günaydın kızlar.kasık ağrılarına dayanamayıp erkenden doktora gittim.miniğimin kalbi durmuş.12.haftadaydık.düşük tehlikesi vardı ama yinede birgün onu kaybedicem diye korkuyordum( bana narkoz verip bebeği aldılar.içimi temizlediler.enfeksiyon olmayayım diye birde antibiyotik verdi doktor.ben sonunun böyle olucağını biliyordum.çünkü rüyalarımda görüyordum hep.depremler oluyordu rüyalarımda.ama oğlum çok üzüldü.kardeşimi çöpemi atacaklar dediği an bittim resmen.şimdi alıştırdık 2 gündür annecim yeni kardeşim geldimi diye soruyor.bende bunları söylüyorum ona;yeni kardeşim yolda annecim.
Kizlar bugun kontrolum var benim icin dua edin olur mu?
günaydın mart anneleriii bugün akşamüstü bebeğiğmi göreceğim heyecanlıyım
canımm benimm cok gecmis olsun bunları duyunca cok üzülüyorum. Allah acısını en kısa zamanda yeni bir bebekle unuttursun inş tatlım. Allah yardımcın olsun...günaydın kızlar.kasık ağrılarına dayanamayıp erkenden doktora gittim.miniğimin kalbi durmuş.12.haftadaydık.düşük tehlikesi vardı ama yinede birgün onu kaybedicem diye korkuyordum( bana narkoz verip bebeği aldılar.içimi temizlediler.enfeksiyon olmayayım diye birde antibiyotik verdi doktor.ben sonunun böyle olucağını biliyordum.çünkü rüyalarımda görüyordum hep.depremler oluyordu rüyalarımda.ama oğlum çok üzüldü.kardeşimi çöpemi atacaklar dediği an bittim resmen.şimdi alıştırdık 2 gündür annecim yeni kardeşim geldimi diye soruyor.bende bunları söylüyorum ona;yeni kardeşim yolda annecim.
Allah yardımcın olsun tatlım hayırlı güzel haberlerlke dön burayaaKizlar bugun kontrolum var benim icin dua edin olur mu?
günaydın bizimkide perşembe sabırsızlanıyorum :)
Günaydın , hayırlı cumalar güzel anneler..
vakit geçmeyecek bugün , öğleden sonra doktora gideceğiz çok heyecanlıyım
İyi geceler kızlar bugün rutin kontroller için gittim doktora bebeğimizin kalbi Durmuş onu öğrendik ve düşük yaptırıp aldılar bana nasip olmadı size iyi yolculuklar allahım gönlünüze göre versin iyi bakın kendinize
günaydın kızlar.kasık ağrılarına dayanamayıp erkenden doktora gittim.miniğimin kalbi durmuş.12.haftadaydık.düşük tehlikesi vardı ama yinede birgün onu kaybedicem diye korkuyordum( bana narkoz verip bebeği aldılar.içimi temizlediler.enfeksiyon olmayayım diye birde antibiyotik verdi doktor.ben sonunun böyle olucağını biliyordum.çünkü rüyalarımda görüyordum hep.depremler oluyordu rüyalarımda.ama oğlum çok üzüldü.kardeşimi çöpemi atacaklar dediği an bittim resmen.şimdi alıştırdık 2 gündür annecim yeni kardeşim geldimi diye soruyor.bende bunları söylüyorum ona;yeni kardeşim yolda annecim.
Günaydın , hayırlı cumalar güzel anneler..
vakit geçmeyecek bugün , öğleden sonra doktora gideceğiz çok heyecanlıyım
günaydın mart anneleriii bugün akşamüstü bebeğiğmi göreceğim heyecanlıyım
Kizlar bugun kontrolum var benim icin dua edin olur mu?
bende çok heyecanlıyım canım benim de öğlen 3 de randevum 12+0 bugün bakalım ikili test te cinsiyet belli olacak mi :)
ahhh canım ALLAH yardımcın olsun bol sabırlar versin iyiki ilk çocuuun dillmiş kaybın aklına geldıkçe oğlusuna sarıl bizim oralarda düşüğün ayağı tezdir derler yani arkası hemen gelir derler kendını hazır hissettiğin anda rabbim kucağını bebişlerle doldursunnnn canım arkadasım eşine de sana çok sabırlı olmak düşüyo ben başaramamıstım maalesef isyan bıle ettım nıye benım çocuum öldu dıye sen sakın isyan etme güzel arkadasımgünaydın kızlar.kasık ağrılarına dayanamayıp erkenden doktora gittim.miniğimin kalbi durmuş.12.haftadaydık.düşük tehlikesi vardı ama yinede birgün onu kaybedicem diye korkuyordum( bana narkoz verip bebeği aldılar.içimi temizlediler.enfeksiyon olmayayım diye birde antibiyotik verdi doktor.ben sonunun böyle olucağını biliyordum.çünkü rüyalarımda görüyordum hep.depremler oluyordu rüyalarımda.ama oğlum çok üzüldü.kardeşimi çöpemi atacaklar dediği an bittim resmen.şimdi alıştırdık 2 gündür annecim yeni kardeşim geldimi diye soruyor.bende bunları söylüyorum ona;yeni kardeşim yolda annecim.
sanada günaydın tatlı hamişşşşgünaydın güzel hamişler
benim dişim ağrıyor sanırım çürüğüm var
çok geçmiş olsun,çok üzüldüm(, hayırlısı böyleymiş demek ki, Allah gönlünden geçtiği zamanda yeniden anne olmayı nasip etsin.
5 haftalık çok erken değil mi? bence üşenmezsen eğer -ki ben çok üşeniyorum- bu haftalarda ya da haftaya bir daha dene. bebğin nerde durduğu neye aşerdiğin karnının şekli vs. bunlar hikaye yaaa, her kişiye göre değişebiliyor bu durumlar.
kk da cinsiyet ile ilgili gezinirken bakın ne buldum. ilginç geldi
Kırmızı Lahana ile Cinsiyet Tahmini bir bütün kırmızı lahanayı küçük küçük dograyın bi kaba koyun
üstüne kaynamış 2 bardak su ilave edin ve 10 dk bekleyin
10 dk nın sonunda suyun rengi koyu mor yada mavi olmalıdır.bu renkler olmadıysa bi kac dk daha bekeltin.
sonra suyu plastik bardaga yarım bardak dökün,diger bardagada idrarınızı koyun.miktarları aynı olmalı resimdeki gibi
idrara lahana suyunu ilave edin bekleyin.suyun rengi mor olursa bebek kız,
kırmızı-pembe olursa bebek erkek.
ucuz bi yöntem denemekle bişi kaybetmezsinizz
onucları yazarsanızzz güvenirligini anlamış oluruz.
ayy bende oyleyım öncekı gece eşime kızdım sinirlenınce uyuyyamıorum ben ezan a kadar gözum açıktı sorasını hatırlamıom saat 7 de ayakta ıdım ve butun gun o 3 saat uykuyla durdummm uyutmuyacak yaaa doğunca onun alıştırmasını yapıyor bebişlerrrrrrrrrrrrgünaydınnnn herkeseee. bende erkenden uyanıyorum canım ya, normalde sabahları çok zor uyanırdım ama şimdi daha alarm çalmadan uyanıyorum ve alarm çalana kadar az daha uyuyayım diyorum, yok olmuyor.bu bebişler daha şimdiden erkenden uyandırıyo galiba annişlerini
sanada günaydın tatlı hamişşşşgeçmiş olsun canım benımde var maaalesef bu gıdısımde dişçi hanıma /beye de uğruycam şöyle bi nasılsın dıyecemmmm
diş doktoru iğne vuruyor ya o zararlı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?