günaydın kızlar.kasık ağrılarına dayanamayıp erkenden doktora gittim.miniğimin kalbi durmuş.12.haftadaydık.düşük tehlikesi vardı ama yinede birgün onu kaybedicem diye korkuyordum( bana narkoz verip bebeği aldılar.içimi temizlediler.enfeksiyon olmayayım diye birde antibiyotik verdi doktor.ben sonunun böyle olucağını biliyordum.çünkü rüyalarımda görüyordum hep.depremler oluyordu rüyalarımda.ama oğlum çok üzüldü.kardeşimi çöpemi atacaklar dediği an bittim resmen.şimdi alıştırdık 2 gündür annecim yeni kardeşim geldimi diye soruyor.bende bunları söylüyorum ona;yeni kardeşim yolda annecim.
Kizlar bugun kontrolum var benim icin dua edin olur mu?
kızlar bu cinsiyet konusunda en meraksız ben kaldım sanırım. dün doktorda soruyor merak etmiyor musun diye hayır dedim eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda gerisi sorun değil dedim. 16. haftadan önce de öğrenmeye hiç niyetim yok.
tayin işleri sebebiyle bu ara hem yolculuk hem ev taşıma telaşına girdik Allahtan annemi yanımda götüreceğim o bana hiçbir şey yaptırmaz :) inşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırım.
bu arada ben size bu yazıyı yazarken annemin komşusu geldi duymuştu hamile olduğumu bebişime kıyafet getirmişler hediye diyerek. ben 7aylık olana kadar hiçbirşey almayı düşünmüyorum. Annemde ilk kıyafetini ben alacaktım diye üzülüyor ama ben çok mutlu oldum bebeğim ilk hediyesini aldı minicik minicikevet yavaş yavaş alışıyorum ben bu hamilelik fikrine
günaydın kızlar.kasık ağrılarına dayanamayıp erkenden doktora gittim.miniğimin kalbi durmuş.12.haftadaydık.düşük tehlikesi vardı ama yinede birgün onu kaybedicem diye korkuyordum( bana narkoz verip bebeği aldılar.içimi temizlediler.enfeksiyon olmayayım diye birde antibiyotik verdi doktor.ben sonunun böyle olucağını biliyordum.çünkü rüyalarımda görüyordum hep.depremler oluyordu rüyalarımda.ama oğlum çok üzüldü.kardeşimi çöpemi atacaklar dediği an bittim resmen.şimdi alıştırdık 2 gündür annecim yeni kardeşim geldimi
İyi geceler kızlar bugün rutin kontroller için gittim doktora bebeğimizin kalbi Durmuş onu öğrendik ve düşük yaptırıp aldılar bana nasip olmadı size iyi yolculuklar allahım gönlünüze göre versin iyi bakın kendinize
Ikinizinede Allah sabirlar versin cok üzüldüm
günaydın kızlar
bebeğini kaybeden arkadaşlara allah sabır versin
böyle haberleri gördükçe çok üzülüyorum, çok moralim bozuluyor.
kendimi yerinize koyunca nefesim daralıyor.
bizde tatile çıkacaktık şimdi gitmeden önce bugün doktoruma gidip bilgi almak fikri
düştü aklıma. görmezsem rahat edemicem yoksa.
kızlar merhaba sanırım bebeğini kaybeden olmuş çok üzüldüm mevlam en kısa zamanda meleklerini göndersin tekrar inş....
ben aslında nisanın 4 ile 5 i arasında doğum diyorlar ama tabi 40 haftalığa kadar hesap yapılınca..ama diğer türlü sanırsam bende mart annesi olacağım .sizcede öylemi olur.. SAT 30 HAZİRAN ama benim tüp bebek TRANSFER TARİHİ 15 temmuz......sağlıcakla inş..
canım düşün yani o kadar meraklıydım başlardamerakım biraz azaldı gibiydi ama yapayım bugün bakalım
tatlım nerden buldun bunu ben bu yöntemle çocuklarla maddelerın asıt mı baz mı olduugunu anlamak için kullanıyorum meğer bu işe de yararmıs oylemııııı lahana almaya gidiyorum bennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?