2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım benim Allah sabırlar versin inşallahhh çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda rabbim sana yeniden sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı nasip eder.

benimde düşük tehlikem var ve çok korkuyorum ya :18: son bikaç gündür de biçok arkadaşımızın bebişinin kalbi maalesef ki durmuş :26: Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh

Kizlar bugun kontrolum var benim icin dua edin olur mu?

Allah yardımcın olsun canım, inşallah bebişin gayet iyi durumdadır. bende pazartesi gidicem kontrole, korkuyorum bebişim iyi midir acaba? :18:

günaydın mart anneleriii bugün akşamüstü bebeğiğmi göreceğim heyecanlıyım

ben de aynen canımmm saat 4 te randevum. yavrimle buluşacağım için çok heyecanlıyım :))

canımm benimm cok gecmis olsun bunları duyunca cok üzülüyorum. Allah acısını en kısa zamanda yeni bir bebekle unuttursun inş tatlım. Allah yardımcın olsun...

çok çok geçmiş olsun arkadaşlar... hakkınızda hayırlısı olsun, Rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..

ahh cnm ya çok üzüldüm allahım sabır versin, en kısa zmnda da oğluna yeni bi kardeş inş.

Günaydın , hayırlı cumalar güzel anneler..
vakit geçmeyecek bugün , öğleden sonra doktora gideceğiz çok heyecanlıyım

günaydın mart anneleriii bugün akşamüstü bebeğiğmi göreceğim heyecanlıyım

Kizlar bugun kontrolum var benim icin dua edin olur mu?

bende çok heyecanlıyım canım benim de öğlen 3 de randevum 12+0 bugün bakalım ikili test te cinsiyet belli olacak mi :)

dualarımız sizinle... güzel haberlerini bekliyoruz

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah sabır versin
en kısa zamanda rabbim yeniden evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah.
Rüyandan bahsedince benimde aklıma geldi ilk gebeliğimde bende aynı deprem rüyalarını görüyordum insan hissediyor demekki nekadar ilginç...

ahhh canım ALLAH yardımcın olsun bol sabırlar versin iyiki ilk çocuuun dillmiş kaybın aklına geldıkçe oğlusuna sarıl bizim oralarda düşüğün ayağı tezdir derler yani arkası hemen gelir derler kendını hazır hissettiğin anda rabbim kucağını bebişlerle doldursunnnn canım arkadasım eşine de sana çok sabırlı olmak düşüyo ben başaramamıstım maalesef isyan bıle ettım nıye benım çocuum öldu dıye sen sakın isyan etme güzel arkadasım

günaydın güzel hamişler
benim dişim ağrıyor sanırım çürüğüm var
sanada günaydın tatlı hamişşşş geçmiş olsun canım benımde var maaalesef bu gıdısımde dişçi hanıma /beye de uğruycam şöyle bi nasılsın dıyecemmmm

çok üzüldüm (çok geçmiş olsun, özellikle oğluşuna çok üzüldüm, benim kzıımda çok istiyor kardeşi olmasını, seninki gibi tepki verirdi heralde, en kısa zamanda yeniden anne olmanı diliyorum

canım düşün yani o kadar meraklıydım başlarda merakım biraz azaldı gibiydi ama yapayım bugün bakalım

tatlım nerden buldun bunu ben bu yöntemle çocuklarla maddelerın asıt mı baz mı olduugunu anlamak için kullanıyorum meğer bu işe de yararmıs oylemııııı lahana almaya gidiyorum bennnnnn

ayy bende oyleyım öncekı gece eşime kızdım sinirlenınce uyuyyamıorum ben ezan a kadar gözum açıktı sorasını hatırlamıom saat 7 de ayakta ıdım ve butun gun o 3 saat uykuyla durdummm uyutmuyacak yaaa doğunca onun alıştırmasını yapıyor bebişlerrrrrrrrrrrr

Çok üzüldüm..çok geçmiş olsun canım..inşallah hersey yolunda gider bundan sonra..

Ben de azcık mide bulantım azldığında ve rahatladığımda hemen bir şey mi oldu acaba diyorum. Ama insan olacağın ömüne geçemiyor maalesef.. allah miniklerimizi sağlıkla versin kucaklarımıza.

Bebeginizi kaybetmenize cok uzuldum. Ne kotu bir duygu oldugunu biliyorum.
Allah sabir versin. Hayirlisini nasip eylesin.
Onumuzdeki aylarda guzel haberlerinizi bekliyoruz.

diş doktoru iğne vuruyor ya o zararlı mı

şeker hastalarına özel anestezi var ama hiç hamile hastaya denk gelmemiştim onu bilmiyorum :/ bide pazartesiye randevu aldım ben de dişçiye gidiyorum :/ bugün sade sağlık ocağına gidicem hemşirenin bugün dönmüş olması lazım...

Günaydın anneler ve anne adayları..

Sabah 9 da 2 li test randevum vardı. Bıcırığım gayet iyiydi. Şükürler olsun... Kan alımı yapıldı.... Bakalım sonuçları haftaya perşembe göstericem. İlk izlenim normal. Bakalım doktorum neler söyleyecek. ultrasona göre 11w2d lüyüz. bakalım hayırlısı.

Bebeğini kaybeden arkadaşlarım için çok üzüldüm. Allah kısa sürede tekrar nasip etsin hayırlısı ile. 2. hamileliği olanlar için zor bir durum kardeşe bu durumu anlatmak off çok zor Allah yardımcınız olsun ( Allahtan sabır diliyorum...

Bugün kontrolü olanlara bol şans güzel haberlerinizi bekliyor olacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…