2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bebeklerini Kaybeden Arkadaşlara Allahtan sabır diliyorum inşallah tez zamanda hamile kalıp sağlıklı sıhatli meleklerini kucaklarına almayı nasip etsin rabbim, Artık bende haftayı zor bekliyorum ister istemez korkuyorum sonra kendi kendimi telkin edip herşey Allahtan deyip Sağlıklı olması için dua ediyorum Bebeklerimizi Korumak için Tek silahımız dualarımız Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde dilerim bebeklerimizi sağlıklı sıhatli kucağımıza alabiliriz Dualarımız Bebeklerimiz Rabbimize emanet Rabbim Dualarımızı kabul etsin..Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımızı versin .İnşaAllah ..
HAYIRLI CUMALAR...

HER TÜRLÜ TEHLİKE VE BELA İÇİN KORUYUCU AYETLER -

Okunuşu: Fallahü hayrun hafızan ve hüue erhamü'r-rahimin. (Yusuf, 64)
Anlamı: Allah en hayırlı koruyucudur. Zira O merhametlilerin en merhametlisidir.

Bebeğini kaybeden arkadaşlar için çok üzüldüm..Çok geçmiş olsun , Allah sabırlar versin..
diyecek söz bulamıyorum

Bebeğini kaybedenlere allahtan sabır diliyorum allahım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğe tekrardan kavuşmanızı nasip eder.
içimde de korku oldu aynı an da ya yarın bende gittiğimde kalbi durmuş derlerse karnımda sancı gibi şeyler var acaba gaz sancısı mı moralim çok bozuldu

yavrusunu kaybedenlere rabbimden sabır diliyorum inşallah en kısa sürede tekrar bebek haberi verirsiniz umutsuzluğa kapılmayın sakın..

canım benim Rabbim tüm ailenize sabırlar versin.Dualarım seninle.Üzülmemek elde değil ama diğer evladın için güçlü duruyorsun ya daha metanetli olabileceksin çok şükür.Minik oğlunun kardeşine en kısa zamanda kavuşması dileğiyle.

herkese günaydın,
bebeğini kaybeden arkadaşlar Rabbim sizlere sabır versin. ben ilk gebeliğimde hep öyle dua etmiştim rabbim bana dayanma sabrı ver diye Allahım hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere.

Son düzenleme:
kızlar bu cinsiyet konusunda en meraksız ben kaldım sanırım. dün doktorda soruyor merak etmiyor musun diye hayır dedim eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda gerisi sorun değil dedim. 16. haftadan önce de öğrenmeye hiç niyetim yok.
tayin işleri sebebiyle bu ara hem yolculuk hem ev taşıma telaşına girdik Allahtan annemi yanımda götüreceğim o bana hiçbir şey yaptırmaz :) inşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırım.

bu arada ben size bu yazıyı yazarken annemin komşusu geldi duymuştu hamile olduğumu bebişime kıyafet getirmişler hediye diyerek. ben 7aylık olana kadar hiçbirşey almayı düşünmüyorum. Annemde ilk kıyafetini ben alacaktım diye üzülüyor ama ben çok mutlu oldum bebeğim ilk hediyesini aldı minicik minicik evet yavaş yavaş alışıyorum ben bu hamilelik fikrine

kızlar merhaba sanırım bebeğini kaybeden olmuş çok üzüldüm mevlam en kısa zamanda meleklerini göndersin tekrar inş....

ben aslında nisanın 4 ile 5 i arasında doğum diyorlar ama tabi 40 haftalığa kadar hesap yapılınca..ama diğer türlü sanırsam bende mart annesi olacağım .sizcede öylemi olur.. SAT 30 HAZİRAN ama benim tüp bebek TRANSFER TARİHİ 15 temmuz......sağlıcakla inş..

Günaydın arkaşdaşlar,

bende topiğe ilk uğrayanlardanım.Sonra kanama vs yaşadım düşük tehditim vardı moralim çok bozuktu kendimi fazla hamileliğe adapte etmek istemedm uğramadım hiç.bebeğini kaybeden arkdaşlar olmuş çok üzüldüm allah sabır versin,tekrar hayırlısıyla bebekler nasip etsin inşallah..

benimde bu aralar tam bikini bölgemde ağrılar iğne batmaları oluyor acaba benim bebeğiminde kalbi durmuş olabilir mi

bebeklerını aldırmak zorunda kalan arkadaslarıma rabbım en hızlısından tekrar nasıp etsın ınsallah

dr randevusu olanlarda hayırlı haberlerle gelırsınız umarım

günaydın kızlar
bebeğini kaybeden arkadaşlara allah sabır versin
böyle haberleri gördükçe çok üzülüyorum, çok moralim bozuluyor.
kendimi yerinize koyunca nefesim daralıyor.
bizde tatile çıkacaktık şimdi gitmeden önce bugün doktoruma gidip bilgi almak fikri
düştü aklıma. görmezsem rahat edemicem yoksa.

cnm ben ilk öğrendiğim gün en yakın arkadaşım bana elinde yeşil bir bebek zıbını alıp gelmişti hediye:) çok mutlu olmuştumm..benden iki gün sonrada o öğrendi hamileliğini ve şuanda ikiz bebiş bekliyor.sıra bizde hediye alma sırası:)insan okadar mutlu oluyorki..

Amonracım nasılsın?Konuştuğumuz doktoramı gittin?Memnun kaldınmı merak ettim

bebegın hayırlı olsun

senınle adet tarıhı olarak aramızda 28 gun var

eger dr lar senı kıymetlı bebek gel sezeryan ol dıye ıkna etmzlerse bebgın zamanında dogacaktır dıye dusunuyorum.

canım düşün yani o kadar meraklıydım başlarda merakım biraz azaldı gibiydi ama yapayım bugün bakalım

ayyy hadi yap ben de meraklandım

tatlım nerden buldun bunu ben bu yöntemle çocuklarla maddelerın asıt mı baz mı olduugunu anlamak için kullanıyorum meğer bu işe de yararmıs oylemııııı lahana almaya gidiyorum bennnnnn

hah işte mantığı da budur bence, erkek bebeklerde bazik, kız bebeklerde asidik olmak gerek, ya da tam tersi :111: aklım karıştı şuan

kk dan buldum şekercim

salı gunu ıse baslıyorum tatıl bıtıyor allah kolaylık versın calısan hamılelere bakalım nasıl gececek bu donem 15 tatıle kadar bı hızla konuları ıyı ogretmem gerek :))

saaat 10 dan beri temzilik yapayım diyorum, araya sürekli bir şeyler kaynak yapıyor, bak saat 12 olmuş şuana kadar sadece banyoyu temilzyebildim kalk aybik kalk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…