni kardeşim yolda annecim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?